chiara76 29.04.04, 12:04 na razie się zbierają na Rondzie Radosława. Podobno jest tam jeden wielki kalejdoskop, lewacy, rastafarianie, solidarnościowcy itd. Zbierają się, ale na razie jest spoko. Najgorzej , jak dojadą kibole. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beauty_baby Re: Reporter Chiara donosi 29.04.04, 12:21 Ja mam serwis informacyjny i przed chwila dostalam newsa, ze kibole nie maja zamiaru robic zadymy i bic se z policja tylko maja zamiar bronic Wawy przed antyglobalistami, zeby nie wybijali szyb itp. czy to prawdopodobne??? Az sie wierzyc nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Reporter Chiara donosi 29.04.04, 13:05 moj brat wlasnie sie od nich odlaczyl i pisze mi teraz, ze jest spokojnie i pelno gapiow dookola :D Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 wedłu TVN24 29.04.04, 13:36 Alterglobaliści dotarli do Placu Bankowego. Na razie spokój. Jest bardzo dużo Warszawiaków i turystów, którzy przyglądają się demonstracji. Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: wedłu TVN24 29.04.04, 15:05 są przy rondzie de Gaulle'a, na razie spokój. Ale jak pójdą do leszka, to kto ich tam wie:) (nawet im się nie dziwię, mnie tez czasem ponosi). Podobno manifa ma się zakończyć koło 17.00, ale kto tam wie... Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: wedłu TVN24 29.04.04, 15:09 ja sie balam, ze nasi kochani kibice sie wmieszaja w tlum, beda rozrabiac i zwyczajnym ludziom okna porozbijaja ale wiedze, ze porzadek a tak swoja droga to jestem zachwycona iloscia policji w w-wie, oby tak zawsze bylo :) Odpowiedz Link Zgłoś
apawlak1 z ostatniej chwili 29.04.04, 15:09 napisalam to w zlym watku: ale policjanci jada wszyscy ulica Krucza za manifa. Jada rownowlegle, żeby ich nie draznić chyba. Jadą w autobiustach;) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: z ostatniej chwili 29.04.04, 15:11 mieszkasz, czy pracujesz w samym centrum? oj, to pewnie nie jesteś za szczęśliwa, co? Te przepustki itd... Odpowiedz Link Zgłoś
apawlak1 Re: z ostatniej chwili 29.04.04, 15:14 Pracuje- nie w strefie, na granicy tylko. Mam nadzieje, ze wyjde dzis stad:D Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: z ostatniej chwili 29.04.04, 15:15 w razie co podeślemy Ci pizzę przysłaną helikopterem, oczywiście z Pizza Hut:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: z ostatniej chwili 29.04.04, 16:37 a ja to cale zamieszanie strace:) Jeszcze mam klopoty z dotarciem na weekend do Polski, ale to nie przez szczyt. Nie ma jednak tego zlego co by na dobre nie wyszlo wiec spedze tylko calutki piatek w pociagu i do Unii wejde juz w Radomiu, hahah! Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: z ostatniej chwili 29.04.04, 16:38 Fajnie, czyli tym podkreślisz swój patriotyzm lokalny:) I oto chodzi, a mówią, że zaginiemy w Unii, nigdy!:) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Reporter Chiara donosi 29.04.04, 17:10 no i wychodzi na to, że było więcej strachu, niż trzeba, aczkolwiek lepiej nie chwalić dnia przed zachodem słońca. ale chyba dobrze jest,Malena odezwij się, jak dotrzesz do domku. Odpowiedz Link Zgłoś