onlyania 25.02.02, 17:02 men i uuna spadajcie z gazety bo przeciazenie jest, i czlowiek ktory ciezko pracuje nawet na chwile nie moze zajrzec na foruma, mam gdzies ze u was zastuj, idzcie cos zjesc moze, cio???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
men_ Re: hej hej hej 25.02.02, 17:41 No przeciez poszedłem w miedzyczasie na obiadek i gazetka zaczęla działac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: hej hej hej IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 17:42 a mnie przy unie jest lżej więc sama wiej nie nie sama weź mena i byle do rana Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: hej hej hej 25.02.02, 17:51 czy to jakis nowy rodzaj rymu???? oj, chyba powroce do liceum, poduczyc siem... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XpOver Re: hej hej hej IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.02.02, 17:56 tego nie ma w liceum to rymy eksperymentalne musisz oglądać program "pegaz" oraz "ogród sztuk" i "skąd ta wrażliwość" Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: hej hej hej 25.02.02, 18:10 ej, i tak nie wiem o co chodzi wiec co sie bede wysilac i cos tam ogladala..... zreszta wrazliwa jestem na slowo "musisz"...... Odpowiedz Link Zgłoś