snow.white 03.05.04, 14:57 z ofert jakich biur podrozy korzystacie,jadac na "zorganizowane" wakacje? bo wlasnie musze zdecydowac,czy jade z triady-i nie wiem... rozne opinie slyszalam-i troche sie boje,ze na miejscu jakies "rewelacje" zastane... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kurczak1976 Re: watek wakacyjny 03.05.04, 16:59 O Triadzie slyszalam niezbyt dobre opinie. Zreszta poczytaj sobie na Turystyce tam jest duzo o biurach. Ja jechalam w zeszlym roku na Krete ze ScanHoliday. Dla mnie bylo ok ale zalezy kto czego oczekuje. Podobno prawe niezawodne jest TUI no ale ceny.... Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white Re: watek wakacyjny 03.05.04, 17:34 wlasnie ja slysze opinie bardzo skrajne i juz nie wiem,w co wierzyc.Mysle,ze ludzie troche za duzo oczekuja za niska cene moze... na roznych forach i stronach juz szukalam-i nie mam zdania nadal. Odpowiedz Link Zgłoś
skay5 Re: watek wakacyjny 04.05.04, 10:35 ja zawsze wyjeżdzam z triady-bo jest najtaniej-raz tylko byłam nie zadowolona- ale o trzech dniach przenieśli nas do innego hotelu-ale cóz w last minute nie oczekuje kokosów-bo mnie na to nie stać-jadę gdzies , w jakieś miejsce-i na hotelu nie zależy mi az tak bardzo-zreszta i tu nie moge narzekać-może nie ma mebli ala ludwik XVI albo typu nowoczesnego-ale zawsze jest czysto-mi to wystarczy! Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Re: watek wakacyjny 04.05.04, 10:48 No ja chyba raczej triadzie bym nie zaufala. Bo problem w tym, ze czesto w ich hotelach jest brudno, lazienka na korytarzu albo inne tego typu przyjemnosci:( Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby link 04.05.04, 10:51 Korpolewska o wakacjach z Triada: polki.wp.pl/wiadomosc.html? wid=1267834&kat=2333&katn=Felietony&widn=W%B3oski+horror Odpowiedz Link Zgłoś
skay5 Re: link 04.05.04, 10:55 ja nigdy nie trafiłam na to ,że łazienka jest na korytarzu:( i na brud naszczęście tez nie! Wrecz przeciwnie-nawet tak ,że mialam widok na morze z okna i tarasu, a szum morza nie dawał mi zasnąc(odległość może ze 100m) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
egon.olsen Re: link 04.05.04, 10:57 Ja byłem najpierw z TUI - byłem bardzo zadowolony - pełna profeska. A później postanowiłem zaoszczędzić i pojechałem ze Scan Holiday. No i nie żałowałem i jeżdżę zawsze już ze Scanem. Jeśli chodzi o relację cena/jakość nie mam żadnych zastrzeżeń. Myślę, że najwięcej uwag mają ci, którzy jadą na last minute za 899 PLN. Tak z moich rokrocznych obserwacji wynika. Odpowiedz Link Zgłoś
skay5 Re: link 04.05.04, 11:01 całkowicie sie z Toba Egon zgadzam. Ja np. byłam w Turcji bodajrze 1500zeta dwa tyg. z wyrzywieniem,nie uczekiwałam więc kokosów-zresztą naprawde nie jestem "wygodnicka" wazne żeby było blisko i czysto-a nie którzy myśleli ,że to juz za tyle to im gwiazde z nieba na talerz podadzą hihihihih Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Re: link 04.05.04, 11:40 Najwazniejsze jest nie lapac sie na oferty bez okreslonego miejsca zakwaterowania. Bo wtedy moga was przenosic z hotelu do hotelu i jest to zgodne z umowa. Tzn hotel powinien miec zawsze tyle gwiazdek ile napisali no ale to przenoszenie jest strasznie uciazliwe no i traci sie pol dnia z wakacji! Odpowiedz Link Zgłoś
snow.white dzieki :)) 04.05.04, 12:39 Juz sie okropnych watkow o Triadzie naczytalam duuuuuzo-ale wszyscy moi "realni" znajomi,ktorzy kiedys z tego biura jechali,sa zadowoleni.Przeprowadzilam tak szczegolowy wywiad,ze bardziej sie nie da chyba ;) obejrzalam sobie miasteczko i hotel na wloskich stronach,nie naszych-i jest dobrze :) na 98% jestem zdecydowana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
2castro Re: link 05.05.04, 15:45 W życiu nie słyszałam o pokojach bez łazienki w triadzie,ktoś chyba bardzo narobił ci w głowie.......Dla mnie triada jest biurem takim jak każde inne tylko z lepszymi cenami-zapewne to wynika z tego ,że są dużym biurem-a hotele mają w weilu wypadkach te same jak inne biura np SHERATON MIRAMAR W HURGADZIE( jest w ofercie Neckermana,tui-a,Eximu,triadzie itd) Dlatego przestańmy powielać to co mówi konkurencja i plotki które rozpuszcza Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Re: link 05.05.04, 16:11 2castro napisał: > Dlatego przestańmy powielać to co mówi konkurencja i plotki które rozpuszcza Moze i w tym duzo racji tyle ze dlaczego o TUI albo ScanHoliday nie czyta sie tylu negatywnych opinii jak wlasnie o Triadzie? Skads sie to bierze! A jesli chodzi o hotele, bywa ze maja rozne standardy pokoji co wplywa takze na cene. Wiec nie ma sie akurat co sugerowac tym ze TUI wystawia ten sam hotel co inne biuro bo to jeszcze o niczym nie swiadczy! Odpowiedz Link Zgłoś
2castro Re: link 05.05.04, 17:07 Sprawa prosta - dla przykładu wg info z LOT Charters TRIADA wysłała w 2003 samolotami ok.60.000 turystów + klienci autokarowi i z własnym dojazdem.(trudno powiedzieć ile ale napewno niemało bo w 2002 r wszystkich wysłali wg Rzepy 110.000 klientów) Dla porównania Neckermann 12.000 samolotami LOT-U + egzotyki i troche dojazdu wlasnego -ale tak czy inaczej to są nieporównywalne liczby.... To tez przekłada sie na ilość opinii. Inna sprawa i z przykrością to mówie -w polskiej mentalnośći co niemieckie to lepsze a polskie gorsze (widze to po klientach którzy kupują u mnie wycieczki różnych operatorów-jestem agentką w tym triady i NEC) Jeżeli klient z polski ma coś nie tak w hotelu a wyjechał z TUI czy NEC to uzna ,że tak musi być -z polskim czyli triadą czy innym, napisze kilometrowa reklamacje.Poza tym z niemieckim rezydentem a w wielu wypadkach nie ma polskiego trudno sie dogadać a polskiemu rezydentowi można napluć na twarz. Wierz mi temat rzeka- ja osbiście bardzo szanuje triade i ich dokonania - zwłaszcza,że miedzy innymi na róznych forach pracownicy wielu różnych konkurentów-rozprowadzają głupie informacje i kopią ich w .... pozdrawiam gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Re: link 05.05.04, 17:14 Z Necermanem to akurat podobna sprawa jak z Triada sledzac nawet forum turystyka. Wiec nie wszystko co niemieckie jest takie wspaniale dla polskiego klienta... Odpowiedz Link Zgłoś