Dodaj do ulubionych

watek wakacyjny

03.05.04, 14:57
z ofert jakich biur podrozy korzystacie,jadac na "zorganizowane" wakacje? bo
wlasnie musze zdecydowac,czy jade z triady-i nie wiem... rozne opinie
slyszalam-i troche sie boje,ze na miejscu jakies "rewelacje" zastane...
Obserwuj wątek
    • kurczak1976 Re: watek wakacyjny 03.05.04, 16:59
      O Triadzie slyszalam niezbyt dobre opinie. Zreszta poczytaj sobie na Turystyce
      tam jest duzo o biurach. Ja jechalam w zeszlym roku na Krete ze ScanHoliday.
      Dla mnie bylo ok ale zalezy kto czego oczekuje. Podobno prawe niezawodne jest
      TUI no ale ceny....
      • snow.white Re: watek wakacyjny 03.05.04, 17:34
        wlasnie ja slysze opinie bardzo skrajne i juz nie wiem,w co wierzyc.Mysle,ze
        ludzie troche za duzo oczekuja za niska cene moze...
        na roznych forach i stronach juz szukalam-i nie mam zdania nadal.
        • skay5 Re: watek wakacyjny 04.05.04, 10:35
          ja zawsze wyjeżdzam z triady-bo jest najtaniej-raz tylko byłam nie zadowolona-
          ale o trzech dniach przenieśli nas do innego hotelu-ale cóz w last minute nie
          oczekuje kokosów-bo mnie na to nie stać-jadę gdzies , w jakieś miejsce-i na
          hotelu nie zależy mi az tak bardzo-zreszta i tu nie moge narzekać-może nie ma
          mebli ala ludwik XVI albo typu nowoczesnego-ale zawsze jest czysto-mi to
          wystarczy!
    • beauty_baby Re: watek wakacyjny 04.05.04, 10:48
      No ja chyba raczej triadzie bym nie zaufala. Bo problem w tym, ze czesto w ich
      hotelach jest brudno, lazienka na korytarzu albo inne tego typu przyjemnosci:(
    • beauty_baby link 04.05.04, 10:51
      Korpolewska o wakacjach z Triada: polki.wp.pl/wiadomosc.html?
      wid=1267834&kat=2333&katn=Felietony&widn=W%B3oski+horror
      • skay5 Re: link 04.05.04, 10:55
        ja nigdy nie trafiłam na to ,że łazienka jest na korytarzu:( i na brud
        naszczęście tez nie!
        Wrecz przeciwnie-nawet tak ,że mialam widok na morze z okna i tarasu, a szum
        morza nie dawał mi zasnąc(odległość może ze 100m)
        pozdr
      • egon.olsen Re: link 04.05.04, 10:57
        Ja byłem najpierw z TUI - byłem bardzo zadowolony - pełna profeska.
        A później postanowiłem zaoszczędzić i pojechałem ze Scan Holiday. No i nie
        żałowałem i jeżdżę zawsze już ze Scanem. Jeśli chodzi o relację cena/jakość nie
        mam żadnych zastrzeżeń. Myślę, że najwięcej uwag mają ci, którzy jadą na last
        minute za 899 PLN. Tak z moich rokrocznych obserwacji wynika.
        • skay5 Re: link 04.05.04, 11:01
          całkowicie sie z Toba Egon zgadzam. Ja np. byłam w Turcji bodajrze 1500zeta dwa
          tyg. z wyrzywieniem,nie uczekiwałam więc kokosów-zresztą naprawde nie
          jestem "wygodnicka" wazne żeby było blisko i czysto-a nie którzy myśleli ,że to
          juz za tyle to im gwiazde z nieba na talerz podadzą hihihihih
          • kurczak1976 Re: link 04.05.04, 11:40
            Najwazniejsze jest nie lapac sie na oferty bez okreslonego miejsca
            zakwaterowania. Bo wtedy moga was przenosic z hotelu do hotelu i jest to zgodne
            z umowa. Tzn hotel powinien miec zawsze tyle gwiazdek ile napisali no ale to
            przenoszenie jest strasznie uciazliwe no i traci sie pol dnia z wakacji!
            • snow.white dzieki :)) 04.05.04, 12:39
              Juz sie okropnych watkow o Triadzie naczytalam duuuuuzo-ale wszyscy
              moi "realni" znajomi,ktorzy kiedys z tego biura jechali,sa
              zadowoleni.Przeprowadzilam tak szczegolowy wywiad,ze bardziej sie nie da
              chyba ;)
              obejrzalam sobie miasteczko i hotel na wloskich stronach,nie naszych-i jest
              dobrze :) na 98% jestem zdecydowana ;)
              • kurczak1976 A gdzie sie wybierasz? ntx 04.05.04, 13:34

• 2castro Re: link 05.05.04, 15:45
        W życiu nie słyszałam o pokojach bez łazienki w triadzie,ktoś chyba bardzo
        narobił ci w głowie.......Dla mnie triada jest biurem takim jak każde inne
        tylko z lepszymi cenami-zapewne to wynika z tego ,że są dużym biurem-a hotele
        mają w weilu wypadkach te same jak inne biura np SHERATON MIRAMAR W HURGADZIE(
        jest w ofercie Neckermana,tui-a,Eximu,triadzie itd)
        Dlatego przestańmy powielać to co mówi konkurencja i plotki które rozpuszcza
        • kurczak1976 Re: link 05.05.04, 16:11
          2castro napisał:

> Dlatego przestańmy powielać to co mówi konkurencja i plotki które rozpuszcza

Moze i w tym duzo racji tyle ze dlaczego o TUI albo ScanHoliday nie czyta sie
          tylu negatywnych opinii jak wlasnie o Triadzie?
          Skads sie to bierze!

A jesli chodzi o hotele, bywa ze maja rozne standardy pokoji co wplywa takze na
          cene. Wiec nie ma sie akurat co sugerowac tym ze TUI wystawia ten sam hotel co
          inne biuro bo to jeszcze o niczym nie swiadczy!
          • 2castro Re: link 05.05.04, 17:07
            Sprawa prosta - dla przykładu wg info z LOT Charters
            TRIADA wysłała w 2003 samolotami ok.60.000 turystów + klienci autokarowi i z
            własnym dojazdem.(trudno powiedzieć ile ale napewno niemało bo w 2002 r
            wszystkich wysłali wg Rzepy 110.000 klientów)
            Dla porównania Neckermann 12.000 samolotami LOT-U + egzotyki i troche dojazdu
            wlasnego -ale tak czy inaczej to są nieporównywalne liczby....
            To tez przekłada sie na ilość opinii.
            Inna sprawa i z przykrością to mówie -w polskiej mentalnośći co niemieckie to
            lepsze a polskie gorsze (widze to po klientach którzy kupują u mnie wycieczki
            różnych operatorów-jestem agentką w tym triady i NEC)
            Jeżeli klient z polski ma coś nie tak w hotelu a wyjechał z TUI czy NEC to
            uzna ,że tak musi być -z polskim czyli triadą czy innym, napisze kilometrowa
            reklamacje.Poza tym z niemieckim rezydentem a w wielu wypadkach nie ma
            polskiego trudno sie dogadać a polskiemu rezydentowi można napluć na twarz.
            Wierz mi temat rzeka- ja osbiście bardzo szanuje triade i ich dokonania -
            zwłaszcza,że miedzy innymi na róznych forach pracownicy wielu różnych
            konkurentów-rozprowadzają głupie informacje i kopią ich w ....
            pozdrawiam gorąco
            • kurczak1976 Re: link 05.05.04, 17:14
              Z Necermanem to akurat podobna sprawa jak z Triada sledzac nawet forum
              turystyka. Wiec nie wszystko co niemieckie jest takie wspaniale dla polskiego
              klienta...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka