Dodaj do ulubionych

Mądrzejszy ustępuje

05.04.11, 17:02
mówi stare przysłowie. Czytając utarczki słowne na tym forum, każdy bez trudu stwierdzi, że Drugitiktasia jest o parę poziomów mądrzejsza od Gargamelki?
Widać jak na dłoni, Gargamelka atakuje a Drugitiktasia ustępuje...
Ciekawe czy jest w tym jakieś "drugie dno"?
Bo powiem szczerze,
gdyby mnie tak ktoś permanentnie poniewierał,
wbiłbym go w glebę! Zniszczył do zera!
Obserwuj wątek
    • tadeusz_ski.51 Re: Mądrzejszy ustępuje 05.04.11, 17:25
      Powiedz słowo Drugitiktasiu a dam bana Gargamelce i będzie spokój!
      • drugitiktak Re: Mądrzejszy ustępuje 05.04.11, 19:10
        ....raczej zgłoś ją na leczenie do psychiatry , bo obsesje trzeba leczyć . A że jest to obsesja jakaś wobec mojej osoby to widać , bo nikogo innego nie atakuje.
        • tadeusz_ski.51 Re: Mądrzejszy ustępuje 06.04.11, 07:31
          drugitiktak napisała:
          > ....raczej zgłoś ją na leczenie do psychiatry , bo obsesje trzeba leczyć . A że
          > jest to obsesja jakaś wobec mojej osoby to widać , bo nikogo innego nie atakuje.
          -------------------
          Jak mam zgłosić jeśli nie wiem kto to?
          Gadaj czy dać bana, to przynajmniej tutaj będziesz miała spokój.
          • drugitiktak Re: Mądrzejszy ustępuje 06.04.11, 08:25
            Ty tu rządzisz , więc ......rób jak uważasz......
            • tadeusz_ski.51 Re: Mądrzejszy ustępuje 06.04.11, 10:05
              drugitiktak napisała:
              > Ty tu rządzisz , więc ......rób jak uważasz......
              -------------------
              Ty też, to się nie wymiguj. Mi Gargamelka nie dokucza, więc dla mnie jest obojętne, dlatego pytam Ciebie.
              • drugitiktak Re: Mądrzejszy ustępuje 06.04.11, 10:08
                wobec tego daj Jej szansę na naprawienie tego co żle zrobiła , ale myślę , że to taki człowiek co za nic nie przyzna się do błędu..
                • tadeusz_ski.51 Re: Mądrzejszy ustępuje 06.04.11, 10:17
                  Wygląda na to, że masz rozpracowany portret psychologiczny tego człowieka?
                  A nie bierzesz pod uwagę takiej możliwości, że Cię atakuje bo "coś" do Ciebie czuje?
          • prawdziwygargamel Re: Mądrzejszy ustępuje 06.04.11, 15:44
            Banuj stary durniu, hahaha.
            Ty się ciesz,ze posty nabijam, i wytykam twojej mało rozgarniętej admince
            jej głupotę. Gdyby, chociaż trochę honoru miała to musiałbyś pisać tutaj sam,
            ale, że ona nie rozumie w ząb twoich głupich aluzji ,dlatego za geniusza uchodzisz w jej oczach.
            • tadeusz_ski.51 Re: Mądrzejszy ustępuje 06.04.11, 18:54
              prawdziwygargamel napisał:
              > Banuj stary durniu, hahaha.
              > Ty się ciesz,ze posty nabijam, i wytykam twojej mało rozgarniętej admince
              > jej głupotę. Gdyby, chociaż trochę honoru miała to musiałbyś pisać tutaj sam,
              > ale, że ona nie rozumie w ząb twoich głupich aluzji ,dlatego za geniusza
              > uchodzisz w jej oczach.
              ------------------
              W Twoich też, dlatego tu piszesz.
            • drugitiktak Re: Mądrzejszy ustępuje 07.04.11, 08:49
              teraz już wiem !! Olśniło mnie !! To są rozgrywki między Wami , między Tadeuszem i Gargamelem (ponoć jest kobietą ) , aaaaaaaaa, lejcie się , lubię patrzeć na krew.
              • tadeusz_ski.51 Re: Mądrzejszy ustępuje 07.04.11, 10:28
                drugitiktak napisała:
                > teraz już wiem !! Olśniło mnie !! To są rozgrywki między Wami , między Tadeu
                > szem i Gargamelem (ponoć jest kobietą ) , aaaaaaaaa, lejcie się , lubię patrzeć
                > na krew.
                ---------------
                Tak jest... o Drugitiktasię! Zwycięzca bierze wszystko! Możesz kibicować za którymś ale jeśli wygra ten drugi, to i tak musisz "dać wszystko" zwycięzcy!
    • prawdziwygargamel Kumo chwalą nas,wy mnie ja was 06.04.11, 15:42
      Hahaha muszę przyznać, że taką manipulację może kupić tylko konkretna, ona wszystko łyknie jak gęś i każdego ciut mądrzejszego od siebie uzna za geniusza hahaha :) :)

forum.gazeta.pl/forum/w,98829,123987677,124008319,Re_A_w_kwestii_powstania_ludzkosci.html
      • tadeusz_ski.51 Gie 06.04.11, 18:56
        gieniusza tumanie! Ile razy mam powtarzać?
        • prawdziwygargamel Czytaj palancie ze zrozumieniem... 08.04.11, 10:30
          tu pisze jak byk: napisałam niedawno ,że nie wszyscy mogą być geniuszami , ale Ty jesteś wyjątkiem ...( nie za bardzo się podlizuję ?? hahaha ).
          • drugitiktak Re: Czytaj palancie ze zrozumieniem... 08.04.11, 13:11
            taaaaaa,.....no cóż , wyszło jak wyszło.....
          • tadeusz_ski.51 Re: Czytaj palancie ze zrozumieniem... 08.04.11, 16:13
            No właśnie ... albo wróć do przedszkola, tam uczą rozumowania na poziomie podstawowym
    • tadeusz_ski.51 Re: Mądrzejszy ustępuje, 09.04.11, 07:07
      ale z niektórymi osobami niestety trzeba inaczej. Są tacy, którzy uważają ustępstwa za słabość, co ich rozzuchwala i pozwalają sobie na więcej, coraz więcej! Tolerowanie takich zachowań przynosi skutek odwrotny, czyli, zamiast ograniczenia swojej agresji wzmagają ją jeszcze!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka