Dodaj do ulubionych

Koszykarze Prokomu bliżej złota

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 15:54
I TAK POLONIA WARBUD JEST NAJLEPSZA.
Obserwuj wątek
    • Gość: janusz POLONIA !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 16:13
      Reakcja lawinowa ruszyla. Tworzymy w Wawie wielki team!
    • Gość: dawid anwil Cała Polska leje z Śląska! IP: *.echostar.pl 15.05.04, 16:14
      Polonia Warbud, hehehe, kolejni napinacze i cieniasy, złoimy was w środę
    • Gość: rebraca Dojebiemy im w 5 meczu. WKS WKS WKS IP: *.provider.pl / *.provider.pl 15.05.04, 16:17
      Cała Polska w cieniu Śląska!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: novaczek ...ale chyba swoim za kolejną porażkę... IP: *.chello.pl 15.05.04, 16:22
      • Gość: M Re: Dojebiemy im w 5 meczu. WKS WKS WKS IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.05.04, 17:32
        Po Sezonie Slask w KORONIE!!!
      • Gość: Jasik Re: Dojebiemy im w 5 meczu. WKS WKS WKS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.04, 23:04
        Stary nie będzie 5-go meczu. Od tej pory rozpoczynacie spadek na samo dno.
        Cała Polska leje ze Śląska. Brawo Anwil z Wami było ciężko. Prokom Mistrzem.
    • Gość: marcin Re: Koszykarze Prokomu bliżej złota IP: *.vera.net.pl / *.net.pl 15.05.04, 16:20
      Proookom mistrz.l Właśnie wróciłem z meczu było super!!!!!!!!!
      Śląsk nie istniał!!!!! A wójcik to wielkie dno!!!!!!!!!!!!!!!!
      Prokom mistrz!@!!!!!!!!
      Będzie 4-1 tylko dla Prokomu!!!!!!!!!!!!
      • Gość: nihil Re: Koszykarze Prokomu bliżej złota IP: *.os.kn.pl 15.05.04, 16:37
        mistrzem może i będziecie ale tylko przez małe m. I tylko mistrzem a nie
        mistrzem polski. Bo tzw opcja litewska wygrała ten mecz a nie drużyna polska.
        Ten mecz pokazał gdzie znajduje sie polska koszykówka. W wielkim dołku bo
        drużyna kta może zdobędzie mistrzostwo polaków miała na ławie w najwazniejszych
        momentach bo sobie nie dawali rady. A Śląsk jestrz Mistrzem Polski jak nie w
        tym roku to za rok udowodni to tu w polsce i w europie ...
        • Gość: marcin Re: Koszykarze Prokomu bliżej złota IP: *.vera.net.pl / *.net.pl 15.05.04, 17:29
          no niestety tutaj się Tobą zgadzam, żal było patrzeć
          jak zaczynała sie druga polowa

w Prokomie żadnego Polaka w Śląsk trzech
          i niestety widać, na dłoni jaki polski kosz jest słaby
          Ale Prookom mistrz!!!!!!!!!!!
        • Gość: asd Re: Koszykarze Prokomu bliżej złota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 23:50
          Zupełnie się nie zgadzam. Spójrzmy np. na piłkę nożną, czy skoro Wisła Kraków w
          ma w składzie wielu zagranicznych graczy to czy nie jest prawdziwym mistrzem
          polski???
          • Gość: wisla Wisła? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 11:42
            Ilu ma tycz zagranicznych zawodnikow? 3 na 18???? heheheh jak sie nie znasz to
            nei gadaj
    • saavage Re: Koszykarze Prokomu bliżej złota 15.05.04, 16:33
      Gratuluję wszystkim, którzy obstawiali wynik 4:1 dla Idei :DDD

Prokom - tak trzymać. Jesteście najlepsi!!!!!!!!
    • Gość: abc Re: Koszykarze Prokomu bliżej złota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 16:45
      no tak,
    • Gość: tfurca co sie z nimi dzieje? IP: *.provider.pl 15.05.04, 16:57
      ... co sie stalo na naszym WKSem?
      • Gość: forsberg Re: co sie z nimi dzieje? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.05.04, 17:03
        Prokom z nami pojechał, to prawda. Ale jak widzę triumfującego Kijewskiego, to
        śmiać mi się chce... Maja szczęście, że ten super trener nie psuje za dużo.
        • Gość: Sopot! Re: Gdzie jest ten Slask?? IP: *.intel / *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.04, 17:15
          W srode bedzie koniec 4:1 !!! Cala Polska leje z Slaska. hahahahahahahahahaha
      • runek Re: co sie z nimi dzieje? 16.05.04, 17:09
        Gość portalu: tfurca napisał(a):

> ... co sie stalo na naszym WKSem?
        zwyczajnie - mimo najwiekszego budżetu nie ma silnej ławki.
        Wydaje mi się,że za dużo płacicie zawodnikoma i trenerowi oraz
        Euroliga okazała się zbyt kosztowna.
        Trzeba było zrzec się honorowo Euroligi na rzecz Anwilu lub następnego w kolejce
        Prokomu :).

• Gość: maciek Re: co sie z nimi dzieje? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 00:25
          stary co ty pieprzysz: "mimo najwiekszego budżetu nie ma silnej ławki." ze niby
          kto Slask ma w tej lidze najwiekszy budzet ???
          chyba jaja sobie robisz lub kompletnie nie masz pojecia o polskiej koszykowce,
          no ale jak jestes z sopotu to niby jak masz sie znac i skadmasz wiedziec jak u
          was w kosza graja od kilku sezonow :DDDDDD
    • elfhelm Forza ProkomTrefl!!!!!!!! 15.05.04, 17:13
    • Gość: yan Re: Koszykarze Prokomu bliżej złota IP: *.ifd.uni.wroc.pl 15.05.04, 17:15
      Smutne, kiedy 4 Litwinow i Serb zdobywaja mistrzostwo Polski. Wolalbym aby te
      pieniadze dac na szkolenie polskich koszykarzy. Powinno sie jednak ograniczyc
      udzial obcokrajowcow w meczu, najlepiej do dwoch.
    • Gość: piotr Re: Koszykarze Prokomu bliżej złota IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 15.05.04, 17:30
      dojebiecie swoim w leb palancie!!!!!!!!!Prokom mistrz!!!!!!
    • Gość: piotr Re: Koszykarze Prokomu bliżej złota IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 15.05.04, 17:31
      Cala polska sra na Slaska!!!!!
      • Gość: maciek Re: Koszykarze Prokomu bliżej złota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 00:26
        jakis kompleks leczysz kolego ??
    • Gość: Harry Cała Polska w cieniu... BUAAAHHHAAAHAHAHA!!!!!! IP: 62.233.232.* 15.05.04, 18:08
      • Gość: maciek Re: Cała Polska w cieniu... BUAAAHHHAAAHAHAHA!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 00:27
        nie smiej sie chlopcze tylko ogladaj w srode mecz, a bedziesz plakal :))

Cała Polska w cieniu Śląska !!!!!!!!!

Śląsk 18:0 Prokom !!!! mowi ci to cos ??
    • Gość: seba Re: Koszykarze Prokomu bliżej złota IP: *.dnet.pl / 80.50.19.* 15.05.04, 18:16
      wreszcze może sie przekonać ten niedowiarek co komentuje mecze idei sląsk
      wrocław z gazety wyborczej co zawsze faworyzuje ślask jakby tylko on
      grał ,dobrze że był we wrocławiu w pierwszych dwóch meczach tomek jankowski i
      nie wyrażał tak swojego zachwytu , a wiedzałem że prokom poradzi sobie w filane
      z śląskiem bo poniwaz jeden zawodnik nie może wygrać całego meczu, mam wielką
      nadzieje że zgasi tego gościa z gazety wyborczej podczas piątego meczu we
      wrocławiu i prokom sięgnie po mistrzowstwo polski i bedzie mógł grac w
      eurolidze bo ma chyba lotniski między-narodowe - trójmieście i nie zrobią w
      ciula jak zrobil anwil w tamty roku!!!!!!!!!
      • Gość: maciek Re: Koszykarze Prokomu bliżej złota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 00:29
        specu od koszykowki ten Pan nazywa sie Jaworski !!!

ale skad mozesz wiedziec jak cale dni na kutrze spedzasz...

Euroliga tylko dla Wroclawia !! Ten twoj prokom trefl sledz ryba czy jak go tam
        zwa mial szanse gry z zespolami z trzeciej amoze nawet z czwartje polki
        europejkiej i co pokazal w tym roku ??

i Wy chcecie Eurolige ?? chyba na statku bedziecie mecze rozgrywac !! i z plazy
        beda ludzie ogladac :DDD
    • Gość: rodrigez Re: Koszykarze Prokomu bliżej złota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 18:32
      a i tak ŁKS depcze was wszystkich
    • Gość: kibitz Tein - 6-ty zawodnik Prokomu... IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 15.05.04, 18:57
      Tein grał tak, ze już gorzej nie można. Kibice Prokomu powinni mu wysłać kwiaty
    • Gość: MIke Gra Prokomu jest słaba!!! IP: 213.25.78.* 15.05.04, 19:17
      Mozna jedynie pochwalić graczy Prokomu za dobra skuteczność, ale nic pozatym.
      Patrzac na gre zastanawiam sie jak moga im te wszystkie rzuty "wchodzić",
      niektore to wrecz totalne farty. Bardzo fajnie wypadla akcja Jagodnika ktory
      próbował wsadzic buhaha. Dlatego wolę Wrocławski team choćby za te kilka wsadów
      i widowiskowych akcji Ignarskiego, Randla, Zielińskiego czy Wójcika. Do tego
      jak na Polski zespół to granie czterema Litwinami i tak zwana opcja Litewska
      zaczyna mnie drażnić. Choć nie jestem ze ślaska a z Gdyni życze Idei żeby
      wygrała
      • Gość: qweraz Re: Gra Prokomu jest słaba!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 19:44
        ...cała Polska w cieniu Śląska... tak jest i tak pozostanie, i nie ma znaczenia
        czy Śląsk zdobędzie w tym roku mistrzostwo czy też wygra Prokom. (ciągle mam
        nadzieję że będziemy mistrzami Polski). To hasło będzie zawsze aktualne
        poniweaż w nie wierzymy. Jeszcze jedno, co będziecie skandować gdy zmieni się
        sponsor waszej drużyny??
        • Gość: KIBIC PROMOMU Re: Gra Prokomu jest słaba!!! IP: *.gdynia.mm.pl 15.05.04, 19:56
          to fakt ze Prokom swoja gra nie zachwyca i zal ze kilku "emerytowamych"
          Litwinów jest w stanie dowalić pseudo " gwiazdom" polskiej koszykówki, ale tak
          sobie mysle ze gdyby Idea miała troche wiecej kasy to tez by sięgneła po graczy
          litewskich a nie studentów z USA cha cha cha!!!! kibic PROKOMU
          • Gość: runek Re: Gra Prokomu jest słaba!!! IP: *.delfnet.pl / 213.17.198.* 15.05.04, 21:05
            co za bzdury :)
            Policz sobie ile rzucza Lynn ( w %) i dodaj do tego Rondla i Tanela (bez
            Pero :))
            Wielka mi polska koszykowka w Slasku :). Trener np. nie jest Polakiem :).
            • Gość: Rysiek Re: Gra Prokomu jest słaba!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.04, 22:11
              Łaczna ilosc minut spedzonych przez Polaków w Prokomie w dzisiejszym meczu
              wyniosła 11:59. Zdobyli w tym czasie 2 punkty.

Ja bym Wójcika nie nazwał pseudogwiazdą. To nie sprawiedliwe.Mam do niego
              szacunek, bo zasłuzył sobie na to grając przez lata.

• Gość: maciek Re: Gra Prokomu jest słaba!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 00:31
            "pseudo " gwiazdom"" ???

a znasz lepszych w Polsce ??
    • Gość: Romarco Re: Koszykarze Prokomu bliżej złota IP: *.crowley.pl 15.05.04, 22:46
      WKS - Wszystko Kupi Schetyna
      • Gość: Yeti Re: Koszykarze Prokomu bliżej złota IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.04, 00:01
        Ten, kto klnie na Wójcika musi byc skończonym idiotą z jakiejś prowincji. Ludzie, nie znacie się- nie wypowiadajcie się. Wójcik to jeden z najlepszych skrzydłowych w Europie. Dość powiedzieć, że w tym sezonie gra w Śląsku z konieczności jako center, dlatego może też nie wchodzą mu trójki. Przypomnijcie sobie jeg mecze z Suproligi- grał jako skrzydłowy a trójki wrzucał seriami.
        A Śląsk po prostu gra bardzo słabo w finale. Nie ujmując niczego Prokomowi, Ślask jest o wiele lepszym zespołem niż prezentuje to w finałach. Coś jest z chłopakami nie tak, nie widze tutaj współpracy- takiej, jaka powinna być. Coś mi się wydaje,że Katzurin się wypalił albo w sezonie w ogóle nie miał koncepcji- liczył tylko na formę zawodników.....
        Prokomowi gratuluję a Śląska mi żal...taka drużyna i tak się kompromituje...smutne. Żal mi, bo nie ma walki... Przy obecnej grze Ślaskowi nawet nie należy się mistrzostwo( abstrahując od wyniku :) ) Mam nadzieję, że jeszcze zasłużą...bo póki piłka w grze...

PS. Apel do wszystkich pseudokibiców. Przestańce zachowywać się jak kretyni. Wygrał wasz zespół? Gratulacje. Tyle, że nie wyzywajcie zawodników innego zespołu i nie wymyślajcie bzdurnych haseł, bo się kompromitujecie. Trochę godności, bo się zachowujecie jak buraki.
        • Gość: Melasa Do Yetiego: IP: *.wrzos.wroc.pl 16.05.04, 00:28
          Bo to są buraki z pipidowki nadmorskiej. Prokom to nic szczególnego, gra
          zespołowa, paru doświadczonych emerytow i ....nic poza tym. Grają statycznie
          tylko, że zesopolowo. I nasz WKS-ik (to jest nazwa, to jest tradycja, to jest
          miasto i cały sztafarz kilkudziesięciu lat koszykówki nad Odrą, a nie dziś -
          PAMPERS, jutro - PREZERWATYWA, pojutrze - FC BURAK, w zależności od "kasy"
          sponsora)tym smutniej wypada, że przegrywa wyraźnie z tak przecietnym zespołem.
          Ale - ten się śmieje kto się śmieje ostatni. I nie cieszcie się jeszcze za
          bardzo żółte buraki nadmorskie (bo o niektorych z was tak trzeba niestety
          powiedzieć - nie dorośliście jeszcze do najwyższych laurow, musicie u "państwa"
          z Wrocka troche poterminować).Zobaczymy w środę. Na razie - ale tylko na razie -
          jesteście lepsi. O Euroligę się nie martwicie. WKS ma patent na 3 lata - a,
          wyprzedzając wasze święte oburzenie, to przedsięwzięcie komercyjne i biorą tam
          tylko tych ktorzy gwarantują zysk. KAPITALIZM !!!!! Pozdrawiam. Melasa z wrocka
          • Gość: Sopot! Re: Do melasa: IP: *.intel / *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.04, 00:42
            Czy ty chamie wiesz co piszesz ??? Najpierw sie zastanow a potem napisz! A nie
            odwrotnie!! Jestes debilem do potegi!! CALA POLSKA LEJE I SRA NA SLASKA!!!!!!!
            • Gość: Sopot! Re: Do melasa: IP: *.intel / *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.04, 00:43
              Pamietajcie ze w środe juz konczymy z wami!!! 4:1 !!!!!! hahahahahahahahahahaha
              • Gość: maciek Re: Do melasa: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 00:35
                moze i tak bedzie, jednak wierze z calego serca ze Slask sie obudzi i wygra
                rewalizacje 4:3!! tego zycze sobie i wszystkim z calego serca!!

Prokom juz wygrywal mistrza przez trzy ostanie sezony i mam nadzieje ze i tym
                razem mu sie uda !! :DDDD
            • Gość: Melasa Re: Do buraka z pipidówy p/n ZOPOTH IP: *.wrzos.wroc.pl 16.05.04, 00:46
              Wida ć, żeś burak do potęgi. Ptrimo - adresuje się posta - Do Melasy. widać że
              z nauką u ciebie bylo nietęgo. Duo - denrerwujesz się bo widzisz że nie masz
              racji. , tercio - ja ciebie nie obrażaam a ty wydarłeś brudną mordę z
              epitetami. Na razie jesteście lepsi, ZOPTH ale jest jeszcze może nawet i 3
              mecze. I nie śmiej się bo przyjdzoie lepszy sponsor ni ż pan K...i będziecie
              się nazywać FC PREZERWATYWA. Bo coż tam znaczy taki ZOPOTH. Ile u was się
              klepie basketball ? 5 a może 10 lat ? Spójrz w lustro a zobaczysz ćwikłę.
              • Gość: Sopot! Re: Do melasa: IP: *.intel / *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.04, 00:51
                Czy Ty wiesz co piszesz? Bledy i ortografie to zostawie dla siebie, ale Twoje
                pierdoly to mnie rozbrajaja!!! Zobacz gamoniu co napisales!!!!!!!! Co
                za prymityw!!
                • Gość: Sopot! Re: Do melasa: IP: *.intel / *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.04, 00:56
                  Zachowaj sie jak gosc a nie pieprzysz farmazony!!! Przyjmij porazke z
                  godnoscią !!! Pozdrawiam.
                • Gość: Melasa Re: Do ćwikły z pipidowki ZOPOTH IP: *.wrzos.wroc.pl 16.05.04, 00:57
                  Piszę tak specjalnie. Bo wy diabli wiedzą czy jeszcześćie Polacy. ZOPOTH to po
                  niemiecku Twoja pipidoweczka.Chamem nazywają swoją starą w chałupie. A Śląsk i
                  tak jest lepszy - w przekroju kilkudziesięciu lat trwania koszykowki w Polsce.
                  Najbardziej boli Cię chyba perspektywa iż Twoja druzyna może się nazywac FC
                  PREZERWATYWA, ale jak u was nie ma tradycji - jak w WKS-ie - to jakaż rożnica:
                  czy to pROKOM czy FC PAMPERS. Merytorycznie- poczytaj dobrze moje posty, ale
                  wątpię czy "załapiesz"o co biega, bo to rzecz dla inteligentnych i z Wrocławia -
                  nie ma tam nic do zarzucenia. Idź spać i nie myśl za dużo o swoim PAMPERSIE
                  (PREZERWATYWIE) bo już ci woda sodowa z nadmiaru szczęścia uderza do główki.
                  Baj, baj ćwikło nadmorska.
                  • Gość: Sopot! Re: Do melasa: IP: *.intel / *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.04, 01:04
                    Twoje posty mnie nie interesuja!! Prokom jest lepszy i tyle!! I co ten Slask
                    zrobi w Eurolidze bez Greera??? Czy Wójcik wygra mecz?
                    hahahahahahahaha! Jestes zalosny jak caly coach Slaska!!!!!!!!!!!
                    • Gość: Melasa Re: Do ćwikly z pipidówki ZOPOTH IP: *.wrzos.wroc.pl 16.05.04, 01:08
                      I co z tego. Dla mnie ty nic nie znaczysz. Widzę tylko żeś burak i już.A twoja
                      PREZERWATYWA vel PAMPERS bez Litwinow - jeszcze mnie. To żadne argumenty i
                      świadczą tylko o twoim poziomie i fanatyzmie. Napisałem - na razie !!!!
                      jesteście lepsi choc nie zachwycacie. Ty na to się nie zdobędziesz fanatyku
                      głombiasty. I tak jest między nami różnica. Czuję swą przewagę na tobą żałosny
                      jesteś i już. WKS to firma, a że3 na razie jest nie tak jak my we Wrocku byśmy
                      chcieli - to już jest sport.
                    • Gość: Sopot! Re: Do melasa: IP: *.intel / *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.04, 01:11
                      Przypomne jeszcze raz ze w środe juz konczymy!! 4:1 dla Prokomu!!! Mistrzem
                      Polski jest Prokom , Prokom najleprzy jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      • Gość: Sopot! Re: Do melasa: IP: *.intel / *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.04, 01:15
                        Co mogę dodac? Jestes prostakiem i tyle!!! Jeszcze sie nie spotkalem z takim
                        gamoniem!!! hahahahahahahahahahaaha, niech wygra lepszy!!!
                        • Gość: maciek Re: Do melasa: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 00:38
                          ja tez sie jeszcze nie soptkalem z czlowiek ktory na swoje posty sam odpowiada
                          nazywajac sie GAMONIEM !!! chyba jest w tym duzo prawdy....
                      • Gość: Melasa Do ćwikły z pipidówki ZOPOTH IP: *.wrzos.wroc.pl 16.05.04, 01:16
                        To twoje pobożne życzenia. A nawet jeśli się buraczku spelnią, to MOJEGO zdania
                        to nie zmieni, że w polskiej koszykowce - z powodow wcześniej przedstawionych -
                        WKS i tak więcej znaczy i ma większe poważanie niźli jakaś FC PREZERWATYWA czy
                        FC BURAK z ZOPOTH-u. Idę spać, boś mnie znużyl. Dobranoc, choć nie wiem czy
                        zasłużyleś "na dobrą noc' za głupoty i fanatyzm.
                        • Gość: Melasa Re: Do ćwikły z pipidówki ZOPOTH (respons) IP: *.wrzos.wroc.pl 16.05.04, 01:17
                          Wiem, że cały czsas pisałeś o sobie. Narcyz z ciebie straszny i egocentryk.
                          Żeby tak siebie reklamować ?
                          • Gość: Yeti Do nieuka z Sopotu. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.04, 01:56
                            Żal mi ciebie. Nie wiem za co bardziej- czy za to ,że masz tak nikłą wiedzę o koszykówce,że nawet nie wiesz, jak Śląsk grał w poprzednich latach w Eurolidze. (Greera nie było) czy za twoje problemy z wypowiedzią, marny zasób słownictwa, aortograficze umiejętności (mój neologizm :) )
                            Po drugie poziom twoich wypowiedzi jest żałosny- kompromitujesz normalnych ludzi z Sopotu.
                            Po trzecie: jak juz mówiłem- póki piłka w grze....
                            Po czwarte: a co wy zrobicie bez Jagodnika??? Nie wiem czy pamiętasz jakie mieliście problemy z zatrzymaniem wspomnianego zawodnika jaszcze niedawno. On ma w d**** ten wasz cały klub. Jest kasa, jest zawodnik. Zobacz jak to wyglada w Śląsku. Jak myslisz- dlaczego Wójcik zdecydował się grać za mniejsze pieniądze, ale w Śląsku? Dlaczego Zieliński? A u was? Pacesas- 3 lata, 3 kluby, Jagoniki- juz powiedziałem, Einikis- udaje mu się obecnie, zobacz jak cienko grał w poprzednich latach, a młodszy się nie staje. Pluta? Jak nie trafia, i tak rzuca, b. łatwo może przegrać mecz, o innych trudno mi sie wypowiadać o tej godzinie, może też nie mam wystarczających informacji. W każdym razie ogólny oraz sytuacji masz. Poza tym dodajmy trenera- zawodnicy przez 3/4 sezonu go olewają, teraz się tylko zmobilizowali. Myslisz,że ugracie cos w Eurolidze z takim nastawieniem?

Do Melasy: nie przejmuj się. Szkoda słów na trolli internetowych :). My znamy wartość naszego klubu...szkoda tylko, że finał w naszym wykonaniu taki nijaki.....
                            • Gość: t Re: Do nieuka z Sopotu. IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 16.05.04, 19:08
                              skoro mamy slabszych zawodnikow wedlug ciebie ak kazdy z nich nie trafia albo
                              jest w slabej formmie to czemu wygrywamy z Twoja_Super_Druzyna ?? widac musi
                              byc jeszcze slabsza.. heh
                              zalosne, inaczej tego nazwac nie mozna.. az przykro mi sie robi jak widze takie
                              komentarze sfrustrowanych i niedowartosciowanych kibicow ktorzy pierw pisza ze
                              sa najlepsi a potem szukaja usprawiedliwien i wymowek..
                              • Gość: Yeti Re: Do nieuka z Sopotu. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.05.04, 23:33
                                Moja rada- czytaj ze zrozumieniem + jeżeli nie masz wiedzy na dany temat- nie wypowiadaj się. Proszę bardzo- wymień mi tych trzech różnych sposorów Śląska z ostatnich trzech lat cwaniaku. Poza tym- czy ktoś u nas skanduje podczas meczów :idea? Poza tym- wyłączam się z tej rozmowy, bo niedowartościowani to są widzę właśnie niektórzy kibice z Sopotu. Moja rada po raz 2:czytać ze zrozumieniem i nie trollować!
                                • Gość: t Re: Do nieuka z Sopotu. IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 16.05.04, 23:54
                                  powiedzialem ze 3 razy zmieniala nazwe... slask, zepter, idea. z wczesniejszego
                                  okresu juz nie pamietam. jesli nie umiesz jeszcze liczyc do trzech zawolaj
                                  ktoregos z rodzicow. znam sie na rzeczy i wiem ze prokom - wbrew temu co
                                  mowiles a o czym ja pisalem - jeden raz zmienil nazwe tylko. ja nie mam
                                  kompleksow, ja jestem kibicem i nie obrazam innych kibicow jak TO z
                                  wroclawia :/ a sadzac po twoim pierwszym zdaniu to chyba szosty rok juz robisz
                                  zawodowke co ? ;/
                                  btw.gdyby moja druzyna nazywala sie idea lub zepter tego nie skandowal
                                  EOT
                                  • Gość: Yeti Re: Do nieuka z Sopotu. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.05.04, 00:18
                                    Oj, bo nie wytrzymam:
                                    Gość portalu: t napisał(a):

> powiedzialem ze 3 razy zmieniala nazwe... slask, zepter, idea. z wczesniejszego
                                    No co ty? To dlaczego na forum widnieje twoja wypowiedź o treści:

"po drugie : nie pisz ze to sopot zmienia sponsora jak zmienil przez wszystkie
                                    lata istnienia tylko raz - z TREFL na PROKOM TREFL. a idea ? rok temu zepter, 3
                                    lata temu jeszcze inaczej... to jest wlansie szok. dawno nie ma juz w nazwie
                                    slask wksc tylko widełka :)"
                                    Masz problemy z pamięcią? Czy nawet nie rozumiesz tego, co czytasz?
                                    Dwa lata temu to też była idea, 3 lata temu- zepter-idea, pięć lat temu -zepter(przez parę lat) O ile pamietam w '95 sponsorem było radio Eska. Nazwa WKS i Śląsk była od zawsze.

2." wbrew temu co
                                    > mowiles a o czym ja pisalem - jeden raz zmienil nazwe tylko"
                                    ...a jak długo istnieją?

3." ja nie mam
                                    > kompleksow, ja jestem kibicem i nie obrazam innych kibicow jak TO z
                                    > wroclawia :/ a sadzac po twoim pierwszym zdaniu to chyba szosty rok juz robisz
                                    > zawodowke co ? ;/"
                                    Chyba to jednak ty jesteś zakompleksiony głąbie. Po twoich wypowiedziach za to widac nieprzeciętne wykształcenie: zdania z małej litery, powtórzenia, nawet błędny ortograficzne(" (ten czlowiek jest niestety chyba niezrownowarzony :/)"
                                    , zdania niespójne " btw.gdyby moja druzyna nazywala sie idea lub zepter tego nie skandowal
                                    > EOT". Weź się lepiej do nauki( aha, i sam obrażasz innych)
                                    PS. Do takiej szkoły średniej ,do jakiej ja chodziłem, nie miałbyś nawet najmniejszych szans się dostać a jeżeli byś się nawet dostał (haha, żartowałem), to byś wyleciał po pierwszym roku. Jesteś żałosny.
                                    • Gość: t Re: Do nieuka z Sopotu. IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 17.05.04, 00:33
                                      "rok temu zepter, 3 lata temu jeszcze inaczej..." to inaczej to wlasnie slask,
                                      czytania ze zrozumieniem uczyli jakos na poczatku podstawowki chyba, nie
                                      doszedles jeszcze d tego etapu?
                                      "Masz problemy z pamięcią? Czy nawet nie rozumiesz tego, co czytasz?" ja tego
                                      nie cyztalem tzlko to pisalem wiec moye to ty na przyszlosc zacznij uzywac tego
                                      co tam masz miedzy uszami
                                      "3 lata temu- zepter-idea, pięć lat temu -zepter
                                      (przez parę lat) O ile pamietam w '95 sponsorem było radio Eska." sam widzisz
                                      ze co chwila zmienia sie nazwa... a w sopocie do trefl doszlo prokom i koniec
                                      zmian
                                      "zdania z małej litery, powtórzenia, nawet błędny ortograficzne" a ty bledow
                                      nie robisz ... ja nie pisze duzych liter, nie uzywam polskich znakow (slyszales
                                      o czyms takim jak netykieta?) a blad ortograficzny zrobilem jeden, przyznaje
                                      sie ale widzac glupote ludzka i zerowy poziom wypowiedzi mam prawo tez uzywac
                                      tego typu srodkow heh. coz widac rzmowa z toba i twoim kolega nie wplywa na
                                      mnie dobrze a co do szkoly jaka konczyles to mnie to nie interesuje bo i tak w
                                      to nie uwierze ze ty mogles cokolwiek skonczyc. i uzywajac juz tematow o tym
                                      jakie robie bledy i ze pisze zdania z malej litery widac brakuje ci argumentow
                                      i merytorycznej wiedzy do tego aby moc ze mna dyskutowac
                                      • Gość: Yeti Re: Do nieuka z Sopotu. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.05.04, 00:50
                                        Znowu bełkot panie trollu. Piszesz bez sensu, to ty chyba nie rozumiesz,co piszesz. "Rok temu zepter" MÓWIĘ NIE ZEPTER. "3 lata temu jeszcze inaczej"- A WŁAŚNIE ,ŻE NIE INACZEJ, TO WTEDY BYŁ ZEPTER.
                                        "tego co czytasz"- no włąsnie- ten przykład pokazuje, że nie wiesz- to ty używaj tego miedzy uszami.

No własnie- w kilkudziesięcioletniej historii nazwa zmieniła się 3 razy. To,że wymieniam je jedny tchem, nie oznacza,że "co chwila" się zmienia nazwa.
                                        Resztę, jezeli potrafisz, dopowiedz sobie sam(porównaj sobie z Prokomem)

"blad ortograficzny zrobilem jeden, przyznaje
                                        > sie ale widzac glupote ludzka i zerowy poziom wypowiedzi mam prawo tez uzywac
                                        > tego typu srodkow heh."
                                        Nie musisz przyznawać, to fakt. Marne usprawiedliwienie, nie lej wody.

" to nie uwierze ze ty mogles cokolwiek skonczyc. i uzywajac juz tematow o tym
                                        > jakie robie bledy i ze pisze zdania z malej litery widac brakuje ci argumentow
                                        > i merytorycznej wiedzy do tego aby moc ze mna dyskutowac"
                                        To sobie nie wierz, żyj dalej w swoim urojonym świecie.Pewnie sam jesteś ofermą życiową. Tobie samemu nie starcza argumentów- nie zdążyłeś jeszcze zauważyć,że to ty je jedynie negujesz i nic konkretnego nie mówisz od siebie? Tylko jakieś lepperyzmy lub puste frazy.
                                        Nie pozdrawiam
                                        • Gość: t Re: Do nieuka z Sopotu. IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 17.05.04, 01:02
                                          'mow do dupy o cie osra' madre ludowe proste przyslowie:) jakze adekwatne w tej
                                          sytuacji. juz nawet mnie to nie smieszy co piszesz, zrobilo mi sie przykro jak
                                          przeczytalem twojego posta :/ zegnam
                                  • Gość: maciek Re: Do nieuka z Sopotu. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 00:44
                                    BŁĄD !!!

"powiedzialem ze 3 razy zmieniala nazwe... slask, zepter, idea. z
                                    wczesniejszego" to zawsze był Śląsk !!!! a przez ostatnie sezony nazywa się
                                    Zepter Śląsk Wrocław
                                    Idea Śląsk Wrocław

widzisz w nazwie klubu jakies wspolne elementy ??
                                    To zawsze był Śląsk, jest i BĘDZIE !!
                                • Gość: Melasa Re: Do nieuka z Sopotu (II) IP: *.wrzos.wroc.pl 16.05.04, 23:59
                                  SZkoda tylko że WKS-ik gra na prawdę nie szczególnie. Za krótka ława....Ale
                                  przypomnialem jednemu z jełopow żółtonadmorskich o nazewiskach Grygiela,
                                  Czarneckiego, Chudeusza, Zeliga czy Garlińskiego, Nie wspomniałem juz o
                                  Frelkiewiczu, Łopatce, Świątku czy Białowąśie. Coż oni wiedzą o "kosynierce".
                                  Ponoć w hali sopockiej śmierdzi.....? Jak się jedzie pociągiem przez to
                                  uzdrowisko - ZOPOTH - widać halę, bydlątka się pasą wokoło, to nie dziwota, że
                                  cuchnie.
                                  Ad rem. Nie rozumieją tradycji....Szkoda mi ich. Pycha ich rozpiera. Ale myślę
                                  że nasz WKS-ik nie da się we środę zjeść i powalczy jeszcze. Przy 2:3 rączki
                                  Einikisa (bez whisky) czy Pacesasa mogą zadrżeć, a wtedy...ale bym się śmiał.
                                  • Gość: t Re: zenada.. IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 17.05.04, 00:11
                                    > Ad rem. Nie rozumieją tradycji....Szkoda mi ich. Pycha ich rozpiera. Ale
                                    myślę
                                    > że nasz WKS-ik nie da się we środę zjeść i powalczy jeszcze. Przy 2:3 rączki
                                    > Einikisa (bez whisky) czy Pacesasa mogą zadrżeć, a wtedy...ale bym się śmiał.

i ty piszesz ze sopot pycha rozpiera ?? nie rozsmieszaj mnie.. ten tekst o tym
                                    co sie wokol hali w sopocie dzieje swiadczy o czyms dokladnie odwrotnym. a
                                    obrazanie koszykarzy to juz przegiecie, ja nie zejde do tego poziomu, dalej
                                    rozmowe musisz prowadzic z kolegami z 'Wrocka' ktorzy powinni dotrzymywac ci
                                    kroku
                          • Gość: t Re: Do ćwikły z pipidówki ZOPOTH (respons) IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 16.05.04, 18:57
                            po pierwsze: sam zaczales wyzywac kibicow od burakow wiec nie pisz ze to on
                            zaczal wyzywac.
                            po drugie : nie pisz ze to sopot zmienia sponsora jak zmienil przez wszystkie
                            lata istnienia tylko raz - z TREFL na PROKOM TREFL. a idea ? rok temu zepter, 3
                            lata temu jeszcze inaczej... to jest wlansie szok. dawno nie ma juz w nazwie
                            slask wksc tylko widełka :)
                            po trzecie nie obrazaj wszystkich mieszkancow sopotu. widac zes pseudobibicem
                            ktory chce tylko prowokowac i obrazac wszystko co zwiazane z druzyna ktora
                            konkuruje z zespolem z jego miasta... to zalosne, zal mi ciebie dzieciaczku :(
                            po czwarte : nie tradycje sie licza w sporcie tylko forma. nie macie druzyny -
                            przegrywacie, po co sie silicie na usprawiedliwienia ? trzeba to powiedziec
                            wprost - sopot jest teraz najlepszy i tego nikt nie zmieni chyba ze Hyży swoimi
                            faulami (ten czlowiek jest niestety chyba niezrownowarzony :/)
                            po piate : nazywasz innych glupkami i fanatykami a sam piszesz ze slask
                            najlepszy, ze nie zmienisz zdania... nie potrafisz przyznac ze sa lepsi. greer
                            odejdzie i nic nie zrobicie juz, to pewne.
                            na koniec tylko jeszcze chcialem powedziec zebys nie uwazal sie za kibica bo to
                            by obrazalo tych co potrafia kibicowac a nie tylko obrazac. swoja droga troche
                            tzw. buractwa pokazal niejaki Sopot! ale nie zmienia tego ze tez bym sie znizyl
                            do waszego poziomu gdybym byl mniej opanowany.
                            pozdrawiam TYLKO kibicow
                            • Gość: maciek Re: Do ćwikły z pipidówki ZOPOTH (respons) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 00:48
                              ty chlopie lub rybaku jak wolisz ;) masz zielone pojecie o koszykowce!!!
                              Na tym etapie rozgrywek moze i prokom jest lepszy, ale nie zapominaj gdzie lezy
                              w tym kraju stolica polskiej koszykowki i ktory klub jest najbardziej
                              zasluzony...
                              a jak nie rozumiesz co znaczy tradycja w sporcie to zobacz co sie stalo z
                              pekaesem pruszkow gdy uciekli sponsorzy (a mieli ich duzo wiecej niz wy w tym
                              sopocie!!)

pozdrawiam i zycze zlych wspomniej po srodowym meczu !!
                              • Gość: t Re: Do ćwikły z pipidówki ZOPOTH (respons) IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 17.05.04, 00:57
                                widac mieli sponsorow wiecej ale slabych. my od poczatku (nie mamy tradycji
                                wieloletnich, ale co z tego?) mamy tych samych i konsekwentnie konczymy lige na
                                coraz wyzszej pozycji. moge nawet przyznac ze nie mamy wlasnie tradycji, ze w
                                nazwie waszej druzyny nic sie nie zmienia (chociaz oczywisacie sie zmienia) ale
                                nie zmieni to faktu ze na dzien dzisiejszy sopot ma o wiele lepsza druzyne co
                                pokazala w trzech ostatnich meczach baaardzo dobitnie i nie zmienia tego wasze
                                postu ani to ze ukradliscie sobie eurolige. poniewaz nudzi mnie wypowiadanie
                                sie tutaj bo widze z do niektorych nie da sie dotrzec to koncze ta rozmowe i
                                czekam do srody na ostatni (mam nadzieje) mecz. i na koniec: w przeciwienstwie
                                do was nie jestem wrogo nastawiony do kibicow druzyny przeciwnej (tego nie da
                                wam nawet 100 lat tradycji waszej druzyny - to sie wynosi z domu) i nie bede
                                sie z wami zegnal, moge wam co najwyzej zyczyc sponsorow takich jak w sopocie :)
                                • Gość: maciek Re: Do ćwikły z pipidówki ZOPOTH (respons) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 01:08
                                  "> widac mieli sponsorow wiecej ale slabych. my od poczatku (nie mamy tradycji
                                  > wieloletnich, ale co z tego?) mamy tych samych i konsekwentnie konczymy lige
                                  na
                                  >
                                  > coraz wyzszej pozycji."

coraz wyzszym miejscu ?? to miejsce od trzech lat to DRUGIE itak tez bedzie w
                                  tym roku !!

"moge nawet przyznac ze nie mamy wlasnie tradycji,"
                                  oj nie macie co racja to racja ....

"ze w nazwie waszej druzyny nic sie nie zmienia (chociaz oczywisacie sie
                                  zmienia)"

nikt nie mowil ze nic ale od ZAWSZE w nazwie jest SLASK WROCŁAWW :) od zawsze
                                  czytaj od kilkudziesieciu lat,a u was?? od 5 ??

"ale nie zmieni to faktu ze na dzien dzisiejszy sopot ma o wiele lepsza druzyne
                                  co pokazala w trzech ostatnich meczach baaardzo dobitnie i nie zmienia tego
                                  wasze postu ani to ze ukradliscie sobie eurolige."

czy macie lepsza druzyne to szczerze watpie?? masz racje przegralilismy z wami
                                  te trzy mecze ale to sie zmieni !! juz w srode i masz racje ze bedziesz
                                  ogladal!! tylko nie placz :D

"nie bede sie z wami zegnal, moge wam co najwyzej zyczyc sponsorow takich jak w
                                  sopocie :)"

a ja sie pozegnam, wiec
                                  DOBRANOC !! i do zobaczenia w sopocie na 6 meczu a potem zapraszamy na 7 do
                                  wroclawia na wielki final i wreczenie medali dla druzyny lepszej!! domysl sie
                                  kto wygra :)))
                                  • Gość: t Re: Do ćwikły z pipidówki ZOPOTH (respons) IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 17.05.04, 01:16
                                    nie chce mi sie odpisywac na twoje bzdury, na te manipulace i wycinanie
                                    fragmentow zdan i debilne do nich komentarze.

"DOBRANOC !! i do zobaczenia w sopocie na 6 meczu a potem zapraszamy na 7 do
                                    wroclawia na wielki final i wreczenie medali dla druzyny lepszej!! domysl sie
                                    kto wygra :)))"

siodmy mecz nie bedzie potrzebny bo druzyna lepsza jak narazie wygrala bez
                                    problemu 3 mecze po kolei to czemu ma nagle ktorys przegrac ?
                                    • Gość: maciek Re: Do ćwikły z pipidówki ZOPOTH (respons) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 01:29
                                      "nie chce mi sie odpisywac na twoje bzdury, na te manipulace i wycinanie
                                      fragmentow zdan i debilne do nich komentarze."

dlaczego mnie oprazasz??

"to czemu ma nagle ktorys przegrac ?"
                                      bo sa "lepsi" i jak fart sie skonczy to i wygrywanie sie skonczy :)
                    • Gość: maciek Re: Do melasa: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 00:37
                      Slask w Eurolidze wygrywa mecze z najlepszymi druzynami tego kontynentu,a
                      odpowiedz co zrobil prokom grajac z trzecia liga europy ???

o czym my tu wogole dyskutujemy....

SLASK 18:0 Prokom !!! i tu cie boli :)))
                      • Gość: t Re: Do melasa: IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 17.05.04, 01:04
                        mnie nie boli bo jak mowilem - nie zyje przeszloscia tylko terazniejszoscia a w
                        chwili obecnej dostajecie straszne baty.
                        • Gość: maciek Re: Do melasa: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 02:02
                          ale już w środę rolę się odrócą i będzie DOBRZE !!
              • Gość: gdańsk Re: Do buraka z pipidówy p/n ZOPOTH IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 16.05.04, 15:32
                do tym wikeszy wstyd dla Was pajce, że drużyna która istnieje zaledwie kilka lat
                zmiata z parkietu zespoł z ponad 80-letnia historią.
                To Wam powinno byc wstyd, ze macie takich slabeuszy.
                A co do Was do o ile mnie pamiec nie myli to nazwa tej waszego wieśniackiego
                zespołu to Idea
                a jak po sezonie odjedzie
                to bedzie nazwa
                Zero Wroclaw ;)
                buhahahaha

Prokom mistrz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                Gdańsk jebie Wrocław!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: maciek Re: Do buraka z pipidówy p/n ZOPOTH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 00:50
                  "> zmiata z parkietu" chyba lekka przesada ??
                  zespól z Wrocławia nigdy nie nazywał się Idea !!!
                  jak nie masz pojecia o czym piszesz to nie pisz !!

"> Gdańsk jebie Wrocław!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
                  jakies nowe tradycje lub upodobania nad morzem ?? czy co ?? chyba z litwy
                  przyjechaly :D
              • runek Re: Do buraka z pipidówy p/n ZOPOTH 16.05.04, 17:03
                chlopczyku :) jeszcze niedawno pan RK :) sponsorował oba kluby :)
                tzn Prokom Trefla i Zeptera :) Wrocław.
                A co to znaczy WKS ? Żołnierze wami rządzą ?
                WIem jakie były tradycje :) Powoływało sie np piłkarza do wojska i nagle
                zaczynał grać w Śląsku albo w CWKS :) Legii :).
              • akkj Re: Do buraka z pipidówy p/n ZOPOTH 17.05.04, 20:41
                Gość portalu: Melasa napisał(a):

> Wida ć, żeś burak do potęgi. Ptrimo - adresuje się posta - Do Melasy. widać
                że
                > z nauką u ciebie bylo nietęgo. Duo - denrerwujesz się bo widzisz że nie masz
                > racji. , tercio - ja ciebie nie obrażaam a ty wydarłeś brudną mordę z
                > epitetami. Na razie jesteście lepsi, ZOPTH ale jest jeszcze może nawet i 3
                > mecze. I nie śmiej się bo przyjdzoie lepszy sponsor ni ż pan K...i będziecie
                > się nazywać FC PREZERWATYWA. Bo coż tam znaczy taki ZOPOTH. Ile u was się
                > klepie basketball ? 5 a może 10 lat ? Spójrz w lustro a zobaczysz ćwikłę.

Jestes zalosnym kretynem. To Idea Sląsk się sprzedaje. Czy to nie nazywalo sie
                kiedys Zepter? A te tradycje.. hahaha.. Wpojskowo-ubeckie tradycje..
                Za Stalina głownym klubem piłkarskim miał być CWKS Legia, a w WKS Śląśk Partia
                postawiła na koszykówkę (chociaz i tu nie obywało się czasem bez zgrzytów z
                Legią, jak w latach 70-tych, kiedy na rozkaz przeniesiono ze Śląska trzech
                najlepszych zawodników - Korcza, Kozaka i Frołowa). Rozdziawiles Melasa gębę??
                Nie dziwie ci sie, bo zyjesz juz na swiecie z 15 lat i nie slyszales o tym, no
                nie?
                • Gość: maciek Re: Do buraka z pipidówy p/n ZOPOTH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 21:01
                  Dla takiego znawcy historii pewnie wiadomosc ze Slask najwieksze sowje seukcesy
                  odnosil w latach 90 nie jest zaskoczeniem, tylko powiedz mi gdzie w tym czasach
                  miales te swoje ubeckie tradycje!! Chlopie zanim cos powiesz poczytaj ksiazki
                  od historii !!! Jak watpisz ktory zespol w tym kraju jest najlepszy na
                  przelomie wiekow to oto specjalnie dla ciebie troche histrii:
                  Sezon 1990/91 - Śląsk Mistrzem Polski
                  Sezon 1991/92 - Śląsk Mistrzem Polski
                  Sezon 1992/93 - Śląsk Mistrzem Polski
                  Sezon 1993/94 - Śląsk Mistrzem Polski
                  Sezon 1994/95 - Śląsk na siódmym miejscu w tabeli - sezon przemian.
                  Sezon 1995/96 - Śląsk znowu Mistrzem Polski
                  Sezon 1996/97 - Śląsk na czwartym miejscu w tabeli
                  Sezon 1997/98 - Śląsk Mistrzem Polski
                  Sezon 1998/99 - Śląsk Mistrzem Polski
                  Sezon 1999/2000 - Śląsk Mistrzem Polski
                  Sezon 2000/2001 - Śląsk Mistrzem Polski
                  Sezon 2001/2002 - Śląsk Mistrzem Polski, reprezentant Polski w elitarnych
                  rozgrywkach Euroligi

i teraz na koniec sie pytam: Gdzie w tym czasie byl PROKOM ?? i zauwaz ze
                  zawsze mistrzem był ŚLĄSK !!
            • Gość: maciek Re: Do melasa: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 00:33
              co cie tak zdenerwowalo ??
              prawda boli ??
        • Gość: janusz Sulsznie piszesz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 11:33
          Kazdemu zespolowi nalezy sie szacunek
        • Gość: gdańsk Re: Koszykarze Prokomu bliżej złota IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 16.05.04, 15:33
          wójcik to wielkie gówno, zaden z niego koszykarz
          to co pokazuje wfinalach woła o pomste do nieba.

• Gość: dasiu do pewnego jelopa IP: *.chello.pl 16.05.04, 16:11
            słuchaj jak masz zamiar wypowiadac sie w ten sposob to zrob se nicka debil a nie gdańsk. ja tez jestem z gdanska i choc wojcik nie gra rewelacyjnie uwazam ze nasza obrona i tak ma problem z powstrzymaniem go. a co do kibicow slaska to zastanowcie sie nad soba!!!! mowicie ze prokom to nie polski klub, bez tradycji. co do tradycji to milo ze klub z paroletnia, zaledwie, tradycja, łoi was jak chce a co do obcokrajowcow, to tylko dla tego ze nie macie na nich kasy robicie z siebie patriotow. prawda jest taka, ze chwilowo w polsce jest doslownie kilku dobrych polakow - koszykarzy, i dla tego kluby ktore chca cos osiagnac musza siegac po graczy z zagranicy. MISTRZ PROKOM MISTRZ!!!!!!!
            • Gość: t Re: do pewnego jelopa IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 16.05.04, 19:12
              sluszne slowa.
              jest kasa - jest druzyna
              nie ma kasy - jest frustracja i obrazanie
              • Gość: t Re: do pewnego jelopa IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 16.05.04, 19:13
                oczywisci chodzilo o to ze prokom na kase a idełka rozdraznionych kibocow
                • Gość: maciek Re: do pewnego jelopa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 00:52
                  "> oczywisci chodzilo o to ze prokom na kase a idełka rozdraznionych kibocow"

wlasnie o to chodzi !! Prokom ma kase i tylko kase a Idea Śląsk Wrocław ma
                  KIBICÓW !!
            • Gość: Melasa Re: do pewnego jelopa IP: *.wrzos.wroc.pl 16.05.04, 21:14
              Prokom mistrz jak na h..ju pryszcz. Jest na razie 3:1. Jak wyygraliscie trzy
              razy z rzędu to i teraz WKS-ik może tego dokonać, choć realnie będzie bardzo
              ciężko. Ale EUROLIGA jest nasza - na 3 lata zaklepana. Nie dla wioseczek
              nadmorskich europejskie podwoje. Ni hujaszka...ćwikly.
              • Gość: t Re: do pewnego jelopa IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 16.05.04, 23:23
                ubogie sa twoje teksty i argumenty. euroliga nie moze byc zaklepana chyba ze
                pan poselek ja 'kupil'. zazdrosc rzecz straszna i troche ci wspolczuje ale ja
                gdy sopot byl slabszy on anwilu, to choc czulem lekka zazdrosc to jednak nie
                zachowywalem sie w ten sposob... ale potrafie ci wybaczyc, masz druzyne z
                tradycjami hyh, ktora sie stacza..
                • Gość: Melasa Re: do pewnego jelopa IP: *.wrzos.wroc.pl 16.05.04, 23:31
                  To nie pan posełek kupi...Euroliga to przedsięwzięcie zyskowne, komercyjne i
                  tam patrzą ktora z druzyn może przynieśc zysk. Nie ważne czy to mistrz (Polska
                  jako kraj koszykarski sie nie liczy - dlatego mowi się o hali lotnisku
                  itd).Jeszczeście na to nie "zarobili" tradycją. Euroliga liczy inaczej.
                  KAPITALIZM - trudno. Duży może więcej. A poza tym - jakby to wyglądalo w
                  EUROPIE - FC PREZERWATYWA (bo Krauze za rok może zmienic zdanie i zacznie
                  produkować komdomy ).
                  • Gość: t Re: do pewnego jelopa IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 17.05.04, 00:04
                    o co ci chodzi z tymi prezerwatywami... amsz jakis kompleks ???? idełka moze
                    zaczac prosukowac np kalosze (dla twojej wiedzy jedna z firm zajmujacych sie
                    biznesem telefonow komorkowych tak wlasnie zaczynala... jest to baaardzo znana
                    firma) albo pigulki na porost wlosow. poza tym jakby prokom zaczal produkowac
                    prezerwatywy to nadal byl by to prokom dziwne ze nie wiadomo ci o takich
                    rzeczach ;0 gdansk ma lotnisko a hala zaczyna sie budowac na granicy gdanska i
                    sopotu.. i buduja ja wspolnie. policz sobie ilu jest ludzi w trojmiescie a ilu
                    we wroclawiu. no ale to jest nawet malo istotne. byc moze to byla tylko wymowka
                    euroligi bo nie chca mocnych druzyn takich jak anwil i prokom :) i dlatego dali
                    wam 'zaklepac' sobie miejsce na 3 lata heh. mniejsza z tym, predzej czy pozniej
                    idac w tym kierunku zaczniemy tam grac i napewno odnosic wieksze sukcesy niz
                    idełka bo o to nie tak ciezko
                    • Gość: Melasa Re: do pewnego jelopa (etc) IP: *.wrzos.wroc.pl 17.05.04, 00:14
                      Prezerwatywa jest "ideą". U was raz pROKOM raz tREFELEK. U nas zawsze Śląsk.
                      widać że nie kumasz o co chodzi - więc dobrej nocy i Adieu. Powodzenia w
                      przedsięzięciach na drodze do szczytow basketu. Za 35 lat - jak dobrze
                      pójdzie.Widzę że pisze dla inteligentnych, trudno taki moj los. Pozdrowienia
                      dla Yetiego.
                      • Gość: t Re: do pewnego jelopa (etc) IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 17.05.04, 00:19
                        nie no smieje sie z ciebie a ty piszesz ze ja nie kumam.. widac to ty nie
                        kumasz o co hcodzi i dlatego koncze ta farse bo widze niepotrzebnie sie tu
                        rozpisuje
                        EOT
                      • Gość: Yeti Re: do pewnego jelopa (etc) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.05.04, 00:29
                        Także pozdrawiam :)
                        Do t: Idea to Centertel- pierwsza polska sieć komórkowa.( to a propos tej idełki) Prokom... sam wiesz jak to z Prokomem było i z polskim rządem.
                        Trójmiasto? Haha. Może niedługo bedziesz mówic wybrzeże? Czym się tu podniecasz? Mamy podliczać ogólna liczbę mieszkańców w konkretnych regionach?
                        2. Kolejny przykład niespójnego tekstu:
                        "o co ci chodzi z tymi prezerwatywami... amsz jakis kompleks ???? idełka moze
                        zaczac prosukowac np kalosze (dla twojej wiedzy jedna z firm zajmujacych sie
                        biznesem telefonow komorkowych tak wlasnie zaczynala... jest to baaardzo znana
                        firma) albo pigulki na porost wlosow. poza tym jakby prokom zaczal produkowac
                        prezerwatywy to nadal byl by to prokom dziwne ze nie wiadomo ci o takich
                        rzeczach ;0 gdansk ma lotnisko a hala zaczyna sie budowac na granicy gdanska i
                        sopotu.. i buduja ja wspolnie. policz sobie ilu jest ludzi w trojmiescie a ilu
                        we wroclawiu. no ale to jest nawet malo istotne. byc moze to byla tylko wymowka
                        euroligi bo nie chca mocnych druzyn takich jak anwil i prokom :) i dlatego dali
                        wam 'zaklepac' sobie miejsce na 3 lata heh. mniejsza z tym, predzej czy pozniej
                        idac w tym kierunku zaczniemy tam grac i napewno odnosic wieksze sukcesy niz
                        idełka bo o to nie tak ciezko"
                        Taaa.. w Eurolidze graja tylko słabe druzyny. Brawa dla tego pana. Powinny grać tylko prokom, anwil i polska 3 liga. Śmieszysz mnie koleś.
                        • Gość: t Re: do pewnego jelopa (etc) IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 17.05.04, 00:39
                          na przyklad niespojnego tekstu dales moja cala wypowiedz ktora zawierala
                          odpowiedzi na wszystkie twoje tezy nie poparte zadna wiedza. a trojmiasto to
                          trojmiasto, nazwa ta jest czesciej uzywana niz nazwy poszczegolnych miast. a
                          piszac o idece jako o slabszej druzynie chodzilo mi o to ze inne druzyny musza
                          kiedys trenowac... i dlatego przyjezdzaja do wroclawia :) albo ku ich uciesze
                          wroclaw przyjezdza do nich... widze ze na przyszlosc piszac cokolwiek musze
                          uzywac bardziej przejrzystego jezyka.
                          • Gość: Yeti Re: do pewnego jelopa (etc) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.05.04, 00:52
                            Następnym razem musisz po prostu udawać, że umiesz pisać po ludzku. Na razie bełkoczesz.
                            • Gość: t Re: do pewnego jelopa (etc) IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 17.05.04, 01:19
                              zabraklo argumentow zeby napisac cos sensownego ? ;0
                    • Gość: maciek Re: do pewnego jelopa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 00:55
                      naprawde zycze ci z calego serca by ten wasz smieszny prokom zagral w eurolidze
                      np. z takim CSK Moskwa i wtedy porozmawiamy

ej ale co ja pisze przeciez te wasze "gwiazdy" z rosyjskim akcentem wyjada z
                      sopotu bo gdzies beda placic wiecej ...
              • Gość: maciek Re: do pewnego jelopa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 00:53
                co ty tak z ta cwikla ??
    • Gość: river Re: Koszykarze Prokomu bliżej złota IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.04, 07:16
      powrót KNURA odwołany.
    • Gość: powrót Knura odwoł Re: Koszykarze Prokomu bliżej złota IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.04, 07:37
      powrót Knura odwołany
      • Gość: Melasa Do 'kibicow" klubu p/n PREZERWATYWA vel PAMPERS ve IP: *.wrzos.wroc.pl 16.05.04, 20:23
        Żałośni troglodyci. 5 - 10 lat co to znaczy wobec 45.... Krauze dziś nazywa się
        PROKOM a jutro pREZERWATYWA lub pAMPERS. Nie czujecie bluesa !!! We Wroclawiu
        nikt nie dopinguje Zepter bądź Idea....A wy cały czas PROKOM, PROKOM...A jutro
        co ? Dla nas jest tylko Śląsk. I to jest właśnie ta subtelna różnica tradycji,
        uwarunkowań i zakorzenienia. Kłania się socjologia i filozofia nieuki.
        Poterminujecie i pożyjcie - potrwajcie, jeśli was Krauze nie skreśli. To
        pogadamy - za 35 lat.Ja też uważam że WKS-ik nie ma aktualnie skladu na miarę
        potrzeb WROCKA ale tym bardziej mi żal że przegrywa z tak przeciętnym zespołem,
        prowadzonym na dodatek przez tak cieńkiego trenera. No ale medice cura te
        iupsum !!!!Nie cieszcie się - na razie jest tylko 3:1. I jeśli wy wygraliście
        trzy razy z rzędu, kto zapewni że teraz tego samego nie dokona Śląsk ? A jeśli
        tego nie widzicie - toście fanatycy, głomby i prowincjusze.Godni nazwy - ćwikły
        z ZOPOTH. Trójmiasto i tak wysiada przy naszym WROCKU - nota bene, nie
        przywołujcie Walesy...pod żadnym wypadkiem,.Apage satanas.
        • Gość: gdańsk Re: Do 'kibicow" klubu p/n PREZERWATYWA vel PAMPE IP: *.vera.net.pl / *.net.pl 16.05.04, 20:41
          dziecko idź do piaskownicy i tam się baw swoimi zabawkami, tam jest Twoje
          miejsce.
          W Waszej pipiduwie to mecze Śląska to jedyna atrakacja wieć nic dziwnego, że
          tak sie tym podniecasz.

Widać nie masz czym innych.
          Wspołczuje ci takiego zycia.

Proooook Mistrz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: Melasa Do kibica co mowi "bep" IP: *.wrzos.wroc.pl 16.05.04, 20:56
            Jak ja chodzilem na mecze to ty niemowlaku na chleb "bep" mowileś, i na stojąco
            pod stołem staleś. Na "Kosynierce" gdy Grygiel, Czarnecki czy Chudeusz mistrza
            trzaskali seryjnie to wasz ZOPTH byl w głebokiej okręgowce. tylko o Jurkiewiczu
            i maluteńkim Wybrzeżyku coś kolwiek bylo czasem slychać. Cieciu - pomyśl a
            potem mów. A może nie wiesz kto to był Jurkiewicz ? To się zgloś, czlowiek z
            Wtrocławia, stoloicy Dln.Słąska i najwspanialszego miasta Ziem Zachodnich i
            Północnych ci to powie.To jest właśnie tradycja, praktyka, życie.....Śląsk to
            nie to samo co PROKOM (bo tak jak wcześniej pisalem: dziś PROKOM jutro
            PREZERWATYWA lub PAMPERS). I jeszcze jest piłka w grze.....Słabo nasi na razie
            grają, ale .....ten się śmieje kto się śmieje ostatni. Załosni jesteście.
            Sorry....;.
            • Gość: t Re: Do kibica co mowi "bep" IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 17.05.04, 00:22
              boszz, widze ty nic nie czaisz dzieciaku :/ tylko o pampersach i pampersach....
              moczysz sie w nocy ze tak ci po glowie chodza? widzisz, ty piszesz o tradycjach
              a my o tym co sie dzieje teraz.. ale kazdy zyje tym co mu zycie przynioslo
              najlepszego.
            • Gość: obiektywny Ślimak i Maliniak prowadza Trufle zza płotu IP: *.teta.com.pl 17.05.04, 08:47
            • Gość: grisza Re: Do Melasa IP: *.intel / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.04, 15:09
              To jezeli jestes w tak podeszlym wieku to wez swoja zone pod mankiet,2
              laseczki zboku i szoruj na spacer a nie zasiadasz do kompa!!! Jak sie
              przewietrzysz to moze ci przejdzie. PROKOM NA MISTRZA!!!
        • Gość: Polonia Masz racje Melasa! IP: *.7bulls.com 17.05.04, 15:16
          Z tym Prokomem to przesadzaja. A moze niedlugo beda krzyczeli 'Microsoft'!
          Zadnych tradycji. U nas jest Polonia Warbud, ale krzyczy sie Polonia!
          Kibice z Sopotu: Pucujcie buty Krauzemu, bo jak Was zostawi...to marnie z Wami
          bedzie.
          • Gość: w. Re: Masz racje Melasa! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 17.05.04, 15:30
            Gdyby tak rozumować, to w kopaną mistrzem mogłaby być tylko Cracovia albo Wisła,
            ew. Pogoń. Lwów, oczywiscie :)
            W kosza tylko Slask, Wybrzeże, Lech (oba śp.) albo Polonia. I tak dalej.
            To bzdura. Dobrze, że są firmy i ludzie, którzy dają kasę na sport. tradycja
            jest świetna i fajnie, jeśli pokonuje nowych, ale równie dobrze i odświeżająco,
            kiedy ci nowi też odnoszą sukcesy.
        • Gość: as Przestań z Zopothem debilu IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 18.05.04, 14:05
          Breslau niewiele lepiej brzmi zjebie gentyczny. I nie podniecaj się tak
          leszczyku że jesteśmy przeciętni i mamy cienkiego coacha bo wy jesteście dużo
          słabsi od tej przeciętności skoro dostajecie lanie 3-1 i macie jeszcze
          słabszego trenera co zdejmuje Greera z parkietu ponad 5 minut przed końcem przy
          realnej szansie na wygraną-buchacha, beka z twojej głupoty.
          Cała Polska w cieniu Śląska-BUCACHACHA, tylko do jutra!!!!!!!!
      • Gość: Melasa Do knura z ZOPOTHA IP: *.wrzos.wroc.pl 16.05.04, 20:59
        Na kastrata to najbardziej wygląda wg mnie "kijek". Umyslowo i fizycznie. Zważ
        gościu - medice cura te iupsum.
    • Gość: maciek Re: Koszykarze Prokomu bliżej złota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 01:30
      oj tak jest !!
      • Gość: Azura-3miasto Re: Koszykarze Prokomu bliżej złota IP: *.kolonianet.gda.pl 17.05.04, 15:06
        Witam ...
        "Jak chcesz zbić psa to kij się zawsze znajdzie" prawie wszystkie wypowiedzi sa
        na tej zasadzie...Panowie o co chodzi...
        Czy to ze nie mamy tradycji takiej jak Slask to nie możemy dobrze grac a nawet
        wygrac?!?!.
        Wszyscy widza slaba formę Idei i to ze przegrali 3 mecze z rzedu...taka jest
        prawda...czy im sie uda wygrac?!?! to sie okaze..

A wy jak dzieci czepiacie sie sponsorow...nawet ducha winnego Sopootu...btw. do
        chlopakow z Wrocka...chcielibyście mieszkac w takiej nadmorskiej pipdowie :-).

Cenie i lubie Idee, jednak lokalny patriotyzm każe mi być za Treflami :-)...to
        im kibicuje i życze Mistrza Polski :)

i jeszcze jedno ktos wczesniej zarzucil ze ktos pisal Trojmiasto. TAK, my ludzie
        3city nie dzielimy sie :)

Pozdrawiam :-)

P.S. Kiedy w końcu wybuduja ta hale, juz mogli grac na AWF-ie, a nie w tej salce ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka