girl_32 22.07.11, 20:23 już Mickiewicz wiedział,że .... "Kto miłości nie zna, ten żyje szczęśliwy, i noc ma spokojną, i dzień nietęskliwy" . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
black-sandra Re: No i po co szukacie skoro.... 22.07.11, 20:39 Bo niektórzy lubią cierpieć , bez tego Im ciężko się żyje . Odpowiedz Link Zgłoś
girl_32 Re: No i po co szukacie skoro.... 22.07.11, 20:44 A niech cierpią,czemu mają mieć lepiej niż my :P Odpowiedz Link Zgłoś
schi_z_o_o Re: No i po co szukacie skoro.... 22.07.11, 21:28 nie bardzo wiem o co Ci chodzi,ale się wpiszę,tak tylko na pamiątkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
girl_32 Re: No i po co szukacie skoro.... 22.07.11, 21:34 Na pamiątkę to mi się zdaje ,że zapomniałeś czasem się odezwać. :P Odpowiedz Link Zgłoś
black-sandra Re: No i po co szukacie skoro.... 22.07.11, 22:41 girl_32 napisała: > A niech cierpią,czemu mają mieć lepiej niż my :P Moja babcia to by powiedziała " nie miała baba kłopotu kupiła se koguta " :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: No i po co szukacie skoro.... 22.07.11, 23:03 Za czasów babci nie bylo tak nowoczesnych urzadzen dla kobiet,jak teraz,które robia kobiecie jeszcze lepiej niz facet sam. Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: No i po co szukacie skoro.... 29.07.11, 10:43 leziox napisał: > Za czasów babci nie bylo tak nowoczesnych urzadzen dla kobiet,jak teraz,które r > obia kobiecie jeszcze lepiej niz facet sam. Ajjj nie wystawiasz tym samym zbyt dobrej laurki facetowi, którego masz na myśli. :) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: No i po co szukacie skoro.... 23.07.11, 00:15 girl_32 napisała: > już Mickiewicz wiedział,że .... > "Kto miłości nie zna, ten żyje szczęśliwy, i noc ma spokojną, i dzień nietęskli > wy" . I kto to pisze:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
girl_32 Re: No i po co szukacie skoro.... 28.07.11, 22:28 Jak to kto? Ja w rzeczy samej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: No i po co szukacie skoro.... 29.07.11, 10:44 girl_32 napisała: > już Mickiewicz wiedział,że .... > "Kto miłości nie zna, ten żyje szczęśliwy, i noc ma spokojną, i dzień nietęskli > wy" . Ale niech raz zazna to co roku wiosny oczekiwać będzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: No i po co szukacie skoro.... 29.07.11, 10:59 Wole miec namietną noc i tesknic za Kimś ;pppp.Ponoc kto nie kochał ,nigdy nie zył naprawde.Ile rzeczy ludzie potrafia w takim stanie zrobic jest niewspołmierne z dokonaniami tych co nie mają za kim i do kogo wracac. Sie ,nie znacie;p;p;p;-) Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: No i po co szukacie skoro.... 29.07.11, 12:05 nezja napisała: > Wole miec namietną noc i tesknic za Kimś ;pppp. Czyż nie o tym napisałem? :) Lepiej żałować, że się zrobiło, niż załować, że się nie tknęło... > Ponoc kto nie kochał ,nigdy nie > zył naprawde.Ile rzeczy ludzie potrafia w takim stanie zrobic jest niewspołmie > rne z dokonaniami tych co nie mają za kim i do kogo wracac. > Sie ,nie znacie;p;p;p;-) Że co (?!), że ja się nie znam(?!) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: No i po co szukacie skoro.... 29.07.11, 12:20 Czyż nie o tym napisałem? :) Lepiej żałować, że się zrobiło, niż załować, że się nie tknęło.. Urko, napisałes i masz racje....nie o tym !o;p Do tego potrzeba jest jeszcze spełnienia kilka waznych czynników i nie bierze sie jak "leci" jak kolega ponizej mały.jasiu napisał~...FACECI-boshe ,bezduszne istoty ,zakodowane na zaspokojeniu żadzy-milczcie lepieji udawajcie ,ze jest inaczej moze jakas łania jeszcze w wasze sidła wpadnie;p;p;p błehhhhhhhhhhhhhh;p Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: No i po co szukacie skoro.... 29.07.11, 12:43 nezja napisała: > Czyż nie o tym napisałem? :) > Lepiej żałować, że się zrobiło, niż załować, że się nie tknęło.. > > > Urko, napisałes i masz racje....nie o tym !o;p Do tego potrzeba jest jes > zcze spełnienia kilka waznych czynników i nie bierze sie jak "leci" A gdzie tu masz "jak leci" czy tez o bezwarunkowym braniu: "Ale niech raz zazna to co roku wiosny oczekiwać będzie :) " ? A o żałowaniu... to również nie tu niczego o: "brac wszystko co sie rusza i na drzewo nie ucieka". Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: No i po co szukacie skoro.... 29.07.11, 14:45 urko,,napisałam ze bierzecie jak leci uzywając wypowiedzi "naszego" kólegi małego .jasia, wszak takowe myslenie prezentuje wiekszosc facetów;p "Ale niech raz zazna to co roku wiosny oczekiwać będzie :) "<-- Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: No i po co szukacie skoro.... 29.07.11, 15:02 nezja napisała: > urko,,napisałam ze bierzecie jak leci uzywając wypowiedzi "naszeg > o" kólegi małego .jasia, wszak takowe myslenie prezentuje wiekszosc facetów;p Ukległaś stereotypowi. > "Ale niech raz zazna to co roku wiosny oczekiwać będzie :) "<-- Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: No i po co szukacie skoro.... 29.07.11, 15:41 Uuuuuuuu, możesz rozwinąć? mogę;p (haha) Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: No i po co szukacie skoro.... 29.07.11, 16:00 nezja napisała: > Uuuuuuuu, możesz rozwinąć? > > mogę;p To rozwiń. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio i slusznie, ale sa tez inne powody 29.07.11, 11:10 nikogo i niczego nie szukam, bo szkoda mi na to czasu i nerwow. biore - jak leci Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: i slusznie, ale sa tez inne powody 29.07.11, 12:31 maly.jasio napisał: > biore - jak leci A to swiadczy o Twoim poczuciu wartości. Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: i slusznie, ale sa tez inne powody 29.07.11, 12:45 khinga napisała: > maly.jasio napisał: > > > biore - jak leci > > A to swiadczy o Twoim poczuciu wartości. Chodzi Ci o to, że w każdej widzi dużą wartość, że znajduje w ich wnętrzu to czego inni nie potrafili zobaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: i slusznie, ale sa tez inne powody 29.07.11, 13:00 urko70 napisał: > Chodzi Ci o to, że w każdej widzi dużą wartość, że znajduje w ich wnętrzu to cz > ego inni nie potrafili zobaczyć? Jasne! Potwór nie potwór byleby.... Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: i slusznie, ale sa tez inne powody 29.07.11, 13:07 khinga napisała: > urko70 napisał: > > > > Chodzi Ci o to, że w każdej widzi dużą wartość, że znajduje w ich wnętrzu > to cz > > ego inni nie potrafili zobaczyć? > > Jasne! Czyli dobry z niego, a przede wszystkim patrzący w wnętrze kobiety człowiek... > Potwór nie potwór byleby.... A ładniej "czy hrabina, czy kucharka, grunt by ..." Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: i slusznie, ale sa tez inne powody 29.07.11, 13:15 urko70 napisał: > Czyli dobry z niego, a przede wszystkim patrzący w wnętrze kobiety człowiek... A czy to nie kłóci się z poniższym..? > > Potwór nie potwór byleby.... > > A ładniej "czy hrabina, czy kucharka, grunt by ..." Na jedno wychodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: i slusznie, ale sa tez inne powody 29.07.11, 13:40 khinga napisała: > urko70 napisał: > > > Czyli dobry z niego, a przede wszystkim patrzący w wnętrze kobiety człowi > ek... > > A czy to nie kłóci się z poniższym..? Ale to już Twoje słowa... :) > > > Potwór nie potwór byleby.... > > > > A ładniej "czy hrabina, czy kucharka, grunt by ..." > > Na jedno wychodzi:) Wchodzi, wychodzi, wchodzi wychodzi.. jaka to róznica.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: i slusznie, ale sa tez inne powody 29.07.11, 13:42 urko70 napisał: > Ale to już Twoje słowa... :) A jakie są Twoje w tej kwestii..?:) > Wchodzi, wychodzi, wchodzi wychodzi.. jaka to róznica.... :) Ważne, że w obie strony:) Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: i slusznie, ale sa tez inne powody 29.07.11, 13:45 khinga napisała: > A jakie są Twoje w tej kwestii..?:) Ja to diablo wybredna bestya jestem. :) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: i slusznie, ale sa tez inne powody 29.07.11, 13:52 urko70 napisał: > Ja to diablo wybredna bestya jestem. :) Diablo, powiadasz...:D Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: i slusznie, ale sa tez inne powody 29.07.11, 14:12 khinga napisała: > Diablo, powiadasz...:D Oj tam.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: i slusznie, ale sa tez inne powody 29.07.11, 14:31 urko70 napisał: > Oj tam.... :) Tak..?:D Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Zgadza sie, Khinga :) 29.07.11, 14:00 khinga napisała: > A to swiadczy o Twoim poczuciu wartości. zgadza sie. bowiem najwieksza wartoscia jest CZAS i nie ma go co tracic na przegrane (najprawdopodobniej) dzialania dla nie wierzacych w reinkarnacje druga szansa nie bedzie nam dana. PS. chociaz czasam trzeba robic wyjatki jak np. wobec Ciebie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: Zgadza sie, Khinga :) 29.07.11, 14:30 maly.jasio napisał: > zgadza sie. > bowiem najwieksza wartoscia jest CZAS > i nie ma go co tracic na przegrane (najprawdopodobniej) dzialania > > dla nie wierzacych w reinkarnacje > druga szansa nie bedzie nam dana. > > PS. chociaz czasam trzeba robic wyjatki > jak np. wobec Ciebie :))) Patrz, a przed Tobą jeszcze ta pierwsza:))) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Zgadza sie, Khinga :) 03.08.11, 15:50 khinga napisała: Patrz, a przed Tobą jeszcze ta pierwsza:))) > Si. kazda najpiekniejsza jest ta pierwsza :) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: i slusznie, ale sa tez inne powody 29.07.11, 12:33 A sidel tez w tych czasach zastawiac nie trzeba.Lanie same przychodza,nawet nie zapraszane. Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: i slusznie, ale sa tez inne powody 29.07.11, 14:50 Lezio, ja czasami widuje inne opisy na Twoim gg;p, :-)*buziaczek:-) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: i slusznie, ale sa tez inne powody 29.07.11, 14:51 "czy hrabina, czy kucharka, grunt by ..." nie słyszałam tego powiedzenia, domyslam sie jaki ma przekaz ale podzielcie sie poprawnoscia jego wymowy;pppp;-) Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: i slusznie, ale sa tez inne powody 29.07.11, 15:09 nezja napisała: > "czy hrabina, czy kucharka, grunt by ..." nie słyszałam tego powiedzenia, domys > lam sie jaki ma przekaz ale podzielcie sie poprawnoscia jego wymowy Ale o co chodzi z ta wymową? Czy hrabina Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: i slusznie, ale sa tez inne powody 29.07.11, 15:17 nezja napisała: > "czy hrabina, czy kucharka, grunt by ..." nie słyszałam tego powiedzenia, domys > lam sie jaki ma przekaz ale podzielcie sie poprawnoscia jego wymowy;pppp;-) Już Ty sie prawidłowo domyślasz, zboczuszku:PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: i slusznie, ale sa tez inne powody 29.07.11, 15:26 khinga napisała: > > nezja napisała: > zboczuszku:PPPPP No proszę jak to się człowiek może pomylić..... Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: i slusznie, ale sa tez inne powody 29.07.11, 15:36 no przekazu sie domyslam ale nie znam koncówki tego powiedzenia...dawac mi tu natentychmiast ,a nie mi kropkuja tu!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: i slusznie, ale sa tez inne powody 29.07.11, 15:37 nezja napisała: > no przekazu sie domyslam ale nie znam koncówki tego powiedzenia...dawac mi tu n > atentychmiast ,a nie mi kropkuja tu!;-) Skup sie babo i czytaj powyżej, co kolega pisze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: i slusznie, ale sa tez inne powody 29.07.11, 16:01 khinga napisała: > Skup sie babo i czytaj powyżej, co kolega pisze:))) :) Wyposzczenie wyostrza zmysły. Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: i slusznie, ale sa tez inne powody 29.07.11, 16:12 urko70 napisał: > :) > Wyposzczenie wyostrza zmysły. Na pewno. Stad czujność i wrażliwość;) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: i slusznie, ale sa tez inne powody 29.07.11, 15:40 urko70 napisał: > khinga napisała: > > > > nezja napisała: > > > zboczuszku:PPPPP > > No proszę jak to się człowiek może pomylić..... to Nezyjki, zmijki nie znasz?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nezja Re: i slusznie, ale sa tez inne powody 29.07.11, 15:44 Ja sobie yyyyy,,ten,no .....wypraszam haha;-) Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: i slusznie, ale sa tez inne powody 29.07.11, 16:14 Przeciez kochasz to:))) Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: i slusznie, ale sa tez inne powody 29.07.11, 15:59 khinga napisała: > to Nezyjki, zmijki nie znasz?;)) Jeszcze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: i slusznie, ale sa tez inne powody 29.07.11, 16:13 urko70 napisał: > Jeszcze nie. Dziwne, Ją tu wszyscy znają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
urko70 Re: i slusznie, ale sa tez inne powody 29.07.11, 16:28 khinga napisała: > urko70 napisał: > > > > Jeszcze nie. > > Dziwne, Ją tu wszyscy znają ;) No cóż... ja zawsze pod prąd. Odpowiedz Link Zgłoś
pumperka801 Re: No i po co szukacie skoro.... 03.08.11, 00:07 szukałam niesforne.pl i znalazłam, powodzenia, jestem zadowolona:) Odpowiedz Link Zgłoś