gatt.a 18.05.04, 16:41 ... kto mi podpowie, jak wkleić taki obrazek do dokumentu w Wordzie? www.kir.pl/produkty_i_uslugi/_grafika/sybir_schemat.gif Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka Re: Netofile kochane... 18.05.04, 16:48 klikasz prawym klawiszem myszki na obrazek, wybierasz polecenie "kopiuj", wchodzisz do Worda i klikasz na "wklej" - to cała filozofia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Netofile kochane... 18.05.04, 16:55 jeśli potem wybierzesz polecenie "formatuj rysunek" - możesz go np. dopasowywać do tekstu czy dobrać odpowiedni rozmiar.. w razie pomyłki kliknij strzałkę z poleceniem "cofnij" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gatt.a Re: Netofile kochane... 18.05.04, 16:59 Ale tam się nie pokazuje opcja "kopiuj". :( Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Netofile kochane... 18.05.04, 17:14 niemożliwe, u mnie tak.. wiesz co, a może ja skopiuje i przemailuję Ci wordowski dokument w załączniku.. na gatta13 napiszę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gatt.a Re: Netofile kochane... 18.05.04, 17:53 Ozłocę Cię normalnie, nooooooooo. Nie zaglądałam na forum, sprawdzam pocztę, a tu, dziękuję jak nie wiem co. Zrobisz mi to samo z tymi: ? www.kir.pl/produkty_i_uslugi/_grafika/elixir_schemat.gif www.kir.pl/produkty_i_uslugi/_grafika/imbir_schemat.gif www.kir.pl/produkty_i_uslugi/_grafika/emir-s_schemat.gif To już wtedy Cię chyba oplatynuję. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
netofil gaciu... 18.05.04, 18:21 zrób to sama: zapisz obrazki sobie na lokalnym dysku a w Wordzie jest takie menu "wstaw" i "obraz" i "z pliku" (z tego w którym to zapisałaś) i już. I nie oplataj mnie, robię to z dobrego serducha a nie dla interesu :P) Odpowiedz Link Zgłoś
gatt.a Re: gaciu... 18.05.04, 18:27 I Tobie, za dobre serducho i lekcję obsługi Worda. To działa. ;) A gacie, hmmm... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Netofile kochane... 20.05.04, 11:42 To się kwalifikuje pod nowe forum chyba ;) serwis on-line albo on-demand, hehehe kompletnie bezpłatny i absolutnie pewny drżyjcie monopoliści usług wszelakich ;))) pozdrawiam przewrotnie OLDJAKIŚTAKIDZIWNYDZIŚ Ps. jak będę czegoś potrzebował, to wiem już teraz, co robić ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gatt.a Re: Netofile kochane... 20.05.04, 22:59 Nie wiem, czy w kazdym zakresie zostaniesz zaspokojony. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
netofil Re: Netofile kochane... 21.05.04, 06:53 gattciu, wyczuwam nutkę zwątpienia we wszechstronność talentów naszych... ;P) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Netofile kochane... 21.05.04, 12:44 "... niech żywi nie tracą nadziei..." ...tak jak posty rzucane na ...serwer... Kurde, co za czarny humor...eeech Odpowiedz Link Zgłoś
gatt.a Re: Netofile kochane... 21.05.04, 16:48 Nie o talenty mi raczej, ekhm, chodziło. ;)) Bo w talenty nie wątpię. :)))) BTW, da się przerobić dokument w formacie pdf na coś bardziej chętnego do współpracy? Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Netofile kochane... 22.05.04, 09:23 ja nie pomogę, ja się nie znam :(( OLDWYBRUKOWANYJAKPIEKŁO Odpowiedz Link Zgłoś
netofil Re: Netofile kochane... 22.05.04, 20:05 na co tylko chcesz trzeba tylko mieć odpowiedni soft np. może być na worda www.solidpdf.com/ zresztą sama pogoogluj albo odwiedź forum-komputery ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gatt.a Re: Netofile kochane... 22.05.04, 22:07 O, nie, 50 dolców za edycję gupiej bankowej umowy to nie zapłacę. Zresztą, nie mam w pracy netu, to i tak nic z tego. :( Ale dziękuję, Netofilu, kopalnio wiedzy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Netofile kochane... 23.05.04, 21:39 polecam zupełnie darmowy soft, bardzo użyteczny: www.pdf995.com/download.html Odpowiedz Link Zgłoś