Dodaj do ulubionych

LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy

03.03.02, 18:45
na pewno bydom:
- mario2
- maryjka
- men
- czort

warunkowo bedom:
- samanta (to zalezy od jednej rzeczy - ale kce bardzo!)
- crimen ( ten to 99% ze lwowa przyjedzie - chiba, ze autobus siem zepsuje)

na pewno nie bedzie:
- motor (skurwiel do wloch jedzie - dupa wolowa!)

I OCZYWIZDA WSCIEKLAKI BENDOM OBOWIAZKOWO!!!
kto jeszcze przyjedzie? dopisywac siem ino szybko!!!!

aha! mama blondi z klopa tyz bedzie!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • kitek1 ja tez chce.......... 03.03.02, 18:48
      ale znajdzcie mi pewna wroclawiaczke do towarzystwa:)
      • mario2 Re: ja tez chce.......... 03.03.02, 18:50
        Magnolie?
        • kitek1 Re: ja tez chce.......... 03.03.02, 18:52
          i dlatego staram sie ostatnio byc milym dla nich:)
          • oona Re: ja tez chce.......... 03.03.02, 18:56
            sie wypchaj kitek z taką uprzejmoscią:)
            • kitek1 Re: ja tez chce.......... 03.03.02, 18:57
              a jak cie poznam realnie,
              to nawet starac nie bede sie musial:)
    • mario2 Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy 03.03.02, 18:49
      Jak znam zycie- bede Jasminka, Onlyanka, Yesska.....
    • men_ Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy 03.03.02, 18:53
      Men ?????? - serio !
      • czort Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy 03.03.02, 18:56
        menus bez ciem, to nie bedzie to!! a smsa czytalam, nie ma sprawy:))
        only podobno warunkowo bedzie - ale niech sama napisze!!!
        • men_ Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy 03.03.02, 19:01
          Nie wiem jeszcze - co do vikinga
          • kitek1 menik nie swiruj.............. 03.03.02, 19:05
            to po co,
            ja taki mily dla tych uneczek jestem:)
            • men_ Re: menik nie swiruj.............. 03.03.02, 19:06
              piernicz sie z ta uprzejmościa, O !:)
            • oona Re: menik nie swiruj.............. 03.03.02, 19:06
              po nic:(
              • jasmina_tdi a ja do cholery to co?????????? 03.03.02, 19:12
                skąd to zwątpienie czort???????? melduje sie na stanowisku :)))))
                • czort jasmina!!!! 03.03.02, 19:41
                  cieszem siem strasznie!!!!!!!!!
                  • jasmina_tdi Re: jasmina!!!! 03.03.02, 19:47
                    ja też :))))))))))

czort napisał(a):

> cieszem siem strasznie!!!!!!!!!

• onlyania Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy 03.03.02, 19:54
          ja juz napisalam, ale co niektorzy maja to gdzies, wiec mnie nie bedzie.....
          jak na razie jest niedziela, jeszcze przez 4 godziny..............
          • Gość: samanta Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 19:58
            A ja jeszcze nie wiem czy moge sie cieszyc na spotkanie czy nie.Jutro bedzie wiadomo.
            Kuuurdeeee...kcialabym....:)))))
            • mario2 Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy 03.03.02, 20:03
              A ja sie ciesze, ze moge powiedziec, ze na 100% bede :o)))
              A wygladalo to jeszcze kiklka dni temu calkiem inaczej !
              • onlyania Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy 03.03.02, 20:05
                mnie raczej nie bedzie, bo mi sie juz mi sie odechciewa, i tyle....
                • mario2 Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy 03.03.02, 20:06
                  czego Ci sie odechciewa?
                  • onlyania Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy 03.03.02, 20:07
                    generalnie to wszystkiego...
                • kitek1 only nie swiruj............... 03.03.02, 20:07
                  dla ciebie dwa kroki,
                  a ja muszem opiekunki szukac,
                  i idzie mi to,
                  jak krew z nosa:(
                  • onlyania Re: only nie swiruj............... 03.03.02, 20:08
                    kitus nie czaruj, dobra???
    • Gość: Pom Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 20:28
      Nie moga przejechać 8 marca to akurat bede zakuwac, jak i 9, 10, 11, 12, 13,
      14, 15.............:)))))
      • Gość: XpOver Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 20:43
        wygląda na to, że nie będę wcześniej niż 21, a może nawet 21.30
        w ostateczności przyjdę następnego dnia
        • mario2 Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy 03.03.02, 20:44
          przyjdziesz jak dojdziesz do siebie??? :o)))
          • Gość: XpOver Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 20:52
            tak... to może być bardzo skomplikowane przyjście, a będący mogę być skrajnie
            wyczerpany, jeszcze też czekam na ostateczną motywację, która zwalczy skrajne
            przeciwności jakie musiał będę pokonać, by dotrzeć tamże...
            • yess Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy 03.03.02, 21:00
              cos mocno komplikujesz chyba
              • Gość: XpOver Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 21:22
                Co ty wiesz o komplikowaniu!
                (mam naprawdę tego wszystkiego dość)
                szukam
                TRZECIEGO ROZWIĄZANIA
                • yess Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy 03.03.02, 21:26
                  tylko nie tak nerwowo !
                  • Gość: XpOver Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 21:38
                    Niszczę ostatni dowód na istnienie czegoś czego nie ma!!!
                    W mojej głowie i życiu.
                    Lista nieobecności.
                    NIEOBECNOŚCI!
                    nieprawdy itp.
                    pod namiot
                    na obóz
                    i szlus
                    • oona Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy 03.03.02, 22:10
                      Gość portalu: XpOver napisał(a):

> Niszczę ostatni dowód na istnienie czegoś czego nie ma!!!
                      > W mojej głowie i życiu.
                      > Lista nieobecności.
                      > NIEOBECNOŚCI!
                      > nieprawdy itp.
                      > pod namiot
                      > na obóz
                      > i szlus

szlus i
                      na obóz
                      pod namiot
                      itp.nieprawdy
                      .....bo zima przeciez trzyma!!!:)

• Gość: yess Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 22:40
                        na oboz zawsze jest pora :)
                        • Gość: XpOver Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 22:43
                          :)
                          • Gość: yess Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 22:45
                            acha
                            • Gość: XpOver Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 23:04
                              nie mogę wbić śledzia, pole namiotowe na twardej ziemi... spróbuję jeszcze raz,
                              ale nawet nie wiem czy biwakujesz
                              • Gość: yess Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 23:11
                                rozejrzyj sie lepiej :)
                                moze pomoc z tym sledziem?
                                • Gość: XpOver Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 23:25
                                  śledź jakiś stępiony czy coś mam ich całą skrzynkę może któryś wejdzie
                                  • Gość: yess Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 23:29
                                    :(
                                    • Gość: XpOver Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 23:34
                                      a może Ty masz w skrzynce jakiegoś śledzia? niestępionego?
                                      • Gość: yess Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.03.02, 23:40
                                        pytalam czy pomoc?
                                        • Gość: XpOver Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.03.02, 23:52
                                          A JA MÓWIĘ ZAJRZYJ NA SKRZYNKĘ
                                          • Gość: leziox Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy IP: *.arcor-ip.net 04.03.02, 01:02
                                            Oświadczam że mnie nie będzie,jednak nie dlatego,że nie chcę zajrzeć prosto w
                                            wadze psychopatyczne ryje oraz porobić fotki na listy gończe,ale dlatego że
                                            niestety jeszcze nie dojadę.Każdy następny termin,łącznie z piątkiem
                                            pedała,sobotą prostytutki,albo tygodniem pożeracza serc niewieścich pasuje mnie
                                            jak najbardziej.
                                            Mario,pozdrowienia i wyrazy zazdrości przesyłam,również dla Maryjki,bawcie się
                                            tak dobrze,jak tylko możecie,następnego terminu i tak,kurwa,nie przepuszczę.
                                            Pust wsiegda budet solnce!
                                            • jasmina_tdi lezio 04.03.02, 01:04
                                              no ale jednak moglbys przestac wybrzydzac i przyjechac :)))))))))

Gość portalu: leziox napisał(a):

> Oświadczam że mnie nie będzie,jednak nie dlatego,że nie chcę zajrzeć prosto w
                                              > wadze psychopatyczne ryje oraz porobić fotki na listy gończe,ale dlatego że
                                              > niestety jeszcze nie dojadę.Każdy następny termin,łącznie z piątkiem
                                              > pedała,sobotą prostytutki,albo tygodniem pożeracza serc niewieścich pasuje mnie
                                              >
                                              > jak najbardziej.
                                              > Mario,pozdrowienia i wyrazy zazdrości przesyłam,również dla Maryjki,bawcie się
                                              > tak dobrze,jak tylko możecie,następnego terminu i tak,kurwa,nie przepuszczę.
                                              > Pust wsiegda budet solnce!

• Gość: leziox Re: lezio IP: *.arcor-ip.net 04.03.02, 01:08
                                                To wcale nie o wybrzydzanie chodzi,ale o to,że ktoś musi dopilnować moich
                                                kotów,chorych na zoofolię i wściekliznę domową,oraz motorka,przykrytego
                                                plandeką w kształcie kondoma,oraz zadbać o świeży dopływ nowych
                                                kucharek,ubranych w reklamówki,co mają mi gotować po powrocie super obiadki,a
                                                przede wszystkim kolacje ze śniadaniem.A to wszystko trwa,nawet nabór
                                                sanitariuszy do Kocborowa odbywa się długo,nie mówiąc o mamach zastępczych dla
                                                kocich bydlaków.
                                            • Gość: Pom Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 01:11
                                              A Ty Leziutek żyjesz jednak!!
                                              Tylko że ja teraz znowu spać iść idę!!:)
                                              • men_ Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy 04.03.02, 01:17
                                                I znowu spać ???:))
                                                • Gość: Pom Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 01:20
                                                  Nie jestem cyborgiem Meniku...:)
                                                  • Gość: leziox Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy IP: *.arcor-ip.net 04.03.02, 01:36
                                                    Pomcia-to prawda.Nie jesteś cyborgiem.Tylko nie bardzo pojmuję,jak to się
                                                    dzieje,że zaraz po zobaczeniu mojego nicka zastrzegasz się gorączkowo,że
                                                    idziesz spać,albo schodzisz właśnie z netu,albo przed chwilą weszłaś,ale
                                                    właśnie przed domem wybuchła bomba przyczepiona do roweru sąsiada i biegniesz
                                                    zobaczyć,co się stało.
                                                    Ostatnio zamienia się to u ciebie w chorobę pod nazwą:
                                                    leziofluenza spaćkowa.Naturalnie jest to zbiór czystych przypadków,powodujących
                                                    że kiedy ja wchodze na room,ty wychodzisz.Ale sam już podejrzewam mojego nicka
                                                    o powodowanie u ciebie chorobliwej senności i widzę oczyma wyobraźni,jak to
                                                    widzisz mnie pod postacią takiej wielkiej piguły nasennej,uśmiechającej się
                                                    namolnie zbiorem wielu kilogramów chemikaliów na sen i zabierającej cię w
                                                    objęcia Morfeusza zaraz po ujrzeniu mojej obecności gdziekolwiek.
                                                    No to dobrych snów.Lezio nasenny.
                                                  • jasmina_tdi lezio 04.03.02, 01:45
                                                    to znaczy że wolisz kocie kupy i casting na sprzataczki takowych niż NAS wszystkich w Vikingu na dokładke??????????
                                                    rozczarowana jestem :(((((((
                                                  • Gość: leziox Re: lezio IP: *.arcor-ip.net 04.03.02, 01:49
                                                    I jak zwykle Jamina turbo diesel przesłania wynikającego z moich wypocin nie
                                                    zrozumiała.Nie miałby to casting na sprzątaczki kocich gówien być,tylko na
                                                    półnagie kucharki pędzające się z kuchni w kierunku sypialni oraz odwrotnie,a
                                                    do kocich wydalin miałaby być zatrudniona urocza cat-sitter,mogąca odkurzyć
                                                    również mojego ogona podczas przerwy na drinka.Jeszcze pytania?
                                                  • jasmina_tdi Re: lezio 04.03.02, 02:04
                                                    tak! dlaczego napisales, że "jak zwykle" ???? zwykle calkiem sporo do mnie dociera, choc nie wymagaj ode mnie abym
                                                    rozpływała sie nad wdziekami pol nagich kucharek czy kocich sprzątaczek! jak mam sie rozpływac, to wybierz takie modele z
                                                    nadmiarem testosteronu i wlosami na klacie! niech smigają po calym metrazu w niekompletnym odzieniu to sie pozachwycam!
                                                    jeszcze jakies pytania????

Gość portalu: leziox napisał(a):

> I jak zwykle Jamina turbo diesel przesłania wynikającego z moich wypocin nie
                                                    > zrozumiała.Nie miałby to casting na sprzątaczki kocich gówien być,tylko na
                                                    > półnagie kucharki pędzające się z kuchni w kierunku sypialni oraz odwrotnie,a
                                                    > do kocich wydalin miałaby być zatrudniona urocza cat-sitter,mogąca odkurzyć
                                                    > również mojego ogona podczas przerwy na drinka.Jeszcze pytania?

• Gość: Pom Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 02:43
                                                    No widzisz, co się dzieje? Miałam iść spać a zaczęłam się uczyć! Leziu, ja już
                                                    chodzę do tyłu, zrozum. Nie jesteś przewrażliwiony aby?? Co ja takiego
                                                    zrobiłam? Jak mowie, ze ide spać, to dlatego, ze idę spać, a przynajmniej taki
                                                    mam zamiar (vide dzisiejsza noc) a nie po to by kogoś traktowac per noga.
                                                    Sądzisz ze musze sie posuwac do tak prymitywnych i niewybrednych wymowek???
                                                    Bywam w dzień, ale wówczas Ciebie nie ma. W nocy czasem wolę albo spać, albo
                                                    się uczyć i ubolewam ze tak jest, bo wolałabym sobie poświrować albo pogadać
                                                    poważnie z Tobą na przykład.
                                                    A nasenne to sa przepisy. Chcesz spróbować? Lezioksoza jest jak aspiryna przy
                                                    tym. :)
                                                  • men_ Oj, ktoś zazdrosny :))) 04.03.02, 02:45
                                                  • Gość: Pom Re: Oj, ktoś zazdrosny :))) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 02:46
                                                    Ty Men to wszędzie romanse węszysz...:) Człowiek się wkurzył i tyle.
                                                  • men_ Re: Oj, ktoś zazdrosny :))) 04.03.02, 02:48
                                                    No wszędzie :)))
                                                  • Gość: Pom Re: Oj, ktoś zazdrosny :))) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 02:51
                                                    Oj, Menik idże spać pacholę drogie. Bo jutro alarmiku nie rozkodujesz.:)
                                                  • silverstone Pomka 04.03.02, 02:54
                                                    Pomciu Ty do tej godziny zakuwasz??4 jak Ci sie udaje wytrwac w takim skupieniu??????? :))) (chociaż nie - ekran
                                                    podglądasz :)))))
                                                  • Gość: Pom Re: Pomka IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 02:56
                                                    Nie wytrzymuję, no i zaglądam, to fakt... nie moge sie przestawic na ranne
                                                    uczenie. Probuje od stycznia. Niewykonalne!!!!
                                                    Ale teraz już ide naprawde lulu. Dobranocek.:)
                                                  • silverstone Re: Pomka 04.03.02, 03:03
                                                    ja z kolei przed egzaminami wstaje o 4 rano - o tej godzinie jestem tak zakręcona, że potrafie skupic sie tylko na tym co w
                                                    zasiegu nosa :)))) Naprawde :))) Jesli chodzi o skupianie sie w celach naukowych wysiadam totalnie ok 23 - 24...Wole wczesniej
                                                    pojsc spac i zerwac sie 3 - 4 ...
                                                    dobranoc Pomcia - kolorowych snow :))))

Gość portalu: Pom napisał(a):

> Nie wytrzymuję, no i zaglądam, to fakt... nie moge sie przestawic na ranne
                                                    > uczenie. Probuje od stycznia. Niewykonalne!!!!
                                                    > Ale teraz już ide naprawde lulu. Dobranocek.:)

• men_ Re: Oj, ktoś zazdrosny :))) 04.03.02, 03:00
                                                    Mam iść ? :))
                                                  • Gość: Pom Re: Oj, ktoś zazdrosny :))) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 03:05
                                                    A zostań, samemu posiedzieć też dobrze.:) Tylko wątków nie zakładaj zbyt
                                                    wielu:))
                                                    Dobranocek jeszcze raz:))
                                                  • men_ Re: Oj, ktoś zazdrosny :))) 04.03.02, 03:07
                                                    Przecie nie zakładam .., :))
    • Gość: motor Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy IP: *.pkobp.pl 04.03.02, 09:35
      czort napisał(a):

> na pewno nie bedzie:
      > - motor (skurwiel do wloch jedzie - dupa wolowa!)

Czorcie - nie spodziewałem się, że mnie tak potraktujesz - jestem zawiedziony.
      Mimo to życzę zajebistej zabawy i dużej frekwencji

• mathildae Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy 04.03.02, 10:13
      warunkowo tyz moge byc;)
    • kropka! Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy 04.03.02, 10:17
      jeszcze nie wiem, czy będę mogła przyjść..
    • czort motor!!! 04.03.02, 11:38
      a jak mam ciem traktowac, co???
      ostatnio zabawiales siem upojnie we innem lokalu, terozki spierdalasz do
      wloch!!!! i jak mamy myslec??? boisz siem pewnie wscieklakow, bo juz teraz czas
      podniesc zawartosc tabasco w kielonku, to dlatego!!!!!
      ale ta dupa wolowa z powodu ucieczki, a co!
      ale nie ma sprawy - bedziesz mial mozliwosc poprawic siem w bialym we kwietniu.

mathildae - dlaczego warunkowo????
      kropka! - dlaczego warunkowo????
    • Gość: aniolstr Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy IP: 192.168.0.* 04.03.02, 11:51
      Duchem będę z wami, wasz ANIOŁ STRÓŻ. Z NIEBA podrzucę wam jakąś pizzę!
      pozdrawiam.
      • Gość: leziox Re: Pomcia i Diesel IP: *.arcor-ip.net 04.03.02, 13:27
        Pomcia,a ty coś się żachnęła,jakbym cię powyzywał od ch k i p?
        Przecież nic złego na myśli nie miałem,a że jestem debilem,co się lubi śmiać,to
        wyraziłem swoją wersję,dlaczego idziesz tak wcześnie spać.Ale spoko-przecież
        wiem,że dobre papugi są potrzebne w kraju i nic ci nie zarzucam.O baby,w mordę
        i nożem,jak jesteście przemęczone,to może najpierw się wyśpijcie i dopiero
        wtedy piszcie odpowiedzi.
        Co do Jasminy Turbo Diesel Injection-zawsze twierdzilem że co wtrysk to
        wtrysk,a nie zwykły gaźnik.Naturalnie wiem,żeś dziewczyna światła oraz
        inteligentna i nie zarzucałem ci nigdy głupoty,ale w sumie nikt nie musi
        rozumieć tego co piszę-doceni to dopiero historia.
        Jeśli chodzi o jakieś fajne chłopskie elementy pędzające się po kuchni
        jaśminowej,to obiecuję,że jak już będę w kraju,pomyślę o takich ciekawych jak
        najbardziej kucharzach specjalnie dla ciebie.Inne to już czasy,ale kiedyś to
        bym ci kupił po prostu ładnego niewolnika i sprawa byłaby załatwiona.
        • Gość: Pom No racja Leziutek... IP: 2.4.STABLE* 04.03.02, 15:06
          ...żem zakręcona, przemęczona i ogólnie do niczego. Na oczy nie widzę, śmieci
          zamiast do śmietnika, na ratusz niose (przypadek opisałam na forum już). Ledwo
          dyszę fizycznie, psychicznie się trzymam jakoś. Chociaż widać, że nerwy mi
          puszczaja co i rusz.
          Niech się to już szybko kończy, bo nie wyrabiam na zakręcie...:(
          • Gość: Ronja Pomeczko!:) IP: 212.244.252.* 05.03.02, 08:11
            Ale pomysl jak po tym zapijesz!!!
            Dla tej chwili warto ryć.
            Mnie taka motywacja zawsze trzymała na nogach do ranków przekutych.
            Zdać, zapić z hukiem, odespać kaca i pogrążyć się w słodkiej bezczynności...
            Tylko cholera co potem drukowanego wzięłam do rąk, zaraz zapamiętywałam -
            książek nie mogłam czytać, bo mnie można z nich było zaraz odpytywać...:)
    • onlyania DUPA, NIE MA ZADNEGO VIKINGA....... 04.03.02, 13:40
      dnia 8 marca zrobiem sobie wybuchowa zabawa, i podloze wam bombe pod wikinga,
      ot tak sobie, bo cio???
    • mario2 Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy 04.03.02, 13:55
      A ja i tak caly czas mam nadzieje, ze bedzie nadkomplet. Wprawdzie zal mi Pomki
      Lezia i Motora, bo pojawic sie raczej nie maja szans- ale reszta...!? Zabawa na
      pewno bedzie przednia, trunki wysmienite, a i Blondi nasz wspaniala obiecala
      byc w najwyzszej formie- to i przerob bedzie na pewno niezly. Przekonany jestem
      przeto, ze jak kto naszego Chudego powiadomi, to tenze z rozkosza na liste sie
      wpisze. Inna sprawa to Samcia- ta obiecala jeszcze dzis dac odpowiedz.
      Zauwazylem tez tutaj ostatnio nowe twarze, palajace checia poznania sie z
      Menem. To jedyna i prawie niepowtarzalna okazja poznac i na wlasne oczy
      zobaczyc tego niezwyklego czlowieka!
      Tak wiec do dziela- albo chcecie ten wspanialy dzien- Dzien Naszych Wspanialych
      Kobiet na trzezwo przezyc? :o))
      • onlyania Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy 04.03.02, 13:56
        przezyc????
        dobra, dam wam znac kiedy opuscic lokal Wuku, :)))
      • men_ Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy 04.03.02, 13:57
        Które Mario, gadaj, bom ostatnio zaślepiony, hę ?:))
        • czort Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy 04.03.02, 14:07
          marys - ales mily, do cholery jasnej!!!!!!! znaczy siem tylko po pijaku mozna
          patrzyc na kolezanki z towarzyskiego? Ha, dzentelmen w kazdym calu!!!!!
          i wlasnie ze wzgledu na wzglad proponujem picie mezczyznom po 22:00.
          kobitki chlajom od 19:00 - faceci patrzom.
          ano!
          • onlyania Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy 04.03.02, 14:10
            no wlasnie, panowie nie moga pic do godziny 22.00 bo ktos musi powynosic z
            lokalu kobitki i trunki, he he he :)))
          • mario2 Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy 04.03.02, 14:12
            Czorcie- na trzezwo patrzenie na Was jest niebezpieczne- szczegolnie na wiosne-
            gdy hormony radosnego marsza w krwi odwalaja. Alkohol troche prztepia wzrok i
            popedy- wiec jego wieksza ilosc w naszych organizmach moze bzc dla Was
            zbawienna!
            Only- co Ty znow kombinujesz? Wytluklas juz w domu wszystkie zastawy
            stolowe? :o)))
            Men- a byla tu taka Wawka- napastowala Cie dosyc intensywnie. Mam poszukac ten
            watek?
            • onlyania Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy 04.03.02, 14:13
              ojejku, wuku, przeciez mialo byc:
              nie pierdol aniu......
              :)))
              • mario2 Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy 04.03.02, 14:15
                poczekaj jak mnie do bialosci rozgrzejesz Twoim czarnowidztwem :o)
                • onlyania Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy 04.03.02, 14:18
                  ej, ja nic czarno nie widze, marys...
                  ja od tygodnia wszystkie drzwi u kolezanki na bialo malowalam, he he he, wiec
                  ciebie nie zamierzam juz rozbielac, he he he
                  tak tylko, cisnienie mi skoczylo :)))
                  • mario2 Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy 04.03.02, 14:24
                    to upusc se troszku tego cisnienia. Tylko nie bombami- raczej Jasiem
                    Wedrowniczkiem :o))
                    • onlyania Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy 04.03.02, 14:28
                      "Jak ci zycie doskwiera,
                      wybierz Jasia Walkera..."

he he he, haslo reklamowe, nie moje choc szkoda......
                      niestety, nogi mnie bola od tygodniowego stania i malowania drzwi, wiec nie
                      bede miala sily walkerowac, he he he :)))
                      • mario2 Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy 04.03.02, 14:29
                        to se wypij jakiegos Sitting-Red-Bulla z finlandia! Ponoc dziala rownie dobrze
                        jak wscieklak :o))
                        • onlyania Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy 04.03.02, 14:42
                          findlandia???
                          tfu, tfu, tfu......
                          musze byc na biezaco ze swiatem zewnetrznym, bo wlasnie przygotowywyje zamach
                          na wikinga, he he he
                          ej, wuku, czym ty mnie tu leczysz, he???
                          • mario2 Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy 04.03.02, 14:54
                            takich przypadkow jak Ty juz sie nie leczy :o)))
                            • onlyania Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy 04.03.02, 15:06
                              wiem, wuku.....trzeba amputowac.......:)))
                              • mario2 Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy 04.03.02, 15:07
                                albo uspic :o))
                                • onlyania Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy 04.03.02, 15:08
                                  ale dopiero po 8- he he he
                                  • mario2 Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy 04.03.02, 15:16
                                    jak uwazasz. ja po 8 nie zakaszam :o))
                                    • onlyania Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy 04.03.02, 15:34
                                      dobra jest wuku, otrzymalam wiadomosc o przyznaniu wlasnie dotacji z budzetu na
                                      rozwalenie wikinga....cisnienie siem podnioslo o kilkadziesiat uderzen serca na
                                      minute......he he he :))))
                                      a dzisiaj dopiero poniedzialek......
                                      czekam na rozwoj sytuacji.....
            • mario2 Czort 04.03.02, 14:14
              i jeszcze jedno. Twoj zakaz mozna latwo obejsc. Co zrobisz, jak ja juz
              nastrzelany do Vikinga przyleze? :o))
              • czort Re: Czort 04.03.02, 14:20
                nie przyleziesz!!! a kto mnie odbierze najpirw, co? bidnom kobitem swojom samom
                wyslesz na dworzec, a sam chlac bedziesz???? a fe, a be, a nieladnie! i to
                jeszcze w taki dzien????
                • mario2 Re: Czort 04.03.02, 14:22
                  ja tylko w taki dzien moge chlac - tradycja gleboko zakorzeniona w narodzie tak
                  nakazuje :o)) Na Dworzec przeciez tez juz narabany moge przylezc! Ja tam w
                  Dzien Kobiet kwiatkow nie pijam :o))
                  • Gość: czort Re: Czort IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 15:58
                    oki, marys - nie ma sprawy - ja tez byda pod wplywem niewazkosci - w koncu
                    prawie 3 h jady do czegos zobowiazuje, ni??? a nazrem siem przed wyjazdem, coby
                    ci ciezko bylo mnie targac!
                    • mario2 Re: Czort 04.03.02, 16:04
                      Men przysle kierowce- a kierowca duzy i silny jest! :o))
                      • czort Re: Czort 04.03.02, 16:10
                        a po chuj nam kierowca mena, co? ja tam wolem w twe ramiona upasc, abo menowe,
                        a jak!!! bo wiesz, jak padac, to w dobrym towarzystwie:)))) i ciesz siem,
                        chorero, ze masz takom maryjkem, co nam pozwoli pasc razem:)))
                        • mario2 Re: Czort 04.03.02, 16:23
                          jestes pewna, ze pozwoli??? :o)) Ja nie bylbym taki pewien! :o))
                          • Gość: samanta Bedem,bedem!!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 16:25
                            Zalatwilam co mialam zalatwic!jeszcze tylko ciezka batala z babcia mnie czeka i przyjade!!!:)))))
                            • czort Re: Bedem,bedem!!!!!!!!! 04.03.02, 16:27
                              JUUUUUUUHUUUUUUUUUUU zonem obaczem !!!!!!!!!!
                              wyteskniony maz!!!!
                          • Gość: XpOver Re: Czort IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 16:26
                            wracając do listy obecności, mnie nie będzie
                            • czort Re: Czort do iksa 04.03.02, 16:28
                              a szkoda, zmalales!!!!!!!!
                              • czort Re: Czort do iksa 04.03.02, 16:28
                                to choc lovera we rajtuzach przyslij:)))))))
                              • Gość: samanta Re: Czort do iksa IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 16:29
                                Jak to X ik nie bedziesz????? Nie badz ta co ryje i badz!!
                                • laura! Re: Chciałabym , chciała.... 04.03.02, 17:03

ale czekam na jakieś zdecydowane pchnięcie
                                  potrzebny mi katalizator motywacyjny
                                  a tu jak widzę aura niesprzyjająca
                                  • czort Re: Chciałabym , chciała.... 04.03.02, 17:05
                                    laurka, nie pierdol anatol - lisie wawrzynu na leb -i przychodz!!!
                                    motyw jezd - wscieklaki bendom!!!!!!!
                                    nie mowiac juz o pozostalych zjezdzajacych z kraju. babo - zabawa na 24
                                    fajerki!!!!
                                    • laura! Re: Chciałabym , chciała.... 04.03.02, 17:10
                                      no nie powiem...
                                      brzmi zachęcająco i wizjonersko
                                      w szczególności w punkcie wśiceklaków dla tych co przyjeżdzają samochodami

ale dziękuję,czuje się lekko skatalizowana :))))

• czort Re: Chciałabym , chciała.... 04.03.02, 17:16
                                        wiesz, samochod mozna zostawic na parkingu:))) nie raz juz tak bylo. to
                                        przemysl to sobie, dziewcze, przemysl!!! (mam nadzieje, żes nie z przemysla???)
                                        • laura! Re: Chciałabym , chciała.... 04.03.02, 17:29
                                          Dobra wchodzę w to..
                                          to znaczy wchodzę w wawrzynie
                                          po tym mnie poznacie
                                          dla utrudnienia wchodzę w wawrzynie na biodrach
                                          a nie na głowie
                                          (żeby odróżnić się od innych laurowych)
                                          • czort Re: Chciałabym , chciała.... 04.03.02, 17:36
                                            oki, milo bedzie powitac! ja byda bez rogow, coby tyz siem odroznic!!!
                                            • ja_nek Re: Chciałabym , chciała.... 05.03.02, 15:42
                                              Knocking on Viking's door.

To ja się wpraszam i pozdrawiam
                                              Janek
                                              • mario2 Re: Chciałabym , chciała.... 05.03.02, 15:58
                                                Ty jestes prawie gospodarzem. Z Jasminka jako 1 para polonezem bal otwieracie.
                                                Po was Men i Samanta w goracych rytmach flamenco zatancza!
                                                • ja_nek Re: Chciałabym , chciała.... 06.03.02, 15:03
                                                  Mario, a Jasminkę pytałeś z kim Ona zechce tańczyć?
                                                  Kobietki są czułe na punkcie pytania ich o zdanie.

Pozdrowienia
                                                  Janek
                                                • jasmina_tdi jasminki nie bedzie 06.03.02, 15:33
                                                  buzi
                                                  PA!
    • aniela_ Re: LISTA OBECNOSCI 8 marca w Vikingu we stolycy 06.03.02, 15:56
      wpisuję się na listę nieobecnych. taka Trdycja świecka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka