Dodaj do ulubionych

JUZ NAWET JA MAM UCZULENIE...

04.03.02, 14:42
na watki z menem w tytule....nie róbcie mi tego...pliss:))
Obserwuj wątek
    • onlyania Re: JUZ NAWET JA MAM UCZULENIE... 04.03.02, 14:45
      dobra, mam trochu czasu, to dla wuka tyz poszukam cos....
      he he he
      a moze chcesz na prive, he???
      :)))
    • mario2 Re: JUZ NAWET JA MAM UCZULENIE... 04.03.02, 14:45
      dobra- bede wyszukiwal takie- gdzie on w tytule nie wystepuje- w tresci jednak
      owszem :o))
      • oona Re: JUZ NAWET JA MAM UCZULENIE... 04.03.02, 14:46
        nie mam zamiaru zagladac na watki z datą powyzej
        poczatku naszej znajomosci
        kiedy to było?.....:))
        • mario2 Re: JUZ NAWET JA MAM UCZULENIE... 04.03.02, 14:50
          w 1410? :o))
          • oona Re: JUZ NAWET JA MAM UCZULENIE... 04.03.02, 14:54
            w okolicy moich imienin zdaje sie
            ...ja chyba zwróce ten prezent do sklepu...:))
            • mario2 Re: JUZ NAWET JA MAM UCZULENIE... 04.03.02, 14:58
              moim zdaniem zrobisz blad! Hihi- dobrze, ze nikt nie dotarl do moich watkow
              sprzed rozpoczecia mojej znajomosci z Maryjka. Dobrze, ze mialem wtedy innego
              nicka. Chociaz i tak- tutaj w wirtualu, to powionna byc zabawa- w realu jest
              troszeczke inaczej- ale bardziej przyjemnie :o))
              • oona Re: JUZ NAWET JA MAM UCZULENIE... 04.03.02, 14:59
                jeszcze przemysleeeeeeee:))
                w koncu prezentów nie powinno sie zwracac-
                jakiekolwiek by były:))))
                • mario2 Re: JUZ NAWET JA MAM UCZULENIE... 04.03.02, 15:02
                  no chyba, ze Ci ktos flaszke podaruje i po jej oproznieniu- zwrocisz zawartosc!
                  • oona Re: JUZ NAWET JA MAM UCZULENIE... 04.03.02, 15:03
                    ale to zupelnie co innego-chyba??????:))
                    • mario2 Re: JUZ NAWET JA MAM UCZULENIE... 04.03.02, 15:04
                      moze co innego- ale skoro sie prezentow nie zwraca.... :o))
                      • oona Re: JUZ NAWET JA MAM UCZULENIE... 04.03.02, 15:06
                        bo osobowosci mena do zawartosci flaszki chyba nie mozna.....
                        a moze i mozna porównac!
                        w poetyckim nastroju bedac:))
                        • mario2 Re: JUZ NAWET JA MAM UCZULENIE... 04.03.02, 15:10
                          zawartosc flaszki to tylko srodek prowadzacy do celu :o))
                          A osobowosc Mena??? Czy ja sie na tym znam??? Mnie odpowiada... :o)))
        • Gość: XpOver Re: JUZ NAWET JA MAM UCZULENIE... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 14:51
          u/
          męczysz mnie
          • oona Re: JUZ NAWET JA MAM UCZULENIE... 04.03.02, 14:58
            Mario-to jest srednio smieszne!
            fakt wyciagania tych watków,
            bo do srodka nawet nie zaglądam:))
            • mario2 Re: JUZ NAWET JA MAM UCZULENIE... 04.03.02, 14:59
              i tak Ci nie wierze- nie bylabys kobieta. Ale oki- juz nie bede :o))
              • oona Re: JUZ NAWET JA MAM UCZULENIE... 04.03.02, 15:01
                dotad nie zajrzałam,słowo!
                wystarczyło mi wczorajsze przeczytanie wykopalisk Kitka
                a przypuszczam,ze były o wiele subtelniejsze niz te:))
                ale tez nie zaprzysiegam sie,ze nie zajrze tam...jednak,dzis??:))
                • mario2 Re: JUZ NAWET JA MAM UCZULENIE... 04.03.02, 15:03
                  iii- ten watek Kitka to prawdziwe wykopaliska :o)) Juz sie z Menem nie
                  mordujemy na Forum :o))
                  • oona Re: JUZ NAWET JA MAM UCZULENIE... 04.03.02, 15:04
                    z tego co wiem chyba w ogóle nie???:))
                    • mario2 Re: JUZ NAWET JA MAM UCZULENIE... 04.03.02, 15:11
                      co w ogole nie? Kiedys dla zabicia czasu troszeczke porozrabialismy. Ale jak
                      zauwazylas- dawne to czasy. :o))
                      • oona Re: JUZ NAWET JA MAM UCZULENIE... 04.03.02, 15:13
                        bo napisałes,ze sie juz na forum nie mordujecie
                        zastanowiłam sie,czy nie zeszliscie przypadkiem z tym do podziemia:))
                        • mario2 Re: JUZ NAWET JA MAM UCZULENIE... 04.03.02, 15:22
                          nie- nawet w podziemiach potrafimy sie nie mordowac! A wrecz przeciwnie.
                          Czasami tak jest. Tak wiec nie zawsze real odpowiada temu co w wirtualu moze
                          byc irytujace
                          • Gość: samanta Oona !!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 16:36
                            Ja Ciem prosze co bys za leb przyciagnela(jesli nie da sie inaczej !) Mena do Vikinga ! Pliiizzzz!!!!!!!!!!!
                            • men_ Re: Oona !!! 04.03.02, 16:39
                              Hi, hi - nooooo, to może sposób :))

Gość portalu: samanta napisał(a):

> Ja Ciem prosze co bys za leb przyciagnela(jesli nie da sie inaczej !) Mena do V
                              > ikinga ! Pliiizzzz!!!!!!!!!!!

• Gość: samanta Re: Oona !!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 17:01
                                Jak Tobie nie moge zawierzyc to pozostalo mi na solidarnosc jajnikow liczyc!!:)))))
                                • Gość: aniolstr Re: Oona !!! IP: 192.168.0.* 04.03.02, 17:04

> Jak Tobie nie moge zawierzyc to pozostalo mi na solidarnosc jajnikow liczyc!!:)
                                  > )))) sorry! cześć samanto! aniolstróż.

• men_ Samcia 04.03.02, 17:42
                                  Kurde, ale to zabrzmiało romantycznie :))

> Jak Tobie nie moge zawierzyc to pozostalo mi na solidarnosc jajnikow liczyc!!:)
                                  > ))))

• Gość: samanta Re: Samcia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 17:51
                                    He,he!! Ja tam w jajnikach nic romantycznego nie zauwazam ,ale to w koncu Ty jezdes..poeta,niee??;))))))
                                    • oona men 04.03.02, 18:15
                                      @
                                      :)
                                      • men_ Re: men 04.03.02, 18:35
                                        też @
                                        • men_ Re: men 04.03.02, 18:52
                                          men_ napisał(a):

> też @
                                          > :)

• men_ Re: .......... 04.03.02, 19:32
                                            @:)))
                                            • men_ Re: .......... 04.03.02, 19:46
                                              men_ napisał(a):

> @:)))

• kitek1 Re: .......... 04.03.02, 19:47
                                                :)))))))))))
                                                bez@,
                                              • men_ Re: .......... 04.03.02, 20:11
                                                men_ napisał(a):

> men_ napisał(a):
                                                >
                                                > > @:)))
                                                >

• kitek1 Re: .......... 04.03.02, 20:22
                                                  <a href="hhtp://www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?
                                                  dzial=0511&forum=TOWARZYSKIE&wid=1284953&aid=1287806/">www.gazeta.pl/alfa
                                                  /home.jsp?dzial=0511&forum=TOWARZYSKIE&wid=1284953&aid=1287806/</a>
                                                  sorrki meniku, ale takie testy sobie robie:)
                                                • kitek1 Re: .......... 04.03.02, 20:37
                                                  <a href="www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?
                                                  dzial=0511&forum=TOWARZYSKIE/">www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?
                                                  dzial=0511&forum=TOWARZYSKIE/</a>
                                                  mam nadzieje, ze mi nadal wybaczasz:)
                                          • kitek1 Re: men 04.03.02, 20:48
                                            www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=TOWARZYSKIE
                                      • men_ Re: Oona 04.03.02, 20:22
                                        Ja też zaraz :))***
                                        • men_ Re: Oona 04.03.02, 20:30
                                          Słodkich snóóóóóóóóów :)*****
                                          • Gość: yess Re: Oona IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 20:32
                                            no ladnie :) kitek z menem gruchaja :))
                                            • men_ Yessika 04.03.02, 20:34
                                              No przeciez czytac nie umiesz tytułów ?
                                              Rozmawiam duchowo z Ooną :)))
                                              • Gość: yess Re: Yessika IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 20:35
                                                a kitek duchowo przewodzi?
                                                • men_ Re: Yessika 04.03.02, 20:43
                                                  Kitek to jest taki zły duch :)))

Gość portalu: yess napisał(a):

> a kitek duchowo przewodzi?

• oona Re: Yessika 04.03.02, 20:35
                                                znaczy odbiło mu z tesknoty
                                                uscislając:)))
                                                • men_ :)))))))))))))))))) 04.03.02, 20:36
                                                  Ulalalala :))
                                                  • oona Re: :)))))))))))))))))) 04.03.02, 20:37
                                                    miłosc czyni cuda:)))))))))))
                                                  • men_ Re: :)))))))))))))))))) 04.03.02, 20:38
                                                    yhm :)))
                                                    ????

oona napisał(a):

> miłosc czyni cuda:)))))))))))

• oona Re: :)))))))))))))))))) 04.03.02, 20:40
                                                    co to za znaki zapytania,hę?:))
                                                  • men_ Re: :)))))))))))))))))) 04.03.02, 20:42
                                                    Chodziło, czy tylko cuda czyni ta m.... :))
                                                  • oona Re: :)))))))))))))))))) 04.03.02, 20:44
                                                    jeszcze pare innych rzeczy ale chyba sam wie?:))
                                                  • men_ Re: :)))))))))))))))))) 04.03.02, 20:45
                                                    Noooooooooooo :))) różne
                                                  • oona Re: :)))))))))))))))))) 04.03.02, 20:47
                                                    bardzo rózne
                                                    podobno...:))
                                                  • men_ Re: :)))))))))))))))))) 04.03.02, 20:48
                                                    ale podobno wszystkie drogi prowadzą do ...:))
                                                  • oona Re: :)))))))))))))))))) 04.03.02, 20:49
                                                    tylko nie do ołtarza buuuuuuuuuuuuuuu
                                                    :)))
                                                    papa:))
                                                  • men_ Re: :)))))))))))))))))) 04.03.02, 20:51
                                                    I kto tu częściej o tym oł..... wspomina, hę ?:))

papa :))***
                                                  • men_ Oona :))))) 05.03.02, 09:12
                                                    dzień dobry :)
                                                    @
                                                  • mario2 Re: Oona :))))) 05.03.02, 09:13
                                                    UNECZKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    :o))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                  • kitek1 TUTAJ SOBIE MENIK SKROMNIUTKO PRZYCUPNAL 05.03.02, 09:24
                                                    nie ten sam czlowiek,
                                                    co kiedys:)
                                                  • mario2 Re: TUTAJ SOBIE MENIK SKROMNIUTKO PRZYCUPNAL 05.03.02, 09:28
                                                    Dawno, dawno tak spokojnego Menika nie widzialem. Moze chory?
                                                    Kitek- czy milosc jest stanem chorobowym, czy tylko jakims skrzywieniem
                                                    psychicznym. A moze to tylko wina wiosennej biochemii?
                                                  • kitek1 Re: TUTAJ SOBIE MENIK SKROMNIUTKO PRZYCUPNAL 05.03.02, 09:31
                                                    milosc to choroba,
                                                    kompletne zaburzenie neurohormonalne:)
                                                  • mario2 Re: TUTAJ SOBIE MENIK SKROMNIUTKO PRZYCUPNAL 05.03.02, 09:35
                                                    hmmmm- to pewnie tez nie jest uleczalne- co? :o))
                                                  • kitek1 Re: TUTAJ SOBIE MENIK SKROMNIUTKO PRZYCUPNAL 05.03.02, 09:37
                                                    na szczescie na ogol samo przechodzi,
                                                    a dla szczesciarzy jest ad mortem:)
                                                  • mario2 Re: TUTAJ SOBIE MENIK SKROMNIUTKO PRZYCUPNAL 05.03.02, 09:39
                                                    taaa, a szybkosc przechodzenia jest wprost proporcjonalna do zdolnosci nowego
                                                    zakochiwania sie :o))
                                                  • men_ ble, ble, ble.... 05.03.02, 09:46
                                                    Siemano dwa stare Capy, O !:))
                                                  • mario2 Czesc - mlody, brykajacy koziolku :o)) 05.03.02, 09:48
                                                    Gdzie to uneczka sie podziewa?
                                                  • men_ Re: Czesc - mlody, brykajacy koziolku :o)) 05.03.02, 09:52
                                                    Juz nie brykający, O ! :))

Tajemnica :))
                                                  • mario2 Re: Czesc - mlody, brykajacy koziolku :o)) 05.03.02, 09:57
                                                    poplulem ekran :o)))
                                                    Men nie rozsmieszaj bo mam zajady :o))
                                                  • men_ Re: Czesc - mlody, brykajacy koziolku :o)) 05.03.02, 09:59
                                                    hi, hi - a te zajady to może zacznij leczyć, bo juz od dawna o nich gadasz :))

Adlaczego oplułeś ekran ? - na dokładkę jeszcze seplenisz, hę ?:))
                                                  • mario2 Re: Czesc - mlody, brykajacy koziolku :o)) 05.03.02, 10:26
                                                    kawaly takie opowiadasz, ze musialem smiechem parsknac :o))
                                                  • men_ Re: Czesc - mlody, brykajacy koziolku :o)) 05.03.02, 11:14
                                                    Które, w morde, hę ?:))
                                                  • Gość: oona Re: Czesc - mlody, brykajacy koziolku :o)) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 11:25
                                                    men chyba wraca do siebie
                                                    przeduneczkowego:))))
                                                  • men_ Re: Czesc - mlody, brykajacy koziolku :o)) 05.03.02, 11:28
                                                    Nie wraca, nie wraca :))
                                                    Tez jest zły, ale tylko z powodów zawodowych, O !:))

dzień dobry, czytałaś pocztę, hę ?:))
                                                  • Gość: oona Re: Czesc - mlody, brykajacy koziolku :o)) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 11:30
                                                    zdaje mi sie ze juz odpisałam nawet??:)
                                                  • men_ Re: Czesc - mlody, brykajacy koziolku :o)) 05.03.02, 11:39
                                                    Juz przeczytałem, i odpisałem
                                                  • men_ Re: Czesc - mlody, brykajacy koziolku :o)) 05.03.02, 11:42
                                                    ????????
                                                  • Gość: oona Re: Czesc - mlody, brykajacy koziolku :o)) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 11:45
                                                    czo?poszła małpa przeciez:))
                                                  • men_ Re: Czesc - mlody, brykajacy koziolku :o)) 05.03.02, 11:49
                                                    Czytałem
                                                  • Gość: oona Re: Czesc - mlody, brykajacy koziolku :o)) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 11:50
                                                    ?nnno,chyba nie płacze?:(
                                                  • men_ Re: Czesc - mlody, brykajacy koziolku :o)) 05.03.02, 11:55
                                                    @
                                                  • oona Re: Czesc - mlody, brykajacy koziolku :o)) 05.03.02, 12:05
                                                    @:)
                                                  • men_ Re: Czesc - mlody, brykajacy koziolku :o)) 05.03.02, 12:08
                                                    ni ma :)) ani na jednej ani na drugiej
                                                  • oona Re: Czesc - mlody, brykajacy koziolku :o)) 05.03.02, 12:12
                                                    a pod ktory adres patrzył?bo oone sa pod ten co ja mam wysłane:))
                                                  • men_ Re: Czesc - mlody, brykajacy koziolku :o)) 05.03.02, 12:15
                                                    mam, coś mi serwer dzisiaj troszke głupieje

odesłałem :)
                                                  • men_ Re: Czesc - mlody, brykajacy koziolku :o)) 05.03.02, 12:33
                                                    dotarły, obydwa, hę ?:))
                                                  • Gość: oona Re: Czesc - mlody, brykajacy koziolku :o)) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 15:27
                                                    napisałam Ci czemu nie odpowiedziałam:))*
                                                  • kitek1 A Ty juz nawet na powitajki poranne............... 05.03.02, 15:32
                                                    nie odpowiadasz,
                                                    bardzo sie zmienilas:(
                                                  • Gość: oona Re: A Ty juz nawet na powitajki poranne............... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 15:39
                                                    dzien dobry,teraz:)
                                                  • kitek1 tak sie w tego menika wpatrzylas............... 05.03.02, 15:42
                                                    ze starych kolesi,
                                                    nie zauwazasz:)
                                                  • Gość: oona Re: tak sie w tego menika wpatrzylas............... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 15:47
                                                    a co teraz robie?:)
                                                    a wiesz ile musze wysiłku włozyc w to
                                                    zeby Cie na tym skomplikowanym
                                                    pod wzgledem układu graficznego watku znalezc?:))
                                                  • kitek1 Re: tak sie w tego menika wpatrzylas............... 05.03.02, 15:50
                                                    to dlatego na samym dole wielkimi literami,
                                                    powitanie przygotowalem,
                                                    ze mi teraz kitkow nie wciskaj:)
                                                  • mario2 Re: Czesc - mlody, brykajacy koziolku :o)) 05.03.02, 15:32
                                                    na pewno komp to zbyt duzy postep techniczny i nie chce Cie sluchac :o))
                                                  • Gość: oona Re: Czesc - mlody, brykajacy koziolku :o)) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 15:40
                                                    spory,ale jakos sobie radze:))
                                                  • mario2 Re: Czesc - mlody, brykajacy koziolku :o)) 05.03.02, 15:52
                                                    moze sprobujesz od kalkulatora zaczac? :o))
                                                  • men_ Mario !!!!!! 05.03.02, 16:05
                                                    może być problem techniczny z tym, o czym gadaliśmy przez tel., zadwoonię w
                                                    czwartek, O ! :)
                                                  • men_ Re: Oona :) 05.03.02, 16:04
                                                    oki, czytałem :)))chiba :)
                                                    miłego popołudnia i wieczorka :))***
                                                  • Gość: oona Re: Oona :) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 16:06
                                                    papa:))***
                                                    wzajemnie
                                                    *
                                                  • men_ Re: Oona :) 05.03.02, 16:15
                                                    no dobra, dzisiaj wracam, a miałem zostać dłużej :))) ***

papatki :)

p.s.: skrzyneczek nie otwieram, bo "zjadają" cały akumulatorek w autku :))
                                                  • Gość: oona Re: Oona :) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 16:17
                                                    no to jeszcze raz
                                                    papa:)))))))***
                                                  • men_ Re: Oona :) 05.03.02, 16:21
                                                    aaaaaaaaaaaaaaaa :)))
                                                    bo zara każe jechać kierowcy w wiadomym kierunku :)))
                                                    p... akumulatorek :))***
                                                  • Gość: oona Re: Oona :) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 16:25
                                                    to mam zegnac ozięble???
                                                    nie potrafie:))
                                                  • men_ Re: Oona :) 05.03.02, 16:28
                                                    ej, tylko nie "żegnać", cio ?:))***
                                                  • Gość: oona Re: Oona :) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 16:49
                                                    przeciez na pól godzinki ....:))
                                                  • men_ Re: Oona :) 05.03.02, 17:07
                                                    to siem mówi "do zobaczenia" :))
                                                  • Gość: oona Re: Oona :) IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 05.03.02, 17:09
                                                    to zaraz zapyta"a kiedy?":))
                                                  • men_ Re: Oona :) NO PEWNIE :))) 05.03.02, 17:13
                                                    A KIEDY ??:)))))))))
                                                  • men_ Re: Oona :) NO PEWNIE :))) 05.03.02, 18:16
                                                    Nie zapytam :)))
                                                • Gość: yess Re: Yessika IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 20:37
                                                  no i cos ty z nim zrobila kobieto ???????? :))
                                                  • oona Re: Yessika 04.03.02, 20:38
                                                    umywam rece:))))
                                                  • Gość: yess Re: Yessika IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.03.02, 20:39
                                                    juz chyba za pozno :)
                                                  • oona Re: Yessika 04.03.02, 20:40
                                                    ale podobno nigdy nie jest.....????
                                                    nieprawda to????:))
                                                  • men_ Re: Yessika 04.03.02, 20:47
                                                    na dyla, hę ?:)))))

oona napisał(a):

> ale podobno nigdy nie jest.....????
                                                    > nieprawda to????:))

• oona Re: Yessika 04.03.02, 20:49
                                                    własnie daje
                                                    na razie do domu***:)))
                                                    dobranoc wszystkim:)))
                                                  • men_ Re: Yessika 04.03.02, 20:50
                                                    Groźne to "na razie" :))

dobrej nocki :))
                                                  • kitek1 dobrano uneczko 04.03.02, 20:51
                                                    a menika przepraszam,
                                                    za upapranie jego wywodow duchowych:)
                                                  • men_ No, Kitek 04.03.02, 20:53
                                                    w tym papraniu to masz talent :)
    • kitek1 DZIEŃ DOBRY UNECZKO............. 05.03.02, 08:41
      mam nadzieje, ze wczorajsze nekrofile,
      nie zniechecily Cie do forum,
      buzka dziendoberkowa:)
      • mario2 Re: DZIEŃ DOBRY UNECZKO............. 05.03.02, 08:48
        Dzien Dobry,

a Menika nie witasz tak entuzjastycznie jak Uneczke? Oj nieladnie,
        nieladnie... :o))
        • kitek1 Re: DZIEŃ DOBRY UNECZKO............. 05.03.02, 08:50
          boje sie,
          ze uneczka przez to wasze grzebanie dala w dluga,
          a menik, to raczej odporny bydlaczek:)
          • mario2 Re: DZIEŃ DOBRY UNECZKO............. 05.03.02, 08:56
            nie martwilbym sie az tak bardzo! Uneczka sie pojawi dzisiaj z szerokim
            usmiechem na twarzy. To marda dziewczynka i mam nadzieje nie pozbawiona
            poczucia czarnego humoru... :o))
            • kitek1 DZIEŃ DOBRY UNECZKO *************:))))))))))))) 05.03.02, 08:58
              tez na to licze:)
              na wszelki wypadek, jej cieple powitanko przygotowalem:)
              • mario2 Re: DZIEŃ DOBRY UNECZKO *************:))))))))))))) 05.03.02, 09:08
                no to ja sie dolaczyc musze do cieplutkiego przywitania. Menika witam tez :o))

Chociaz z drugiej strony- mogli sie umowic, ze robia sobie przerwe na Forum.
                Skadsik znam takie reakcje :o))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka