09.09.11, 18:59
Witam,
mam 30 parę latek,kawaler bezdzietny, bez nałogów,stałą praca,trochę romantyczny,ale twardo stąpający po ziemi ze średnim wykształceniem bardzo chętnie pozna samodzielną mamę.
Spytacie się dlaczego samodzielna mama,trudno mi znaleźć "wspólny język" z singielkami,to chyba nie moja liga.
Niech ta osoba będzie w przybliżonym wieku,jasno określone cele życiowo-zawodowe,romantyczna,spontaniczna z woj:lubelskiego,mazowieckiego.
Mam dość samotności,próżni życiowej,trzeba mi rodziny:)))))))).
Proszę pisać na mojego e-maila
czyli:
s_d75@gazeta.pl
Pozdrawiam wszystkich samotnych
Obserwuj wątek
    • zakletawmarmur Re: Poznam 10.09.11, 09:21
      > Spytacie się dlaczego samodzielna mama,trudno mi znaleźć "wspólny język" z sing
      > ielkami,to chyba nie moja liga.

Czyli poznasz samotną matkę bo u bezdzietnych nie masz szans? Nie wiem czy któraś samotna matka na to pójdzie... Kobieta z dzieckiem też chciałaby być podziwiana a nie wchodzić w związek z facetem, który widzi w niej "towar z niższej półki" na który go stać:-)
      • elmerrr75 Re: Poznam 10.09.11, 15:13
        Pisząc,że singielki to nie moja liga,miałem na myśli,że z moich obserwacji wynika że część z nich same nie wiedzą czego chcą od życia,traktują życie swawolnie,czyli luzacko.
        Nie chcę tu nikogo krytykować,każdy żyje jak chce.
        A samodzielne mamy wiedzą czego chcą od życia,są konkretne i co jest dla nich najważniejsze.
        A czemu piszesz "towar z niższej półki",czyżby z Ciebie wychodziła cała złość i żal za nie powodzenia Twojego życia...........
        Zanim kogoś skrytykujesz,spójrz na własną osobę,
        pozdrawiam
        • devilyn Re: Poznam 10.09.11, 17:44
          "traktują życie swawolnie,czyli luzacko..."

Zazdrościsz? Może nie każda ma zamiar użerać się z trochę romantykiem...Singielki tymbardziej wiedzą czego od życia chcą.
          • elmerrr75 Re: Poznam 10.09.11, 18:07
            Pierwsza podstawowa rzecz,nie prosiłem o opinie ani komentarze,
            jak komuś coś się nie podoba w mojej wypowiedzi,niech zachowa to dla samego siebie.
            Źle nie oceniam ani singielek,ani samodzielnych mam,to kwestia każdego z osobna.
            Jest takie dobre stare przysłowie:
            -"Nie osądzajcie,nie będziecie sami sądzeni".
            Różne losy scenariusz każdemu z Nas pisze.
            Pozdrawiam
            • devilyn Re: Poznam 10.09.11, 19:13
              Nikt mi nie zabroni pisac co myślę, trzeba było liczyć się z tym umieszczając post na forum. To raz, a dwa piszę co myślę. Konstytucja gwarantuje mi wolność słowa.
              • arejda Re: Poznam 11.09.11, 06:56
                Czytam wypowiedzi zakletejwmarmur i devilona...........................
                Śmiać mi się z nich chce,kto kogo chce poznać,z kim być,
                czy to ma być singielka czy inna osoba to ich sprawa.
                A najlepsza jest wypowiedź "konstytucja mi to gwarantuje::)))))).
                Swoimi głupimi wypowiedziami pokazujecie swój charakter............

A Tobie elmerrr75 życzę powodzenia,
                może jakaś fajna kobietka do Ciebie napisze,
                pozdrawiam
                • devilyn Re: Poznam 11.09.11, 10:31
                  Śmiać mi się chcę z osób które nawet nie umieją porpawnie napisać czyjegoś nicka :>
        • zakletawmarmur Re: Poznam 10.09.11, 18:33
          Oj, daj spokój. Chciałam, żebyś wiedział jak głupio zabrzmiało to co napisałeś:-) Nie jesteś jedyny. Pilch napisał kiedyś, "tylko mężczyzna może popełnić samobójstwo i nawet tego nie zauważyć". Ty właśnie to zrobiłeś:-) Wiem, że pewnie nie miałeś złych intencji, Wy mężczyźni nie potraficie dobrze odczytywać emocji, które stoją za tym co mówicie...

No ale ok, nie będę się narzucać... Zresztą to forum ma niską frekwencje, więc pewnie i tak jak inne ogłoszenia, przepadnie. Jeśli jednak będziesz chciał, zamieścić to ogłoszenie na jakiejś sympatii to skonsultuj się najpierw z koleżanką...
          Tak czy inaczej, życzę powodzenia:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka