Dodaj do ulubionych

chce poznac troche ludzi

IP: *.pool8249.interbusiness.it 23.05.04, 16:38
Jak masz ochote to napisz cos,bo nudno.Mieszkam zagranice i czasem brak mi
polskiego jezyka.Chetnie bym sobie z kims popisala.Wiec co napiszesz?
Obserwuj wątek
    • peterli Re: chce poznac troche ludzi 23.05.04, 19:17
      hi.....ja tez mieszkam poza granicami kraju.....i jak chcesz to napisz pare
      slöw tak na pogawedke......a co napisze to sie okaze.......

ciao
      Piotrek z Karlsruhe
      • Gość: leziox Re: chce poznac troche ludzi IP: *.ipt.aol.com 23.05.04, 19:31
        A co?Za granicą nie ma ludzi czy jak?
        Karlsruhe?Całkiem niedaleko ode mnie.
        • peterli Re: chce poznac troche ludzi 23.05.04, 19:38
          a skad ty piszesz.....tu tez sa ludzie...i to pelno....

trzeba tylko troche oczy otworzyc

• Gość: leziox Re: chce poznac troche ludzi IP: *.arcor-ip.net 23.05.04, 19:43
            No toż ja mam oczy otwarte,tylko Weronika nie.
            Do Karlsruhe paręnaście minut,znam,ale nie chciałbym tam mieszkać.
            • peterli Re: chce poznac troche ludzi 23.05.04, 19:48
              tak masz troche racji....jest to dziwne miasto.....i troche takie suche......sa
              lepsze i goretsze dziewczyny
              • Gość: leziox Re: chce poznac troche ludzi IP: *.arcor-ip.net 23.05.04, 19:59
                Na pewno są.Ale nie w okolicach uniwersytetu,heheh.
                • peterli Re: chce poznac troche ludzi 23.05.04, 20:22
                  ahhhhhhh.....to sie ktos tu rozeznaje.......hahahaha........ale one i tak nie
                  sa najlepsze.......
                • Gość: weronika Re: chce poznac troche ludzi IP: *.pool8249.interbusiness.it 23.05.04, 20:33
                  Widze,ze jednak nie jestem sama,fajnie.Tu gdzie ja jestem mowie wam ze jest
                  nudno zwaszcza w niedziele.Ludzi jest pelno,ale mi brakuje polskich rozmow,bo
                  siedze tu juz 9 lat bywam w Polsce tylko raz w roku,ale za 2 miesiace znowu
                  jade wtedy sobie odbije
                  • Gość: leziox Re: chce poznac troche ludzi IP: *.arcor-ip.net 23.05.04, 20:56
                    Weronika!Litości!napisz może gdzie ty jesteś.Widzę że u Włocha,tak?Jak tak no
                    to niekoniecznie dobrze,daleko do kraju,prawda?
                  • peterli Re: chce poznac troche ludzi 23.05.04, 21:00
                    Gość portalu: weronika napisał(a):

> Widze,ze jednak nie jestem sama,fajnie.Tu gdzie ja jestem mowie wam ze jest
                    > nudno zwaszcza w niedziele.Ludzi jest pelno,ale mi brakuje polskich rozmow,bo
                    > siedze tu juz 9 lat bywam w Polsce tylko raz w roku,ale za 2 miesiace znowu
                    > jade wtedy sobie odbije

hej weronika.......

skad piszesz? chetnie pogadam tez po polsku.....takze jestem prawie raz na rok
                    w kraju a tutaj to jakos niechca ludzie miec kontaktu ze soba....dziwne miasto

• Gość: only Re: chce poznac troche ludzi IP: *.kabel.telenet.be 23.05.04, 21:18
                      hmm....kontaktu miec nie chca, ale nie boj sie, zapewne polacy ktorzy gdzies
                      tam obok mieszkaja wiedza o tobie wiecej niz ty sam, wiec prawde mowiac z dala
                      od rodakow.....jak od zarazy...
                      mam taki przyklad z dzisiaj...
                      przez przypadek znalazlam sie w grupie polakow, ok 9 osob. Jedna z nich znalam
                      dobrze, jedna widzialam ze trzy razy na oczy, a pozostali byli zupelnie obcy.
                      I w pewnym momencie osoba ktora widzialam pierwszy raz na oczy zaczela cos
                      mowic na moj temat, nie wiedzac o tym ze wlasnie o mnie mowi...gdyby znajoma
                      nie zwrocila jej w pewnym momencie uwagi ze siedze obok, to pewnie wielu
                      ciekawych rzeczy moglabym sie jeszcze dowiedziec sama o sobie.....
                      a prawde mowiac caly czas staram sie tak bardzo z daleka trzymac od polakow i
                      jak najmniej miec z nimi do czynienia, a oni i tak swoje wiedza....
                      wiec nie wiem czy powinienes zalowac akurat tego, ze ci naokolo nie za bardzo
                      chca kontaktu....zapewne i tak wiedza o tobie wiecej niz ty sam....to akurat
                      chyba taka mentalnosc polaka.....
                      • Gość: leziox Re: chce poznac troche ludzi IP: *.arcor-ip.net 23.05.04, 21:26
                        To nie o mentalność chodzi,córeczko.Jak kto kutasem jest to i takim też
                        zostanie.Sama wiesz,za granicą też trzeba być człowiekiem i nie zamieniać się w
                        bydlaka,tylko dlatego,że okazyjnie,chociaż nie zawsze,ma się więcej kasy niż
                        rodak w kraju.
                      • Gość: weronika Re: chce poznac troche ludzi IP: *.pool8249.interbusiness.it 23.05.04, 21:38
                        Dokladnie,jestem w Italii.Z Polakami to tu roznie,nie mam nic przeciwko nim,ale
                        nie wglebiam sie.Tak sie sklada ze znajomosci tu mam typowo wloskie,nie z
                        wyboru,tak sie zlozylo.Najblizsze moje znajome powyjezdzaly,ktos tam zawsze
                        zostal-normalne,Polakow wszedzie spotkasz.Jednak fajnie jest pogadac z kims
                        przez internet
                      • Gość: pitek taka onlontko, jest cena popularnosci......... IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.04, 21:49
                        jaka zyskalas wsrod warszawskich kanarow:(
                        • Gość: leziox Re: taka onlontko, jest cena popularnosci........ IP: *.ipt.aol.com 23.05.04, 22:34
                          Pitek-Kitek zapisał się pewnie na kanara bo ma wiadomości z pierwszej ręki.
                          Co do Italii to zaglądam czasem w Dolomity,to takie górki barzo popularne wśród
                          motocyklistów...
                          • Gość: weronika Re: taka onlontko, jest cena popularnosci........ IP: *.pool8249.interbusiness.it 23.05.04, 22:43
                            Jestes motocyklista?
                            • Gość: only Re: taka onlontko, jest cena popularnosci........ IP: *.kabel.telenet.be 23.05.04, 22:44
                              w dodatku wesolym motocyklista...:)
                              • Gość: pitek Re: taka onlontko, jest cena popularnosci........ IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.04, 22:47
                                jezdzi na moturze typu SHL,
                                i ma tekturowy helm typu MO,
                                • Gość: leziox Re: taka onlontko, jest cena popularnosci........ IP: *.ipt.aol.com 23.05.04, 22:49
                                  Jasne,mam tak słaby motor,Kitek,jak ty moasz mocną inteligencję.
                                  • peterli Re: taka onlontko, jest cena popularnosci........ 23.05.04, 22:51
                                    Gość portalu: leziox napisał(a):

> Jasne,mam tak słaby motor,Kitek,jak ty moasz mocną inteligencję.

jak zwykle.....to bedzie coraz lepiej tutaj......
                                    ciao bella
                                • Gość: only Re: taka onlontko, jest cena popularnosci........ IP: *.kabel.telenet.be 23.05.04, 22:50
                                  a kitek to jezdzi na nartach z jednym drazkiem.....na drazku nic nie ma
                                  napisanego bo sie nic tam nie miesci.....
                      • peterli Re: chce poznac troche ludzi 23.05.04, 22:48
                        Gość portalu: only napisał(a):

> hmm....kontaktu miec nie chca, ale nie boj sie, zapewne polacy ktorzy gdzies
                        > tam obok mieszkaja wiedza o tobie wiecej niz ty sam, wiec prawde mowiac z
                        dala
                        > od rodakow.....jak od zarazy...
                        > mam taki przyklad z dzisiaj...
                        > przez przypadek znalazlam sie w grupie polakow, ok 9 osob. Jedna z nich
                        znalam
                        > dobrze, jedna widzialam ze trzy razy na oczy, a pozostali byli zupelnie obcy.
                        > I w pewnym momencie osoba ktora widzialam pierwszy raz na oczy zaczela cos
                        > mowic na moj temat, nie wiedzac o tym ze wlasnie o mnie mowi...gdyby znajoma
                        > nie zwrocila jej w pewnym momencie uwagi ze siedze obok, to pewnie wielu
                        > ciekawych rzeczy moglabym sie jeszcze dowiedziec sama o sobie.....
                        > a prawde mowiac caly czas staram sie tak bardzo z daleka trzymac od polakow i
                        > jak najmniej miec z nimi do czynienia, a oni i tak swoje wiedza....
                        > wiec nie wiem czy powinienes zalowac akurat tego, ze ci naokolo nie za bardzo
                        > chca kontaktu....zapewne i tak wiedza o tobie wiecej niz ty sam....to akurat
                        > chyba taka mentalnosc polaka.....

chyba masz racje......to sie niestety bardzo czesto zdarza.....i to jest smutne
                        zjawisko

• Gość: asiaaaaa Re: chce poznac troche ludzi IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.04, 10:51
        Ja niestety nie mieszkam poza granicami kraju ale wiem jedno chciała bym sie
        czegoś dowiedziec... nie koniecznie tylko o kraju
    • peterli Re: chce poznac troche ludzi 23.05.04, 22:53

> Jak masz ochote to napisz cos,bo nudno.Mieszkam zagranice i czasem brak mi
      > polskiego jezyka.Chetnie bym sobie z kims popisala.Wiec co napiszesz?

eh....ciao bella......to jesli jestes tak za Dolomitami...to wiesz jaka jest
      najlepsza pizza w italii......?
      • Gość: leziox Re: chce poznac troche ludzi IP: *.ipt.aol.com 23.05.04, 23:00
        Piszesz do peterli czy do mnie? W koncu to niewazne,mój adres każdy tu zna,wiec
        mozna do mnie tez pisac,jak co pod lezioxa na gazete.Peterli,a my sie na piwko
        chyba umowic musimy,hehe...

• Gość: weronika Re: chce poznac troche ludzi IP: *.pool8249.interbusiness.it 23.05.04, 23:03
        Pewnie ze wiem,ale wcale nie musi byc najlepsza dla innych,zalezy od gustu.A Ty-
        jak tam jest u Ciebie,jestes w Niemczech jak dobrze zrozumialam,napisz cos
        • Gość: leziox Re: chce poznac troche ludzi IP: *.ipt.aol.com 23.05.04, 23:08
          Za pizza nie przepadam,wolę sam sobie zrobić dobry obiadek,w sumie nawet nie
          wiem jak się nazywa dobra pizza włoska,ale osobiście lubię polską pizzę,taką
          grubą a nie cienką jak żyletka.U Niemca jak to u Niemca,jakoś idzie.
          • Gość: weronika Re: chce poznac troche ludzi IP: *.pool8249.interbusiness.it 23.05.04, 23:21
            A,!Ty tez w Niemczech,myslalam ze tylko Peterli,a on gdzie? poszedl spac?W
            kazdym razie jak sie wybieracie na piwo to wpadnijcie tez po mnie,wiem ze nie
            po drodze,ale gwarantowane dobre towarzystwo.Co do pizzy,w Polsce tez jest
            dobra,ale tu jest przedobra...
            • Gość: leziox Re: chce poznac troche ludzi IP: *.ipt.aol.com 23.05.04, 23:28
              Jakąś tam skrzynkę pocztową zapewne masz,to wyślij mi swoje namiary i pogadamy
              jak co.Moj adres przeciez masz.Piwo niemieckie jest ok,nie wiem jak to
              włoskie...
              • Gość: weronika Re: chce poznac troche ludzi IP: *.pool8249.interbusiness.it 23.05.04, 23:34
                a niby skad mam twoj adres?Piwo wloskie jest nie najlepsze,ej Peterli spisz?
                • peterli Re: chce poznac troche ludzi 23.05.04, 23:36

> a niby skad mam twoj adres?Piwo wloskie jest nie najlepsze,ej Peterli spisz?

ja mam spac? co ty weronika.....tak na odleglosc to möj mail jest: P.Sik@gmx.de

• leziox Re: chce poznac troche ludzi 23.05.04, 23:40
                    hehe,zarzucimy zaraz weronikę swoimi adresami,ja się nie loguję z lenistwa
                    wrodzonego,ale niech tam będzie,w ten sposób osoby zainteresowane mają mój
                    adresik.
        • peterli Re: chce poznac troche ludzi 23.05.04, 23:34
          ah.....weronika jesli wiesz jaka jest dobra pizza to wspaniale....bo ja za nia
          przepadam ale tylko tak po kawaleczku

a co u mnie? jak jest...jak normalne zycie....praca, troche
          znajomych....chociaz möwiac nie z polski, uprawiam extremalny sport ale to tak
          dla siebie...i jakos staram sie zyc po swojemu......
          • Gość: weronika Re: chce poznac troche ludzi IP: *.pool8249.interbusiness.it 23.05.04, 23:42
            A widze Peterli ze nie spisz,tak pizza jest tu wspaniala,gdybys sprobowal
            napewno nie zakonczylo by sie na kawaleczku(nawet jezeli masz nadwage,bys sie
            jej nie oparl),co do sportu ja plywam a ty jaki dokladnij uprawiasz
            • peterli Re: chce poznac troche ludzi 23.05.04, 23:47

> A widze Peterli ze nie spisz,tak pizza jest tu wspaniala,gdybys sprobowal
              > napewno nie zakonczylo by sie na kawaleczku(nawet jezeli masz nadwage,bys sie
              > jej nie oparl),co do sportu ja plywam a ty jaki dokladnij uprawiasz

to mnie cieszy ze pizza jest ok....dobrze slyszec.....i juz mi leci
              slinka..mimo ze jest tak pözno,
              na szczescie nie mam nadwagi, a co ja tak sobie uprawiam? cos
              wariackiego....znasz speedskating? wlosi sa naprawde dobrzy w tym, maja mocne
              teamy......

tylko z tym plywaniem to jest tak na opak......
            • Gość: only Re: chce poznac troche ludzi IP: *.kabel.telenet.be 23.05.04, 23:48
              to ja dorzuce do tej pizzy fryty z majonezem, hehe, i frykadele.......a na to
              leonidasy....skoro tak o zarciu mowa.....
              • Gość: leziox Re: chce poznac troche ludzi IP: *.arcor-ip.net 23.05.04, 23:59
                I sie czlowiek przekaloryzuje twoim żarciem,Only,na śmierć.Jeszcze raz
                powtarzam że adres mój,jeśli to kogo obchodzi brzmi:leziox@gazeta.pl,coby nie
                bylo ze sie ukrywam.
              • peterli Re: chce poznac troche ludzi 23.05.04, 23:59
                oh nie.....to dobra mieszanka na noc......az mi.......
                chyba czas spadac......

zycze wam dobrej nocy i pogodnego poniedzialku.....chociaz go nie lubie tak jak
                bogdan lazuka w tym filmie "nie lubie poniedzialku", byl dobrze ulany......hehe
                • Gość: only Re: chce poznac troche ludzi IP: *.kabel.telenet.be 24.05.04, 00:04
                  moj wujcio tez byl dobry w nielubiemponiedzialku....:)
                  • Gość: leziox Re: chce poznac troche ludzi IP: *.arcor-ip.net 24.05.04, 00:10
                    A co ludzie tak poniedziaöku nie lubią?W końcu w ponedziałek też można spać do
                    południa,czyż nie?
                    • Gość: weronika Re: chce poznac troche ludzi IP: *.pool8249.interbusiness.it 24.05.04, 00:24
                      Peterli,speedskating to chyba sport na rolkach,cos kiedys o tym chyba
                      czytalam.Zycze ci dobrej nocy,odezwij sie na dniach.Leziox,ja tez lubie
                      poniedzialki,przynajmniej sie cos dzieje.Widze,ze z ciebie odwazny facet dajesz
                      swoj adres bez problemu,tez bym chciala byc taka odwazna.Fajnie tak popisac z
                      kims o kim nie ma sie zielonego pojecia,moze masz 70 lat a ja 15 ale co to kogo
                      obchodzi.mily z ciebie gosc,fajnie sie z toba pisze-to sie liczy
                      • Gość: leziox Re: chce poznac troche ludzi IP: *.arcor-ip.net 24.05.04, 00:29
                        Z odwagą to nie ma nic do czynienia,w kazdym razie jak naskrobac chcesz to
                        adresik masz,70 lat jeszcze nie mam,wiec to też jakaż dobra wiadomosc dla
                        ciebie.Dzięki za uznanie,ale nie wszyscy myślą o mnie tak dobrze jak ty,hehe.
    • Gość: kochuch Re: chce poznac troche ludzi IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.04, 10:58
      a ja sie nigdy nie nudze zyje pełnia zycia i zawsze staram sie usmiechac to
      moja recepta na pogodne zycie sprubuj pomoze !!!!!a tak pozatym to mieszkam w
      Polsce
      • Gość: leziox Re: chce poznac troche ludzi IP: *.ipt.aol.com 24.05.04, 14:03
        Ja tam też się lubię śmiać,ale bywa tak,że codzienność wykrzywia mi mordę w
        zupełnie innym kierunku,jak popatrzę sobie dookoła.
    • peterli Re: chce poznac troche ludzi 24.05.04, 21:09
      hej weronika....to masz racje z tym skating.....ostry i wariacki sport.....ale
      ale.....jesli masz ochote to wpisöj sie pod möj adres : P.Sik@gmx.de, i to nie
      tylko ty....kazdy jest mile widziany......
      • Gość: weronika Re: chce poznac troche ludzi IP: *.pool80183.interbusiness.it 24.05.04, 22:20
        hej Peterli,napisalam do Ciebie-doszlo?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka