Dodaj do ulubionych

O rany i rety! ;-D

18.09.11, 22:17
Sami poczytajcie, jakie yntełygentne panny kandydują z listy PiS.
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,10310390,Wybory_2011__Magdalena_Zuraw_odpowiada_Kluzik__Jest.html
Najbardziej mnie rozbawił akapit o ekspertach z NASA dementujących ustalenia komisji Anodinej na temat KwS. Ktoś coś słyszał, by NASA tym się interesowała z jakiejś niepojętej dla mnie racji? Czyli prezydent latał już nie bombowcem, koszącym drzewa bez szkód, tylko statkiem kosmicznym, zamaskowanym pod tutkę. Cudne! :-)
Obserwuj wątek
    • state.of.independence Re: O rany i rety! ;-D 18.09.11, 22:51
      A, z tym NASA to jest pranie mózgów. Wytrzasnęli jakiegoś hamerykańskiego eksperta, polskiego pochodzenia, który coś tam liczył na jakichś mądrych komputerach, jakimś mądrym programem i mu wyszło, że Tu powinien ścinać brzozy jak dziadkowa kosa żyto. Natomiast artykułu o owych pannach nawet mi się czytać nie chce.
      • ingeborga.dapkunaite Re: O rany i rety! ;-D 18.09.11, 22:53
        To choć akapit o NASA przeczytaj - pod koniec. Padłam ze śmiechu. :-)
        • state.of.independence Re: O rany i rety! ;-D 18.09.11, 23:02
          Mnie jakoś to nie bawi. Z chorych osób nie powinno się śmiać i dopiero teraz to do mnie dotarło. A tak serio - nie mam już siły do takiej głupoty, która emanuje jaśniej niż wybuch bomby atomowej.
          • ingeborga.dapkunaite Re: O rany i rety! ;-D 18.09.11, 23:07
            Toż ta panna głupia nie jest, jak powiedział prezes. Nie wierzysz prezesowi? On się zna. ;-D
            A głupota kosmiczna mnie bawi, bo pomysły ta gromadka ma jak z lepszego kabaretu. Ja bym czegoś takiego, nawet wysilając się, nie wymyśliłabym.
            • state.of.independence Re: O rany i rety! ;-D 18.09.11, 23:12
              Weź pod uwagę fakt, że w obecnej sytuacji kocich problemów mogę być nieczuła i niewrażliwa na wszelkie kabarety, tudzież mogę nie zauważać i nie doceniać błyskotliwości owych pań, czy też mądrości Prezesa. Teraz żyję problemami przyziemnymi i nie dla mnie takie wzniosłe wizje i idee, jakie oni głoszą.
              • ingeborga.dapkunaite Re: O rany i rety! ;-D 18.09.11, 23:15
                Nie możesz tak koncentrować się na sprawach przyziemnych. Trzeba wznieść ducha w świat mundrości i idei, a mundrość i idee prezesa i jego przybocznych do tego nadają się jak nic, by Ciebie jakoś rozerwać i uanielić (czy co tam zrobić mają wypowiedzi prezesa i okolic).
                • state.of.independence Re: O rany i rety! ;-D 18.09.11, 23:22
                  Z pewnością wypowiedzi Prezesa mnie rozerwią - jak mnie szlag trafi i ze złości eksploduję! Bo innej możliwości nie widzę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka