Dodaj do ulubionych

Piękna i inteligentna szuka...

IP: 195.205.73.* 17.08.01, 11:16
ale nie bogata
I co Wy na to?
Pod uwagę brane są tylko poważne zamiary.
Obserwuj wątek
    • woland? Re: Piękna i inteligentna szuka... 17.08.01, 11:26
      Napisz. <proszę>
      Woland
      • Gość: Meg Re: Piękna i inteligentna szuka... IP: 195.205.73.* 17.08.01, 11:31
        Co chciałbyś żeby napisać?
        bajkę o Kopciuszku 21 wieku?
        • woland? Re: Piękna i inteligentna szuka... 17.08.01, 12:10
          Chyba by� sobie jednak z tym nie poradziła. W końcu Twój kapturek ''szedł z pršdem'', a takie bajki nie chwytajš. Trzeba wymy�leć co� naprawdę nowego.
          Woland

PS a może jednak spróbujesz do MNIE napisała...
        • Gość: Anula Re: Piękna i inteligentna szuka...Do Meg IP: 212.33.74.* 17.08.01, 14:45
          Wolandowi pewnie chodziło o " napisz proszę chociaż krótki list". Może Mu to zaspiewaj?
          • woland? Re: Piękna i inteligentna szuka...Do Meg 17.08.01, 15:28
            �piewać każdy może
            trochę lepiej lub trochę gorzej...
    • Gość: rohmer Re: Piękna i inteligentna szuka... IP: 195.94.210.* 17.08.01, 12:28
      Gość portalu: Meg napisał(a):

> ale nie bogata
      > I co Wy na to?
      > Pod uwagę brane są tylko poważne zamiary.
      ---------------------------------------------------------------------------------
      Witaj Meg!
      Sympatyczny,niegłupi i niebrzydki(to wszystko "podobno") i także poszukujacy -to
      ja.Odezwij sie jeśli masz ochotę... Miłego dnia i pozdrowionka
      rohmer@wp.pl

• Gość: Janek Re: Piękna i inteligentna szuka... IP: *.ipartners.pl 17.08.01, 13:31
        Gdyby nie to, że właśnie jestem już umówiony, to bym chętnie Cię poznał bliżej.
        Moze w przyszłości?

Pozdrowienia
        P.S. Pieniądze to nie wszystko. Bardziej przeszkadzają niż pomagają. Oprócz
        piękna i inteligencji ważny jest charakter. Jeśli masz to wszystko....
    • Gość: Anula Re: Piękna i inteligentna szuka...Do Wolanda IP: 212.33.74.* 17.08.01, 15:37
      Podobno człowiek wszystko zniesie oprócz jajka to może zniesiesz spiew, a jesli Meg ma talent to Jej
      dodatkowy atut.
    • Gość: Dyzio Powiedzmy, że znalazłaś ... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.08.01, 18:37
      Tylko jest jeden smuteczek: mam sporo "pod okapem", bilety NBP i kilku innych
      banków emisyjnych nie są mi "obce" ale wzrost mam 1,54, w pasie 1,68 a mordkę
      taką, że Quasimodo (ten dzwonnik z Notre Dame) uciekałby z krzykiem ...
      No i co teraz ? Czy moge być "poszukiwanym obiektem" ? Ciekawostka ...
      • Gość: trapszo Re: Powiedzmy, że znalazłaś ... IP: *.access.nacamar.de 17.08.01, 19:58
        Naturalnie w cyrku z takim wygladem mozna kupe forsy zarobic.
        Kto mowi ze pieniadze nie daja szczescia przpomijcie sobie "Pretty women" tez
        piekna bajka o kopciuszku.
        Za pieniadze mozna kupic wszystko, od jednej rzeczy nie mozna sie wykupic tylko
        od smierci.

Pozdrawiam
        • Gość: Dyzio Re: Powiedzmy, że znalazłaś ... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 18:05
          Cyrk to ja i sobie może kiedyś kupię aliści nie jest to głównym tematem tegoż
          wątku: tu bowiem piekna i niebogata czegosik tam poszukuje prowokując samców i
          nie wiem dlaczego ale jestem dziwnie przekonany iż takowym samcem jest "sama"
          co jest częstym zjawiskiem na tym forum ...
    • Gość: Raf Re: Piękna i inteligentna szuka... IP: *.citicorp.com 18.08.01, 18:11
      Kochanie,

ja również szukam odpowiedniej kobiety. Piękna i zarazem inteligentna ? Niezbyt często spotyka się takie
      połączenie.Tym bardziej chętnie bym się z Tobą zobaczył. Mój mail to mily-1@poczta.gazeta.pl.

Pozdrawiam,
      Raf
      • Gość: trapszo Re: Piękna i inteligentna szuka... IP: *.access.nacamar.de 18.08.01, 18:19
        Masz racjie Dyzio, chyba twoje podejrzenia sa sluszne.
        Ciekawe co z tego sie wykluje??

Pozdrawiam
    • bigda Re: Piękna i inteligentna szuka... 21.08.01, 14:24
      Przystojny,inteligentny, wyksztalcony i nawet mlody. Ale niebogaty i co Ty na
      to?
    • bigda Re: Piękna i inteligentna szuka... 21.08.01, 14:25
      Przystojny,inteligentny, wyksztalcony i nawet mlody. Ale niebogaty i co Ty na
      to?
      bigda@poczta.gazeta.pl
      • Gość: Meg Re: Piękna i inteligentna szuka... IP: 195.205.73.* 22.08.01, 08:12
        Witaj Bigda!
        A kogo/czego szukasz?
    • Gość: Lou Re: Piękna i inteligentna szuka... IP: 159.107.89.* 21.08.01, 16:01
      Hej - piękna, Inteligentna i bogata - niemożliwe!!! A piękna i inteligentna
      wcale nie musi być bogata - tylko dlaczego ciągle sama...
      • Gość: raf4 Re: Piękna i inteligentna szuka... IP: *.bbnplanet.com 21.08.01, 17:44
        Szuka.........ale czy znajdzie?
        mala refleksja........a szukasz bogatego i malo rozgarnietego :o)
        • Gość: Do Raf''a Re: Piękna i inteligentna szuka... IP: 195.205.73.* 22.08.01, 08:35
          Nie bądź złośliwy.
          To że nie odpowiedziałam na Twój wcześniejszy post nie oznacz, że nie
          zauważyłam, że potrafisz być miły.
          • Gość: raf4 Re: Piękna i inteligentna szuka... IP: *.bbnplanet.com 22.08.01, 09:33
            Raf to nie raf4......tylko pytam bo jak co to zglaszam sie na ochotnika.....
      • Gość: Do Lou Re: Piękna i inteligentna szuka... IP: 195.205.73.* 22.08.01, 08:34
        Bo ciągle nie odnalazł się ten właściwy.
        • Gość: speedway Re: Piękna i inteligentna szuka... IP: *.waw.cdp.pl 22.08.01, 09:26
          co znaczy piekno? co znaczy piekno Twoje? jakim sie objawia zjawiskiem? czy
          jest jak delikatna mgielka ktora otacza swa tajemniczoscia blask ksiezyca? czy
          ma moze w sobie cos z marnego puchu ktory mimo ze marny to jakze slodki.. a my
          jak dzieci chciec go pragniemy.. pozatym oczy..? czy sa niebieskie? jak ton
          wody.. glebokie, z polyskiem kiedy sie weń patrzy? z nutka zpeszenia a moze
          uśmiechu?.. bogactwo bez znaczenia, to marny wysiłkow ludzkich efekt.. nigdy
          nie był piękny z pewnośćia jak Ty..

czy uwazasz ze Twoje piekno moze byc wzgledne?
          • Gość: Meg Re: Piękna i inteligentna szuka... IP: 195.205.73.* 22.08.01, 15:24
            Gość portalu: speedway napisał(a):

> co znaczy piekno? co znaczy piekno Twoje? jakim sie objawia zjawiskiem? czy
            > jest jak delikatna mgielka ktora otacza swa tajemniczoscia blask ksiezyca? czy
            > ma moze w sobie cos z marnego puchu ktory mimo ze marny to jakze slodki.. a my
            > jak dzieci chciec go pragniemy.. pozatym oczy..? czy sa niebieskie? jak ton
            > wody.. glebokie, z polyskiem kiedy sie weń patrzy? z nutka zpeszenia a moze
            > uśmiechu?.. bogactwo bez znaczenia, to marny wysiłkow ludzkich efekt.. nigdy
            > nie był piękny z pewnośćia jak Ty..
            >
            > czy uwazasz ze Twoje piekno moze byc wzgledne?

Piękna dusza, ciało i umysł, oczy niebieskie.
            Ale każde piękno może być względne.
            Słoneczne pozdrowienia mimo chmur!

• Gość: Janek Re: Piękna i inteligentna szuka... IP: *.ipartners.pl 22.08.01, 16:06
              "Piękna dusza, ciało i umysł, oczy niebieskie"
              Taka kobieta jest bezwzględnie piękna. To się nazywa uniwersalne piękno.

Pozdrowienia
              • Gość: speedway Re: Piękna i inteligentna szuka... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 22.08.01, 18:48
                nie ma nic pewniejszego niz wlasna swiadomosc wzglednosci w samoocenie..
                cokolwiek to znaczy chcialbym przekonac sie o ow wzglednosci

niebieski.. blekit.. kiedy patrze w Twoje oczy.. nie przerwanie zanurzajac
                swoje mysli i emocje w pryzmacie jaki tworzy ich blask i glebia wszystko co tak
                bardzo bylo wzgledne lub bezwgledne przestaje miec znaczenie.. tylko w tej
                malej chwili i sekundzie, jesil chcesz i ja chciez bede tego moze trwac to nie
                skonczenie..

narayan@5e.pl

slonce wyszlo z poza chmur, dzieki za pozdrowienia
                • Gość: Meg Re: Piękna i inteligentna szuka... IP: 195.205.73.* 03.09.01, 12:05
                  A to, jak wiadomym jest, nie jest takie proste!
                  • Gość: Janek Do Meg IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 23:52
                    Miło znów Cię usłyszeć. Dawno nie zaglądałaś tutaj. Myślałem, że zapomniałaś o
                    nas - mężczyznach. Brakowało mi Ciebie, sądziłem, że już nie usłyszę, lecz
                    cierpliwość ma nagrodzona została.
                    I znów słońce przebija przez mroki nocy i daje blask spragnionym mym oczom....

Pozdrowienia
                    • Gość: Meg Re: Do Meg IP: 195.205.73.* 04.09.01, 13:15
                      Witaj Janku!
                      Zapomnieć o was-mężczyznach-nie takie proste, gdy ciągle o sobie przypominacie.
                      Pozdrowienia!
                      • Gość: Janek Do Meg IP: *.ipartners.pl 05.09.01, 11:44
                        Czy znalazłaś tego, którego szukałaś?

Pozdrowienia
                        • Gość: Meg Re: Do Meg IP: 195.205.73.* 05.09.01, 11:46
                          tajemnica

ale wlaściwie to jeszcze nie wiem
                          A Ty?
                          • Gość: Steell Re: Do Meg IP: 9.67.96.* 05.09.01, 11:48
                            cześć Meg
                            ja mam bardzo poważne zamiary.
                            więc zaproponujesz coś?

gorace pozdrowienia - Steell
                            • Gość: Meg Re: Do Meg IP: 195.205.73.* 05.09.01, 11:52
                              Cześć Steel, jak będziesz w pobliżu, to wpadnij, wyskoczę z Tobą...
                              no właśnie na co?
                              może na lody czekoladowe!
                              • Gość: Steell Re: Do Meg IP: 9.67.96.* 05.09.01, 11:54
                                trafiłaś w 10
                                uwielbiam lody czekoladowe szczególnie "Mefisto"
                                tylko niestety nie wiem gdzie mieszkasz :(

k4U - Steell
                                • Gość: Meg Re: Do Meg IP: 195.205.73.* 05.09.01, 12:04
                                  A moje ulubiony lody są z polewą truskawkową, lubię też kawę mrożoną z bitą
                                  śmietaną.
                                  Moja kraina obecnie jest chłodna szarawa i mokra - mając na myśli pogode.
                                  Czy to daleko od Ciebie?
                                  • Gość: Steell Re: Do Meg IP: 9.67.96.* 05.09.01, 12:10
                                    chyba nie daleko bo moja też szra i pchmurna
                                    ale na szczęście serce gorące i "pogodne"

a twoja kraina górzysta czy równinna?

k - Steell

PS.:dobre sa też lody z orzechami no nie?
                                    • Gość: Meg Re: Do Meg IP: 195.205.73.* 05.09.01, 12:13
                                      tak, i z rodzynkami
                                      moja kraina jest równinna, w dużej mierze murowana, głośna, komunikacyjna...
                                      Ale ją lubię, bo ma też m-ca zielone
                                      Jaką masz receptę na gorące serce?
                                      Też chciałabym , by mnie rozgrzewało.
                                      • Gość: Steell Re: Do Meg IP: 9.67.96.* 05.09.01, 12:17
                                        trudno tu o receptę
                                        to trzeba mieć "w sobie"
                                        może moje wystarczy dla dwojga?

Steell
                                        • Gość: Meg Re: Do Meg IP: 195.205.73.* 05.09.01, 12:19
                                          takie duże?
                                          i takie gorące?
                                          więc przyjdź szybko na te lody!
                                          • Gość: Steell Re: Do Meg IP: 9.67.96.* 05.09.01, 12:24
                                            już biegnę -
                                            tylko daj mi swoje namiary:
                                            vai@poczta.gazeta.pl

Steell
                                            PS.:zamów 10 gałek czekoladowych

• Gość: Meg Re: Do Meg IP: 195.205.73.* 05.09.01, 12:29
                                              najlepiej jechać autostradą, albo samolotem, później windą na 3-e piętro.
                                              zjesz 10-gałek?
                                              dla mnie dwie, z polewą, bakaliami i kawa!
                                              • Gość: Steell Re: Do Meg IP: 9.67.96.* 05.09.01, 13:35
                                                pewnie że zjem 10.
                                                ale ty chyba nie masz jednak poważnych zamiarów.

Steell
                                                • mag_nolia Re: Do Meg 05.09.01, 13:47
                                                  Każde chyba ,,poważne zamiary" w internecie dość względnie są poważne.
                                                  Ale miło się z Tobą rozmawiało i konsumowało!
                                                  PA!
                                                  • Gość: Steell Re: Do Meg IP: 9.67.96.* 05.09.01, 13:56
                                                    szkoda........dużo straciłaś:)

Steell
                                                  • Gość: meg Re: Do Meg IP: 195.205.73.* 05.09.01, 13:59
                                                    a co straciłam?
                                                  • Gość: Steell Re: Do Meg IP: 9.67.96.* 05.09.01, 14:00
                                                    tego się już nie dowiesz.
                                                    chyba że......

• Gość: Meg Re: Do Meg IP: 195.205.73.* 05.09.01, 14:04
                                                    ...że...???
                                                  • Gość: Steell Re: Do Meg IP: 9.67.96.* 05.09.01, 14:05
                                                    no pomyśl......
                                                  • Gość: meg Re: Do Meg IP: 195.205.73.* 05.09.01, 14:10
                                                    ...w rzeczywistości pójdziemy na lody i lampkę Martini?
                                                  • Gość: Steell Re: Do Meg IP: 9.67.96.* 05.09.01, 14:12
                                                    no właśnie.
                                                    przecież wystarczy tylko.....
                                                  • Gość: Meg Re: Do Meg IP: 195.205.73.* 05.09.01, 14:15
                                                    wybrać odpowiednią lodziarnię?
                                                  • Gość: Steell Re: Do Meg IP: 9.67.96.* 05.09.01, 14:22
                                                    no nie zupełnie o to mi chodziło.
                                                    miałem na myśli coś innego......
                                                    ale na początek może być.

Steell
                                                  • Gość: Meg Re: Do Meg IP: 195.205.73.* 05.09.01, 14:46
                                                    Więc wygląda na to, że koniecznie musisz mi powiedzieć, o co Ci chodziło???
                                                  • Gość: Steell Re: Do Meg IP: 9.67.96.* 05.09.01, 14:52
                                                    badz jutro po 7 rano na tym
                                                    wątku to Ci powiem. OK?

Steell

• Gość: meg Re: Do Meg IP: 195.205.73.* 05.09.01, 14:58
                                                    nie chcę tak długo czekać, powiedz mi teraz
                                                    a o 7 bede dopiero w drodze do pracy
                                                  • Gość: Janek Do Meg IP: *.ipartners.pl 05.09.01, 15:22
                                                    "tajemnica
                                                    ale wlaściwie to jeszcze nie wiem.
                                                    A Ty? "

Ja i Ona zostaliśmy przyjaciółmi. Widuję Ją na forum.
                                                    W jakim mieście mieszkasz? Nie odpowiedziałaś Steelowi, to powiedz mi. Ja bym
                                                    Cię zaprosił na coś innego, nie na lody. Ale każdy, tak i Steel ma swoje metody.

Pozdrowienia
                                                    Janek

• Gość: Meg Re: Do Meg IP: 195.205.73.* 05.09.01, 15:25
                                                    Przyjmuję więc zaproszenie,
                                                    a na co?
                                                  • Gość: Janek Do Meg IP: *.ipartners.pl 05.09.01, 16:19
                                                    Na co, na co.
                                                    Powiedz lepiej co to za miasto, w którym mozna Cię spotkać. Bo jeśli na drugiej
                                                    półkuli, to mogę nie podołać.

Pozdrowienia
                                                  • Gość: MAG Do Meg IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 21:57
                                                    my na to , Dorato.
                                                    nie wiem czy w tym tlumie zalotnikow zdolam sie dopchac do glosu , ale jesli Twoje
                                                    poszukiwania sa aktualne i lody nie skonsumowane a drugi kolega Janek nie zdazyl
                                                    skonstruowac rozsadnej alternatywy...to ja chcialem tylko napisac ze ,
                                                    podobasz mi sie, i chcialbym sie z Toba umowic, najlepiej na kolacje, moze jakas
                                                    wloska kuchnia na poczatek, Chianti a potem moga byc i lody.
                                                  • Gość: Janek Do Meg IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 00:15
                                                    Widzę, że Mag i Steel wezmą mnie zaraz w dwa ognie.
                                                    Meg moja propozycja jest następująca: spacer, kolacja w chińskiej restauracji i
                                                    pogawędka długo w noc.
                                                    Tylko powiedz w jakiej to betonowo - szklano - aluminiowej dżungli się obracasz?
                                                    To znaczy w jakim mieście u licha Cię szukać?

Pozdrowienia
                                                  • Gość: Steell Re: Do Meg IP: 9.67.96.* 06.09.01, 08:09
                                                    Meg jesteś już?
                                                    Wczoraj nie mogłem odpowiedzieć.
                                                  • Gość: Meg Re: Do Meg IP: 195.205.73.* 06.09.01, 08:33
                                                    Jestem już,
                                                    zatem pilnie słucham!?
                                                  • Gość: Meg Re: Do Meg IP: 195.205.73.* 06.09.01, 08:35
                                                    Witaj!
                                                    Chętnie degustowałabym chińszczyzne w Twoim Janku towarzystwie ale obawiam się,
                                                    że moja dżungla daleko jest od Twojej.
                                                    Pozdrawiam!
                                                  • Gość: Steell Re: Do Meg IP: 9.67.96.* 06.09.01, 09:47
                                                    no więc........
                                                    miałem na myśli że..... to że to zależy tylko od Ciebie.

lodziarnia i martini znajdą się same.
                                                    jestem pewien.
                                                    a może też coś więcej.

Steell
                                                  • Gość: Meg Re: Do Meg IP: 195.205.73.* 06.09.01, 09:58
                                                    Co muszę więc uczynić Steell?
                                                  • Gość: Steell Re: Do Meg IP: 9.67.96.* 06.09.01, 11:20
                                                    przedewszystkim musisz "chcieć" to uczynić Meg.
                                                    to musi być twoja decyzja.
                                                    twój "poważny zamiar".

Steell
                                                  • Gość: Meg Re: Do Meg IP: 195.205.73.* 06.09.01, 11:23
                                                    No więc, ja, jak najpoważniej tylko można, poważnie chcę...?? iść na te lody,
                                                    a więc??!!
                                                  • Gość: Steell Re: Do Meg IP: 9.67.96.* 06.09.01, 11:41
                                                    no więc jeżeli chcesz poważnie iść na te lody i martini
                                                    to jest mój adres: vai@poczta.gazeta.pl
                                                    napisz coś o sobie: gdzie mieszkasz, ile masz lat, co lubisz.
                                                    (oprócz lodów i martini oczywiście).
                                                    pózniej ja też napiszę coś o sobie. OK?

Steell
                                                  • Gość: meg Re: Do Meg IP: 195.205.73.* 06.09.01, 12:06
                                                    ok, wysłałam Ci mail''a, a Ty jesteś ze stali i ani drgniesz?
                                                  • Gość: Janek Do Meg IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 18:13
                                                    Dostałem kosza, za odległość.
                                                    Jeśli ja to i MAG też.

A moze tak byś zdradziła, gdzie przebywasz? Hę?
                                                    Czasem bywam trochę dalej niż rogatki miejskie.

Pozdrowienia
                                                    Janek
                                                  • mag_nolia Re: Do Meg 07.09.01, 07:52
                                                    Wrocław
                                                    ???
                                                  • Gość: Steell Re: Do Meg IP: 9.67.96.* 07.09.01, 08:48
                                                    sprawdzałaś dzisiaj pocztę Meg?

Steell.
                                                  • mag_nolia Re: Do Meg 07.09.01, 08:51
                                                    Jeszcze nie, ale zaraz to zrobię.
                                                  • Gość: Steell Re: Do Meg IP: 9.67.96.* 07.09.01, 11:59
                                                    a przyszedł mail którego dzisiaj wysłałem?
                                                    bo chyba coś mi poczta nie działa.

Steell
                                                  • Gość: Steell Re: Do Meg IP: 9.67.96.* 11.09.01, 08:14
                                                    cześc Meg!
                                                    co słychać? jak tam dzisiaj dzień się zapowiada?
                                                    u mnie niezbyt, a poza tym chmury przysłoniły wszystko.
                                                    chociaż momentami przedziera się słońce a u ciebie?
                                                    wczoraj byłem w Krakowie. fajnie bylo.........

miłego dnia - Steell
                                                  • Gość: Meg Re: Do Meg IP: 195.205.73.* 11.09.01, 10:55
                                                    Cześć Steel!
                                                    Pogoda u mnie późnojesienna, jest mi zimno i chętnie umówione lody zastąpiłabym
                                                    czymś gorącym, np. barszczykiem czerwonym - ukrainskin lub z krokietem.
                                                  • Gość: Steell Re: Do Meg IP: 9.67.96.* 11.09.01, 11:45
                                                    oczywiście - nie ma sprawy co sobie życzysz.
                                                    napisz maila kiedy, gdzie i załatwione.
                                                    a może do krokietów zimne piwko?
                                                    chyba będzie niezłe.

a u mnie słońce wreszcie wyjrzało zza chmur:))))
                                                    tylko ten cholerny wiatr ciagle dmucha.

pozdr. - Steell

• Gość: Steell Re: Do Meg IP: 9.67.96.* 12.09.01, 08:09
                                                    Meg coś tak zamilkła?
                                                    Ani maila,ani nic.
                                                    Może coś się stało?

Steell
                                                  • Gość: Steell Re: Do Meg IP: 9.67.96.* 13.09.01, 08:35
                                                    cześć Meg!
                                                    Dziśiaj wykasowało mi wszystkie maile.
                                                    Nie mam już twojego adresu.
                                                    Więc jeśli jeszcze byś chciała to napisz:
                                                    vai@poczta.gazeta.pl

pozdr. - Steell
    • Gość: Adrian Re: Piękna i inteligentna szuka... IP: *.unregistered.formus.pl 04.09.01, 14:02
      Nie czytałem tego co wyżej.
      Brzmi fajnie ale forum to nie jest dobre miejsce dla takich rozmów zgodzisz się?
      • Gość: Meg Re: Piękna i inteligentna szuka... IP: 195.205.73.* 04.09.01, 14:06
        A jakie miejsce jest dobre?
        • Gość: Adrian Re: Piękna i inteligentna szuka... IP: *.unregistered.formus.pl 04.09.01, 14:13
          Jeśli to nie żarty i szukasz kogoś z powaznymi zamiarami to rozmowa wobec
          internetowej publiczności jest (na pewnym poziomie intymności przynajmniej)
          żenująca. Dobre miejsca to te gdzie prywatność jest zachowana:-))
          Na przykład u mnie na padoku - w siodle.
          • Gość: Meg Re: Piękna i inteligentna szuka... IP: 195.205.73.* 04.09.01, 14:15
            ...lecz niestety nie każdy dobrze siodła się trzyma
            • Gość: Adrian Re: Piękna i inteligentna szuka... IP: *.unregistered.formus.pl 04.09.01, 14:20
              Trening czyni mistrza
              piękno rodzi się w bólu (jak pewnie wiesz)
              a galop konia to jedno z trzech podstawowych "piękn"
              tyle banałów

spróbuj chociaż popatrzeć na konkurencję bo konie zaiste piękne u mnie
    • Gość: Mag Re: Piękna i inteligentna szuka... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.01, 21:52
      my na to , Dorato.
      nie wiem czy w tym tlumie zalotnikow zdolam sie dopchac do glosu , ale jesli Twoje
      poszukiwania sa aktualne i lody nie skonsumowane a drugi kolega nie zdazyl
      skonstruowac rozsadnej alternatywy...to ja chcialem tylko napisac ze ,
      podobasz mi sie i chcialbym sie z Toba umowic, najlepiej na kolacje,
      a potem moga byc i lody.
    • Gość: MAG Re: Piękna i inteligentna szuka... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 22:17
      no zeby az tak zostac zignorowanym,moze nie zauwazyla,moze nie lubi Chianti.
      moze napisalem zlym fontem,, moze za pozno,moze za wczesnie...
    • Gość: Enancjo Re: Piękna i inteligentna szuka... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 08:39
      Gość portalu: Meg napisał(a):

> ale nie bogata
      > I co Wy na to?
      > Pod uwagę brane są tylko poważne zamiary.

Meg ... To wszystko co wymieniasz jest ulotne, powierzchowne i chwilowe ?
      a masz cos w sobie trwalego, glebszego, na zawsze ?
      Enancjo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka