06.03.02, 19:18
CIEKAWE, KTO SIE BEDZIE POCZUWAL DO WPISANIA???
;)))
Obserwuj wątek
    • Gość: mina Re: SEXYBOY IP: *.turboline.skynet.be 06.03.02, 19:19
      ja!!! ja!!!
      • Gość: XpOver Re: SEXYBOY IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 19:23
        zrobię to dla Ciebie
        • Gość: samanta Re: SEXYBOY IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 19:24
          ja tez!:))))
          • Gość: mina Re: SEXYBOY IP: *.turboline.skynet.be 06.03.02, 19:39
            to juz nas trojka, mozemy czipendejlsow zalozyc!
            • Gość: samanta Re: SEXYBOY IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 19:43
              alez my sexowni jesesmy!!!!!!:)))))
              • Gość: mina Re: SEXYBOY IP: *.turboline.skynet.be 06.03.02, 19:47
                jaka ja mam klate! a fiuta jakiego! fiu fiu fiu!
                • Gość: samanta Re: SEXYBOY IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 19:51
                  a ja mam jajka ,ze ho,ho!!:)))) (sala wytlaczarke:)
                  • Gość: mina Re: SEXYBOY IP: *.turboline.skynet.be 06.03.02, 19:56
                    to idziemy zarabiac! panienki nam piecioeurowki beda za stringi wsadzac:)))
                    • Gość: samanta Re: SEXYBOY IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 19:59
                      ja bede biedrami zarzucac,bedzie baby rajcowalo;)
                    • Gość: XpOver Re: SEXYBOY IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 20:00
                      Chłopcy, a dusza?
                      • Gość: mina Re: SEXYBOY IP: *.turboline.skynet.be 06.03.02, 20:07
                        a od kiedy tpo baby na czipendejlsow przychodza ich dusze ogladac?
                        ja bede prezyl klate i oblizywal sie lubieznie
                        • maryjo2 Re: SEXYBOY 06.03.02, 20:10
                          W Wa-wie raz bylam na rozbierance panow, ale nic nie bylo widac, bo sie na
                          koncu recznikami pozaslaniali, chamidla jedne. W sumie chyba jedyne, co mieli
                          ciekawego, pozostawili w ukryciu. Reszta byla godna pozalowania.
                          • Gość: mina Re: SEXYBOY IP: *.turboline.skynet.be 06.03.02, 20:15
                            kurwa w zyciu bym na takie cos nie poszla. to juz se wole golego hauera
                            poogladac, co mi kochana pola przyslala:)))
                            matryjka, przyslac ci go tez? w ramach rekompensaty moralnej za krzywdy
                            doznane na spektaklu:))
                            • maryjo2 Re: SEXYBOY 06.03.02, 20:35
                              Mina, czy jajka wysychaja jak kabanosy z czasem? Bo Hauer to taki juz dosc
                              wiekowy gosc.
                              • Gość: mina Re: SEXYBOY IP: *.turboline.skynet.be 06.03.02, 20:38
                                nie wysychaja
                                a zdjecie jest z poczatku lat 70:)))
                                • maryjo2 Re: SEXYBOY 06.03.02, 20:40
                                  To dawaj jaja Hauera ! Tylko opakuj, zeby sie przy przesylaniu nie potlukly.
                            • Gość: Pola Minus :))))))))))) IP: *.extern.kun.nl 06.03.02, 20:59
                              Ustawilas sobie Go moze na desktopie???
                              A fuj, fuj! ;)))
                        • Gość: XpOver Re: SEXYBOY IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 20:13
                          bendem cie naśladował, bo mi się podoba co mówisz
                          • Gość: mina Re: SEXYBOY IP: *.turboline.skynet.be 06.03.02, 20:16
                            to cwiczymy, chlopaki: lapiemy sie za fiuty i wykonujemy ruchy biodrami, jakby
                            nas jaja swedzialy, a nie moglibysmy sie podrapac
                            • Gość: XpOver Re: SEXYBOY IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.03.02, 20:41
                              stary, ale Ty masz wklęsłego, do licha
                              weź, przyj, to się może wydmucha, bo jak chwycić mam
                              mogę markować
                              ps a poza tym megalomanie trzymasz mnie za akcesoria policyjne
                              • Gość: mina Re: SEXYBOY IP: *.turboline.skynet.be 06.03.02, 21:23
                                uwaga, maryjka i pom - za chwile wysylam hauerka bez opakowania!
                                polcia - ja sie na to zdjecie gapilam po otrzymaniu jakas godzine bez przerwy -
                                nie moge spobie jako tapety ustawic, bo bym nic nie mogla na pudle zrobic -
                                tylko bym sie gapila i gapila!!!
                                x - wyrzuc te kajdanki! zabawimy sie dzisiaj bez przemocy
                                • mathildae Re: SEXYBOY 07.03.02, 09:53
                                  no, no, no - niezly byl balecik, co chlopaki?:)))
                                  chyba zostane Waszym men-adzerem;)
                                  • emperor Re: SHIT!!!!! 07.03.02, 10:37
                                    ..... i znow najlepsza zabawa mnie ominela:(((((((
                                    • mathildae Re: SHIT!!!!! 07.03.02, 10:44
                                      a cysorz to chcial na casting czy na widownie?;)
                                      • Gość: mina Re: SHIT!!!!! IP: 217.136.209.* 07.03.02, 11:17
                                        spoko misie, seanse co wieczor, dzis tez!
                                        • mathildae Re: SHIT!!!!! 07.03.02, 11:21
                                          a dla menadzera - na kazde zyczenie;) mam to zagwarantowane w kontrkacie,o!
                                          • Gość: mina Re: SHIT!!!!! IP: 217.136.209.* 07.03.02, 11:24
                                            ale ja taki spocony i smarem wybrudzony teraz, bo pod samochodem dlubalem...
                                            no chyba ze to pania manager rajcure?
                                            • mathildae Re: SHIT!!!!! 07.03.02, 11:31
                                              nie opierdalajcie sie kolezanko (pardon! zapomnialam, ze operacja sie
                                              powiodla;)) kolego, oczywiscie, kolego Mina, tylko reperujcie ten gaznik, bo
                                              czym pojedziemy na wystepy do stolycy, a?
                                              • Gość: mina Re: SHIT!!!!! IP: 217.136.209.* 07.03.02, 11:32
                                                no kurwa chyba pani manager samolot postawi???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka