enancjo 07.03.02, 09:06 .. zastanwiam sie czy bede mial dzis ciut wiecej czasu dla WAS .. .. poki co tak mi sie wydaje .. ale to takie wirtualne!!! .. poki co pozdrawiam Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta Re: cze robaczki ... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 09:11 Cze robaczku-pracoholiku:) Pozdrowie Vikinga od Ciebie jutro;) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: cze robaczki ... 07.03.02, 09:14 .. cze robaczku portowy .... .. wez tarcze i pokaz jak sie bawia prawdziwi portowi vikingowie !!! .. nastepna razom sprobuje tyz pojechac ... chyba ze ich przywleczesz w nasze morskie pielesza Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: cze robaczki ... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 09:19 Ech robaczku, dales plame bo tyz miales jechac tym razem. Juz ja to sobie zapamietam:) Nastepny raz to Bialystkok!A teraz zapycham do pracki!na razie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: cze robaczki ... 07.03.02, 09:23 .. gdyby Misiek Bombajski nie mial urodzinowej imprezki to bym pojechal .. a tak ciut za pozno sie dowiedzialem :(( .. milego duszenia bachorkow Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: cze robaczki ... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 14:44 juz po bolu ,wrocilam z pracki i bede sie szykowac do podrozy.Hurrra!!!!!!:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: cze robaczki ... 07.03.02, 16:14 .. ino wez onuce .. bo tam w Azji zimno.. bylem w zeszla tygodniu tom zmiorzl jak cholira... .. pozdrowienia dla wszystkich przekaz .. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: cze robaczki ... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.03.02, 16:26 Toz ty chyba oszalal! Mnie ziubrowa bedzie grzac i moj maz Czort!:))) Pozdrowie,jasne:) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: cze robaczki ... 07.03.02, 19:15 Gość portalu: samanta napisał(a): > Toz ty chyba oszalal! Mnie ziubrowa bedzie grzac i moj maz Czort!:))) > Pozdrowie,jasne:) .. tylko uwazaj na trawke .. ponoc teraz z importu .. bo ladniej swieci w butelcynie.. Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś