oldpiernik 07.06.04, 09:29 oblewam dziś ożenek kolegi czuję krupnikowe ożywienie w całym ciele a jednak ambiwalencja uczuć nie ustępuje czy to normalne ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena_gd Re: mieszanie uczuć 07.06.04, 09:50 w tym wypadku NORMALNE;)) jesteś usprawiedliwiony;)) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: mieszanie uczuć 07.06.04, 11:03 nieco uspokojony mieszam się dalej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pikus Re: mieszanie uczuć 07.06.04, 11:50 No wiec to mi bezwiednie przypomnialo wczorajszy film. Dlaczego ona wolala/woli innego, co on ma czego ja nie mam, i takie tam. A jak wygladalaby pierwsza piatka rankingu Waszych rozstan? :) Pikus Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 Piku, nooooooooooooooo.. 07.06.04, 20:12 Chyba o nasz (moj, twoj, ich, wasz) ranking Ci chodzilo, a nie o nasze (moje, twoje, ich, wasze) rozstania??? Mam nadzieje ;););). Odpowiedz Link Zgłoś
pikus Re: Piku, nooooooooooooooo.. 08.06.04, 17:12 she_5 napisała: > Chyba o nasz (moj, twoj, ich, wasz) ranking Ci chodzilo, a nie o nasze (moje, > twoje, ich, wasze) rozstania??? Mam nadzieje ;););). Ach ta Twoja precyzja, She...A tak naprawde to jaka roznica (blagam, nie tlumacz). Chodzi o cos takiego, ze np. teraz mam ochote napisac. Rozstanie na litere A. Do pierwszej piatki sie oczywiscie lapie. Przyniosla ksiazke (33 opowiesci Twaina) ktora ode mnie pozyczyla, i cos tam jeszcze tez mi oddala. Pozniej udawalismy ze sie nie znamy. Ktoregos dnia czytam pod kosciolem (sasiednia parafia) zapowiedzi przedslubne. To chyba byla ona. A takie ladne kartki przysylala z Tater...nie, wroc. To ja jej wtedy wyslalem. Pikus Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 Re: Piku, nooooooooooooooo.. 08.06.04, 22:46 No wlasnie ze jest roznica, co okazalo sie po Twoim wpisie. Ja sadzilam, ze to chodzi o takie literaturowe lub filmowe rozstania wlasnie. A Tobie tymczasem o jakies wlasne (tez) chodzilo. PS. Z Tater to tez dostawalam... nie, wroc! wysylalam ;P. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: mieszanie uczuć 07.06.04, 11:52 a specjalne życzenie mogę Tobą wstrząsnąć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: mieszanie uczuć..? 07.06.04, 14:09 oldpiernik napisał: > mieszam się dalej ;) mieszadełko.. noszę w sobie.. raz mam deszcz w nim... raz pogodę.. to uśmieszek .. to smutasek.. jestem taki sobie.. "normalnasek":))) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: mieszanie uczuć 07.06.04, 15:35 Chyba jednak wolę być normalnie zmieszany niż wstrząśnięty nadzwyczajnie... Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: mieszanie uczuć 09.06.05, 19:27 Minął rok...mieszamy w nieco innym składzie...;) Czy cos nowego w tym temacie? Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: mieszanie uczuć 11.06.05, 10:38 składniki się zmieniają uczucia różne trwają..:) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: mieszanie uczuć 13.06.05, 06:53 Dramatycznie odmienne pomieszanie. Dziś żegnam kolegę ze szczenięcych lat. Młodszego zaledwie o kilka tygodni. Smutno... OLDZADUMANY Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: mieszanie uczuć / Oldzie 13.06.05, 08:14 Ważne, by w Twojej życzliwej pamięci został, by trwał, byś Go otoczył swoimi wspomnieniami.... (ale mogę się mylić)... Przychodzimy, odchodzimy Przychodzimy, odchodzimy leciuteńko na paluszkach Szczotkujemy wycieramy Buty nasze twarze nasze Żeby śladów nie zostawić Żeby śladów nie zostało Miasta nasze domy nasze Na uwięzi się kołyszą Tuż nad ziemią ledwo ledwo Jak wiatr mały to nie widać A jak wielki wiatr się zdarzy Wielka bieda puszczą cumy Zatrzepocą się zatańczą Miasta nasze domy nasze I polecą w stratosferę Przygarbionych w pustym polu Bez oparcia bez osłony Bez niteczki choćby coby Przytwierdzała nas do ziemi Wiatr nas porwie i poniesie Za kołnierze podniesione Porozrzuca gdzieś w przestrzeni Nam to nic przeczekamy A jak skończy jak ucichnie To wstaniemy otrzepiemy klapy nasze rączki nasze Żeby śladu nie zostało Od początku zbudujemy Miasta nasze domy nasze Sprzęty nasze lampy nasze Żeby wiatr miał czym kołysać Słowa J. Jęczmyk Muzyka Z. Konieczny Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: mieszanie uczuć 14.06.05, 08:46 i stałem tam, pomiędzy innymi i słuchałem kilku nieobojętnych słów i byłem dumny, że go znałem OLDWPOGODNYMSMUTKU Odpowiedz Link Zgłoś