avocado67 01.02.12, 17:00 kto z Was? [url=http://www.motocykl-online.pl/newsy/chopper-wosp-wylicytowany][/url] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goha66 Re: gdybym miała "wolne" 100 tys zł ... 01.02.12, 18:41 avocado67 napisała: > kto z Was? ... ... nie ja! i chociaż zapewne znajdą się na forum tacy, których urażę bluźnierstwem, to zupełnie mi się ten motocykl nie podoba ... przepraszam za porównanie, ale kojarzy mi się z wielkogabarytową bombką na choinkę. P.S. a (jak w podtemacie) ... gdybym miała "wolne" 100 tys zł, to za część kasy kupiłabym (dla siebie) o to,to,to z linki poniżej (bo na dzis to chlipp, buu, smark połowy mi brakuje) ... tablica.pl/oferta/honda-shadow-aero-c4-jak-nowa-IDtBnX.html a za to co by pozostało ... zrobiłoby się BBZ powiedzmy 2 tygodniowy, w bułgarskim Obzorze (i oczywiście wszystko co tylko można łącznie z paliwem tak i na powrót byłoby za free). ale by się działo :D. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
avocado67 Re: gdybym miała "wolne" 100 tys zł ... 01.02.12, 20:09 Goha, nigdy bym Cię nie podejrzewała, że Ci się podoba. Powiem więcej, mnie też nie ;) A Honda owszem, owszem :D Odpowiedz Link Zgłoś
teodozja_600n Re: gdybym miała "wolne" 100 tys zł ... 01.02.12, 20:48 Dokładnie tak - wielkogabarytowa bombka na choinkę, że też sama na to nie wpadłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiolaszpilazapominalska Re: Przyznać się! 01.02.12, 20:38 Szczerze,mało komu się podoba,ale ma wyglądac.I do tego nie wolno nim jeździc.Nie dałabym tyle kasy za to,by stał w salonie,ale na dzieciaki to szczytny cel..jak ktoś jest krezusem;-) Zgadzam się z Avo,honda ładniejsza.Goha...kupuj!! Odpowiedz Link Zgłoś
draka00 A nie mówiłam, że .... 01.02.12, 20:45 A nie mówiłam Wam, że popracuję nad zmianą motocykla metodą zalecaną przez Gohę? No cóż.......starałam się ;) Odpowiedz Link Zgłoś