Dodaj do ulubionych

O, jak swojsko brzmi....

IP: *.kabel.telenet.be 14.06.04, 17:10
"Fakt": 39-letnia nauczycielka z Kończyc koło Radomia oskarża swego 9-
letniego ucznia o to, że wraz z kolegami ocierał się o jej uda i zaglądał w
dekolt.

Na jednej z wywiadówek nauczycielka oznajmiła mamie ucznia, że chłopiec i
jego koledzy molestują ją seksualnie. Wszyscy mieli ocierać się o jej uda,
zaglądać w dekolt i komentować wielkość piersi.

"Poszłam do niej wyjaśnić te bzdury i dowiedziałam się, że...mój mąż też się
podnieca na jej widok i że chciałby się z nią kochać" - opowiada matka
oskarżonego ucznia.

Nauczycielka nie przypomina Pameli Anderson - jest niska, ma ciemne włosy i
małe piersi - informuje "Fakt".

Sprawa znalazła się w prokuraturze, potem w kuratorium. Okazało się, że
nauczycielka nie radziła sobie z dziećmi, biła je, poniżała i zamykała na
klucz w klasie.

Kiedy rodzice ucznia poskarżyli się dyrektorce szkoły, ta nauczycielkę
zawiesiła. Wcześniej z prokuratury dostali pismo, że z bicie i duszenie
chłopca, o którym napisali w wysłanym piśmie, "nie wyczerpuje znamion
przestępstwa".

Afera zatacza coraz szersze kręgi. Według nauczycielki cała męska część
Kończyc, niezależnie od wieku, ma na nią chrapkę - pisze "Fakt".
Obserwuj wątek
    • Gość: piecyk gazowy Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 17:12
      Swojsko? A co, na Ciebie też wszyscy mają chrapkę?
      • Gość: only Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.kabel.telenet.be 14.06.04, 17:15
        no wlasnie zaczelo mi sie wydawac ze piecyki maja na mnie chrapke...i to nie
        tylko gazowe...
        • Gość: piecyk gazowy Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 17:17
          No... Ja nic nie mówiłem... ;-)
          • Gość: only Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.kabel.telenet.be 14.06.04, 17:18
            no a musisz cos mowic???
            • Gość: piecyk gazowy Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 17:20
              Nie muszę, przeważnie zresztą cicho siedzę... :-)
              • Gość: only Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.kabel.telenet.be 14.06.04, 17:23
                tym lepiej...milczeniem potwierdzasz przyznanie sie....
                • Gość: piecyk gazowy Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 17:24
                  Cholera, widzę, że z Tobą nie wygram... ;-)
                  • Gość: only Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.kabel.telenet.be 14.06.04, 17:29
                    no bo ja jestem kobieta wyzwolona....dzisiaj sie zostalam wyzwolona....znaczy
                    uwolniona.....znaczy znow wyszlam na wolnosc, po tym jak po godzinie siedzenia
                    w domu oswobodzila mnie sasiadka otwierajac mi drzwi.....
                    • Gość: piecyk gazowy Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 17:33
                      "Jestem matką i żoną - kobietą wyzwoloną". Kazik Staszewski

;-)

Buziaki dla sąsiadki! :-DDD Podziękuj jej za to, że Cię oswobodziła, bo by nie
                      było teraz z kim pisać. ;-)
                      • Gość: only Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.kabel.telenet.be 14.06.04, 17:36
                        etam, wrecz przeciwnie, gdyby mnie nie oswobodzila to pozostaloby mi tylko
                        pisanie na necie....:)
                        ciekawe ile godzin udaloby mnie sie tak przesiedziec non stop, moze jakis
                        rekordzik bym pobila, do Guinessa bym trafila, czy co.....tylko pewnie z sil
                        bym opadla szybko bo zarcia w chacie jakby nie bylo....no ale wtedy moglby byc
                        nastepny rekordzik - siedzenie na necie bez jedzenia.....o kurde, i ja mam
                        niby jeszcze isc sonsiadce podziekowac, o co to to nie!
                        • Gość: piecyk gazowy Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 17:47
                          To masz albo net albo sąsiadka? Mi też by się przydała jakaś fajna sąsiadka. ;-D
                          Siedź w necie, siedź, bij rekordy, to Cię w TV pokażą i zobaczę jak
                          wyglądasz! ;-) Bez jedzenia jak chcesz też siedź, ale np. ja bym czegoś takiego
                          długo nie wytrzymał. :-) Jak nie chcesz do sąsiadki iść to jej SMS-a wyślij. ;-D
                          • Gość: only Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.kabel.telenet.be 14.06.04, 17:50
                            no teraz jak jestem juz wolna i juz z jedzeniem to nic, tylko pozostaje mi
                            podziekowac sasiadce....pojde do niej i jej powiem: Dank je, sonsiadka, je bent
                            heeeeel huje sonsiadka!
                            • piecyk.gazowy Re: O, jak swojsko brzmi.... 14.06.04, 17:59
                              Oooo! Wolna jesteś??? OK, wiem że się cieszysz, ale nie mów tak brzydko do
                              swojej sąsiadki! ;-)

Loguję się, bo od niedawna mi tu jakiś [...] bruździ.
                              • Gość: only Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.kabel.telenet.be 14.06.04, 18:06
                                a jak mam mowic do sonsiadki????
                                ona sie bardzo ucieszy z tego ze ona jest huje sonsiadka....
                                a jakby mnie oswobodzil sonsiad to ja bym mu powiedziala: Grazie amico! Je bent
                                huje sonsiad!

• piecyk.gazowy Re: O, jak swojsko brzmi.... 14.06.04, 18:09
                                  Ostra laska, widzę, z Ciebie. Z taką to chyba lepiej nie zadzierać. ;-)))
                                  • Gość: only Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.kabel.telenet.be 14.06.04, 18:11
                                    etam, nie znasz sie....ja tam grzeczna jestem....
                                    • piecyk.gazowy Re: O, jak swojsko brzmi.... 14.06.04, 18:12
                                      No, nie wiem w sumie. Niby skąd? :-) No i ja nie lubię grzecznych. ;-)))
                                      • Gość: only Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.kabel.telenet.be 14.06.04, 18:15
                                        etam, ja tam wiem ze mnie nikt nie lubi, wiec jaki problem.....przyzwyczailam
                                        sie.....:)
                                        • piecyk.gazowy Re: O, jak swojsko brzmi.... 14.06.04, 18:18
                                          A Ty myślisz, że mnie ktoś lubi? Też się przyzwyczaiłem! :-) Sąsiadka też Cię
                                          nie lubi???
                                          • Gość: only Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.kabel.telenet.be 14.06.04, 18:20
                                            no ja nie wiem czy mnie sonsiadka lubi....jeszcze mi nic nie mowila takiego.....
                                            • piecyk.gazowy Re: O, jak swojsko brzmi.... 14.06.04, 18:22
                                              To może dawała jakieś znaki, czy coś. Wiesz, takie rzeczy to się czuje. ;-)))

No i ja wyżej napisałem, że nie lubię GRZECZNYCH! ;-)
                                              • Gość: only Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.kabel.telenet.be 14.06.04, 18:28
                                                no nie wiem, czasem jak jej cos zbywa to mi daje....w ten sposob stalam sie
                                                szczesliwa posiadaczka pojemnika na sztuczce, swieczki z gwiadkami w kieliszku
                                                owinieta w folie ze wstazeczka (ta swieczka to takie troche dziwne skojarzenia,
                                                no i do tego troche ja utluklam, choc jej wcale nie uzywalam), no i jeszcze
                                                dostalam od niej dwie cytryny oraz dwa banany.....kurna, te prezenty to
                                                faktycznie jakies znaczace sa....moze ona jednak mnie lubi?????

no a co do grzecznych to ja wiem ze napisales ze nie lubisz grzecznych, a ja
                                                przeciez napisalam ze ja grzeczna jestem.....
                                                • piecyk.gazowy Re: O, jak swojsko brzmi.... 14.06.04, 18:33
                                                  Dobrze, że jesteś grzeczna! ;-) No i rzeczywiście - znaczące te prezenty. Chyba
                                                  Cię jednak lubi! Tylko coś mi ta cytryny nie pasują! A może ona lubi podejmować
                                                  nowe wyzwania, przekraczać granice, sporty ekstremalne itp.? Duże to były
                                                  cytryny?
                                                  • Gość: only Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.kabel.telenet.be 14.06.04, 18:37
                                                    no cytryny jak cytryny....wysuszyly mi sie na wiorki, bo z nich nie
                                                    korzystalam....ale co do tych sportow kurna to trafiles!!!!
                                                    Wlasnie byla i prosila mnie zeby zamknac okno bo zamierza cos u siebie na
                                                    parapecie robic...kurde, moze ona jest parapetoskoczka!
                                                  • piecyk.gazowy Re: O, jak swojsko brzmi.... 14.06.04, 18:41
                                                    To te wiórki sobie do herbaty możesz dodawać.

Na parapecie będzie coś sąsiadka robić? To po kiego okno zamykać? A może ona
                                                    tak specjalnie. Jakaś parapetówa się szykuje, a ona skąpiradło może, sama może
                                                    chce być na tej parapetówie?
                                                  • Gość: only Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.kabel.telenet.be 14.06.04, 18:44
                                                    no ja mam zamknac okno zeby mi z tej parapetowy nic nie skapnelo pewnie.....:(
                                                  • piecyk.gazowy Re: O, jak swojsko brzmi.... 14.06.04, 18:46
                                                    Pewnie tak... :-((( To ta sąsiadka nad Tobą? Myślałem, że z boku!
                                                  • Gość: only Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.kabel.telenet.be 14.06.04, 18:48
                                                    nie mow do mnie ZBOKU!!!
                                                    sam jestes ZBOK!!!

:P
                                                  • piecyk.gazowy Re: O, jak swojsko brzmi.... 14.06.04, 18:50
                                                    Jakbyś facetem była, to bym powiedział zboku! :-P
                                                  • Gość: only Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.kabel.telenet.be 14.06.04, 18:53
                                                    a jak nie jestem facetem, to co niby powinienes powiedziec???
                                                  • piecyk.gazowy Re: O, jak swojsko brzmi.... 14.06.04, 18:56
                                                    O tu są przykłady: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=13408419 ;-)))
                                                  • Gość: only Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.kabel.telenet.be 14.06.04, 19:01
                                                    etam, ja tam nieuczula jestem na takie zaczepki, hehe
                                                  • piecyk.gazowy Re: O, jak swojsko brzmi.... 14.06.04, 19:04
                                                    Aha, to do Ciebie ostrzej trzeba, tak? Tak z grubej rury? Buachachacha!
                                                  • Gość: only Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.kabel.telenet.be 14.06.04, 19:07
                                                    tym bardziej niezauwaze...:P
                                                  • piecyk.gazowy Re: O, jak swojsko brzmi.... 14.06.04, 19:16
                                                    O, to ja już nie wiem, jak Ciebe podejść... ;-)
                                                  • Gość: only Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.kabel.telenet.be 14.06.04, 19:24
                                                    moze dolki kopac????
                                                  • piecyk.gazowy Re: O, jak swojsko brzmi.... 14.06.04, 19:27
                                                    Aha, dobrze wiedzieć. Zjadłem sobie teraz dwie kanapki z kiełbasą krakowską
                                                    (sam zrobiłem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!).
                                                    I tak się zastanawiam teraz, czy w Belgii jest kiełbasa krakowska?
                                                  • Gość: only Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.kabel.telenet.be 14.06.04, 19:47
                                                    z klasycznych belgijskich kielbas to jest kielbasa salami, salami z czosnkiem,
                                                    salami bez czosnku, salami z czosnkiem i z pieprzem, salami bez czosnku i z
                                                    pieprzem, salami z czosnkiem i pieprzem i z paryka, salami bez czosnku z
                                                    pieprzem i papryka............i tak dalej, dodajac do tego salami wszystko co
                                                    sie da dodac oraz ujac, i wychodza z tego salami a la, o la, de, van...
                                                    w brukseli jednak mieszkajacy tam polacy co tydzien jezdza na tak zwany batuar
                                                    i tam zaopatruja sie w polskie kielbasy ktore tydzien przelezaly w chlodni bo w
                                                    zeszlym tygodniu ich nie sprzedali wiec teraz sprzedaja, a te swieze co w tym
                                                    tygodniu mialy byc sprzedawane to za tydzien beda sprzedawali jak juz nie beda
                                                    nieswieze......no sa jeszcze polskie sklepy gdzie mozna kupic ponoc paczkowane
                                                    kielbasy z polski, a jeszcze inni czekaja na przesylki z polski....no takie to
                                                    skomplikowane troche....
                                                    ja tam nie narzekam, z braku laku jak juz musze jakas a la polska kielbase
                                                    zjesc to w markecie sprzedaja Poolse worst, czyli cos a la zwyczjna bez
                                                    przypraw chyba....:)
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 19:57
                                                    No, no, dzięki za bardzo plastyczny i wyczerpujący opis. :-) Tyle tych salami -
                                                    z czosnkiem, bez czosnku. A czosnek sam jest? ;-)

Ja mieszkam niedaleko od Siemiatycz (50 km). To jest taka dziura, 10-15 tys.
                                                    mieszkańców chyba, a w Belgii niektórzy myślą, że to jakieś wielkie miasto,
                                                    stolica Polski nawet, bo tam prawie każdy Polak, którego spotykają jest z
                                                    Siemiatycz. :-)
                                                  • Gość: only Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.kabel.telenet.be 14.06.04, 20:00
                                                    no kiedys w belgii mysleli ze wszystkie rejestracje samochodow w polsce
                                                    zaczynaja sie od literki B....
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 20:02
                                                    Buachachachachacha! :-))) No, u nas jest B właśnie. :-)))
                                                  • Gość: only Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.kabel.telenet.be 14.06.04, 20:04
                                                    no to wlasnie mam na mysli...
                                                    acha, a co do czosnku samego, to obowiazkowo tego duzo jest...w koncu turki
                                                    musza cos jesc.....
                                                    co slychac, widac i czuc...:)
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 20:06
                                                    Aha, to współczuję... Co prawda rasistą/nazistą etc. nie jestem... Współczuję
                                                    głównie tego "czuć"... :-)
                                                  • Gość: only Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.kabel.telenet.be 14.06.04, 20:12
                                                    szczesliwie nie jestem narazona na to czucie.....
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 20:15
                                                    OK, a Ty to na pewno też jesteś z Siemiatycz! ;-)
                                                  • Gość: only Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.kabel.telenet.be 14.06.04, 20:23
                                                    a gdzie tam, ja z Tluszcza jestem.....buhhahahaha
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 20:26
                                                    A propos - to w Tłuszczu są takie nauczycielki? (vide Twój pierwszy post) ;-)
                                                  • Gość: only Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.kabel.telenet.be 14.06.04, 20:33
                                                    musialbys sprawdzic jakie tam sa nauczycielki...a w pierwszym poscie przeciez
                                                    napisane jest ze to skad spod Radomia ta nauczycielka chyba....
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 20:43
                                                    Ale napisałaś, że to swojsko brzmi!!! To czemu brzmi swojsko, co???
                                                  • Gość: only Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.kabel.telenet.be 14.06.04, 21:34
                                                    a nic...tak sie mi skojarzylo....ja mam bardzo duzo skojarzen...:)
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 21:39
                                                    Mnie też się zdarza. Dużo skojarzeń. Z reguły mam dużo. :-)
                                                  • Gość: only Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.kabel.telenet.be 14.06.04, 21:41
                                                    ano widzisz, to nie jest ode mnie zalezne....to sie samo jakos tak skojarza nie
                                                    wiadomo czemu i nie wiadomo gdzie..:)
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 21:46
                                                    Mam tak samo. Tylko czasem trzeba aż ugryźć się w język. Przynajmniej ja tak
                                                    mam, bo różne skojarzenia miewam. :-D
                                                  • Gość: only Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.kabel.telenet.be 14.06.04, 22:45
                                                    nie chce grysc sie w jezyk bo to boli...:)
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 22:50
                                                    Aha, to może zaciśnij zęby na czymś?
                                                  • Gość: only Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.kabel.telenet.be 14.06.04, 22:56
                                                    a niby na czym, na jezyku???
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 23:03
                                                    No, gdzie na języku! Przecież Cię boli! Na czymś zaciśnij zęby!
                                                  • Gość: only Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.kabel.telenet.be 14.06.04, 23:10
                                                    oj, no chyba nie na palcach, bo skoncze jak venus z milo....
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 23:19
                                                    No, nie. Miałem na myśli jakiś, nie wiem, drewniany kołek? ;-)
                                                  • Gość: only Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.kabel.telenet.be 14.06.04, 23:21
                                                    a skad ja ci drewniany kolek wytrzasne????
                                                    ogrodzenie jest z betonowych slupkow, no ale ja ich raczej nie dam rady
                                                    podniesc a co dopiero nosic ze soba i na nim zeby zaciskac jak ochota przyjdzie
                                                    na skojarzenie takie czy inne...
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 23:22
                                                    A kij od szczotki? Nie masz szczotki?
                                                  • Gość: only Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.kabel.telenet.be 14.06.04, 23:23
                                                    szczotke mam, ale kija nie mam jeszcze do niej....nie dorobilam sie jeszcze...:(
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 23:25
                                                    Aha! To pora sobie kup. Na porze zaciśnij!
                                                  • Gość: only Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.kabel.telenet.be 14.06.04, 23:27
                                                    ale tu trzeba od razu cala wiazke porow kupic.....na wszystkich na raz nie dam
                                                    zacisnac tych zebow....
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 23:29
                                                    Po jednym zębie będziesz zaciskać?
                                                  • Gość: only Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.kabel.telenet.be 14.06.04, 23:31
                                                    to mam niby cala szczeke wykorzystywac dla jednego malutkiego malucienkiego
                                                    skojarzenia????
                                                    przeciez to rozrzutnosc!
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 23:33
                                                    To skojarz sobie jakoś porządnie!
                                                  • Gość: only Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.kabel.telenet.be 14.06.04, 23:37
                                                    etam, a potem to co niektorzy spac po nocach nie moga przez te moje
                                                    skojarzenia, hehe
                                                  • Gość: piecyk gazowy Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 23:40
                                                    Tak głośno się kojarzysz??? No, no!!!

Nie wiem, która godzina w Belgii, pewnie rano u was! U mnie 0:00 zaraz, więc
                                                    idę spać. Gudnajt (nie będę się z Tobą po belgijsku, tak jak Ty do tej swojej
                                                    sąsiadki). Pa!
                                                  • Gość: only Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.kabel.telenet.be 14.06.04, 23:42
                                                    no dyc bez przesady....godzina ta sama, tyle ze pora dnia opozniona o okolo
                                                    godzine....znaczy slonce pozniej i wschodzi i zachodzi niz w polsce....
                                                    a na dobranoc w takim razie klasyczne : huje nacht...:)
                                                  • schizoo Re: O, jak swojsko brzmi.... 14.06.04, 23:20
                                                    only ......przestań molestować piecyka.........bo i za Ciebie prokurator się
                                                    zabierze........
                                                  • Gość: only Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.kabel.telenet.be 14.06.04, 23:23
                                                    gdyby mial sie zabrac za mnie to by juz sie zabral, a on cos nie chce...:(
                                                  • schizoo coś potrzeboska jesteś 14.06.04, 23:27
                                                    przy okazji zdradze Ci tajemnice....nie tylko prokurator może.........
                                                  • Gość: only Re: coś potrzeboska jesteś IP: *.kabel.telenet.be 14.06.04, 23:30
                                                    zdradzaj! zdradzaj!
                                                    (tylko nic nie mow zonie...)
                                                  • schizoo Re: coś potrzeboska jesteś 14.06.04, 23:34
                                                    piecyk jest Twoją żoną???
                                                  • Gość: only Re: coś potrzeboska jesteś IP: *.kabel.telenet.be 14.06.04, 23:36
                                                    to przeciez ty miales cos zdradzic dla mnie.....:)
                                                  • schizoo ufff 14.06.04, 23:45
                                                    a już myślałem,że jesteś transexualistą z urugwaju...........
                                                  • Gość: only Re: ufff IP: *.kabel.telenet.be 14.06.04, 23:47
                                                    a o piecyku myslales ze jest transexualista z gazowni????
                                                  • schizoo Re: ufff 14.06.04, 23:52
                                                    piecyk to przecież Twoja żona........
                                                  • Gość: only Re: ufff IP: *.kabel.telenet.be 14.06.04, 23:56
                                                    znaczy ja jestem mezem piecyka???
                                                    ja nie wiem czy piecyki lubia indiancow transseksualistow z urugwaju....
    • tl3 Re: O, jak swojsko brzmi.... 14.06.04, 17:23
      Nauczycielko pamiętaj, szkoła uczy a nie wychowuje. Uczucia macieżyńskie trzeba
      pozostawić dla własnych dzieci.

BTW.
      Kobieta nie da rady bandzie napalonych 9-latków:)))

• Gość: samanta Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: 83.168.104.* 14.06.04, 17:37
        macieRZynskie kuwa,macieRZynskie! Poza tym szkola uczy i wychowuje,no!
        • Gość: piecyk gazowy Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 17:50
          Te nie bondź taka mondra pani wykżtałdzona !
        • piecyk.gazowy Re: O, jak swojsko brzmi.... 14.06.04, 17:58
          Sorry Samciu, to znowu jakiś mój "fan" się pode mnie podszywa.
        • tl3 Re: O, jak swojsko brzmi.... 14.06.04, 18:31
          takich miałem nauczycieli, kurna:))))
          ale jestem dobrze wychowany:)))
          • tl3 Re: O, jak swojsko brzmi.... 14.06.04, 18:33
            BTW, szkoła nie wychowuje, przepisy się zmieniły.
            Wychowują rodzice we współpracy z nauczycielem:)))
            • tl3 Re: O, jak swojsko brzmi.... 14.06.04, 18:34
              tym razem sprawdziłem ortografię.
              nie jestem pewien znaków przystankowych;)
              • Gość: samanta Re: O, jak swojsko brzmi.... IP: 83.168.104.* 14.06.04, 21:43
                tiaaaa....z rodzicami.A kto ich widuje w szkole cio? patrza tylko zeby wszystko
                na moje biedne barki zwalic...ech... A takich nauczycieli jak ja to na pewno
                nie miales he,he
                • tl3 Re: O, jak swojsko brzmi.... 15.06.04, 10:00
                  Generalnie współpraca się "zacieśnia" gdy są problemy z dzieckiem. Oczywiście
                  wtedy gdy rodzic jest o tym informowany. Być może sama wiesz, że dziecko może
                  inaczej zachowywać się w domu a inaczej w szkole, wsród kolegów i koleżanek.

Cenię wielu nauczycieli. Może tak być, że i Ty uczysz moje dzieci. Dzieci są
                  zadowolone:))))))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka