Dodaj do ulubionych

To juz lekka przesada moi mili!!!!!!!!

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.03.02, 19:44
Prosze sie wybudzic natychmiast z tego letargu !!! Poranna godzina a tu nocne marki juz grasuja! towarzysze,do
klawiatur!!:)))))
Obserwuj wątek
    • men_ Re: To juz lekka przesada moi mili!!!!!!!! 11.03.02, 19:47
      Bo gazetka znowu troszkę wariuje, O !:)
      Dotarły :))
      • Gość: samanta Re: To juz lekka przesada moi mili!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.03.02, 19:52
        No widzisz a tak plakales ze kilka dni beda szly.
        • men_ Re: To juz lekka przesada moi mili!!!!!!!! 11.03.02, 19:53
          Ty, bo wszystkiego nie pamiętam, co to za laska obok mnie, hę ?:))
          • mario2 Re: To juz lekka przesada moi mili!!!!!!!! 11.03.02, 19:56
            Men- taka w wasem? to ja :o)))

Samcia - dzieki masz juz adres Xp - czy Ci przeslac?
            • men_ Re: To juz lekka przesada moi mili!!!!!!!! 11.03.02, 19:57
              Nie, ta w za długiej kiecce ?:))
              • Gość: samanta Re: To juz lekka przesada moi mili!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.03.02, 20:01
                A nie wiem menus ,to chiba jakas ciezarna.Nawet takie rwiesz?:))))) Adres X a juz dostalam od czorta,dzieki
                • mario2 Re: To juz lekka przesada moi mili!!!!!!!! 11.03.02, 20:03
                  Menik kolo Ciebie tylko same kobiety sie krecily!

Ta w dlugiej sukni ponoc spokrewniona jakas ze mna :o))
                  • men_ Re: To juz lekka przesada moi mili!!!!!!!! 11.03.02, 20:12
                    Niepodobne cos te spokrewnione, O !:))
                    • Gość: samanta Re: To juz lekka przesada moi mili!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.03.02, 20:14
                      na starosc wasy mi urosna pewnie
                      • mario2 Re: To juz lekka przesada moi mili!!!!!!!! 11.03.02, 20:15
                        to juz niedlugo moze byc!!
                        Kwadratowe jajka tez :o))
                        • Gość: samanta Re: To juz lekka przesada moi mili!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.03.02, 20:17
                          sprwadzilam..nic mi nie rosnie.
                          • men_ Re: To juz lekka przesada moi mili!!!!!!!! 11.03.02, 20:19
                            przed chwilą, hę ?:))
                          • mario2 Re: To juz lekka przesada moi mili!!!!!!!! 11.03.02, 20:23
                            Samcia, to moze klata Ci obrasta :o))) ???
                            • men_ Re: To juz lekka przesada moi mili!!!!!!!! 11.03.02, 20:25
                              Myślisz, że to od nadmiaru hormonóó, czy czegoś tam ?:))
                              • mario2 Re: To juz lekka przesada moi mili!!!!!!!! 11.03.02, 20:26
                                to juz u nas takie rodzinne. Kobiety zarastaja az po same jajka!
                                • men_ Re: To juz lekka przesada moi mili!!!!!!!! 11.03.02, 20:28
                                  Ale po czyje jajka ??:)
                                  • mario2 Re: To juz lekka przesada moi mili!!!!!!!! 11.03.02, 21:57
                                    jej wlasne!
                    • laura! Re: To juz lekka przesada moi mili!!!!!!!! 11.03.02, 20:20
                      Prosze nie zapominac, że ja też robiłam pstryki
                      Samcia !!!
                      moja skrzynka tez ma się dobrze, a jeszcze lepiej będzie się miała jak coś do
                      neij wrzucisz ;))))
                      • mario2 Re: To juz lekka przesada moi mili!!!!!!!! 11.03.02, 20:22
                        Laurka- a kiedy odwiedzisz fotografa?
                      • Gość: samanta Laurko!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.03.02, 20:22
                        Zabij sloneczko ale nie mam Cie na zadnym zdjeciu:(((( Jestem dupek zoledny i wielu osobom nie pstryknelam
                        zdjecia.jesli chcesz to moge kilka wyslac ale bez Ciebie niestety.
                        • men_ Re: Laurko!!!!!!!! 11.03.02, 20:25
                          A poco Jej, przecież ma dużo zdjęć od wielbicieli, O !:)
                          • mario2 Re: Laurko!!!!!!!! 11.03.02, 20:25
                            Doslales jej tez?
                            • laura! Re: Laurko!!!!!!!! 11.03.02, 20:27
                              Ale po co mi moje
                              Ja wiem jak wygladam
                              nawet od tyłu, bo mam zdjęcie w stringach z szyfonu :)))))
                              Ja chcę Wasze...
                              • Gość: samanta Re: Laurko!!!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.03.02, 20:29
                                oki,to czekaj grzecznie bede zaraz slac:)
                            • men_ Re: Laurko!!!!!!!! 11.03.02, 20:29
                              Pomyliłem się, i wysłałem Twoje :))

mario2 napisał(a):

> Doslales jej tez?

• Gość: samanta Re: Laurko masz trefny adres?????/ IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.03.02, 20:37
                                Nie moge wyslac na twoj adres! Jak masz inny to przeslij mi samanta1@poczta.gazeta.pl
                                • laura! Re: Laurko masz trefny adres?????/ 11.03.02, 20:44
                                  Samcia, wysłałam Ci ten mnie trefny
                                  myślę, że sie sprawdzi w akcji
                                  • samanta1 Re: Laurko masz trefny adres?????/ 11.03.02, 20:47
                                    Juz po akcji,poszly do Ciebie:)))))
                                • men_ Re: Laurko masz trefny adres?????/ 11.03.02, 20:44
                                  No i biedne te wielbiciele, nadaremnie listy słali :))
                                  • laura! Re: Dzięki, doszły !!! 11.03.02, 20:58
                                    Zdjęcia doszły
                                    Wielbiciele napływają, ale tylko z siła przebicia przez mój wykrzyknik ;)
                                    • men_ Re: Dzięki, doszły !!! 11.03.02, 21:00
                                      E tam, mydlisz tylko oczy, O !:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka