slo-onko 28.06.04, 10:50 kto jakiego ma szega? bo ja mam kilku. kazdy jest inny. ale jeden jest szcegolny, wspanialy czlowiek , wspanialy szef. czy Wasi szefowie zasluguja na takie slowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
transoptor Re: mój szef..... 28.06.04, 10:56 Mojego, mogłoby nie być, doskonale sobie radzimy bez niego, no ale ktoś musi zatrudniać sekretarkę(zresztą niczego sobie kobitka ;)). Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: mój szef..... 28.06.04, 10:58 transoptor napisał: > Mojego, mogłoby nie być, doskonale sobie radzimy bez niego, no ale ktoś musi > zatrudniać sekretarkę(zresztą niczego sobie kobitka ;)). oooo to ciekawe jak mnie moi okreslaja?:))) jakos woja sekretarke?;-) kurcze, chyba ich poprosze aby wpisali sie na naszym forum:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: mój szef..... 28.06.04, 10:59 a po za tym to mam jeszcze szefowa............. nie napisze o niej ani slowa;-) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: mój szef..... 28.06.04, 11:02 transoptor napisał: > Nie warta nawet słówka. szkoda sobie strzepic jezor;-) choc ona uwaza sie za chodzacy ideal. Odpowiedz Link Zgłoś
transoptor Re: mój szef..... 28.06.04, 11:11 Podnieś i TY wyżej głowę slo...zaraz poczujasz się lepiej, przecież ona nie ma "poduch" i o tylu przyjaciół jest biedniejsza.Chi, chi, jaka ona nieświadoma tego że jest jeszcze inny świat, o którym być może, nie ma pojęcia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: mój szef..... 28.06.04, 11:14 transoptor napisał: > Podnieś i TY wyżej głowę slo...zaraz poczujasz się lepiej, przecież ona nie > ma "poduch" i o tylu przyjaciół jest biedniejsza.Chi, chi, jaka ona nieświadoma > > tego że jest jeszcze inny świat, o którym być może, nie ma pojęcia :))) masz racje Transik:) ale ja jestem okrutna (chyba)?;-) a glowy nie zamierzam podnosci i tak juz jestem wysoko;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: mój szef..... 28.06.04, 11:16 ...a ja mam sytuację komfortową bo sam sobie jestem szefem i ani mi w glowie ganić ani chwalić... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: mój szef..... 28.06.04, 11:17 nick000 napisał: > ...a ja mam sytuację komfortową bo sam sobie jestem szefem i ani mi w glowie > ganić ani chwalić... szczesciarz:))))) Odpowiedz Link Zgłoś