danway1 04.07.04, 15:39 Taką jedną mam dla Seby, ale proszę CIę o jedno nie nadużywaj prezentu, bo będziesz bity. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubatka Re: Rozdaje niespodzianki. Hehe 04.07.04, 16:25 qrcze, Sebastianowi to dobrze, przywileje ma jakies :-P... Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Rozdaje niespodzianki. Hehe 04.07.04, 16:36 Dla Ciebie też będę miał niespodziankę, ale nie tutaj :D Tylko napisz mi w smsie czy będziesz jutro w domu około siódmej-ósmej?? Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: Rozdaje niespodzianki. Hehe 04.07.04, 18:32 Jaką niespodzianke?? Mam nadzieje, że będzie to czek na jakąś dużą sumke :-D Jednak to nie czek ;-( tylko rachunek do zapłaty ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Rozdaje niespodzianki. Hehe 04.07.04, 22:59 to ja az sie boje z czym Daniel poojawi sie u mnie :-P Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Rozdaje niespodzianki. Hehe 05.07.04, 13:33 To będzie niespodzianka :P Odpowiedz Link Zgłoś
kubatka Re: Rozdaje niespodzianki. Hehe 05.07.04, 22:28 i mnie sie ona bardzo podoba :-). rob takie niespodzianki czesciej :-P Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Rozdaje niespodzianki. Hehe 06.07.04, 22:37 Polecam się na przyszłość. Ktoś jeszcze chce niepsodziankę?? Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Rozdaje niespodzianki. Hehe 05.07.04, 13:33 O ty ja się tak starałem a ty co tu. Sprawiłeś mi przykrość :( :( Odpowiedz Link Zgłoś
nait Re: Rozdaje niespodzianki. Hehe 05.07.04, 14:07 Powinienes byc zadowolony, ze zaplacilem za ciebie rachunek za telefon. Nastepnym razem nie dzwon tyle na te 0-700-sex-sex ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Wojtek i Gosia. 17.07.04, 13:40 Dla was też mam po niespodziance. Zgłaszać się w jaki sposób mam je wam przekazać?? Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: Wojtek i Gosia. 18.07.04, 15:22 to zależy co to za niespodzianka i w jaki sposób mozesz ją przekazać albo inaczej w jaki sposób jest ona możliwa do przekazania a w jaki się jej przekazać wogóle nie da czy ktoś oprócz mnie samej rozumie co ja tu piszę i o co mi chodzi ?? :P a ciebie danielku to podejżewam w końcu uda sie odwiedzić kiedyś (w każdym razie mam taką cichą nadzieję) :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Wojtek i Gosia. 19.07.04, 19:43 To jest niewielka paczuszka, a raczej dwie i nie da się tego przesłać pocztą Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Wojtek i Gosia. 20.07.04, 09:17 A ja mam taka koncepcje ze zapakuje was do białej taxóki i pojedziemy w niedzielne popołudnie do Daniela i zobaczym gdzie ten człowiek mieszka i odbierzemy prezenty i jeszcze 2 miejsca sa w aucie ale to juz pewnie zarezerwowane :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Wojtek i Gosia. 20.07.04, 17:04 Dobra koncepcja Wojtuś. Tak trzymaj. Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: Wojtek i Gosia. 02.08.04, 12:19 Na łamach forum pragnę złożyć serdeczne podziękowania dla Daniela ( administratora tego forum ) ;P za niespodziankę jaką zostałam obdarowana krótki w sumie czas temu :) niespodzianka została nazwana szlachetnie imieniem "Rudolf" - z racji cudownego czerwonego nosa Ja wiem że nadawanie imion reniferom czy łosiom (bo sama nie wiem co to dokładnie :) jest dziecinne w moim wieku :P no ale cóż - taka już czasem jestem :P Więc dziękuję ci Daniel za Rudolfa :) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Wojtek i Gosia. 02.08.04, 18:41 Nie ma za co. Cieszę się, że niespodzianka Ci się spodobała. Nawet nie wiedziałem, że wywoła taki efekt. Jestem zaskoczony. Serio mówie. Pozdrawiam Daniel rozdający renifery. P.S. Kto chce jeszcze niespodziankę?? P.S.2 Nawet nie wiecie jakie miałem problemy na granicy, gdy wracałem z Alaski z tymi reniferami :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
secret_service Re: Rozdaje niespodzianki. Hehe 24.08.04, 16:40 Ja też bym chciał. A największą by była ta, że ktoś by się przyłączył do mojego forum. Nie dotyczy to Dana, bo on już to uczynił, a co z pozostałymi ludźmi na tym forum?? Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: Rozdaje niespodzianki. Hehe 10.09.04, 23:28 Może czas żebyś wreszcie sam jakąś niespodziankę otrzymał ?? Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Rozdaje niespodzianki. Hehe 11.09.04, 14:52 A kto mi taką da?? A to ja rozdaje w tym wątki niespodzianki!! Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: Rozdaje niespodzianki. Hehe 11.09.04, 14:57 :P Nie ma tak, kto jak kto, ale ty na niespodziankę zasłużyłeś :) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Rozdaje niespodzianki. Hehe 11.09.04, 15:13 Fajnie, że ktoś jeszcze o mnie pamięta <łza w oku> ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciasf Re: Rozdaje niespodzianki. Hehe 10.09.04, 23:36 A moze dla ciebie daniel bedzie jakas niespodzianka??:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Rozdaje niespodzianki. Hehe 11.09.04, 14:55 A jaką niepodziankę macie dla mnie?? Odpowiedz Link Zgłoś
jatotylko Re: Rozdaje niespodzianki. Hehe 11.09.04, 14:58 I nie wiem czy wiesz, ale nie mówi się o niespodziankach bo to już nie byłaby niespodzianka :P Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Rozdaje niespodzianki. Hehe 11.09.04, 15:14 Niby tak, ale ja nikomu o tym nie powiem :D Odpowiedz Link Zgłoś