kanuk 06.07.04, 09:20 a ciemu nie od siebie ? alfabetycznie muzycznie najpierw bylby jeszcze np. Chet Atkins . a teraz nastepuje 200 wklejek i potem 500 innych i liczba postow staje sie imponujaca. zgrywusy z cudzych patefonow. drozdzowa infekcja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miltonia Re: zacznij od Bacha 06.07.04, 15:27 Od siebie moze zaczac najwyzej Aniela. My jestesmy alfabetycznie odleglejsi. Odpowiedz Link Zgłoś
h.lecter zacznij od Bacha 20.07.04, 15:53 To zaczynam: Bacha miała fajny biust, a Zośka coś co lubię Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: zacznij od Bacha 20.07.04, 16:52 najgorzej jednak,ze A. licja juz tu nie mieszka :( Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: zacznij od Bacha 21.07.04, 08:13 Ooodległa pozycja na "O", może kiedyś doczekam? Offen-Bach na przykład to też Bach jakiś Odpowiedz Link Zgłoś
slovianecka (may)bach 22.07.04, 19:39 ojca Rydzyka - to jest dopiero niezła "furka" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: (may)bach 22.07.04, 19:58 gdyby nie Offenbach to na Maybachu by sie konczylo. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: (may)bach 22.07.04, 21:36 Takim zaparkowac w Warszawie, to lepiej juz go nie miec, bo czlowiek tylko by sie wq... dwa razy wiecej niz teraz. Wystarczy jakas terenowka a za reszte mozna zrobic bankiet. Odpowiedz Link Zgłoś
majenka3 Re: (may)bach 22.07.04, 21:50 Przed chwila obejrzalam sobie to cudo z "postacią na tle" (podsuneli mi tu dla poszerzenia..:)...na stronce zdaje sie nie ma tego, albo nie umiem znaleźć...mogę podeslać Ci to Miltonia na gazetową??..naprawde nieeezle :) jeszcze brakuje tylko "narprawdeee warto :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: (may)bach 22.07.04, 22:42 Obejrzalam go sobie na stronie firmowej. Mnie takie samochody nie rajcuja, jeno terenowki. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik bachmat byłby chyba bardziej w duchu narodowym 23.07.04, 08:26 a rząd też można zamówić odpowiednio okazały i z parkowaniem niet problema tylko czy bachmat się pisze przez ch? bo nie jestem pewien... Odpowiedz Link Zgłoś