ryza_malpa1 07.07.04, 12:23 Dlaczego w tym domu jest taki chlew???????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena_gd Re: Szału dostaję!!!! 07.07.04, 13:04 ryza_malpa1 napisała: > Dlaczego w tym domu jest taki chlew???????????????????????????????????? kto go zrobił cholera i kto posprząta;)) Odpowiedz Link Zgłoś
swojadroga Re: Szału dostaję!!!! 07.07.04, 13:13 Mnie tam nie było, jakby kto pytał...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Szału dostaję!!!! 07.07.04, 13:16 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! My go narobiliśmy albowiem od dłuższego czasu jest sytuacja że "po co sprzątac, i tak sie przeprowadzamy". Niestety zanim sie przeprowadzimy to nie wytrzymałam. Ale przy okazji odkryłam gdzie powstałonowe gniazdo moli :-# Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Szału dostaję!!!! 07.07.04, 13:35 a my się nigdzie nie przeprowadzamy, ale dzieci wyjeżdżają i myślą, że matka posprząta jak będzie sama... a matka będzie miała dużo ciekawsze zajęcia, ooooooooooooooooooooo;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Szału dostaję!!!! 07.07.04, 14:25 Może chcesz się zamienić Ryża:-))? Ja biorę twój bałagan w ciemno:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ryza_malpa1 Re: Szału dostaję!!!! 07.07.04, 16:21 W życiu! Bałagan to nic, jeszcze mam przeprowadzkę i co sie z tymn wiąże ekspresowe wykańczanie nowego mieszkania tak, zeby zdążyć zanim sie rozlecę. Także gruzu, płytek, cementu itp. mam i tak pod dostatkiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: Szału dostaję!!!! 07.07.04, 17:24 Masz po prostu bardzo intensywny rok. Dziecko w drodze, ślub, przeprowadzka:- )). Nie jedna by ci zazdrościła:-)) Odpowiedz Link Zgłoś