Dodaj do ulubionych

Przysłowie: Jak cie widzą ...

19.03.02, 13:39
to pracuj!
no to pracuję...
PA!
Obserwuj wątek
    • mag_nolia Re: Przysłowie: Jak cie widzą ... 20.03.02, 09:58
      Jak Cię widzą...to uśmiechem okaż im, żżże jesteś człowiekiem sukcesu...
      nawet jeśli w środku Ci smutno?
      • leopard Re: Przysłowie: Jak cie widzą ... 20.03.02, 10:13
        A jest Ci smutno? Jeśli tak to olej pracę i pozostań na forum! :))))
        • mag_nolia Re: Przysłowie: Jak cie widzą ... 20.03.02, 10:28
          leopard napisał(a):

> A jest Ci smutno? Jeśli tak to olej pracę i pozostań na forum! :))))
          Leopardzie! na dziś zapisałam się do klubu pracusiów...
          pozdrawiam!

• dzyt Re: Przysłowie: Jak cie widzą ... 20.03.02, 10:18
      ...to oczy muszą zamknąć! :)
      • mag_nolia Re: Przysłowie: Jak cie widzą ... 20.03.02, 10:29
        dzyt napisał(a):

> ...to oczy muszą zamknąć! :)
        przymknąć z zachwytu, upojeni Twym widokiem...?

• leopard Re: Przysłowie: Jak cie widzą ... 20.03.02, 10:37
          Ja jak się upajam, to oczu nie zamykam. Wręcz przeciwnie, otwieram je szeroko,
          czasem razem z gębą - ale to musi być wyjątkowy obiekt do patrzenia!
          • mag_nolia Re: Przysłowie: Jak cie widzą ... 20.03.02, 10:40
            leopard napisał(a):

> Ja jak się upajam, to oczu nie zamykam. Wręcz przeciwnie, otwieram je szeroko,
            > czasem razem z gębą - ale to musi być wyjątkowy obiekt do patrzenia!

i wszystkie okolioczne muchy wpadają Ci prosto do gardła...?
            • leopard Re: Przysłowie: Jak cie widzą ... 20.03.02, 10:42
              Nie, nie, u mnie każda wlatująca mucha zdycha wcześniej ze śmiechu jak
              przeczyta listę płac.
              • Gość: magnolia Re: Przysłowie: Jak cie widzą ... IP: 195.205.73.* 20.03.02, 11:01
                leopard napisał(a):

> Nie, nie, u mnie każda wlatująca mucha zdycha wcześniej ze śmiechu jak
                > przeczyta listę płac.
                hmmm, maciw więc w okolicy wykształcone, czytajace muchy...?

• leopard Re: Przysłowie: Jak cie widzą ... 20.03.02, 11:24
                  Tak, wbrew wszelkim kwitom mówiącym o ukończonych szkołach moich
                  współpracowników, muchy mają wybitne wykształcenie...
                  • mag_nolia Re: Przysłowie: Jak cie widzą ... 20.03.02, 11:28
                    leopard napisał(a):

> Tak, wbrew wszelkim kwitom mówiącym o ukończonych szkołach moich
                    > współpracowników, muchy mają wybitne wykształcenie...

hm, czynicie więc nakłady na ich wykształcenie, by dopuszczać później do
                    przedwczesnej śmierci na skutek niedoceniania płacowego...?
                    cóż za marnotrastwo potencjału...?!\
                    p
                    • leopard Re: Przysłowie: Jak cie widzą ... 20.03.02, 11:33
                      Dlatego trzeba: podnieść płace, zamknąć gęby, nie zatrudniać osób atrakcyjnych
                      wizualnie!
                      • jasmina_tdi leo:)))))) 20.03.02, 11:34
                        tylko z tym ostatnim sie nie zgadzam:)))))

leopard napisał(a):

> Dlatego trzeba: podnieść płace, zamknąć gęby, nie zatrudniać osób atrakcyjnych
                        > wizualnie!

• mag_nolia Re: Przysłowie: Jak cie widzą ... 20.03.02, 11:35
                        leopard napisał(a):

> Dlatego trzeba: podnieść płace, zamknąć gęby, nie zatrudniać osób atrakcyjnych
                        > wizualnie!

to nazywałoby się dyskryminacją...
                        ...i do tego firma pełna brzydali...

• jasmina_tdi Re: Przysłowie: Jak cie widzą ... 20.03.02, 11:36
                          brzydale sa najfajniejsi i najprzystojniejsi:))))

mag_nolia napisał(a):

> leopard napisał(a):
                          >
                          > > Dlatego trzeba: podnieść płace, zamknąć gęby, nie zatrudniać osób atrakcyj
                          > nych
                          > > wizualnie!
                          >
                          > to nazywałoby się dyskryminacją...
                          > ...i do tego firma pełna brzydali...
                          >
                          >

• leopard Re: Przysłowie: Jak cie widzą ... 20.03.02, 11:40
                            Witaj J-minko! Dobrze mówisz, otwiera się dla mnie szansa! Kochajcie brzydali
                            dziewczyny!
                            • jasmina_tdi leo:))) 20.03.02, 11:41
                              brzydota wynika z charakteru, a nie z powloki, w ktorej więzimy nasze dusze :))))

leopard napisał(a):

> Witaj J-minko! Dobrze mówisz, otwiera się dla mnie szansa! Kochajcie brzydali
                              > dziewczyny!

• mag_nolia Re: Przysłowie: Jak cie widzą ... 20.03.02, 11:44
                              leopard napisał(a):

> Witaj J-minko! Dobrze mówisz, otwiera się dla mnie szansa! Kochajcie brzydali
                              > dziewczyny!
                              Leo, jeśli mamy Cie kochać, to musisz coś więcej...o sobie...

• jasmina_tdi Re: Przysłowie: Jak cie widzą ... 20.03.02, 11:49
                                ale po co??
                                1.ma fajnego nicka
                                2.jest slodki
                                3.ma zniewalajacy glos
                                no czego chcesz wiecej??????:)))

mag_nolia napisał(a):

> leopard napisał(a):
                                >
                                > > Witaj J-minko! Dobrze mówisz, otwiera się dla mnie szansa! Kochajcie brzyd
                                > ali
                                > > dziewczyny!
                                > Leo, jeśli mamy Cie kochać, to musisz coś więcej...o sobie...
                                >

• mag_nolia Re: Przysłowie: Jak cie widzą ... 20.03.02, 11:51
                                  jasmina_tdi napisał(a):

> ale po co??
                                  > 1.ma fajnego nicka
                                  > 2.jest slodki
                                  > 3.ma zniewalajacy glos
                                  > no czego chcesz wiecej??????:)))
                                  > no głosu jeszcze nie słyszałam, i np. uważam , że do całej atrakcyjności
                                  powinien np. uwielbiać objadać się truskawkami z bitą śmietaną,...jak ja...
                                  > mag_nolia napisał(a):
                                  >
                                  > > leopard napisał(a):
                                  > >
                                  > > > Witaj J-minko! Dobrze mówisz, otwiera się dla mnie szansa! Kochajcie
                                  > brzyd
                                  > > ali
                                  > > > dziewczyny!
                                  > > Leo, jeśli mamy Cie kochać, to musisz coś więcej...o sobie...
                                  > >
                                  >

• Gość: laura! Re: Przysłowie: Jak cie widzą ... IP: 212.182.114.* 20.03.02, 11:45
                            jasmina_tdi napisał(a):

> brzydale sa najfajniejsi i najprzystojniejsi:))))
                            >

cześc jasmina ;)))
                            a jak zakończyła sie historia pięknego męskiego głosu ?
                            moja praktyka telefoniczna każe wysnuć bezwględne wnioski,
                            że najbardziej czarujące głosy męskie
                            przynależa do najmniej interesujących wizualnie mężczyzn ...
                            a może to moja wyobraźnia szczytuje niepotrzebnie ;))))

• jasmina_tdi glos :))))))))))))))))) laura! 20.03.02, 11:47
                              glos zawezwal mnie wczoraj sluzbowo na spotkanie...........................
                              eh...no jakby ...tu..... ten
                              tego...eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....:))))))))))))))))
                              hehehehehehehehehehe..... nie no to w koncu nie jego wina!!!!!!!!!!!!

Gość portalu: laura! napisał(a):

> jasmina_tdi napisał(a):
                              >
                              > > brzydale sa najfajniejsi i najprzystojniejsi:))))
                              > >
                              >
                              > cześc jasmina ;)))
                              > a jak zakończyła sie historia pięknego męskiego głosu ?
                              > moja praktyka telefoniczna każe wysnuć bezwględne wnioski,
                              > że najbardziej czarujące głosy męskie
                              > przynależa do najmniej interesujących wizualnie mężczyzn ...
                              > a może to moja wyobraźnia szczytuje niepotrzebnie ;))))
                              >

• Gość: laura! Re: glos :))))))))))))))))) laura! IP: 212.182.114.* 20.03.02, 12:00
                                jasmina_tdi napisał(a):

> glos zawezwal mnie wczoraj sluzbowo na spotkanie...........................
                                > eh...no jakby ...tu..... ten
                                > tego...eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....:))))))))))))))))
                                > hehehehehehehehehehe..... nie no to w koncu nie jego wina!!!!!!!!!!!!
                                >

wieeeeeeeeeeedziałam ;))))))))))
                                dołącze to doświadczenie do moich badań nad złudnoscią zawarta w męskim głosie

założę się, ze po wizualizacji już i "głos" nie tak czarujący ;))))

• jasmina_tdi Re: glos :))))))))))))))))) laura! 20.03.02, 12:16
                                  chyle czolo przed Twoja wiedza:)))))))) dalej czaruje mnie przez ten telefon, ale
                                  to juz nie to..... gdyby choc nie byl ode mnie nizszy o pol glowy, a tak????:))))

Gość portalu: laura! napisał(a):

>
                                  > wieeeeeeeeeeedziałam ;))))))))))
                                  > dołącze to doświadczenie do moich badań nad złudnoscią zawarta w męskim głosie
                                  >
                                  > założę się, ze po wizualizacji już i "głos" nie tak czarujący ;))))
                                  >

• leopard Re: Przysłowie: Jak cie widzą ... 20.03.02, 11:54
                              W tej dziedzinie wszelkie definicje padają! Wiem napewno, że najbrzydszy jest
                              we mnie charakter, do reszty można przywyknąć.
                              • swobodny_george Re: Przysłowie: Jak cie widzą ... 20.03.02, 12:00
                                ale czy aby warto??????:)

leopard napisał(a):

> W tej dziedzinie wszelkie definicje padają! Wiem napewno, że najbrzydszy jest
                                > we mnie charakter, do reszty można przywyknąć.

• leopard Re: Przysłowie: Jak cie widzą ... 20.03.02, 12:06
                                  Napewno nie! Przecież to oczywiste.
                                  • jasmina_tdi Re: Przysłowie: Jak cie widzą ... 20.03.02, 12:16
                                    oj leo nie rob z siebie takiego potwora bo i tak Ci nie wierze :)))))

leopard napisał(a):

> Napewno nie! Przecież to oczywiste.

• leopard Re: Przysłowie: do Sminki 20.03.02, 12:25
                                      Przecież każdy chłop to potworowate zwierze o niewiadomych zachowaniach! I ta
                                      niewiadoma jest jak loteryjny kupon, budzi tyle nadzieji i czasem jest wygrana!
                                      • jasmina_tdi Re: Przysłowie: do Sminki 20.03.02, 12:28
                                        jak w piosence Rynkowskiego..los sie smial, bo znow falszywa nadzieje dal.... czy
                                        jakos tak :((((( no jak jestes takim potworem to bardzo mi smutno...pa!

leopard napisał(a):

> Przecież każdy chłop to potworowate zwierze o niewiadomych zachowaniach! I ta
                                        > niewiadoma jest jak loteryjny kupon, budzi tyle nadzieji i czasem jest wygrana!
                                        >

• leopard Re: Przysłowie: do Sminki 20.03.02, 12:36
                                          Nieeee, to tylko taka prowokacja! Nie uciekaj...!
                                          • jasmina_tdi leo 20.03.02, 12:44
                                            juz ucieklam:((((( ja tam wierze ludziom na slowo -no chyba nie chcesz mi
                                            powiedziec, ze mnie oklamales, co????

leopard napisał(a):

> Nieeee, to tylko taka prowokacja! Nie uciekaj...!

• leopard Re: leo 20.03.02, 12:52
                                              Nie wszystko to jest zaraz kłamstwo. Ale przeczuwam jakiś maleńki podstęp w
                                              Twoim pytaniu...
                                              • jasmina_tdi Re: leo 20.03.02, 12:57
                                                jaki tam podstep:)))) nie lubie klamczuszkow, nawet slodkich:)))

leopard napisał(a):

> Nie wszystko to jest zaraz kłamstwo. Ale przeczuwam jakiś maleńki podstęp w
                                                > Twoim pytaniu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka