mag_nolia 19.03.02, 13:39 to pracuj! no to pracuję... PA! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mag_nolia Re: Przysłowie: Jak cie widzą ... 20.03.02, 09:58 Jak Cię widzą...to uśmiechem okaż im, żżże jesteś człowiekiem sukcesu... nawet jeśli w środku Ci smutno? Odpowiedz Link Zgłoś
leopard Re: Przysłowie: Jak cie widzą ... 20.03.02, 10:13 A jest Ci smutno? Jeśli tak to olej pracę i pozostań na forum! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Przysłowie: Jak cie widzą ... 20.03.02, 10:28 leopard napisał(a): > A jest Ci smutno? Jeśli tak to olej pracę i pozostań na forum! :)))) Leopardzie! na dziś zapisałam się do klubu pracusiów... pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: Przysłowie: Jak cie widzą ... 20.03.02, 10:18 ...to oczy muszą zamknąć! :) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Przysłowie: Jak cie widzą ... 20.03.02, 10:29 dzyt napisał(a): > ...to oczy muszą zamknąć! :) przymknąć z zachwytu, upojeni Twym widokiem...? Odpowiedz Link Zgłoś
leopard Re: Przysłowie: Jak cie widzą ... 20.03.02, 10:37 Ja jak się upajam, to oczu nie zamykam. Wręcz przeciwnie, otwieram je szeroko, czasem razem z gębą - ale to musi być wyjątkowy obiekt do patrzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Przysłowie: Jak cie widzą ... 20.03.02, 10:40 leopard napisał(a): > Ja jak się upajam, to oczu nie zamykam. Wręcz przeciwnie, otwieram je szeroko, > czasem razem z gębą - ale to musi być wyjątkowy obiekt do patrzenia! i wszystkie okolioczne muchy wpadają Ci prosto do gardła...? Odpowiedz Link Zgłoś
leopard Re: Przysłowie: Jak cie widzą ... 20.03.02, 10:42 Nie, nie, u mnie każda wlatująca mucha zdycha wcześniej ze śmiechu jak przeczyta listę płac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: Przysłowie: Jak cie widzą ... IP: 195.205.73.* 20.03.02, 11:01 leopard napisał(a): > Nie, nie, u mnie każda wlatująca mucha zdycha wcześniej ze śmiechu jak > przeczyta listę płac. hmmm, maciw więc w okolicy wykształcone, czytajace muchy...? Odpowiedz Link Zgłoś
leopard Re: Przysłowie: Jak cie widzą ... 20.03.02, 11:24 Tak, wbrew wszelkim kwitom mówiącym o ukończonych szkołach moich współpracowników, muchy mają wybitne wykształcenie... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Przysłowie: Jak cie widzą ... 20.03.02, 11:28 leopard napisał(a): > Tak, wbrew wszelkim kwitom mówiącym o ukończonych szkołach moich > współpracowników, muchy mają wybitne wykształcenie... hm, czynicie więc nakłady na ich wykształcenie, by dopuszczać później do przedwczesnej śmierci na skutek niedoceniania płacowego...? cóż za marnotrastwo potencjału...?!\ p Odpowiedz Link Zgłoś
leopard Re: Przysłowie: Jak cie widzą ... 20.03.02, 11:33 Dlatego trzeba: podnieść płace, zamknąć gęby, nie zatrudniać osób atrakcyjnych wizualnie! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi leo:)))))) 20.03.02, 11:34 tylko z tym ostatnim sie nie zgadzam:))))) leopard napisał(a): > Dlatego trzeba: podnieść płace, zamknąć gęby, nie zatrudniać osób atrakcyjnych > wizualnie! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Przysłowie: Jak cie widzą ... 20.03.02, 11:35 leopard napisał(a): > Dlatego trzeba: podnieść płace, zamknąć gęby, nie zatrudniać osób atrakcyjnych > wizualnie! to nazywałoby się dyskryminacją... ...i do tego firma pełna brzydali... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Przysłowie: Jak cie widzą ... 20.03.02, 11:36 brzydale sa najfajniejsi i najprzystojniejsi:)))) mag_nolia napisał(a): > leopard napisał(a): > > > Dlatego trzeba: podnieść płace, zamknąć gęby, nie zatrudniać osób atrakcyj > nych > > wizualnie! > > to nazywałoby się dyskryminacją... > ...i do tego firma pełna brzydali... > > Odpowiedz Link Zgłoś
leopard Re: Przysłowie: Jak cie widzą ... 20.03.02, 11:40 Witaj J-minko! Dobrze mówisz, otwiera się dla mnie szansa! Kochajcie brzydali dziewczyny! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi leo:))) 20.03.02, 11:41 brzydota wynika z charakteru, a nie z powloki, w ktorej więzimy nasze dusze :)))) leopard napisał(a): > Witaj J-minko! Dobrze mówisz, otwiera się dla mnie szansa! Kochajcie brzydali > dziewczyny! Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Przysłowie: Jak cie widzą ... 20.03.02, 11:44 leopard napisał(a): > Witaj J-minko! Dobrze mówisz, otwiera się dla mnie szansa! Kochajcie brzydali > dziewczyny! Leo, jeśli mamy Cie kochać, to musisz coś więcej...o sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Przysłowie: Jak cie widzą ... 20.03.02, 11:49 ale po co?? 1.ma fajnego nicka 2.jest slodki 3.ma zniewalajacy glos no czego chcesz wiecej??????:))) mag_nolia napisał(a): > leopard napisał(a): > > > Witaj J-minko! Dobrze mówisz, otwiera się dla mnie szansa! Kochajcie brzyd > ali > > dziewczyny! > Leo, jeśli mamy Cie kochać, to musisz coś więcej...o sobie... > Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Przysłowie: Jak cie widzą ... 20.03.02, 11:51 jasmina_tdi napisał(a): > ale po co?? > 1.ma fajnego nicka > 2.jest slodki > 3.ma zniewalajacy glos > no czego chcesz wiecej??????:))) > no głosu jeszcze nie słyszałam, i np. uważam , że do całej atrakcyjności powinien np. uwielbiać objadać się truskawkami z bitą śmietaną,...jak ja... > mag_nolia napisał(a): > > > leopard napisał(a): > > > > > Witaj J-minko! Dobrze mówisz, otwiera się dla mnie szansa! Kochajcie > brzyd > > ali > > > dziewczyny! > > Leo, jeśli mamy Cie kochać, to musisz coś więcej...o sobie... > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laura! Re: Przysłowie: Jak cie widzą ... IP: 212.182.114.* 20.03.02, 11:45 jasmina_tdi napisał(a): > brzydale sa najfajniejsi i najprzystojniejsi:)))) > cześc jasmina ;))) a jak zakończyła sie historia pięknego męskiego głosu ? moja praktyka telefoniczna każe wysnuć bezwględne wnioski, że najbardziej czarujące głosy męskie przynależa do najmniej interesujących wizualnie mężczyzn ... a może to moja wyobraźnia szczytuje niepotrzebnie ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi glos :))))))))))))))))) laura! 20.03.02, 11:47 glos zawezwal mnie wczoraj sluzbowo na spotkanie........................... eh...no jakby ...tu..... ten tego...eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....:)))))))))))))))) hehehehehehehehehehe..... nie no to w koncu nie jego wina!!!!!!!!!!!! Gość portalu: laura! napisał(a): > jasmina_tdi napisał(a): > > > brzydale sa najfajniejsi i najprzystojniejsi:)))) > > > > cześc jasmina ;))) > a jak zakończyła sie historia pięknego męskiego głosu ? > moja praktyka telefoniczna każe wysnuć bezwględne wnioski, > że najbardziej czarujące głosy męskie > przynależa do najmniej interesujących wizualnie mężczyzn ... > a może to moja wyobraźnia szczytuje niepotrzebnie ;)))) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laura! Re: glos :))))))))))))))))) laura! IP: 212.182.114.* 20.03.02, 12:00 jasmina_tdi napisał(a): > glos zawezwal mnie wczoraj sluzbowo na spotkanie........................... > eh...no jakby ...tu..... ten > tego...eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....:)))))))))))))))) > hehehehehehehehehehe..... nie no to w koncu nie jego wina!!!!!!!!!!!! > wieeeeeeeeeeedziałam ;)))))))))) dołącze to doświadczenie do moich badań nad złudnoscią zawarta w męskim głosie założę się, ze po wizualizacji już i "głos" nie tak czarujący ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: glos :))))))))))))))))) laura! 20.03.02, 12:16 chyle czolo przed Twoja wiedza:)))))))) dalej czaruje mnie przez ten telefon, ale to juz nie to..... gdyby choc nie byl ode mnie nizszy o pol glowy, a tak????:)))) Gość portalu: laura! napisał(a): > > wieeeeeeeeeeedziałam ;)))))))))) > dołącze to doświadczenie do moich badań nad złudnoscią zawarta w męskim głosie > > założę się, ze po wizualizacji już i "głos" nie tak czarujący ;)))) > Odpowiedz Link Zgłoś
leopard Re: Przysłowie: Jak cie widzą ... 20.03.02, 11:54 W tej dziedzinie wszelkie definicje padają! Wiem napewno, że najbrzydszy jest we mnie charakter, do reszty można przywyknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
swobodny_george Re: Przysłowie: Jak cie widzą ... 20.03.02, 12:00 ale czy aby warto??????:) leopard napisał(a): > W tej dziedzinie wszelkie definicje padają! Wiem napewno, że najbrzydszy jest > we mnie charakter, do reszty można przywyknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
leopard Re: Przysłowie: Jak cie widzą ... 20.03.02, 12:06 Napewno nie! Przecież to oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Przysłowie: Jak cie widzą ... 20.03.02, 12:16 oj leo nie rob z siebie takiego potwora bo i tak Ci nie wierze :))))) leopard napisał(a): > Napewno nie! Przecież to oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
leopard Re: Przysłowie: do Sminki 20.03.02, 12:25 Przecież każdy chłop to potworowate zwierze o niewiadomych zachowaniach! I ta niewiadoma jest jak loteryjny kupon, budzi tyle nadzieji i czasem jest wygrana! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Przysłowie: do Sminki 20.03.02, 12:28 jak w piosence Rynkowskiego..los sie smial, bo znow falszywa nadzieje dal.... czy jakos tak :((((( no jak jestes takim potworem to bardzo mi smutno...pa! leopard napisał(a): > Przecież każdy chłop to potworowate zwierze o niewiadomych zachowaniach! I ta > niewiadoma jest jak loteryjny kupon, budzi tyle nadzieji i czasem jest wygrana! > Odpowiedz Link Zgłoś
leopard Re: Przysłowie: do Sminki 20.03.02, 12:36 Nieeee, to tylko taka prowokacja! Nie uciekaj...! Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi leo 20.03.02, 12:44 juz ucieklam:((((( ja tam wierze ludziom na slowo -no chyba nie chcesz mi powiedziec, ze mnie oklamales, co???? leopard napisał(a): > Nieeee, to tylko taka prowokacja! Nie uciekaj...! Odpowiedz Link Zgłoś
leopard Re: leo 20.03.02, 12:52 Nie wszystko to jest zaraz kłamstwo. Ale przeczuwam jakiś maleńki podstęp w Twoim pytaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: leo 20.03.02, 12:57 jaki tam podstep:)))) nie lubie klamczuszkow, nawet slodkich:))) leopard napisał(a): > Nie wszystko to jest zaraz kłamstwo. Ale przeczuwam jakiś maleńki podstęp w > Twoim pytaniu... Odpowiedz Link Zgłoś