Dodaj do ulubionych

DRRRRANIU!!!!!!!!!!

IP: 9.67.96.* 20.03.02, 08:49
..pewna osoba tak mówi,....:))
..a Tygrysek to kocha, uwielbia , ubóstwia!!!!!!!!:))))
..szaleje kiedy to słyszy z jej ust!!!!!:))
..cudownych ust!!!!!:))

tygrysek...
Obserwuj wątek
    • Gość: tygrysek Re: DRRRRANIU!!!!!!!!!! IP: 9.67.96.* 20.03.02, 09:57
      ..i ma oczy w których nawet niebo ma inny odcień błękitu!!:)))))

tygrysek...
      • jeniffer Re: DRRRRANIU!!!!!!!!!! 20.03.02, 10:08
        ooo ... to jest nas kilka?... ja też lubię mówić: ty draniu !!! ...
        • Gość: tygrysek Re: DRRRRANIU!!!!!!!!!! IP: 9.67.96.* 20.03.02, 10:11
          ..na serio!!!???:)))),..ale ja nie wiem czy ona to lubi mówić..:)))
          ..ale za to Tygrysek uwielbia tego słuchać!!!!:))))
          ..jak szaleniec!!:))

tygrysek...
          • jeniffer Re: DRRRRANIU!!!!!!!!!! 20.03.02, 10:20
            to jest taki mój przekorny zwrot do osób płci męskiej ;) ....
            • Gość: tygrysek Re: DRRRRANIU!!!!!!!!!! IP: 9.67.96.* 20.03.02, 10:25
              ..no właśnie dlatego to tak uwielbiam!!!:)),..bo jest przekorny!!:)))))
              ..i jeszcze sposób w jaki ona to mówi!!!!:))))
              ..wiesz,..kiedyś widziałem taki film JENNIFER 8,...super film!,..od razu mi się
              z Tobą skojarzył:)),...oglądałaś może???:))

tygrysek...
              • jeniffer Re: DRRRRANIU!!!!!!!!!! 20.03.02, 10:28
                Gość portalu: tygrysek napisał(a):

> ..no właśnie dlatego to tak uwielbiam!!!:)),..bo jest przekorny!!:)))))
                > ..i jeszcze sposób w jaki ona to mówi!!!!:))))
                > ..wiesz,..kiedyś widziałem taki film JENNIFER 8,...super film!,..od razu mi się
                > z Tobą skojarzył:)),...oglądałaś może???:))

Nie przypominam sobie, ale moja pamięc ostatnio plata mi figle ... a może tych
                rzeczy do zapamiętania tyle ...
                >
                >
                > tygrysek...

• jeniffer Re: DRRRRANIU!!!!!!!!!! 20.03.02, 10:22

> ..na serio!!!???:)))),..ale ja nie wiem czy ona to lubi mówić..:)))
            > ..ale za to Tygrysek uwielbia tego słuchać!!!!:))))
            > ..jak szaleniec!!:))
            >
            >
            > tygrysek...

jak nie wiesz czy ona lubi to mówic to w takim razie skąd wiesz ze lubisz tego
            słuchać... Pokrecone to troche ...
            • Gość: tygrysek Re: DRRRRANIU!!!!!!!!!! IP: 9.67.96.* 20.03.02, 10:32
              ..no bo wiem co lubię a czego nie!:))),..i nieważne czy ona to lubi czy nie,
              ważne że ja lubię!!!:))),..szczególnie jak to wymawia z lekkim usmiechem!!:)))

tygrysek...
              PS:..ten film na serio fajny!
    • Gość: Aroska Re: DRRRRANIU!!!!!!!!!! IP: 195.116.92.* 20.03.02, 10:32
      ......wiedziałam Kochanie, że to Twój wątek:)))))))))))))))
      • Gość: tygrysek Re: DRRRRANIU!!!!!!!!!!/Aroska IP: 9.67.96.* 20.03.02, 10:33
      • Gość: tygrysek Re: DRRRRANIU!!!!!!!!!!/Aroska IP: 9.67.96.* 20.03.02, 10:34
        ..a skąd wiedziałaś?????:)))))))))
        • Gość: tygrysek Re: DRRRRANIU!!!!!!!!!!/Jeniffer IP: 9.67.96.* 20.03.02, 10:39
          ..a Tygryski w ogóle sa pokręcone!!:)))))
          ..i za to wszyscy je kochają!!:))))

tygrysek...
          PS:..to aż tyle masz do zapamietania!??,..no, no...:))))
    • jeniffer Re: DRRRRANIU!!!!!!!!!! 20.03.02, 10:38
      Tygrys, drrraniu!
      Uciekam stad ;)
      Pa, pa ...
      • Gość: tygrysek Re: DRRRRANIU!!!!!!!!!! IP: 9.67.96.* 20.03.02, 10:51
        ...dlaczego!!???:((((((((,..
        ..czytaj wyżej!!
        • Gość: Aroska Re: DRRRRANIU!!!!!!!!!! IP: 195.116.92.* 20.03.02, 10:59
          Skąd wiedziałam?????? Intuicja........Kochanie:))))))))
          Ciekawe kto przepłoszył tą Twoją Jeniffer.....??????:))))))) Tak Ci za nią
          tęskno??????????
        • jeniffer Re: DRRRRANIU!!!!!!!!!! 20.03.02, 11:00

> ...dlaczego!!???:((((((((,..
          > ..czytaj wyżej!!

co mam czytac wyżej?...
          poza tym to jestes EGOISTCZNYM DRANIEM!!! cytuje:
          '..no bo wiem co lubię a czego nie!:))),..i nieważne czy ona to lubi czy nie,
          ważne że ja lubię!!!:))),..szczególnie jak to wymawia z lekkim usmiechem!!:)))"
          ...myślisz tylko o sobie :(

co do pamietania to czasami mam baaaaardzo duzo rzeczy do zrobienia, o których
          szybko mi sie jakoś zapomina. Poza tym jestem troche roztrzepana...

• Gość: tygrysek Re: DRRRRANIU!!!!!!!!!!/Jeniffer IP: 9.67.96.* 20.03.02, 11:15
            ..o nie!!,..na pewno nie jestem egoistą!!:)),..źle mnie zrozumiałaś!!:)
            ..miałem na mysli że to lubię bez względu na to czy ona lubi bo ja Ją tak
            bardzo lubię!!:)))),..właśnie dlatego to tak lubią bo ją lubię..:)))
            kpw...???:)))

tygrysek...
            • Gość: tygrysek Re: DRRRRANIU!!!!!!!!!!/Aroska IP: 9.67.96.* 20.03.02, 11:17
              ..no właśnie kto?????:))))))))))))

tygrysek...
              • jeniffer Re: DRRRRANIU!!!!!!!!!! 20.03.02, 11:23
                nikt :-O
                tygrys draniu jeszcze mi nie wyjasniłeś jak to jest: ona do Ciebie mówi draniu
                czy tylko pisze, a może słyszysz albo widzisz jak zwraca się tak do kogoś
                innego, he?
                • Gość: tygrysek Re: DRRRRANIU!!!!!!!!!! IP: 9.67.96.* 20.03.02, 11:39
                  nooooooooo..eeeeee..tego....ona to pisze i mówi:)))
                  ..a co znaczyło to: nikt:-0 ??????

tygrysek...
                  PS>:..taki juz ze mnie zimny drań!!
                  ..i dobrze mi z tym bez dwóch zdań!!:),...znasz to???:))
                  • jeniffer Re: DRRRRANIU!!!!!!!!!! 20.03.02, 11:43
                    to nikt tyczyło sie dyskuji Twojej i Arosy na temat kto mnie spłoszył.

hmmm... zimnego drania znam nie jednego z życia ;)
                    Jesteś tygrysie zimnym daniem łamiącym kobiece serca? Dużo ich złamałeś?...
                    • Gość: tygrysek Re: DRRRRANIU!!!!!!!!!! IP: 9.67.96.* 20.03.02, 11:49
                      ..hmmmmm...draniem można być na wiele sposobów!!:))))
                      ..serc nie lubię łamać!!,...bo Tygryski są wesołe i towarzyskie!!:))
                      ...choć czasem może sie to zdarzyć niestety,...:(((((

tygrysek...
                      • jeniffer Re: DRRRRANIU!!!!!!!!!! 20.03.02, 11:52
                        czasami zdarzy Ci sie zlamać serducho jakiejś kocicy tak niechcuncy?
                        • Gość: tygrysek Re: DRRRRANIU!!!!!!!!!! IP: 9.67.96.* 20.03.02, 12:01
                          ..kiedyś tak,..;((((((,...teraz jestem ostrożniejszy..;))
                          ..a Ty??????:))))

tygrysek...
                          • jeniffer Re: DRRRRANIU!!!!!!!!!! 20.03.02, 12:10
                            chyba nie mamy za bardzo wpływu na to kto się w nas zakochuje, wiec zdarza sie
                            to chyba każdem. Jednak nie robię tego specjalnie i wycofuje się z
                            każdej 'podejrzanej' znajomosci...
                            Sama jednak lubie flirtować, kokietowac, podpuszczać i dobrze się bawić.
                            Oczywiscie jeżli druga strona nie bierze tego za bardzo na serio i ... też
                            dobrze sie bawi ;-O
                            • Gość: tygrysek Re: DRRRRANIU!!!!!!!!!! IP: 9.67.96.* 20.03.02, 12:46
                              ..no widzisz!!:))),..czyli wszystko jest ok!:))))
                              ..a ilu już tak zakokietowałaś na amen???:)))

tygrysek...
                              • jeniffer Re: DRRRRANIU!!!!!!!!!! 20.03.02, 12:48
                                na amen, to znaczy? co masz na myśli?... konkretne skutki ?
                                • Gość: tygrysek Re: DRRRRANIU!!!!!!!!!! IP: 9.67.96.* 20.03.02, 13:01
                                  ..no że zakokietowałaś faceta na dobre!!:)))
                                  ..rozłozyłaś go na deski!!:))))

tygrysek...
                                  • jeniffer Re: DRRRRANIU!!!!!!!!!! 20.03.02, 13:08
                                    tak na dechy i na dobre to jednego, ale to było dawno... teraz nastały ciężkie
                                    czasy i trzeba bardzo uwazać, bo tym chopom to sie we łbach poprzewracało - za
                                    dużo sobie wyobrażają! o i tyle ...
                                    • Gość: tygrysek Re: DRRRRANIU!!!!!!!!!! IP: 9.67.96.* 20.03.02, 13:16
                                      ..hihihi...:)),..ale ja nie jestem chłopem tylko Tygryskiem!!:)))
                                      • jeniffer Re: DRRRRANIU!!!!!!!!!! 20.03.02, 13:23
                                        Tygrys draniu ale i tak jestes przedstawicielem płci brzydkiej ;)... mimo to,
                                        na pocieszenie powiem Ci, że tygrysy to fajne chopaki :)))
                                        • Gość: tygrysek Re: DRRRRANIU!!!!!!!!!! IP: 9.67.96.* 20.03.02, 13:29
                                          ..hihi..."Mów do mnie jeszcze!...Ludzie nas nie słyszą,
                                          ...słowa te dziwnie poją i kołyszą,"

..bo Tygryski są najfajniejsze!!:)),..i najładniejsze!:))
                                          ..i w ogóle naj..!:))

tygrysek...
                                          • jeniffer Re: DRRRRANIU!!!!!!!!!! 20.03.02, 13:36
                                            tak, tak ... wiem cos o tym, bo mam małego tygryska w domu (hihihi)... wariat z
                                            niego totalny ;) do niego tez mówie draniu jak sie do mnie przytula i łasi ...
    • jeniffer Tygrys draniu już mnie porzuciłeś na pastwe losu:( 20.03.02, 14:15
      • Gość: Aroska Re: Tygrys draniu już mnie porzuciłeś na pastwe losu:( IP: 195.116.92.* 20.03.02, 14:20
        .....nie brał.......to i porzucić nie mógł.....
        • jeniffer hahaha ... n/txt 20.03.02, 14:32
          • Gość: tygrysek Re: hahaha ... n/txt IP: 9.67.96.* 20.03.02, 14:38
            ..nie porzuciłem:)))),..net mi nawala..
            ..a ten Twój Tygrysek wariat to mały kotek?????:))))
            ..co znaczy te: n/txt ??????

tygrysek...
            • jeniffer wariat ... 20.03.02, 14:48
              ...to moj kotek - tygrysek - drań okropny (bardzo szaleje i rozrabia) :-)))) ale
              jest kochaniutki ...

n/txt - wiadomosć nie zawiera w środku tekstu, jest sam temat.

• Gość: tygrysek Re: wariat ... IP: 9.67.96.* 20.03.02, 14:54
                ..kurde, nie wiedziałem!!:))),..ale musi być fajny bo wszystkie Tygryski
                takie są!!!:)))))
                ..to ty mususz stary wyjadacz netowy być!!!:)),..nie wiedziałem że to n/txt to
                znaczy!!:)))

..idę juz do domku ,..pogadamy może jutro..:))

tygrysek...
                • jeniffer pa draniu :-) n/txt 20.03.02, 14:55
                  • Gość: tygrysek Re: Jeniffer 8..:)))... IP: 9.67.96.* 21.03.02, 07:14
                    • jeniffer heloł Tygrysku :-)))) n/txt 21.03.02, 08:15
                      • Gość: tygrysek Re: Hi Jenny !!:))...a co ty niepiśmienna>???:))) IP: 9.67.96.* 21.03.02, 08:29
                        ..dziewczynko napisz cos więcej!!!:))))))))

tygrysek...
                        • jeniffer Tygrysku ... 21.03.02, 08:36
                          ...pismienna piśmienna !...
                          nie miałam czasu aby napisac cos wiecej, a bardzo chciałam jak najszybciej sie
                          z Tobą przywitać :-)))))

mamy dziś 1 dzień wiosny :-) Marzannę zrobiłeś, utopiłeś czy będziesz dopiero
                          topił?...
                          • Gość: tygrysek Re: Tygrysku ... IP: 9.67.96.* 21.03.02, 08:42
                            ..jest taka jedna co bym ja chętnie utopił!!:))
                            ....i chyba to zrobię!!!!!!!!,..KURDE!!!

tygrysek...
                            • jeniffer Re: Tygrysku ... 21.03.02, 08:55
                              taka jedna, którą byś utopił czy sprowokował sytuację aby ją później dzielnie
                              ratowac? Wiesz, jak na bohaterskiego tygrysa przystało ... ;)
                              • Gość: tygrysek Re: Tygrysku ... IP: 9.67.96.* 21.03.02, 09:08
                                ..nie,..tamta to bym raczej na serio utopił!!
                                ..a co do tej sprowokowanej sytuacji to ....:)))))))
                                ..wiesz...:)))

tygrysek...
                                • jeniffer Re: Tygrysku ... 21.03.02, 09:20
                                  taaaa ...

a wydawałoby się, że taki milutki, grzeczniutki i w ogóle tylko przytulac. A tu
                                  mu w głowie jednak jakies psikusy przemykają ...ahhh tygrys :-)
                                  hihihi...
                                  • Gość: tygrysek Re: Tygrysku ... IP: 9.67.96.* 21.03.02, 09:30
                                    ..bo Tygrysek dziki jest!!!:))
                                    ..a te psikusy to niewinne takie są!:))))..

..a jak Tygrys nie jest zły...
                                    ..to nie ma nic lepszego do przytulania!!:)

tygrysek...
                                    • jeniffer Re: Tygrysku ... 21.03.02, 09:44
                                      yhmmmm .... tygrys, jego mięciutkie foterko,silne ramię ... tak to jest to :-)

... a bez tych psikusów, brykania i szalonych pomysłow to nie byłby prawdziwy
                                      Tygrysek...
                                      • Gość: tygrysek Re: Tygrysku ... IP: 9.67.96.* 21.03.02, 09:51
                                        ..no pewnie że nie!!!!:)))),..masz w domu takiego małego Tygryska i wiesz jaki
                                        jest!!:))),
                                        ..to wyobraź sobie teraz jaki musi być duży Tygrysek!!:))

tygrysek...
                                        • jeniffer Re: Tygrysku ... 21.03.02, 10:21
                                          no tak moja miniaturka jest fantastyczna, więc prawdziwy musi byc ... ahhh, Ty
                                          tygrys dobrze wiesz jaki ;-) ...
                                          ... dopadł mnie jakiś wirus i źle sie czuję. Boli mnie gardzioło i głowa ...
                                          chyba umrę, a za oknem wioana i słońce nawet się pofatygowało zza chmurki ...
                                          ..ehhh... tygrys drrraniu ratuj!!!
                                          • Gość: tygrysek Re: Tygrysku ... IP: 9.67.96.* 21.03.02, 10:46
                                            ..poczekaj drań Cie uratuje!!!:))))
                                            ..dranie potrafia przepędzić chmury!!:))
                                            ..i znów zaświeci słońce!!:))

tygrysek...
                                            • Gość: Aroska Re: Tygrysku ... IP: 195.116.92.* 21.03.02, 10:51
                                              .........jak to dobrze, że taki jeden drań pomoże swojej Jenny.......:(((((((((
                                            • jeniffer Re: Tygrysku ... 21.03.02, 10:56
                                              ...mam propozycję ;) ja Ci dam na drugie sniadanie pyszna bułeczkę a Ty mi
                                              masażyk ... oczywiście masaż pleców :-) co Ty na to?... Bułeczki zjemy razem do
                                              kafffki, que ...
                                              • Gość: Aroska Re: Tygrysku ... IP: 195.116.92.* 21.03.02, 10:58
                                                Chyba nie trafiłaś........szczególnie z tą kafffką.....
                                                • Gość: tygrysek Re: Tygrysku .../Arosko!!:)) IP: 9.67.96.* 21.03.02, 11:01
                                                  ..Kochanie :)))))),...cmok!!:))
                                                  • Gość: tygrysek Re: Tygrysku .../Jenny... IP: 9.67.96.* 21.03.02, 11:03
                                                    ...bo wiesz tygryski nie lubią kawki...:((,..wolą Colę albo mleczko!!:))
                                                    ..ale bułeczkę chetnie!!!!:))))

tygrysek...
                                                  • Gość: Aroska Re: Tygrysku .../Tajgerku!!:)) IP: 195.116.92.* 21.03.02, 11:04
                                                    No i wszystko wróciło do normy.......mam nadzieję......:)))))))
                                                  • jeniffer Re: Tygrysku ... 21.03.02, 11:12
                                                    ok. Z mleczkiem da sie załatwic, bo jest do kawki,a kolka tyżżżżżżż... no nie
                                                    do kawki a do picia ;-)...
                                                    ...ups... chyba ktos sie wscieka, uważa mnie za konkurencję .... hihihi ... a
                                                    my tylko z tygryskiem tak dla zabicia czasu ;)...

tygrys ! uswiadom swoją lwice, że nie ma o co się wsciekać ... że my na stopie
                                                    prawie że braterskiej ;)
                                                  • Gość: Aroska Re: J. IP: 195.116.92.* 21.03.02, 11:18
                                                    ........się nie wściekam.......tym bardziej, że nie mam konkurencji:)))))))
                                                    ........i nie lwica.......wyobrażasz sobie lwa z tygrysem, bo ja nie.........
                                                  • jeniffer Re:A. 21.03.02, 11:22
                                                    ... a ja sobie dużo wyobrażam ... hmmm ... bardzo dużo :-)

...a te pazury i kły to niby na kogo sobie ostrzysz, he?...
                                                  • Gość: tygrysek Re: Jest tu jakas fajna i dziewczynka ? ... IP: 9.67.96.* 21.03.02, 11:25
                                                    ...bo wszystkie się biją!!:((((((((
                                                    ..a Aroska to faktycznie nie lwica tylko ....Tygrysica!!!!:))
                                                    ..a pazury ma tak ostre że...!!!!!:))
                                                    ..no ale jako Tygrys uwielbiam to w niej!!!:))

tygrysek...
                                                    PS:,...a co z ta bułeczką ???:))
                                                  • jeniffer Re: Jest tu jakas fajna i dziewczynka ? ... 21.03.02, 11:32
                                                    bułeczka cały czas czeka, kolki też jakas szklaneczka się znajdzie ... no
                                                    chyba, ze wolisz mliko :)

w takim razie o tu jest dla ciebie buła z lukrem .... pychotka ...

a co z moim masażem wielbicielu pieszczot i fajnych dziewczynek?...
                                                  • Gość: Aroska Re: Jest tu jakas fajna i dziewczynka ? .../T. IP: 195.116.92.* 21.03.02, 11:35
                                                    Taaaaaak????????? To kogo Ci jeszcze potrzeba??????????? Mało Ci????????
                                                    Kochanie!!!!!!!! Uważaj żebyś i tego nie stracił...........
                                                  • jeniffer Re: No Tygrys ... 21.03.02, 11:38
                                                    ... miałeś rację: jest ostra ... jak BRZYTWA ...;))))

A z Ciebie to naprawde zimny drań. No ale jak już sam powiedziałes dobrze Ci z
                                                    tym ...Chyba nie ma w życiu mężczyzny nic bardziej kręcoącego jak zazdrosna
                                                    partnerka ;)
                                                  • Gość: Aroska Re: No Tygrys ... IP: 195.116.92.* 21.03.02, 11:42
                                                    .........i bardzo nie lubię jak ktoś mówi jaka jestem...........
                                                  • Gość: tygrysek Re: No Tygrys ... IP: 9.67.96.* 21.03.02, 11:46
                                                    ..a znacie to:...szedłem sobie ulicą..to był poniedziałek
                                                    ..albo wtorek nie wiem juz,..nie zapamietałem..
                                                    ..nagle z bramy wyszło coś!,..nie to była suka!!
                                                    ..z pyska piana ciekła jej,..zerwała sie z łańcucha..

tygrysek...
                                                  • Gość: Aroska Re: No Tygrys ... IP: 195.116.92.* 21.03.02, 11:49
                                                    ........nie, nie znamy:((((((((......to ma jakiś podtekst???????:(((((((
                                                  • jeniffer Re: No Tygrys ... 21.03.02, 11:51
                                                    no ... mi to kogoś przypomina ... niech no się zastanowie chwilkę ?...
                                                  • Gość: Aroska Re: No Tygrys ... IP: 195.116.92.* 21.03.02, 11:53
                                                    .......a ja już wiem:))))))))))
                                                  • Gość: tygrysek Re: No Tygrys ... IP: 9.67.96.* 21.03.02, 11:56
                                                    ...taaaaaaaak:))...czas wracać na wrzosowisko Kochanie!!:))
                                                    ..i nie kłócić mi się więcej!!!!!..(w tym momencie Tygrys pokazuje kły)..

tygrysek...
                                                  • Gość: Aroska Re: No Tygrys ... IP: 195.116.92.* 21.03.02, 12:00
                                                    A kto mnie sprowokował?????????????
                                                    A poza tym jak tygrysica pokaże kły to Tygrys może się schować!!!!!!!!!!!!:)))
                                                    (i nie rozkazuj!!!!!! mówiłam już!!!!!!) Filmów przyrodniczych nie
                                                    oglądałeś?????????????????????

A.

Ps. Ale ok, możemy wracać...........ale razem!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • Gość: tygrysek Re: No Tygrys .../A.. IP: 9.67.96.* 21.03.02, 12:03
                                                    ...ja Cie sprowokowałem!!!???,..a niby czym ????
                                                    ..i nie porównój swoich kłów do Tygrysa!!!,..bo nie masz szans!!!!:))

tygrysek...
                                                  • Gość: tygrysek Re: No Tygrys .../A.. IP: 9.67.96.* 21.03.02, 12:06
                                                    ..i jeszcze jedno: jak nie chcesz to nie wracaj, prosić się nie będę!!! O!!!!
                                                    ..sama chciałaś,..a teraz to nie rozkazuj!
                                                    ..nie to nie!!!!

tygrysek...
                                                  • Gość: A. Re: No Tygrys .../T. IP: 195.116.92.* 21.03.02, 12:08
                                                    ..........w porządku........:((((((
    • jeniffer Re: DRRRRANIU!!!!!!!!!! 21.03.02, 12:04
      Tak draniu, chyba czas na adje i słodki buziak na pożegnanie *

J8
      pa
      • Gość: Aroska Re: DRRRRANIU!!!!!!!!!!/Tajger!!! IP: 195.116.92.* 21.03.02, 12:07
        Raczej Ty nie masz!!!!!!!
        • Gość: tygrysek Re: DRRRRANIU!!!!!!!!!!/Tajger!!! IP: 9.67.96.* 21.03.02, 12:19
          ..dobrze,..nie mam!!!,..niech Ci bedzie,..nie chcę się kłócic..
          ..szczególnie z Tobą Kochanie...
          ..pa,..

tygrysek...
          • Gość: Aroska Re: DRRRRANIU!!!!!!!!!!/Tajger!!! IP: 195.116.92.* 21.03.02, 12:22
            :))))))))))))))))))
            .....jakie pa!!????????
            • Gość: tygrysek Re: DRRRRANIU!!!!!!!!!!/Tajger!!! IP: 9.67.96.* 21.03.02, 12:29
              ...poprostu idę swoją Tygrysią ścieżką...,
              ..bo nie chcę się z Tobą kłócić Kochanie..

tygrysek...
              • Gość: Aroska Re: DRRRRANIU!!!!!!!!!!/Tajger!!! IP: 195.116.92.* 21.03.02, 12:32
                ....a potrafiłbyś w ogóle???????:))))))))
                Dobra już....ja też nie chcę....wracajmy na wrzosowisko, albo na alejkę,
                ok?????:)))))))
                • Gość: tygrysek Re: DRRRRANIU!!!!!!!!!!/Tajger!!! IP: 9.67.96.* 21.03.02, 12:39
                  ..chyba nie,..bo jak mozna sie kłócić z kimś kogo sie Kocha!??
                  ..nie wyobrażam sobie tego...

tygrysek...
                • Gość: tygrysek Re: DRRRRANIU!!!!!!!!!!/Tajger!!! IP: 9.67.96.* 21.03.02, 12:43
                  ..chyba nie,..bo jak mozna sie kłócić z kimś kogo sie Kocha!??
                  ..nie wyobrażam sobie tego...

tygrysek...
                  • Gość: Aroska Re: DRRRRANIU!!!!!!!!!!/Tajger!!! IP: 195.116.92.* 21.03.02, 12:48
                    ........no to wracamy??????:))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka