Dodaj do ulubionych

droga na polowanie..na której Aroska i Tygrysek..

IP: 9.67.96.* 21.03.02, 10:08
..porozmawiają sobie .....:)))
..więc o czym Kochanie rozmawiamy???:))))

tygrysek...
Obserwuj wątek
    • mario2 Re: droga na polowanie..na której Aroska i Tygrysek.. 21.03.02, 10:10
      tak - kolumbijski serial "Zunifikowany Men" juz mamy,
      czekamy na nastepny : "Tygrysek i Arosa po zimowych mrozach" :o))
    • Gość: Aroska Re: droga na polowanie..na której Aroska i Tygrysek.. IP: 195.116.92.* 21.03.02, 10:10
      .........nie udawaj, że nie wiesz!!!!!!!.........
      .........ale może to jednak nie czas i miejsce.........bo to nie byłoby
      przyjemne......
    • Gość: Aroska Re: Mario... IP: 195.116.92.* 21.03.02, 10:13
      Poczekaj, poczekaj.........niedługo pojawi się taki, w którym Ty będziesz
      tytułowym bohaterem......:))))))))))
      • mario2 Re: Mario... 21.03.02, 10:16
        nie sadze- zreszta bylo ich w historii Forum juz z 50. :o)) Nie byly to jednak
        watki z migdaleniem w podtytule! To uskuteczniam juz w swoim nowym domu :o)
        • Gość: Aroska Re: Mario... IP: 195.116.92.* 21.03.02, 10:21
          .......każdy uskutecznia gdzie chce.......:)))))))
          • mario2 Re: Mario... 21.03.02, 10:22
            raczej tam, gdzie w danej sytuacji moze !

Nie martw sie- tez Wam sie ulozy :o))
            • Gość: Aroska Re: Mario... IP: 195.116.92.* 21.03.02, 10:24
              .......jakbym zgadła, że to napiszesz:))))))
              .......ułoży, albo i nie......
              • mario2 Re: Mario... 21.03.02, 10:28
                a co - moze tego nie chcesz?
                • Gość: Aroska Re: Mario... IP: 195.116.92.* 21.03.02, 10:30
                  ......chcę, ale......kto zrozumie kobietę.....
                  • mario2 Re: Mario... 21.03.02, 10:35
                    mowiac chce mysli- pocaluj mnie w dupe, tylko schowaj jezyk :o))
                    • Gość: Aroska Re: Mario... IP: 195.116.92.* 21.03.02, 10:37
                      :))))))))))))))))))))))
                      ......no, chyba nie całkiem tak:))))))))))
                      • mario2 Re: Mario... 21.03.02, 10:38
                        a jak? Moze mnie uswiadomisz?
                    • 9876aaww MARIO!!!!! 21.03.02, 10:37
                      noooo wieeeeeeeeeesz.....:))))
                      • mario2 Re: MARIO!!!!! 21.03.02, 10:39
                        wiem, ze nic nie wiem!
                        • Gość: tygrysek Re: droga do nikąd.... IP: 9.67.96.* 21.03.02, 10:44
                          • Gość: Aroska Re: droga do nikąd.... IP: 195.116.92.* 21.03.02, 10:50
                            .......o co chodzi Kochanie????????......chyba wiem........
                          • anka1 Re: droga do nikąd.... 21.03.02, 10:50
                            Aroska Tygrysek wroccie na wrzosowisko tam sobie spokojnie pogadacie:))) tu
                            chyba nic z tego nie bedzie:)))
                            • Gość: Aroska Re: droga do nikąd.... IP: 195.116.92.* 21.03.02, 10:54
                              Oki Aniu, ale wróćice już z tego próbnego lotu......to posiedzimy sobie razem
                              przy ognisku i opowiecie wrażenia:))))))))
                              • Gość: tygrysek Re: droga do nikąd.... IP: 9.67.96.* 21.03.02, 11:05
                                ...niech Aroska wraca!!,..Tygrysek idzie samotnie zapolować...
                                ..widać tak musi być,...może polować tylko sam...
                                ..ale próbowałem..

tygrysek...
                                • ronja Re: droga do nikąd.... 21.03.02, 11:10
                                  E, niema tak dobrze, najpierw trzeba pogadać. Jak już wrócisz z tego polowania
                                  z tym żarciem melduj się na rozmowe:)))
                                  My już zaraz kończymy próbny lot...
                                  Tylko tak do szczytu dęba poleciałyśmy:)))
                                • Gość: Aroska Re: droga do nikąd.... IP: 195.116.92.* 21.03.02, 11:10
                                  .......ej!!!!!!!!!!.....no co Ty???????.......To ja chciałam!!!!!!! a Ty gdzieś
                                  się podziałeś, a poza tym nie ruszam się nigdzie bez Ciebie, O!!!!!!!!!!!!!!:)))
                                  • Gość: tygrysek Re: dzielny Tygrys wrócił z polowania.... IP: 9.67.96.* 21.03.02, 11:31
                                    ....ma ze sobą:
                                    -2 sarny
                                    -1 jelenia
                                    -3 antylopy
                                    -2 bażanty
                                    -4 kurpoatwy
                                    -7 zajecy
                                    -3 głuszce
                                    -2 wilki
                                    -1 małego źrebaka
                                    -5 zebr

..do wyboru do koloru!!:)),...jedzenia nam nie braknie!!!:))
                                    ..Arosko Kochanie jesteś???,..co robimy?? wracamy na wrzosowisko??:))

tygrysek...
                                    • ronja Re: dzielny Tygrys wrócił z polowania.... 21.03.02, 11:34
                                      Jak coś zrobisz źrebakowi to Ci tyłek skopię bez najmniejszego uśmiechu!!!:)
                                      Juz mi go wypuszczać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                      • Gość: Aroska Re: dzielny Tygrys wrócił z polowania.... IP: 195.116.92.* 21.03.02, 11:39
                                        Masz rację Ronju!!!!!!!!! Skop!!!!!!!!!!:)))))))))))))))))))))))))

A.

Ps. Teraz to wracamy, Kochanie, co?????????? A na polowanie to poszedłeś
                                        sam........oki, będę o tym pamietać!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                        • Gość: tygrysek Re: dzielny Tygrys wrócił z polowania.... IP: 9.67.96.* 21.03.02, 11:48
                                          ...buuuuuuuuuuuu,..buuuuuuuuuuuu, buuuuuuuuuuuu....Ronja mnie skopała!!!:)))
                                          ..bo pożarłem źrebaka!!!!:))))))))))))
                                          ..ale była smaczny Ronja!! super!!!!!!!!

tygrysek...
                                          PS>..nie pamietaj Kochanie!!!:)))
                                          • ronja Re: dzielny Tygrys wrócił z polowania.... 21.03.02, 11:52
                                            Tym razem prowokujesz w wyjątkowo brzydki sposób, Tygrys...:(
                                          • Gość: Aroska Re: dzielny Tygrys wrócił z polowania.... IP: 195.116.92.* 21.03.02, 11:52
                                            I bardzo Ci tak dobrze, O!!!!!!!!!!

Widzisz Ronja jaki on jest?????!!!!!!!!!:(((((((

A.

Ps. A właśnie, że będę.......i nie mów mi co mam robić (tego też nie lubię,
                                            BARDZO!!!!!!!!!!)
                                            • Gość: tygrysek Re: dzielny Tygrys wrócił z polowania.... IP: 9.67.96.* 21.03.02, 11:59
                                              ..nie to nie!!!,...idę sobie spać do pieczary!!!:))
                                              ..a wy róbcie co chcecie!!!:)),..jedzenie możecie sobie wziąć!!
                                              ..pa!!!

tygrysek...
                                              PS:..ja wcale nie prowokowałem!!!,..za późno powiedziałaś!!:))))
                                              • Gość: Aroska Re: dzielny Tygrys wrócił z polowania.... IP: 195.116.92.* 21.03.02, 12:03
                                                ........ja Cię prosić nie będę......jak chcesz......
                                                • Gość: tygrysek Re: dzielny Tygrys wrócił z polowania.... IP: 9.67.96.* 21.03.02, 12:08
                                                  ..wiem że nie bedziesz,....bo co Ci tam zależy..

• Gość: Aroska Re: dzielny Tygrys wrócił z polowania.... IP: 195.116.92.* 21.03.02, 12:11
                                                    No pewnie.......Ty wiesz lepiej co czuję, nie......:((((((
                                                  • Gość: tygrysek Re: dzielny Tygrys wrócił z polowania.... IP: 9.67.96.* 21.03.02, 12:17
                                                    ..nie wiem Kochanie,...ale po Twoich postach widzę..:(((((
                                                  • Gość: Aroska Re: dzielny Tygrys wrócił z polowania.... IP: 195.116.92.* 21.03.02, 12:21
                                                    ........to tylko posty.......
                                                  • Gość: tygrysek Re: dzielny Tygrys wrócił z polowania.... IP: 9.67.96.* 21.03.02, 12:29
                                                    ...posty, masz rację!,...a jednak......:((((

tygrysek...
                                                  • Gość: Aroska Re: dzielny Tygrys wrócił z polowania.... IP: 195.116.92.* 21.03.02, 12:38
                                                    ......przestań!!!!!.....TYLKO posty!!!!!......:))))))))
                                                    ...wracamy??????????:)))))))
                                                    ...Ronja już czeka:)))))))

A.
                                                  • Gość: tygrysek Re: dzielny Tygrys wrócił z polowania.... IP: 9.67.96.* 21.03.02, 12:42
                                                    ..a co posty to cos innego niż słowa przelane na ekran..??
                                                    ..wracaj,..poradzisz sobie....

tygrysek...
                                                  • Gość: Aroska Re: dzielny Tygrys wrócił z polowania.... IP: 195.116.92.* 21.03.02, 12:45
                                                    ....ej!!!!!....no co Ty???????.....mam Cię prosić??????
                                                  • Gość: tygrysek Re: dzielny Tygrys wrócił z polowania.... IP: 9.67.96.* 21.03.02, 12:50
                                                    ..tęsknię za Tobą!!,..wiesz...:((((
                                                  • Gość: Aroska Re: dzielny Tygrys wrócił z polowania.... IP: 195.116.92.* 21.03.02, 12:55
                                                    .......wiem Kochanie......ja też.....BARDZO!!!!!!!!!!!!......
                                                  • Gość: tygrysek Re: dzielny Tygrys wrócił z polowania.... IP: 9.67.96.* 21.03.02, 13:26
                                                    ..buuuuuuuuuuuu,.buuuuuuuuu...a wiesz jak ja BARDZO!!!!!!!!!!!!!???
                                                  • Gość: Aroska Re: dzielny Tygrys wrócił z polowania.... IP: 195.116.92.* 21.03.02, 13:31
                                                    Taaaaaak??????? To gdzie tak długo byłeś jak Cię nie było???????:))))))))
                                                    .........chyba wiem........
                                                  • Gość: tygrysek Re: dzielny Tygrys wrócił z polowania.... IP: 9.67.96.* 21.03.02, 13:46
                                                    ..miałem troche pracy...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka