adenaur0 27.02.13, 06:42 witam mam 20 lat szukam kobiety w każdym wieku na początek do seksu a później to zobaczymy jest jakaś chętna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adenaur0 Re: szukam kobiety 27.02.13, 22:30 mam ale szukam starszej kobiety od siebie ponieważ lepiej się z takimi dogaduje lepiej mi się rozmawia Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: szukam kobiety 27.02.13, 22:39 a jak się dowiesz, kiedy nastąpi ten czas po seksie? są jakieś sposoby? Odpowiedz Link Zgłoś
adenaur0 Re: szukam kobiety 28.02.13, 05:14 szczerze to tak bardzo na seksie mi nie zależy tylko na prawdziwej miłości znalezieniu kobiety starszej odemnie a jeśli chodzi o twoje pytanie spotykanie się przebywanie w swoim towarzystwie rozmawianie bardzo zbliża ludzi do siebie i w pewnym momencie zaczyna się coś czuć do danej osoby a wtedy jeśli ta osoba też zaczyna coś czuć do ciebie to można myśleć o związku to samo przychodzi i wtedy się wie że to jest to Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: szukam kobiety 28.02.13, 20:23 dużą wiedzę posiadasz jak na swoje 20 lat.. dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
adenaur0 Re: szukam kobiety 28.02.13, 20:44 uwierz mi że wiek to tylko liczby człowiek mając 20 lat może być dużo bardziej dojrzały niż człowiek który ma 50 lat liczy się serce człowieka a nie jego wygląd czy majątek który posiada Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: szukam kobiety 28.02.13, 20:49 i życzę Ci, żebyś nigdy nie przekonał się, że jest inaczej:) a to też pewnie znasz, ze punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, życie,życie.. Odpowiedz Link Zgłoś
adenaur0 Re: szukam kobiety 28.02.13, 20:51 tak znam a może ty jesteś tą kobietą której szukam? Odpowiedz Link Zgłoś
viviene Re: szukam kobiety 28.02.13, 22:02 masz jeszcze duzo czasu, no i wiosna idzie, niebawem wszystko stanie się piękniejsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
adenaur0 Re: szukam kobiety 01.03.13, 06:32 :-)mam taką nadzieję a jakbym jeszcze miał ciebie to wszystko by było najpiękniejsze:-)a ty skąd jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
adenaur0 Re: szukam kobiety 03.03.13, 18:55 jeśli mam zaczekać na ciebie to będe czekał ile tylko będzie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
adenaur0 Re: szukam kobiety 08.03.13, 16:27 to może poznamy się lepiej co ty na to?skąd jesteś?jak masz na imie?może podasz mi swój numer gg lub email Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: szukam kobiety 08.03.13, 18:07 adenaur0 napisał(a): > to może poznamy się lepiej co ty na to?skąd jesteś?jak masz na imie?może podasz > mi swój numer gg lub email aleś nieugięty ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
adenaur0 Re: szukam kobiety 09.03.13, 12:23 to zaleta ponieważ dąże do wyznaczonego celu mimo przeciwności losu,nie ma rzeczy nie możliwych wszystko może się nam udać tylko musimy tego bardzo chcieć:-) Odpowiedz Link Zgłoś