kaya771 19.07.04, 23:14 Jestem 6 lat po ślubie. Jak sprawić, żeby nasze życie erotyczne było bardziej urozmaicone? Bardzo jestem ciekawa waszych opinii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
randia Re: Seks kilka lat po ślubie 19.07.04, 23:19 Radziłabym zajzeć na Forum Erotica Nova... tam się dowiesz czegos ciekawego... tu jedynie przeczytasz wypociny co po niektórych "mądrali i specjalistów" od rzeczy zbędnych i niepotrzebnych...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
schizoo Re: Seks kilka lat po ślubie 19.07.04, 23:20 a pierwszy przykład miałaś powyżej........... Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Seks kilka lat po ślubie 19.07.04, 23:27 Ale żeś błysnął elokwencją... Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Seks kilka lat po ślubie 19.07.04, 23:30 Zawsze twierdziłam, że Schizoo jest za inteligentny na to Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Debi prawie dorównuje tobie, ten nick to od debil? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 23:36 Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Debi prawie dorównuje tobie, ten nick to od d 19.07.04, 23:37 Bingo! Ale jesteś bystra :) A kicia to od czego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: Debi prawie dorównuje tobie, ten nick to od d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 23:43 a zgadnij, uzyj potencjału. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Debi prawie dorównuje tobie, ten nick to od d 19.07.04, 23:47 Mam ujemny, ale liczę, że u Ciebie jest go w nadmiarze, to się wyrówna :) Na początek może byś tak urozmaiciła nowymi pomysłami seks poślubny założycielki wątku? To i ja bym chętnie skorzystała :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: Debi prawie dorównuje tobie, ten nick to od d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 23:50 ty stara dupa jestes po co ci takie info. Seks to obrzydlistwo. wstydź sie co hrabi powie hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Debi prawie dorównuje tobie, ten nick to od d 19.07.04, 23:54 Seksu z hrabią jeszcze nie uprawiałam, ale z kiciami też nie. Jak to się robi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: Debi prawie dorównuje tobie, ten nick to od d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 23:59 to mogłby byc samogwałt, obrzydlistwo Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: Debi prawie dorównuje tobie, ten nick to od d 20.07.04, 00:01 Skoro tak mówisz, to chyba wiesz lepiej :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: Seks kilka lat po ślubie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 23:34 jemu to sie nie zdarza, to matol. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiegowymafii Re: Seks kilka lat po ślubie 20.07.04, 15:46 Pozoztsje Ci podjac "inicjatywe"..i czuc ciezar heh:)niepewnosci ze facet zareaguje jakos dziwnie ale polecam desperacko sprobowac:) ale sprobowac pojsc na calego:).A co!W koncu facetowi sie spodoba:).Masz pewne jak w banku, bo jesli zaczniesz i zrazisz sie jego pierwszymi minami, czy marudzeniem czy nawet biernoscia badz rutyna...rob swoje, tak jak chcialabys.Wiem, ze to nielatwe i latwiej jest pisac ale przynajmniej ja wiem, ze gdybym sie znalazl w takiej sytuacji kilka lat po slubie i nie chcialoby mi sie czerpac przyjemnosci i odkrywac coraz to nowych poziomow zycia seksualnego to wiem, ze takie postepowanie kobiety zmobilizowaloby mnie jak cholera:) To takie przeramowanie..chcialbym pielegnowac taki zwiazek wlasnie w tych sferaach tez ale na razie po wielkich sztormach pozostaja plany... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ogolone_jajka Zapraszam na forum 21.07.04, 00:38 poświęcone temu tematowi... Adres w stopce Odpowiedz Link Zgłoś