Dodaj do ulubionych

spotkam, poznam, polubie

22.03.02, 10:28
"Przypadki chodza po ludziach" lub ludzie po przypadkach. Dobrze, ze dzis tu
trafilam i od razu taka niespodzianka.

Poznam mezczyzne (wirtualnie) w celach korespondencyjnych. Wiek i wyglad bez
znaczenia. Ideal: osoba z otwartym umyslem, inteligentna, czarujaca,
posiadajaca duze poczucie humoru, potrafiaca rozmawiac o wszystkim i o niczym.
Osoba "ludzka", ceniaca wartosci najwyzsze jakimi sa: przyjazn, szacunek,
zaufanie. Bardzo wazne, aby posiadala jakis znak szczegolny.
Licze wylacznie na powazne oferty.
Wierze, ze powazna znajomosc, tak zawarta, moze przerodzic sie w wielolenia
przyjazn.
Moj adres: beatrix25@interia.pl. Prosze nie pisac na adres gazety (korzystanie
grozi utrata listow jeszcze przed przeczytaniem).

Dyskrecja zapewiona!

Beatrix

P.S. Z calym szacunkiem do Pan. Mam juz wiele przyjaciolek, nie chcialabym Ich
zaniedbywac, dlatego nie szukam juz kolejnej. Prosze wiec mile Panie, aby nie
fatygowaly sie i nie pisaly do mnie. Dziekuje za zrozumienie.
Obserwuj wątek
    • Gość: tygrysek Re: spotkam, poznam, polubie IP: 9.67.96.* 22.03.02, 10:34
      ....kurde,.....:)))
    • saqqara Re: spotkam, poznam, polubie 22.03.02, 11:04
      jestem uparte bydlatko wiec sie pofatyguje, chociaz nie mam zamiaru zostac Twoja
      przyjaciolka.
      Czy w przyjazni netowej opartej na korespondencji plec az tak bardzo przeszkadza?
      mam wiele z tych cech, o ktorych wspomnilaes, ale jestem kobieta. czy to mnie juz
      dyskwalifikuje na samym wstepie? to nie zonacza ze oddam wszystko za bycie
      przyjaciolka Beatrix, o sama tresc mi chodzi.

tego nie rozumiem, tzn. rozumiem tylko sie zastanawiam czy to zaprzeczenie samej
      sobie jest celowe czy wypadek przy pracy

z szacunkiem
      saqqara
      • Gość: laura! Re: spotkam, poznam, polubie IP: 212.182.114.* 22.03.02, 11:31
        popieram moją przedmówczynię co do zasady
        dodam jeszcze, że kiedyś byłam tu nowa
        że kiedyś występowałam w obronie poszukujących
        ....
        upłynęło trochę czasu
        forum trochę zmieniło moje nastawienie i nie chodzi o samą ideę poszukwiań bo
        nie ma w niej nic niewłaściwego ale o FORMĘ
        dlatego jak przeczytałam ten anons beatrix jedno podsumowanie przychodzi mi na
        myśl:
        SRANIE W BANIE
        • Gość: samanta Re: spotkam, poznam, polubie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 11:39
          hahahahaha:)))))))))))))) Lauro ..Twoj sposob myslenia zmienil sie diametralnie !:)))))))))))))))
          • onlyania Re: spotkam, poznam, polubie 22.03.02, 11:44
            no ale wciaz sie rymuje, he he he (czasami) :)))
            • dzyt Re: spotkam, poznam, polubie 22.03.02, 14:03
              chcecie rymów to wam dam
              zawsze coś pod ręką mam
              :)))
        • mefiston Re: spotkam, poznam, polubie 22.03.02, 11:58
          .. no a teraz "sranie w banie" - laurko - czyżbyś była zazdrosna o przyszłe
          zdobycze Beatrix ? :)) a może poczułaś ukłucie w lewym oku na samą myśl, ze
          Beatrix mogłaby uwieść jakiegoś "machos latinos", którego niestety nie będziesz
          miała okazji nawet poznać ? ;))) Skąd ta zjadliwość.. ? A odnośnie pomocy
          poszukujacym - wolałbym, żebyś rowinęła te niejednoznaczne kilka kropeczek.. -
          Co "autor miał na mysli" - czyżby to nieujawniona tajemnica ?? ;))
          interesujące..

Beatrix - jaki znak szczególny masz na myśli ?? Nie ukrywam, że to mnie
          najbardziej zaintrygowało.. :) Moze jakaś wstępna specyfikacja znaków, a potem
          selekcja negatywna, aby wykluczyć coś co spowodowałoby Twoje zażenowanie i tym
          bardziej - ROZCZAROWANIE ;)))
          Pzdr
        • Gość: wrew Re: spotkam, poznam, polubie IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 22.03.02, 12:41
          Gość portalu: laura! napisał(a):

> nie chodzi o samą ideę poszukwiań bo
          > nie ma w niej nic niewłaściwego ale o FORMĘ
          > dlatego jak przeczytałam ten anons beatrix jedno podsumowanie przychodzi mi na
          > myśl:
          > SRANIE W BANIE

Jeśli to nie poszukiwanie jest niewłaściwe ("SRANIE", bo innej czynności w
          podsumowaniu nie określiłaś), lecz jego forma ("W BANIE"), to czy za bardziej
          właściwe uważasz SRANIE NA EKRANIE?
          • mario2 Re: spotkam, poznam, polubie 22.03.02, 12:47
            IGNOR
          • Gość: wrew Re: spotkam, poznam, polubie - Laura IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 22.03.02, 13:00
            Oczywiście nie mam nic przeciwko potraktowaniu mojego pytania w sposób
            sugerowany niżej przez Mario2. Może to być pytanie... retoryczne ;)
            • Gość: laura! Re: spotkam, poznam, polubie - Mefiston IP: 212.182.114.* 22.03.02, 13:12
              Po pierwsze felerność wątku wykazała saqqara, zwracając uwagę na istotę
              przyjaźni.

Po drugie jakie znaki szczególne mogą mieć znaczenie w znajomości opartej na
              korespondencji, blizna na lewym policzku, słoniowacizna czy też bielmo na oku,
              które potrafi niektórym uniemożliwić racjonalny ogląd sytuacji, a może chodzi o
              jakąś skazę psychiczną, czyżbyś miał coś do powiedzenia w tym względzie ?

Po trzecie i najważniejsze– mefiston, jak cię coś boli prywatnie jeśli chodzi o
              moją osobę, to zadzwoń, znasz telefon,
              a nie rób publicznych zagrywek na forum w stylu zrobię babci na złość i odmrożę
              sobie uszy, bo to zupełnie poniżej Twojego poziomu.
              • mefiston Re: spotkam, poznam, polubie - Mefiston 22.03.02, 13:25
                :o)))))))))))
                • mathildae Re: pomocna dlon dla Mefiston'a 22.03.02, 14:04
                  napisz, Mefiston, ze masz rogi i ogonek;) jak nie pierwsze, to drugie powinno
                  chwycic.
                  ;)))))))
                  • mefiston Re: pomocna dlon dla Mefiston'a 22.03.02, 14:06
                    .. a może - czarną czuprynę, obfite owłosienie klaty ;))) i mefistońskie znamię
                    na środku czółka :)))))))))))
                    • mathildae Re: pomocna dlon dla Mefiston'a 22.03.02, 14:18
                      jak wyglada to znamie? bo sztanskie to wiem: trzy szostki ukryte gdzies na
                      ciele, np: we wlosach na glowie - ha! ogladalo sie Omena!(noo, u Mefiston'a
                      moga byc na klacie, bo chyba tam ma najpotezniejsze owlosienie;))) , ale
                      mefistonskie to nie wiem....
              • mefiston Re: spotkam, poznam, polubie - Mefiston 22.03.02, 14:18
                Laura - czyżby trudne kobiece dni ???:) Twój atak wynika z trudnej do
                wytłumaczenia wściekłości niewiadomo na co. Albo i wiadomo.. :)
                PZDR
                • Gość: laura! Re: spotkam, poznam, polubie - Mefiston IP: 212.182.114.* 22.03.02, 14:36

mefiston - czyżby trudne męskie dni ???:)
                  nie wiem doprawdy jak ci pomóc ;)))

• mefiston Re: spotkam, poznam, polubie - Mefiston 22.03.02, 14:49
                    a moze ty potrzebujesz czegoś co nazywa się wsparciem.. rozumiesz - ukojenie
                    niechęci wobec "otoczenia społecznego", ukojenie mnożących się frustracji..
                    zarzut mojej niesubordynacji jest niezgodny z rzeczywistością laurko.. dziś
                    czuję się całkiem nieźle. podejrzewam jednak że czarne kocisko z błękitnymi
                    oczami nie będzie łasić się u Twoich stóp.. jest wciąż ten sam - a jednak nabył
                    nowych dzikich zachowań.. nie martwi Cię to zbytnio - aby uprzedzić Twoją
                    odpowiedź - wręcz powinienem pogratulować dobrego samopoczucia..
                    A odnośnie wątku - przyznaję rację Tobie i Saqqarze - rzeczywiście - felerność
                    totalna - chciałem tylko małego "rozruszania".. wiesz - małej agresji aby co
                    nieco rozruszać towarzystwo ślęczące przed monitorami .. ;)
                    Pzdr.
    • Gość: saqqara Re: spotkam, poznam, polubie IP: 19.176.20.* 22.03.02, 14:14
      Beatrix
      chyba nie wiesz co chcesz. napisz po prostu ze szukasz faceta. bedzie prosciej.
      kobiety sa beznadzieje w tym owijaniu w bawelne.
    • dalajlama Re: spotkam, poznam, polubie 22.03.02, 14:21
      beatrix25 napisał(a):

> "Przypadki chodza po ludziach" lub ludzie po przypadkach. Dobrze, ze dzis tu
      > trafilam i od razu taka niespodzianka.
      > Poznam mezczyzne (wirtualnie) w celach korespondencyjnych. Wiek i wyglad bez
      > znaczenia. Ideal: osoba z otwartym umyslem, inteligentna, czarujaca,
      > posiadajaca duze poczucie humoru, potrafiaca rozmawiac o wszystkim i o niczym.
      > Osoba "ludzka", ceniaca wartosci najwyzsze jakimi sa: przyjazn, szacunek,
      > zaufanie. Bardzo wazne, aby posiadala jakis znak szczegolny.
      > Licze wylacznie na powazne oferty.
      > Wierze, ze powazna znajomosc, tak zawarta, moze przerodzic sie w wielolenia
      > przyjazn.
      > Moj adres: beatrix25@interia.pl. Prosze nie pisac na adres gazety (korzystanie
      > grozi utrata listow jeszcze przed przeczytaniem).
      >
      > Dyskrecja zapewiona!
      >
      > Beatrix
      >
      > P.S. Z calym szacunkiem do Pan. Mam juz wiele przyjaciolek, nie chcialabym Ich
      > zaniedbywac, dlatego nie szukam juz kolejnej. Prosze wiec mile Panie, aby nie
      > fatygowaly sie i nie pisaly do mnie. Dziekuje za zrozumienie.

Poważna oferta :

Wirtualnie jestem dokładnie taki jak opisałaś , czyli ja to : "osoba z otwartym
      umyslem, inteligentny, czarujacy,
      posiadajacy duze poczucie humoru, potrafiacy rozmawiac o wszystkim i o niczym.
      Osoba "ludzka", ceniaca wartosci najwyzsze jakimi sa: przyjazn, szacunek,
      zaufanie."
      Ponadto możesz mnie sobie wyobrażać jako wyjątkowo przystojnego mężczyznę
      o cechach wizualnych takich jakie Ci akurat odpowiadają , w pełni Ci na to
      pozwolam jeśli taka Twa wola .
      Znak szczególny też możesz sobie wymyślić i umiejscowić gdzie uważasz za
      najtrafniej - w punkcie mego np . umysłu .
      Jeśli nic Ci nie przyjdzie do głowy to nic nie szkodzi , sam się dla Ciebie
      oznaczę .
      Trochę mnie myli fakt , że napisałaś w temacie słowo "spotkam" - sic! i to w
      pierwszej pozycji! - co stwarzaloby pewne niebezpieczeństwo dla zachowania
      naszej fascynującej i pełnej "wirtualności" - ale zakładam , że nie miałaś tu na
      myśli realu a tylko
      ocieranie się o siebie naszych mijających się maili .

Czekam z niecierpliwością na nasz pierwszy wirtualny raz .
      Pozostaję z szacunkiem .

Dalajlama .

ps.
      Jakby któryś Twój znajomy szukał wirtualnej koleżanki , to wirtualnie też moge
      służyć swoją osobą w razie nagłej potrzeby .
      Oczywiście zmienię wtedy tembr głosu z basu na sopran .

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka