Gość: ola IP: *.cust.poz.supermedia.pl 21.08.01, 11:42 Czy jakiś leszczyniak tu zaglada? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jad Re: LESZNO IP: *.legnica.dialog.net.pl 21.08.01, 12:45 leszno ? hmm.................... fajny basen,"wielkie zoo",zuzel i to chyba wszystko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: LESZNO IP: *.cust.poz.supermedia.pl 21.08.01, 14:17 No niby tak......ale jest tam fajnie-musisz przyznać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jad Re: LESZNO IP: *.legnica.dialog.net.pl 21.08.01, 15:28 za malo komunikacji miejskiej, a tak poza tym to reszta OK. fajnie jest podobno w jokerze.bylas tam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: LESZNO IP: *.cust.poz.supermedia.pl 22.08.01, 11:17 Kiedyś bywałam tam dość często, a imprezy były niezapomniane. Nie byłam tam chyba rok, pewnie wiele się zmieniło, otwarto nowe miejsca spędów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jad Re: LESZNO IP: *.lubin.dialog.net.pl 22.08.01, 15:41 nowe miejsca spedow? a propo bylas w maniczkach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: LESZNO IP: *.cust.poz.supermedia.pl 23.08.01, 10:53 Manieczki...to nie dla mnie...chociaż nie byłam dużo się nasluchałam.A spędy to imprezy dla mieszanej grupy ludzi, czyli:dresiarze+gówniarze+karki+ludzie,którzy przyszli się zabawić. Hmmm Manieczki to chyba właśnie takie miejsce...Jocer też taki był,no ale coż... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jad Re: LESZNO IP: *.legnica.dialog.net.pl 23.08.01, 23:31 lubisz takie spedy? a co do manieczek podobno najlepsze disco(podobno techniawa) w wielkopolsce? ja sie tam wybieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: LESZNO IP: *.cust.poz.supermedia.pl 24.08.01, 10:58 Nie przepadam, a jak juz, to sam przyznasz, ze ciezko o dobra impreze(dobra muza i ludzie z glowa-nie pusta-jesli wiesz co mam na mysli)Nie chce nikogo obrazac. Wole od czasu do czasu np. poznanskie MO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jad Re: LESZNO IP: *.legnica.dialog.net.pl 24.08.01, 15:10 poznanskie MO? a coz to jest? jakie polecasz disco (oprocz) jokera w lesznie? a propo wiesz gdzie jest boszkowo? wielen? brenno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: LESZNO IP: *.cust.poz.supermedia.pl 27.08.01, 10:32 Disco w Lesznie...nie mam zielonego pojecia. Boszkowo jest na poludniowy zachód od Leszna, jakieś 25 kilometrow.Brenno i Wielen w tych samych okolicach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jad Re: LESZNO IP: *.legnica.dialog.net.pl 27.08.01, 17:48 Gość portalu: ola napisał(a): Boszkowo jest na poludniowy zachód > > od Leszna, jakieś 25 kilometrow.Brenno i Wielen w tych samych okolicach Jezdzisz tam?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: LESZNO IP: *.cust.poz.supermedia.pl 28.08.01, 09:26 Teraz rzadko, a nawet bardzo rzadko. Ale jest swietnie, tylko na weekendy bo nie ma tam wiele atrakcji. A co? Zastanawiasz sie, czy jechac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jad Re: LESZNO IP: *.legnica.dialog.net.pl 31.08.01, 13:25 jestem w wieleniu co weekend,ludzi tlum w soboty a w tygodniu to sam niewiem czy cos sie tam dzieje.Kiedy bylas ostatni raz w wieleniu? Odpowiedz Link Zgłoś