ginztonikiem 26.07.04, 23:46 Coby o życzeniach pamiętać i znaki zodiaku znać! Ja raczek - 17.07.81 :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kendo Re: Daty urodzin.........:)))) 27.07.04, 00:44 28 kwiecien ¤¤ byczek jestem;)) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Daty urodzin.........:)))) 27.07.04, 07:59 12 listopad SKORPIOOOOONSSS :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ginztonikiem Re: Daty urodzin.........:)))) 27.07.04, 09:52 kendo napisała: > 28 kwiecien ¤¤ byczek jestem;)) No proszę, jak moja mama... :) 100% byka..... Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Daty urodzin.........:)))) 27.07.04, 16:09 ginztonikiem napisała: > kendo napisała: > > > 28 kwiecien ¤¤ byczek jestem;)) > > > No proszę, jak moja mama... :) > 100% byka..... i jak moj maz:) czasem lata za mna jak za zcerowna plachta i bodzie;-) no bo to w koncu samczyk:D Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Daty urodzin.........:)))) 27.07.04, 16:37 sloo :-)))))))))))))))))))) ale to chyba dobrze nie???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Daty urodzin.........:)))) 27.07.04, 16:39 kendo napisała: > sloo :-)))))))))))))))))))) > ale to chyba dobrze nie???????????????? jak jest rozjuszony to nie zbyt dobrze;):D Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Daty urodzin.........:)))) 28.07.04, 18:29 slo-onko napisała: > kendo napisała: > > > sloo :-)))))))))))))))))))) > > ale to chyba dobrze nie???????????????? > no sloo,ale Ty tez masz kolec na koncu ogonka :-))))))))))))) mozna zawsze po skorpionkowemu postraszyc:-)) > > jak jest rozjuszony to nie zbyt dobrze;):D Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Daty urodzin.........:)))) 27.07.04, 20:56 a tak swoja droga to znam jednego faceta, ktory urodzil sie dokladnie tego samego dnia i mies. co ja tylko o rok wczesniej:) a drugi za to jest z tego samego znaku i z tego samego roku:) a ponoc tak malo skorpkow chodzi po swiecie?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Daty urodzin.........:)))) 28.07.04, 10:36 a ja sie urodzilam dokladnie w 50 urodziny mojego dziadka ... a to mial prezent na rocznice :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Daty urodzin.........:)))) 28.07.04, 11:33 a jam grozny Baranek :D nie bode, ael sie upieram ;) 3 kwietnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: Daty urodzin.........:)))) 28.07.04, 11:41 ulalka napisała: > a jam grozny Baranek :D nie bode, ael sie upieram ;) > > > 3 kwietnia :) ...jam też, 10 kwietnia... ...uparty jestem wielce jeśli mam rację... Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Daty urodzin.........:)))) 28.07.04, 18:32 to jestesmy "sasiadami" Ulalus i Nick a ja tez uparta i pamietliwa o:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Daty urodzin.........:)))) 29.07.04, 22:01 nick000 napisał: > ulalka napisała: > > > a jam grozny Baranek :D nie bode, ael sie upieram ;) > > > > > > 3 kwietnia :) > ...jam też, 10 kwietnia... > ...uparty jestem wielce jeśli mam rację... tos Ty juz Niku zreformowany troche Baranek, skoro upierasz sie tylko przy racji :) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Daty urodzin.........:)))) 02.08.04, 14:38 No to ja strzelec. 18.12 - ale roku nie podam, gdyż wyjdzie, że dzieciuch jeszcze straszny ze mnie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Daty urodzin.........:)))) 02.08.04, 17:55 freewolf napisał: > No to ja strzelec. > 18.12 - ale roku nie podam, gdyż wyjdzie, że dzieciuch jeszcze straszny ze > mnie. :) a bo moze nie?;-) i to bujajacy w oblokach;-) niczym pomyslowy Dobromir: czosnek o smaku dzemu truskawkowego czy jakos tak?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Daty urodzin.........:)))) 02.08.04, 20:27 hmm...znam jednego strzelca pana(starszego od wilczka) i jest zupelnie innego pokroju niz wilczek, a moze z wiekiem sie zmieniaja????? Odpowiedz Link Zgłoś
nick000 Re: Daty urodzin.........:)))) 02.08.04, 20:40 ...wilczysko jest z podlasia i jako takie nie, podobnie jak ja, nie ulega zmianom... ...my tu wszystkie chlopaki strasznie konserwatywne lub zakonserwowane jesteśmy... Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Daty urodzin.........:)))) 02.08.04, 21:21 ..o swiecie Nicku.... zakonserwowane to pocieszajace, ale konserwatywne to jakos mi nie bardzo....:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jtka Re: Daty urodzin.........:)))) 02.08.04, 21:43 nick000 napisał: > ...wilczysko jest z podlasia i jako takie nie, podobnie jak ja, nie ulega > zmianom... > ...my tu wszystkie chlopaki strasznie konserwatywne lub zakonserwowane > jesteśmy... - jak ogórki w occie??????;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Daty urodzin.........:)))) 03.08.04, 11:48 nick000 napisał: > ...my tu wszystkie chlopaki strasznie konserwatywne lub zakonserwowane > jesteśmy... Ale za to jakie szwarne, nie chwaląc się. :) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Daty urodzin.........:)))) 03.08.04, 11:46 slo-onko napisała: > a bo moze nie?;-) > i to bujajacy w oblokach;-) Wrrrrr :] Odpowiedz Link Zgłoś
slo-onko Re: Daty urodzin.........:)))) 22.08.04, 20:23 wiecie,ze moja mlodsza coreczka miala urodzic sie dokladnie w dzien urodzin mojego meza? ale niestety zachcialo jej sie o 5 dni wczesniej. choc to 13-go to uwazam,ze dla mnie ta "13" jest cyfra szczesliwa :) to tez byczek ale maly i niestety juz z rozkami;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mala20033 Re: Daty urodzin.........:)))) 03.11.04, 14:41 A ja jestem pierwszy dzien Koziorozca...22 grudzien....nie bode,jestem niesamowicie spokojny czlowiek..dopuki ktos mi na odcisk nie nadepnie..hi..hi...Mala Odpowiedz Link Zgłoś
odin-2 Re: Daty urodzin.........:)))) 04.11.04, 08:20 mala20033 napisała: > A ja jestem pierwszy dzien Koziorozca...22 grudzien....nie bode,jestem > niesamowicie spokojny czlowiek..dopuki ktos mi na odcisk nie > nadepnie..hi..hi...Mala ________________________________________________________________________________ .. no to juz niedlugo Twoje Urodziny , co wolisz w prezencie ? staniczek ?,czy tez buciki ? podaj Twoje parametry . Buzka ________________________________________________________________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
agulka295 Re: Daty urodzin.........:)))) 05.11.04, 19:35 Witam:) 20.06.74 blizniaczka z pod bliżniąt:)) Odpowiedz Link Zgłoś