Dodaj do ulubionych

Romantyczka

IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.02, 22:41
Obserwuj wątek
    • onlyania Re: Romantyczka z miasta lodz???? 24.03.02, 22:46
      • Gość: xp Re: Romantyczka z miasta lodz???? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.03.02, 23:09
        Dzień dobry.
        Jestem Roman Tyczka
        chcę być inny
        • feniks? Re: Romantyczka z miasta lodz???? 24.03.02, 23:43
          wy to tak zawsze, dla tradycji FT, probujecie wszystko co mile spieprzyc ?

bez urazy dla wszystkich z tego forum -:)
          • Gość: xp Re: Romantyczka z miasta lodz???? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 00:03
            ja? ja ratuję!
            • Gość: samanta Re: Romantyczka z miasta lodz???? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 00:08
              do P.Romana Proponuje operacje plastyczna i pranie mozgu .Bedzie Pan
              inny .prof.dr.hab Samanta Poradnicka
              • Gość: xp Re: Romantyczka z miasta lodz???? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 00:18
                no teraz to już wątek spieprzony dokumentnie
                płakać mi się chce, uczucia juz chyba żadne
                nie istnieją na tym forum
                • feniks? Re: Romantyczka z miasta lodz???? 25.03.02, 00:22
                  znasz bajke o romantyku, panie Romanie T. ?
                  • Gość: S.P Re: Romantyczka z miasta lodz???? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 00:25
                    Czy znasz feniksie bajke o ..wezu?;)))))) S.Poradnicka
                    • feniks? Re: Romantyczka z miasta lodz???? 25.03.02, 00:28
                      Znam (podobnie jak o fokach lub smokach) i dlatego ide grzecznie już spać -:)))

Gość portalu: S.P napisał(a):

> Czy znasz feniksie bajke o ..wezu?;)))))) S.Poradnicka

• Gość: samanta Re: Romantyczka z miasta lodz???? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 00:23
                  Jak to nie istnieja? A zlosliwosc, wynaturzenie totalne? Tylko trepanacja moze
                  zmienic to,tylko trepanacja......prof.dr.hab S.Poradnica
                  Ps.Skalpel mam przygotowany
                  • feniks? Re: Romantyczka z miasta lodz???? 25.03.02, 00:29
                    Tylko prosze znowu nie pomylić mozgów, tak jak na tym filmie o doktorze F. !-:)
                    • Gość: S.P Re: Romantyczka z miasta lodz???? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 00:32
                      Wszystko pod kontrola drogi feniksie, fachowiec czuwa.Milych snow zycze i
                      klaniam sie pieknie.prof.S.Poradnicka
                      • feniks? Re: Romantyczka z miasta lodz???? 25.03.02, 00:36
                        dziekuję i wzajemnie,

feniks przeszczepiony, fuj, odrodzony -:))
                      • feniks? Re: Romantyczka z miasta lodz???? 25.03.02, 07:12
                        Tyś Samanta z Poradnickich, czy z tych Potwornickich ? -:)
                        dzień dobry

Gość portalu: S.P napisał(a):

> Wszystko pod kontrola drogi feniksie, fachowiec czuwa.Milych snow zycze i
                        > klaniam sie pieknie.prof.S.Poradnicka

• Gość: xp Re: Romantyczka z miasta lodz???? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 00:37
                      feniks?
                      U again?
                      :)
                      co to za bajki?
                      w Tobie cała nadzieja
                      nie spieprz tyko tego wątku
                      ratujmy go, jeszcze się nie spalił
                      wiesz
                      nic naprawdę nic nie pomoże jeśli Ty nie pomożesz dziś wątkoowi
                      spróbuj... uwierzyć, że...
                      • feniks? Re: Romantyczka z miasta lodz???? 25.03.02, 00:40
                        popros panią S.P., Ona Ci opowie tak bardziej grzecznie tę bajke, niz ja -:)
                        • Gość: samanta Re: Romantyczka z miasta lodz???? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 07:18
                          Na dszien dobry ?Ja na dobranoc bajki opowiadam.LillyPotwornicka;)
                          • feniks? Re: Romantyczka z miasta lodz???? 25.03.02, 07:27
                            To ja idę rzucić na ząb coś krwistego -:)
                            • Gość: oona Re: Romantyczka z miasta lodz???? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 07:45
                              brrrr tak z rana?:)
                              • feniks? Re: Romantyczka z miasta lodz???? 25.03.02, 07:55
                                Słodkości zostawiam na wieczór -:)
                                • dzyt Re: Romantyczka z miasta lodz???? 25.03.02, 07:57
                                  a na noc?
                                • Gość: oona Re: Romantyczka z miasta lodz???? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 07:58
                                  słodkosci na wieczór
                                  a co noc w takim razie?:)
                                  • feniks? Re: Romantyczka z miasta lodz???? 25.03.02, 08:00
                                    Nie powiem miłe Panie !!!!!!!!

wstydliwy -:)
                                    • Gość: oona Re: Romantyczka z miasta lodz???? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 08:01
                                      a my:

ciekawe!
                                      i dlatego bedziemy naciskac:)
                                      no?:))
                                      • feniks? Re: Romantyczka z miasta lodz???? 25.03.02, 08:11
                                        Pozostawiam Panie w niepewności -:))
                                        Uciekam

do reszty zawstydzony
                                        • Gość: oona Re: Romantyczka z miasta lodz???? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 08:20
                                          my tez wstydliwe
                                          ...chociaz ciekawskie:)
                                          • feniks? Re: Romantyczka z miasta lodz???? 25.03.02, 08:30
                                            Gość portalu: oona napisał(a):

> my tez wstydliwe - jak śpicie -:)
                                            > ...chociaz ciekawskie:) - zawsze !-:))

• Gość: oona Re: Romantyczka z miasta lodz???? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 08:38
                                              nie przecze:)
                                              • feniks? Re: Romantyczka z miasta lodz???? 25.03.02, 08:45
                                                To teraz zaniemówiłem z tej niespotykanej szczerości, Tyś naprawde kobietą
                                                jest ?-:)
                                                • Gość: oona Re: Romantyczka z miasta lodz???? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 08:49
                                                  aha,już chyba sam mój superkobiecy nick na to wskazuje?:)
                                                  choc nicki czasem mogą nieżle zmylić..:))
                                                  • feniks? Re: Romantyczka z miasta lodz???? 25.03.02, 08:53
                                                    No nie wiem, nie wiem -:)
                                                    Mój chyba jednoznaczny ?-:)
                                                  • dzyt Re: Romantyczka z miasta lodz???? 25.03.02, 08:56
                                                    zaczepny z tym ?
                                                  • feniks? Re: Romantyczka z miasta lodz???? 25.03.02, 08:58
                                                    Może i tak, a może zastanawiam się, kiedy ten "?" zlikwidowac ?-:)
                                                  • Gość: oona? Re: Romantyczka z miasta lodz???? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 08:57
                                                    tak?zdecydowanie jednoznaczny?:))))
                                                    tak jak mój w tej chwili:)))
                                                  • feniks? Re: Romantyczka z miasta lodz???? 25.03.02, 09:08
                                                    Toś wreszcie kobietą, czy nie "?" -:)
                                                  • Gość: oona Re: Romantyczka z miasta lodz???? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 09:11
                                                    kobietą,zdecydowanie kobietą:))
                                                    tak zdecydowanie kobietą jak Ty niezdecydowanie feniksem:)
                                                  • feniks? Re: Romantyczka z miasta lodz???? 25.03.02, 09:14
                                                    Bo jeszcze nad tym myslę - tzn. nad taka pewna bajką -:)
                                                  • Gość: oona Re: Romantyczka z miasta lodz???? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 09:16
                                                    jakieś szczegóły mogę prosić?
                                                    rąbek tajemnicy uchylisz?:)
                                                    bo lubie bajki ...:))
                                                  • feniks? Re: Romantyczka z miasta Wroclaw ???? 25.03.02, 09:54
                                                    bajka o feniksie -:))
                                                  • Gość: oona Re: Romantyczka z miasta Wroclaw ???? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 09:57
                                                    bajka czyli cos wymyslonego,nieprawdziwego:)
                                                    wszystko sie zgadza:)
                                                  • feniks_ Re: Romantyczka z miasta Wroclaw ???? 25.03.02, 10:07
                                                    Z wielu bajek morał płynie -:)
                                                  • Gość: oona Re: Romantyczka z miasta Wroclaw ???? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 10:10
                                                    no to czekam na morał z tej akurat bajki?:)
                                                  • feniks? Re: Romantyczka z miasta Wroclaw ???? 25.03.02, 10:15
                                                    No może być taki ..- zwróciła Panna uwagę na poprzedni nick ?_:)
                                                  • Gość: oona Re: Romantyczka z miasta Wroclaw ???? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 10:18
                                                    przeoczyłam przemiane,ale
                                                    czyzby chwilowa tylko była?
                                                    powiedzmy,ze nadal nie rozumiem morału:)
                                                  • feniks? Re: Romantyczka z miasta Wroclaw ???? 25.03.02, 10:43
                                                    Ja tez na razie - na szczęście -:)
                                                  • Gość: oona Re: Romantyczka z miasta Wroclaw ???? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 10:47
                                                    moze dlatego ze morał jest na koncu
                                                    a bajka dopiero przeciez się zaczyna?:)
                                                  • feniks? Re: Romantyczka z miasta Wroclaw ???? 25.03.02, 10:50
                                                    No nie wiem, w bajki wierzyłem, jak byłem mały -:) tzn. jeszcze niedawno -:)
                                                  • Gość: oona Re: Romantyczka z miasta Wroclaw ???? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 10:53
                                                    w bajki nie trzeba wierzyc,
                                                    bajek nalezy tylko słuchac
                                                    a wierzyc w morał
                                                    a jego póki co-nie ma...:))
                                                  • feniks? Re: Romantyczka z miasta Wroclaw ???? 25.03.02, 10:58
                                                    Nie ma ?????
                                                    A kiedys będzie ?-:)
                                                  • Gość: oona Re: Romantyczka z miasta Wroclaw ???? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 11:06
                                                    a kto te bajke opowiada???:)
                                                    przeciez to ja miałam słuchac bajki o feniksie
                                                    a opowiadajacy powinien wiedziec dokąd zmierza
                                                    ze swoją opowieścią:)
                                                  • feniks? Re: Romantyczka z miasta Wroclaw ???? 25.03.02, 11:16
                                                    Przeciez ja nie opowiadam, tylko gdzieś czytałem i, jak na razie, do końca nie
                                                    zrozumiałem - uczę się ustawicznie -:)
                                                  • oona Re: Romantyczka z miasta Wroclaw ???? 25.03.02, 11:19
                                                    faktycznie,musisz byc młodym ptaszkiem
                                                    jesli masz jeszcze taki zapał do nauki:)
                                                  • feniks? Re: Romantyczka z miasta Wroclaw ???? 25.03.02, 11:26
                                                    Uczymy się nonstop - ja tam ostatnio na błędach -:))nietylko
                                                  • oona Re: Romantyczka z miasta Wroclaw ???? 25.03.02, 11:35
                                                    jak wszyscy,nie jestes wyjątkiem:)
                                                    to jesli chodzi o te błędy
                                                  • feniks? Re: Romantyczka z miasta Wroclaw ???? 25.03.02, 11:52
                                                    Ale od dzisiaj, a raczej wczoraj juz się uczę inaczej -:)
                                                  • oona Re: Romantyczka z miasta Wroclaw ???? 25.03.02, 11:56
                                                    ale to normalne!wszyscy sie uczą w ten sposób
                                                    czyli na błedach-
                                                    nie jestes(nie byłes)wyjątkiem i nie musisz sobie pluc
                                                    w dziób feniksie z tego powodu!:)
                                                  • feniks? Re: Romantyczka z miasta Wroclaw ???? 25.03.02, 12:25
                                                    A po co mi sie kurcze, uczyc na błędach, jeśli sa przyjemniejsze sposoby ?

p.s.: dziobek, jeśli juz łaska -:))
                                                  • oona Re: Romantyczka z miasta Wroclaw ???? 25.03.02, 12:30
                                                    a są???kurcze,nie wiedziałam:((
                                                    :))
                                                    p.s.przepraszam,dziobek oczywiscie,
                                                    niewatpliwie uroczy:))
                                                  • feniks? Re: Romantyczka z miasta Wroclaw ???? 25.03.02, 12:51
                                                    są, właśnie chce je zacząć testować -:))

p.s.: niewątpliwie, niewątpliwie -:)
                                                  • oona Re: Romantyczka z miasta Wroclaw ???? 25.03.02, 12:58
                                                    ok,niech bedzie,ja jeszcze nie znam
                                                    wiec dasz mam nadzieje cynk jak eksperyment dobiegnie konca
                                                    i skorzystam z Twojego doswiadczenia:)

p.s.feniks?-narcyz(bez znaku zapytania):))))
                                                  • feniks? Re: Romantyczka z miasta Wroclaw ???? 25.03.02, 13:15
                                                    Dowie się Waćpanna pierwsza -:)

p.s.: nie zakochałem sie w sobie -:) a w kim ??????
                                                  • oona Re: Romantyczka z miasta Wroclaw ???? 25.03.02, 13:28
                                                    z góry dziekuje:)

p.s.no chyba w jakiejs feniksicy
                                                    równiez uroczej niewatpliwie:))
                                                  • feniks? Re: Romantyczka z miasta Wroclaw ???? 25.03.02, 13:34
                                                    A jest Panna pewna efektów ekperymentu, że z góry dziekuje ?:))

p.s.: no nie, bo juz wtedy od tego podwójnego ognia to ciągle popioły i
                                                    zgliszcza byłyby (z ognia namiętności i pożądania ?-:)
                                                  • Gość: oona Re: Romantyczka z miasta Wroclaw ???? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 14:21
                                                    nie jest
                                                    zreszta chyba sie i tak pospieszyła
                                                    i woli wrócic jednak do tej nauki na błedach
                                                    jest bolesna wprawdzie
                                                    ale pełna emocji!
                                                    a bez emocji...nudno
                                                    :)
                                                  • Gość: oona Re: Romantyczka z miasta Wroclaw ???? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 14:23
                                                    > p.s.: no nie, bo juz wtedy od tego podwójnego ognia to ciągle popioły i
                                                    > zgliszcza byłyby (z ognia namiętności i pożądania ?-:)

czyli nieustanne,codzienne rodzenie sie na nowo
                                                    pomysł do rozwazenia...:)
                                                  • feniks? Re: Romantyczka z miasta Wroclaw ???? 25.03.02, 19:00
                                                    To juz nie wiem, która odpowiedź wybrać, z ostatniego, czy przedostatniego
                                                    wpisu ?:))
                                                  • oona Re: Romantyczka z miasta Wroclaw ???? 25.03.02, 19:09
                                                    ja sobie tak na własny uzytek kombinuje,
                                                    nie udzielam nikomu rad:))
                                                  • feniks? Re: Romantyczka z miasta Wroclaw ???? 25.03.02, 19:22
                                                    Acha, i waćpanna tak wszystko sama i tylko dla siebie samej ?-:)
                                                  • oona Re: Romantyczka z miasta Wroclaw ???? 25.03.02, 19:25
                                                    moze nie tak zupełnie wszystko:)))ale...:)
                                                    umiesz liczyc,licz... itd:))
                                                  • feniks_ Re: Romantyczka z miasta Wroclaw ???? 25.03.02, 19:42
                                                    Gdzies to juz na tym forum słyszałem -:)
                                                    Tez liczę, ale w pracy !-:)
                                                  • oona Re: Romantyczka z miasta Wroclaw ???? 25.03.02, 19:44
                                                    to ja odwrotnie!
                                                    feniksie bez znaku zapytania:))
                                                    chociaz nie,tu i tu:(
                                                  • feniks? Re: Romantyczka z miasta Wroclaw ???? 25.03.02, 19:48
                                                    Oj, bo znowu sie zastanawiam i mylę przy logowaniu -:))
                                                    przez jakies dziwne, zmienne posty -:)
                                                  • oona Re: Romantyczka z miasta Wroclaw ???? 25.03.02, 19:50
                                                    czy to żle,że chce przede wszystkim polegać
                                                    na sobie samej?
                                                    sugerujesz,że powinnam sie od kogoś uzależnic?:)
                                                  • feniks? Re: Romantyczka z miasta Wroclaw ???? 25.03.02, 19:51
                                                    - źle :(
                                                    - tak -:)!!!!!
                                                  • oona Re: Romantyczka z miasta Wroclaw ???? 25.03.02, 19:54
                                                    no cos Ty?:(
                                                    tak zupełnie?:)
                                                  • feniks? Re: Romantyczka z miasta Wroclaw ???? 25.03.02, 20:04
                                                    nooooo !!!!!
                                                    totalnie, bezwarunkowo, bezgranicznie itede -:)
                                                  • oona Re: Romantyczka z miasta Wroclaw ???? 25.03.02, 20:06
                                                    bezgranicznie,bezwarunkowo,totalnie
                                                    można kochać
                                                    ale trochę niezależności nalezałoby
                                                    mimo wszystko...nie?
                                                    czy nie?:)
                                                  • feniks? Re: Romantyczka z miasta Wroclaw ???? 25.03.02, 20:17
                                                    Dać paluszek, to chce zaraz całą łapkę -:)
                                                    No niech będzie ta niezalezność - na zakupach ?-:)nie za dużo ?-:)
                                                  • oona Re: Romantyczka z miasta Wroclaw ???? 25.03.02, 20:28
                                                    chodziło mi o taką bardziej niematerialną,wewnętrzną niezaleznosc:)
                                                    ale przy totalmiłosci...moze faktycznie niemozliwa?:))
                                                  • feniks? Re: Romantyczka z miasta Wroclaw ???? 25.03.02, 20:33
                                                    A co to jest to niematerialne - to mozna dotknąć, obejrzeć ?-:))

Coraz lepiej, waćpanna sama sobie dobrych odpowiedzi udziela !-:)
                                                  • oona Re: Romantyczka z miasta Wroclaw ???? 25.03.02, 20:39
                                                    dobrze,moge sie totaluzaleznic od totalobiektu mojej totalmiłości
                                                    ale niech ktoś da mi totalgwarancję na jej wieczność!
                                                    tej miłosci,wtedy-bardzo proszę!:)
                                                  • feniks? Re: Romantyczka z miasta Wroclaw ???? 25.03.02, 20:45
                                                    Gwarancja na druku usc ?? Przeciez nie chciała !!!-:)
                                                    To jaka ma być, ustna ?-:)
                                                  • oona Re: Romantyczka z miasta Wroclaw ???? 25.03.02, 20:48
                                                    ech,tez tak niematerialna w pewnym sensie,
                                                    na druku USC to zadna gwarancja,
                                                    no żeby tak było i juz!:)
                                                  • feniks? Re: Romantyczka z miasta Wroclaw ???? 25.03.02, 20:49
                                                    To od kiedy tak ma być ?-:))
                                                  • oona Re: Romantyczka z miasta Wroclaw ???? 25.03.02, 20:52
                                                    może juz?
                                                    a moze jeszcze nie?:)
                                                    musze lecieć ptaszku
                                                    papa:))
                                                  • feniks? Re: Romantyczka z miasta Wroclaw ???? 25.03.02, 20:55
                                                    Znowu niezdecydowana, bo znowu przyjdzie ten bez znaku zapytania -:)
                                                    papa :)
    • dzyt Re: Romantyczka 25.03.02, 07:38
      Więc ratujmy Pana Tyczka :))
      • feniks? Re: Romantyczka 25.03.02, 07:41
        To mamy pierwszą ochotniczkę -:)
        • dzyt Re: Romantyczka 25.03.02, 07:43
          tylko samam nie da rady :)))
          cmok! dla Ciebie...
          • feniks? Re: Romantyczka 25.03.02, 07:44
            No ja się nie piszę, z przyczyn formalnych -:)
            Dużo masz dzisiaj od rana tych cmoków do rozdzielenia -:)
            • dzyt Re: Romantyczka 25.03.02, 07:50
              feniks? napisał(a):

> No ja się nie piszę, z przyczyn formalnych -:)
              ????????????????????????????????????????????????

> Dużo masz dzisiaj od rana tych cmoków do rozdzielenia -:)
              ocho,cho !!! cmok! cmok! to tak na zachętę :))
              • feniks? Re: Romantyczka 25.03.02, 07:54
                formalnych bo noszę na codzień spodnie -:)

Na innym forum zostawiłas ich całą masę -:)
                • dzyt Re: Romantyczka 25.03.02, 07:57
                  feniks? napisał(a):

> formalnych bo noszę na codzień spodnie -:)
                  a od święta?

> Na innym forum zostawiłas ich całą masę -:)
                  cicho sza, bo się wyda :))
                  • feniks? Re: Romantyczka 25.03.02, 07:58
                    też, zawiedziona ? -:))
                    I lalkami tez nie bawiłem się w dzieciństwie -:)
                    • dzyt Re: Romantyczka 25.03.02, 08:09
                      feniks? napisał(a):

> też, zawiedziona ? -:))
                      ????????????????????????
                      a cim prosie pana???? :))

> I lalkami tez nie bawiłem się w dzieciństwie -:)
                      a ja się bawiłam samochodami braci :)))
                      • feniks? Re: Romantyczka 25.03.02, 08:12
                        To jeszcze powiedz, że bawiłas się w indian i kowbojow ! :-)
                        • dzyt Re: Romantyczka 25.03.02, 08:23
                          feniks? napisał(a):

> To jeszcze powiedz, że bawiłas się w indian i kowbojow ! :-)

a skąd tyś to wiedział... grałam też w palanta :)
                          • feniks? Re: Romantyczka 25.03.02, 08:29
                            I lałaś sie z chłopakami na podwórku ?-:)
                            • dzyt Re: Romantyczka 25.03.02, 08:32
                              grałam w kopanego po kostkach - taka nowa odmiana piłki nożnej...
                              • laelia Re: Romantyczka 25.03.02, 08:35
                                Dzyt, Feniks to doprawdy romantyczny wątek - ten powiew nostalgii za
                                dzieciństwem, sam urok i czar :o)
                                • feniks? Re: Romantyczka 25.03.02, 08:44
                                  Tak, a te wspólne zabawy w piaskownicy -:)

laelia napisał(a):

> Dzyt, Feniks to doprawdy romantyczny wątek - ten powiew nostalgii za
                                  > dzieciństwem, sam urok i czar :o)

• laelia Re: Romantyczka 25.03.02, 08:45
                                    I w doktora?
                                    • dzyt Re: Romantyczka 25.03.02, 08:47
                                      aleśmy się zgadały...
                                      chyba wiele dziewczynek chciało zostac lekarzami...
                                      • laelia Re: Romantyczka 25.03.02, 08:49
                                        A w ramach przywoływania miłych wspomnień bawimy się po dziś dzień.
                                        • feniks? Re: Romantyczka 25.03.02, 08:53
                                          Ja pisałem o tych ostatnich niewinnych zabawach, a am jedno w główkach -:)
                                          • dzyt Re: Romantyczka 25.03.02, 08:55
                                            nieprawda... dwa, bo jeszcze to samo po przerwie by było weselej :))
                                          • laelia Re: Romantyczka 25.03.02, 08:56
                                            Nie rozumiem? To przecież niewinna dziecięca zabawa?
                                            • feniks? Re: Romantyczka 25.03.02, 08:57
                                              Tak, chodziło o zabawe w dentystę ?-:)
                                              • laelia Re: Romantyczka 25.03.02, 09:01
                                                Dentysty się boję i uciekam przed nimi bynajmniej nie dlatego, że liczę na
                                                pogoń :o) To już lepiej wróćmy do zabaw mniej niewinnych.
                                                • feniks? Re: Romantyczka 25.03.02, 09:07
                                                  Podchody ? Troche mi z tej zabawy zostało we krwi -:)
                                                  • dzyt Re: Romantyczka 25.03.02, 09:11
                                                    dlatego nas podchodzisz????
                                                  • feniks? Re: Romantyczka 25.03.02, 09:13
                                                    Idę świeżym tropem -:)
                                                  • laelia Re: Romantyczka 25.03.02, 09:15
                                                    Dzyt przecież o to właśnie w tym wszystkim chodzi :o)
                                                  • feniks? Re: Romantyczka 25.03.02, 10:10
                                                    Nam, Wam, widzom ? -:)
                                                  • laelia Re: Romantyczka 25.03.02, 12:24
                                                    Nam, Wam ale dlaczego widzom?
                                                  • feniks? Re: Romantyczka 25.03.02, 12:50
                                                    zawsze jacys wstrętni podlącze i podglądaczki sie znajdą -:))
                                                  • Gość: laelia Re: Romantyczka IP: 212.244.106.* 25.03.02, 15:05
                                                    Rozumiem z tego, że my planujemy jakąś zabawę przy której podglądacze są
                                                    niewskazani? Wysoce niemoralną i słodko grzeszną, czy po prostu tajemną?
                              • feniks? Re: Romantyczka 25.03.02, 08:36
                                Tys taka poetycka dusza - bardziej chyba pasuje rugby, nie ? -:)
                                • dzyt Re: Romantyczka 25.03.02, 08:46
                                  a bawiłeś się kiedyś w doktora?
                                  to być dopiero romantyczna zabawa hi,hi,hi
                                  cmok! to taki tajemniczy...
                                  • feniks? Re: Romantyczka 25.03.02, 08:51
                                    QW dzieciństwie bałem sie doktorów, wlałem zabawe w mame i tatę -:)
                                    • Gość: samanta Re: Romantyczka IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 13:08
                                      Dzien dobry ,i coz robimy z tym romantyzmem?Operujemy?:)prof.dr.habS.Poradnicka
                                      • feniks? Re: Romantyczka 25.03.02, 13:16
                                        Nie, usuwamy - ale zaraz, u kogo ?-:)
                                        • Gość: SamantaP Re: Romantyczka IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 13:23
                                          Niewazne ,niewazne..krwi mi trzeba,krwi !!!:)))))
                                          • feniks? Re: Romantyczka 25.03.02, 13:48
                                            hm.., mam jakieś straszne skojarzenia z ta potrzeba krwi -:)
                                          • dzyt Re: Romantyczka 25.03.02, 14:20
                                            To dołącz do Saqqary na wątku trumnianym...
                                            tylko wcześniej chodź się posilić tortem :)))))))))))
    • onlyania Re: Romantyczka 25.03.02, 19:27
      no, od razu wiedzialam ze to watek dla Romentyka, a ktoz wie czy tez przez
      owego Romentyka nie otwary....:))))
      • oona Re: Romantyczka 25.03.02, 19:36
        Romentyk w mieście Łodzi ??:)
        • kitek1 uprzasniczki siedza, jak aniol dzieweczki,..... 25.03.02, 19:39
          przeda sobie przeda menowe wateczki:)
          • oona Re: uprzasniczki siedza, jak aniol dzieweczki,..... 25.03.02, 19:45
            ale jak to twarzowo wygląda Kitek!wyjdz z postu i spójrz:
            Romantyczka:onlyania
            Romantyczka:oona
            • kitek1 Re: uprzasniczki siedza, jak aniol dzieweczki,..... 25.03.02, 19:48
              tak jak moje spiace itd.:)))
              • oona Re: uprzasniczki siedza, jak aniol dzieweczki,..... 25.03.02, 19:52
                nie zasnęło chyba w wannie???:)
                • kitek1 Re: uprzasniczki siedza, jak aniol dzieweczki,..... 25.03.02, 19:54
                  ja wrocilem z wanny,
                  a oone spi:(
                  • oona Re: uprzasniczki siedza, jak aniol dzieweczki,..... 25.03.02, 19:55
                    to nie budz,obudzone oone bywa bardzo złe:))
                    • kitek1 Re: uprzasniczki siedza, jak aniol dzieweczki,..... 25.03.02, 19:58
                      zalezy jak czule sie budzi,
                      ale ja sie boje, ze jak ja oone obudze,
                      to potem ja zasne, ale sprobuje:)
                      • oona Re: uprzasniczki siedza, jak aniol dzieweczki,..... 25.03.02, 20:05
                        próbuj,próbuj,trzymam kciuki,wszystkie dwa:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka