Dodaj do ulubionych

Królicza nora !

27.03.02, 15:35
Oxym !!!!
I was really looking forward to hearing from You
I nie jedną romantyczną łzę po Twoim zniknięciu wylałam, czyżbyś nie zauważył,
że poziom wody we stawie znacznie się podniósł od naszego ostatniego wspólnego
ze sobą obcowania, z moich łez wyrosły dwie dodatkowe lilie, w których płatkach
znalazłbyś podpowiedź jak trafić do nory królika
Ale teraz skoro tu jesteś, znaczy że dotarłeś niesiony zapachem przeznaczenia
do wrót króliczej nory. Poznasz ją po tym, iż w pobliżu lezą porzucone literki
c i d. Muszę Cię jednak ostrzec. Gdy raz do niej wejdziesz, nie ma już odwrotu,
uzyskasz nową świadomość, często będziesz miał poczucie halucynacyjnej wędrówki
w głąb swoich snów, ale gdy tylko rozpocznie się ta ekstatyczna podróż pełna
orgiastycznych wrażeń już nigdy nie będziesz chciał wrócić do poprzedniego
świata. Zyskasz nową głębię spojrzenia i nawet gdy wyruszysz w miejsca, gdzie
skręca się karki Twoje myśli będą eterycznie unosiły się nad innymi miejscami,
których czar możesz poznać tylko tutaj, razem ze mną.
Jeszcze jedno, jeśli pojawi się tutaj jakaś pijawka, która będzie próbowała się
przyssać do tego wątku będziesz musiał siłą swojej perswazji „wykopać” ją z
powrotem do stawu.
Do Ciebie należy wybór, wybierasz króliczą norę ? czy obecny świat ?
Obserwuj wątek
    • oxymoron Re: Królicza nora !!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.03.02, 16:51
      zaraz sobie to wszystko przeczytam.......
      teraz tylko chcialem szybko wyrazic radosc, ze udalo mi sie wreszcie znalesc
      to....no to ....to miejsce!!!!!!!!!!!!!!!!
      oxym
      zaraz wracam
      • oxymoron Re: Króliczy kic, inaczej -chop!!! 27.03.02, 18:12
        o, o, o.......juz jestem!
        musialem sie doprowadzic do porzadku.
        teraz juz znacznie lepiej. troche jeszcze zalatuje mulem ale,
        co tam.
        a jak ci sie podoba moj ogonek? nie, nie! tonie pijawka.
        nie boj sie. to ogonek. pozniej roche obrosnie futerkiem....
        w pospiechu nie udalo mi sie innego znalesc.
        a uszy? moga byc? wszyscy sie ze mnie smiali jak je nakladalem...
        a ja im tylko tak ......pokazalem.
        nic sie nie boj. zawsze mozemy zamurowac wejscie albo
        przeniesc sie do nowej...
        pisze sie na wszystko co masz w programie!
        jak emocjonalnie odswierzajacym moze byc skok z odchlani
        zapijawczonego stawu w cieplo i przytulnosc kroliczej norki.
        chooooooooooooooop!
        oxym
        • laura! Re: Króliczy kic, inaczej -chop!!! 27.03.02, 21:43

Zatem jesteś ;)))) Witaj i wędruj śmiało...
          Na razie nic nie widzisz gdyż wokół panuje grobowa ciemność

Za jakiś czas, zapewniam Cię, dostrzeżesz najmniejsze szczegóły otaczającej Cię
          rzeczywistości, i nie dlatego, ze Twoje oczy przyzwyczają się do zmroku, ale
          dlatego ze twój umysł się z nim oswoi, otworzy się na nowe wrażenia, które
          normalnie są niedostępne dla oczu.
          Musisz iść za moim szeptem w stronę wyczuwalnego ciepła, które sprzyja opadaniu
          kolejnych literek...
          • oxymoron Re: in.......and...........out.......... 28.03.02, 16:34
            laura, my little honey bunny!
            sorry.....................
            straszny przeciag w naszej norce! okna i drzwi pootwierane...
            wywialo mnie z przytulnego ciepelka tego przeuroczego gniazdka,
            wypelnionego mistycznoscia oczekiwania nowych nieodkrytych
            wrazen i aromatem dyskretnie wyuzdanej nadzei kolejnych opadajacych
            literek....
            za pare godzin wyladuje w sniegu po uszy...
            bede sobie marzyl o romantycznosci jaka przyszlo mi opuscic,
            na rzecz brutalnego zmagania sie zawierucha szalencow z mentalnoscia
            i tendencjami samobojcow starajacych sie za wszelka cene zepchnac mnie
            w czelusci wiecznego chlodu...
            mysl o cieple naszej kroliczej norki czekajacej na mnie po powrocie w
            watkowickiej
            wirtualnosci, bedzie dla mnie tarcza przed wszelkim niebezpieczenstwem
            realnosci, w ktora przyszlo mi sie w tej chwili zanurzyc.....
            zyczac ci milej zabawy i wesolych 'kroliczych' swiat,
            love
            oxym
            • oxymoron .................in................... 02.04.02, 19:43
              laura! my sweat, chocolate easter bunny!
              finally, i'm back.
              although i have to say, it was extremely hard ...so many gorgeous
              snow bunnies around.... hmmmmmmmm...
              z przypalonym nieco futerkiem i z wszystkimi zdrowymi czlonkami,
              dotarlem z trudem do naszej norki.
              jakos tu pusto...
              powietrze tez troche inne...moze to tylko ta dluzsza
              przerwa...
              odzwyczailem sie?!?
              o! dzieki za setki kroliczkow...rozlazlo mi sie to 'towarzystwo'
              po calym ekranie...do dzisiaj nie udalo mi sie ich wszystkich
              polapac....
              musze za to zlapac teraz oddech po podrozy...
              chcialem sie tylko z toba przywitac...
              witam
              oxym

• laura! Re: .................in................... 02.04.02, 22:30
                Witaj Najdroższy,
                moje serce żarem rozpala się gdy widzi cień Twoich uszu, których niestety z
                powodu tymczasowej niedostępności nie mogę pomuskać delikatnie swoimi palcami.
                Cieszę się, że mimo zmarzniętych łapek i podpalonego futerka po powrocie z
                gościny u Królowej Sniegu, o własnych siłach zdołałeś wyciągnąć na powierzchnie
                naszą przyjazną norkę spośród przepychu i bogactwa innych wątków, aby nie
                zginęła gdzieś wśród blaszanych zegarków, pierzastych kogucików i baloników na
                druciku ;-)))
                Welcome to Our Wonderland !!!!!!!
                częstuj się smakołykami o nieodkrytych smakach i delicjami z podwójnym
                nadzieniem, ja tym czasem przygotuję jeszcze napar ze wstrętnego dwugłowego i
                czterookiego kalafiora, którym zniszczę wszystkie przeszkody, jakie stają na
                drodze naszemu ku się upodobaniu .

Całuski ;-**********)))))
                • oxymoron Re: .....in again..and again 03.04.02, 17:45
                  ja tez z podnieceniem i niecierpliwoscia wyczekuje chwili
                  kiedy lapiac resztki oddechu po szalonym biegu przez cierniste
                  zagony, przeskakujac gesto rozsiane muliste belkoty
                  i walace sie swiadectwa czasow swietnosci watkowickich
                  obejsc, moge wreszcie zblizyc sie do ciebie na tyle zeby
                  przez wirtualna mgielke powiedziec ci -dzien dobry my sweet heart!
                  pozwol, ze zapale malutki kagan-ek przywieziony z mojej ostatniej
                  krotkiej wyprawy do kraju...made in australia?!? podobno rozpedza
                  zle duchy zabobonu....
                  dzieki za wszelkie pysznosci, ktore dla mnie swoimi zgrabnymi raczkami
                  przygotowalas...
                  czterooki kalafior jeszcze sie warzy....
                  nie musisz sie obawiac, nic nie moze stanac na przeszkodzie naszemu
                  upodobaniu. pamietaj -ostatni pocalunek krolikow takich jak my, zamienia
                  ich uszy w skrzydla...musimy dbac tylko o to zeby byc ze soba na odleglosc
                  pocalunku.....a to nie jest trudne.....
                  oxym
                  • laura! Re: .....in again..and again 03.04.02, 20:53
                    My Dear Oxym
                    Jak kompresy z ziół na spuchnięte oczy, jak kocia skórka na obolałe korzonki,
                    jak wkładki masujące w butach na wymęczone stopy, tak twoje słowa są prawdziwym
                    balsamem dla mojej duszy nawet w chwilach zagubienia i melancholii, jaką
                    wywołał podły czterooki kalafior...
                    światło twojego kaganka daje teraz dodatkową nadzieję, iż proces preparacji
                    kalafiora pozwoli na wygotowanie mu co najmniej jednej pary oczu. Podając za
                    słynną księgą odnalezioną w jaskini ciemnych typów (z racji ciemności jakie tam
                    panują) pod tytułem „254 potrawy z kalafiora i 3 desery” aby dobrze uwarzyć
                    kalafiora na sposób piracki należy proces gotowania przyśpieszyć dorzuceniem
                    literki e. Nie chcąc jednak rozstawać się z tą bliską mi literką, pachnącą
                    moimi ulubionymi perfumami użyję tymczasem samowaru (to taki szybkowar w
                    wersji unplugged), a myśl o bliskich pocałunkach składanych na króliczych
                    uszach osładzać będzie mi czekanie ;)))
                    laura in love ;)
                    • oxymoron Re: .....in again..and again 03.04.02, 22:35
                      pocalunki zanurzone w wirtualnej mgle mkna szybciej
                      i trafiaja celniej, muskajac bezblednie swoim cieplem
                      miejsca, ktorych pragnienie pieszczoty dojrzewa szybciej
                      niz swiadomosc jego potrzeby...perpetualna energia wirtualnych
                      pocalunkow nie pozwala im, w przeciwienstwie do realnych,
                      spoczywac...ich sie tez nie sklada...raz wyslane kraza, przysiadaja,
                      wzlatuja i wiroja wypelniajac delikatna wirtualna mgle naszej kroliczej
                      norki...
                      nigdy ci ich tutaj nie moze zabraknac...
                      musimy jednak uwazac na kolejnosc naszych poclonkow..., szczegolnie ostani
                      z nich...
                      australijski kagan-ek rzuca cieple swiatlo na warzacy sie czterooki
                      kalfior...podejrzanie wysoko rzuca pokrywka do gory!!! jestes pewna, ze
                      to to nie eksploduje? bo jakby tak nie daj boRZe dalo po oczach...!!!
                      jeszcze chwile przy nim posiedze; zamieszam od czasu do czasu
                      i bede musial wyskoczyc na chwile rozruszac moje skoki...
                      milej, wypelnionej wirtualna mgla naszej norki nocy, laura!!!!
                      my one and only virtual love.

oxym
                      • laura! Re: .....in again..and again 03.04.02, 23:02
                        my sweet heart, nigdy nie przestawaj
                        nie chce myślec o ostatnim pocałunku
                        nawet jeśli jutro ma być koniec świata nie budź mnie ze snu
                        nie musisz nic mówić gdy mgła twoich pocałunków niczym ciepła oponczą okrywa
                        moje ciało
                        teraz przykryta koldrą usnuta z płatków róż posyłam Ci gorące pozdrowienia
                        i życzę naszego wirtulanego spotkania we snie, co chciałby być jawą
                        laura ;))))
                        • oxymoron Re: .....in again..and again 04.04.02, 17:11
                          my sweet dream laura!
                          while you were dreaming away into our virtual fog of perpetual kisses'
                          getting closer to that little warm place in your heart where i was waiting
                          for you with my open semi realistic arms, for a brief moment i managed
                          to flip through pages of the latest issue of 'the watkowice tribune', only to
                          learn that you've been haunted by some miserable and cruel dreams
                          lately......
                          przesiedzialem cala noc na skraju twego lozka odpedzajac zle duchy
                          i sny...
                          i tak jak kiedys nauczyl mnie stary indianin, zrobilem dla ciebie
                          dream catcher, ktory powieszony w nad wejsciem do naszej norki,
                          nie przepusci tutaj zadnych zlych mysli i snow......
                          nie jestem pewien czy po wyslaniu bedzie on wygladal tak jak go
                          wykonalem.
                          oto on(?!?):
                          .....................................................................
                          ...............................e.....................................
                          ..........................eeeeeeeeeee................................
                          ....................eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.........................
                          .............eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee................
                          .........eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...........
                          ......eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee........
                          ....eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......
                          ...eeeeeeeeeeeee..eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..eeeeeeeeeeeeeeeee......
                          ..eeeeeeeeeeee......eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......eeeeeeeeeeeeeeee.....
                          .eeeeeeeeeee..........eeeeeeeeeeeeeeeeee..........eeeeeeeeeeeeeee....
                          eeeeeeeeeeee..........eeeeeeeeeeeeeeeeee..........eeeeeeeeeeeeeeee...
                          eeeeeeeeeeeee........eeeeeeeeeeeeeeeeeeee........eeeeeeeeeeeeeeeee...
                          .eeeeeeeeeeeeeee...eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....eeeeeeeeeeeeeeeeee....
                          ..eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....
                          ...eeeeeeee...eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...eeeeeeeeee......
                          ....eeeeee...eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...eeeeeee........
                          ......eeeeee......eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee........eeeeeee..........
                          ..........eeeeeee.............................eeeeeeee...............
                          ...............eeeeeeeee.............eeeeeeeeee......................
                          ....................eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...........................
                          ..........................eeeeeeeeee.................................
                          ..............................eee....................................
                          • oxymoron Re: .....in again..and again 04.04.02, 17:22
                            ops!
                            nie wyszlo tak jak chcialem..
                            mysle, ze jak to skopjujesz i wkleisz w word perfect czy czyms podobnym to
                            wroci to to do pierwotnego(?!) wygladu...
                            tylko sie nie przestrasz....
                            oxym
                            • mefiston Re: .....in again..and again 04.04.02, 23:34
                              oxy..
                              there are so many irresistible things..
                              you forgive me my interruption.. I hope..
                              Is that a challenge..?
                              this strange illusion.. or coming back to reality..?
                              That's beibg queer...
                              Laura.. something unforseen.. That's the best and the most missed..
                              or only a dream..
                              who knows..
                              • laura! Re: .....in again..and again 05.04.02, 18:58
                                mefiston napisał(a):

> Laura.. something unforseen.. That's the best and the most missed..
                                > or only a dream..
                                > who knows..

let’s make it clear
                                that this is free love
                                no hidden catch…

free love is a challenge even it is only a dream

• mefiston Re: .....in again..and again 05.04.02, 21:58
                                  laura! napisał(a):

> mefiston napisał(a):
                                  >
                                  > > Laura.. something unforseen.. That's the best and the most missed..
                                  > > or only a dream..
                                  > > who knows..
                                  >
                                  > let’s make it clear
                                  > that this is free love
                                  > no hidden catch…
                                  >
                                  >
                                  ..no strange attached..
                                  ..just free love..

..and you know.
                                  being fragile....
                                  ..is that a sin ?
                                  or something from the other side..
                                  of perceiving...?

is this just strange kiss..
                                  or being touched..
                                  by cold black lady..
                                  dressed in misty at dawn..
                                  ..her steel eyes.. unforgetable fire inside..
                                  ..so desired.. and missed..
                                  ..feeling deeply moved..
                                  and calm - brings me her blue wallpapers..
                                  ..I am staring on empty ceiling..

hopingfor the best..
                                  but expecting the worst...

;)
                                  • oxymoron Re: .....in again..and again 05.04.02, 22:31
                                    me-fist-on,
                                    mistrzu taktu i dobrych manier.
                                    teraz powiedz to wlasnymi slowami -o co ci tutaj chodzi?
                                    w jakim celu tutaj zagladasz?
                                    usadziles nam tutaj na srodku norki ni przypial ni przylatal bzdet.
                                    po co?
                                    angielski swoj chcesz pokazac?
                                    powiedz skad nadajesz?
                            • laura! Re: .....in again..and again 05.04.02, 18:56
                              My sweetest Oxym
                              Wciąż odczuwająca delikatne muśnięcia twoich słów wracam tu na krótko przed
                              końcem dnia aby obwieścić ci w pośpiechu niezbędnym do przedostania się tej
                              informacji do ciebie, zważywszy na twoje weekendowe „wyskoki” z naszej norki,
                              że na skutek odczynionych czarów i użytego indiańskiego totemu, udało się choć
                              w części odpędzić złe duchy. Tajemnicą totemu jest umiejętność jego odczytu,
                              wystarczy użyc opcji odpowiedz cytując, aby odczuć jego magiczną moc. Przesyłam
                              Tobie również pewne magiczne zaklęcie... ;)))
                              Już z pewnym drżeniem i utęsknieniem wyczekuję tej chwili kiedy ponownie
                              pojawisz się w naszej norce, kalafior już uwarzony i mgła, której istnienie w
                              dużej mierze podtrzymywane było pracą procesu warzenia, teraz swoje istnienie
                              będzie zawdzięczała tylko i wyłącznie czarownej mocy zawieszonych w powietrzu
                              pocałunków.
                              Podniecające ciarki przechodzą mnie na sama myśl jak przy najbliższej twojej
                              wizycie utniemy sobie małą partyjkę bierków, albo zagramy w grę planszową „na
                              grzyby”

sealed with a ....

........................................
                              ...xx...xx...xx......xxx........xxx.....
                              ...xx..xx....xx....xx...xx....xx...xx..
                              ...xx.xx.....xx.....xx.........xx.......
                              ...xxxx......xx......xxx........xxx.....
                              ...xx.xx.....xx.........xx.........xx...
                              ...xx..xx....xx....xx...xx....xx...xx...
                              ...xx...xx...xx.....xxxx.......xxxx.....

• oxymoron Re: .....in again..and again 05.04.02, 22:22
                                my dear pocahontas!!!
                                milo cie znow uslyszec...
                                jak upojnie brzmi twoj glos...
                                jeszcze milej uslyszec, ze dzieki wspolnym (swiadom jestem swojej mizernej
                                w tym wyczynie roli) udalo ci sie uwolnic od zmor i zlych duchow...
                                w przeciwienstwie do twojego jakze pieknego 'zwieczenia' listu, moj rysunek
                                naszego 'dream catcher' nie wyszedl......najwazniejesze jednak, ze czujesz
                                jego dzialanie.
                                z olbrzymia przyjemnoscia zagladam do naszej norki. z zapartym techen i
                                drzacymi
                                rekami dotykam poscieli na ktorej spoczywalas i rozgarniajac mgle pocalunkow
                                wygrzebuje delikatnie z ciepla twego ciala okruszyny snu proszac bogow zeby
                                choc jeden
                                z nich...... przypominal mnie.....
                                co tam kalfior! dosyc kalafiorow!!!
                                teraz delektujmy sie czystoscia i ulotnoscia naszej nasaczonej pocalunkami
                                i delikatnym aromatem tesknoty mgla...
                                z zalem bede musial opuscic nasza norke na pare dni...
                                zagledne tutaj nie raz, zeby nasycic sie energia tkwiaca w twoich slowach
                                i unurzac sie w pocalunkach naszej mgly...
                                juz sie nie moge doczekac kiedy przy kagan-ku zgramy w ...gre.
                                zawieszajac tysiac nowych pocalunkow dla ciebie
                                w oblku naszej norki
                                oxym
                                • laura! Re: .....in again..and again 07.04.02, 23:05
                                  my soul brother, oxym, my dearest !
                                  stała się rzecz niesłychana... w środku królującej i pieszczącej słońcem mój
                                  piegowaty nos wiosny, nagle spadł śnieg, zasypując wejście do naszej norki.
                                  Gdyby nie tysiąc zawieszonych pocałunków od ciebie, którymi napełniłam balonik
                                  w kształcie serca, sytuacja byłaby krytyczna i grożąca nie odnalezieniem przez
                                  ciebie drogi powrotnej, obecnie przypominającej mleczna drogę. Już dzisiaj
                                  wieczorem wystawiam serce dmuchane na patyku, które na wypadek gdybyś szukał
                                  norki nocą, dodatkowo zaopatrzone jest w świecąca aureolę moich najsłodszych
                                  słów do ciebie, które filuternie będą mrugać w rytmie cha cha, gdy zobaczą cię
                                  w pobliżu...
                                  tu muszę się przyznać, spuszczając nieco oczęta, więc nie miej do mnie żalu,
                                  ale z tysiąca zawieszonych pocałunków uszczknęłam małą setkę i napełniłam nimi
                                  moją poszewkę na kołdrę. Jest im tam całkiem dobrze i z tego co wiem nie żałują
                                  one zmiany stanu zawieszenia na stan leżenia, gdyż nasycają się moimi cichymi,
                                  rozkosznymi pomrukami gdy otulając się nimi szczelnie ogarnia mnie wrażenie
                                  jakbym leżała w twoich ramionach.
                                  Z tęsknoty malująca myślami w powietrzu twoje imię
                                  Czekająca ciebie laura !
                                  • oxymoron Re: .....in again..and again 08.04.02, 16:54

my dearest laura!
                                    there is no snow deep enough, water too high, raging fire
                                    or wind too strong, that would keep me and my kisses away from you my
                                    dearest laura! and our sweet, filled with delicate early morning spring time
                                    kisses, krolicza norka!
                                    sending you another thousand of new ones i envy my own lucky kisses which i
                                    seem never have enough for you my dear.
                                    ich zapach i kolor przesaczone sa wichura barw zorzy polarnej polnocnej kanady
                                    i odblaskami dziewiczych szczytow osniezonej islandi, przypruszone odglosem
                                    drzacych dzwiekow samotnego scottish piper i wypelnione aromatem francuskiego
                                    burguna z delikatnym posmakiem norynberdzkich piernikow!
                                    boski szmer i szeptow wypelnia dystans tysiecy polnocnych mil................
                                    laura, laura, laura, laura, laura, laura, laura, laura, laura, laura, laura,
                                    ralaularulauraralu raluarala ralalaru laura rala lurala ralu laura laura,
                                    lau lara laralurala lau ra laru laura lara laura lara lala rau laru laura,
                                    laaaauuuuuuurrrrraaaa......aaaaaa....rararararaaaaaaaaaa.........ra..a
                                    aaaaaaaaaaaaaaaaa..............................................................
                                    ..........
                                    oooooooooooooooo
                                    xxxxxxxxxxxxxxxx
                                    yyyyyyyyyyyyyy
                                    mmmmmmm

• laura! Re: .....in again..and again 08.04.02, 20:50
                                      oxym, my treasure giving me little pleasure

wzruszenie odebrało mi klawiaturę i zrobiło to w momencie zaczynającym się od
                                      słów ralaularulauraralu, kiedy doznałam oszałamiających wrażeń, spowodowanych
                                      narastającym szumem niczym dźwięki wodospadu Niagary powstałym z moich
                                      westchnień słyszalnych ze zdwojoną mocą przy ogłuszającym innym, równie silnym
                                      dźwięku- dudnieniu mojego serca ...jak we wnętrzu olbrzymiego głośnika,
                                      którego membrana pobudzana były kolejnymi laurowymi wibracjami wydobywającymi
                                      się z twoich ust. Już nic tego nie zatrzyma, jak gwałtowna lawina z gór, tak
                                      moje emocje pokonują wszystkie przeszkody na swojej drodze, aby znów być przy
                                      Tobie. Wiele śmiałków zakradało się do króliczej nory z tysiącem swoich
                                      pocałunków, ale jeszcze żaden z nich nie potrafił napełnić ich smakiem
                                      norymberdzkich pierników, ba daleko im było nawet do toruńskich pierników,
                                      równie cenionych.
                                      Przesłam ci zdjęcie naszej norki, bo odkąd wypełniła się ona twoimi pocałunkami
                                      jest tu bardzo ciepło i przytulnie.

Kiss............................kisSkissKis
                                      KissKi........................kissSkissKis
                                      KissKiss.....................kissSkissKis
                                      KisskiKiss.................kisskisSkis
                                      KisskiKiss.................kisskisSkis
                                      KissKisskiss.............kisskisskisS
                                      KissKisskiss............kisskisskisS
                                      KissKisskiss............kisskisskisS
                                      KisskisssKisskisssKisskisssKisskisss
                                      ..KisskisssKisskisssKisskisssKiss....
                                      ....KisskisssKisskisssKisskis.......
                                      ........KisskisssKisskisss..........

love forever Your laura !

• oxymoron Re: .....moving closer to a cliff...... 08.04.02, 21:41
                                        laura! my sweetest cupcake!!!
                                        niagara falls is nothing with compare to the rush of blood in
                                        my heart right now.........your drawing of our 'krolicza nora'
                                        is breathtaking and overwhelming -it says: 'u'.. how sweet.

sweet and sower - tak najlepiej moglbym wyrazic to co czuje w tej
                                        chcwili...
                                        sweet -poniewaz kazde dotkniecie klawiatury, ktora szczesliwie
                                        udalo ci sie odzyskac, twoimi delikatnymi palcami w procesie pisamia
                                        odpowiedzi na moje slowa, wywoluja we mnie dreszcze, o ktorych
                                        juz dawno zapomnialem, powoli godzac sie z mysla, ze tamto to byl
                                        tylko piekny sen..
                                        sower -dlatego, ze z kazda mijajca minuta zbliza mnie do chwili kiedy
                                        bede musial cie oposcic na dluzszy
                                        czas..............................................
                                        ...............................................................................
                                        ................................
                                        .................................
                                        -------------------------------------------------------------------------------
                                        --------------
                                        ==============================............................==========
                                        +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
                                        ......... ........................... .....
                                        .. .

piatek bedzie moim ostatnim dniem w watkowicach.............................
                                        teraz przypominam
                                        niagare....................................................................
                                        bede sprawdzal swoja poczte gazetowa.
                                        jezeli...................
                                        jezeli chcesz....................
                                        znajdziesz tam jeszcze wiecej wiosenno-letnich cieplych pocalunkow dla siebie
                                        ...........................................
                                        teraz i mnie odebralo klawiature....
                                        love
                                        oxym
                                        • laura! Re: .....moving closer to a cliff...... 09.04.02, 19:15
                                          po pierwsza rozpacz rozrywająca serce, po drugie żal rozlewający się gorącem
                                          niczym zagęszczona krew, po trzecie westchnienie jak łopot odlatującego
                                          ptaka....ech życie..
                                          udałam się nawet w niewiadomym kierunku w poszukiwaniu przepaści, z której
                                          rzucając się w otchłań mogłabym zakończyć katusze wirtualnego bytu... stanęłam
                                          nad przepaścią... spojrzałam w tył gdzie rozciągają się urodzajne i te mniej
                                          żyzne ziemie wątkowic, spojrzałam w dół gdzie fale rozbijały się z krzykiem o
                                          głazy i spojrzałam jeszcze w niewiadomym kierunku, który wychodził z mojego
                                          serca i podjęłam decyzję
                                          wyprowadzam się z wątkowic.. ta myśl dojrzewała we mnie długo.. nasza królicza
                                          norka zawiesiła na trochę tą decyzję, teraz jednak mogę gałązkami leszczyny
                                          przykryć wejście do norki, nikt nawet nie zauważy mojej nieobecności i udać się
                                          odkrywać nowe światy
                                          zabieram ze sobą gołębia pocztowego zaopatrzonego w nowoczesny GPS, on zawsze
                                          mnie odnajdzie, niesiony posłannictwem przeniesie na swoich skrzydłach nawet
                                          najbardziej ulotne listy i osnute mgłą tajemniczości
                                          twoja na zawsze w słowach, myślach, pocałunkach
                                          laura !
                                          • kitek1 laurko, nie odchodz.............. 09.04.02, 19:32
                                            wybacz, ze tu wszedlem,
                                            ale nie wyobrazam sobie watkowic bez Ciebie:)
                                          • oxymoron Re: .....moving closer to a cliff...... 09.04.02, 20:01
                                            -------------xxx-----------------------------------
                                            ---------xxxxxxxxxx----------------xx----------
                                            ---xxxxxxxxxxxxxxxx-----------xxxxxxxxx--
                                            -xxxxxxxxxxxxxxxx------------xxxxxxxxxxx
                                            xxxxxxxxxxxxxx--------------xxxxxxxxxxxx
                                            xxxxxxxxxxxxxx--------------xxxxxxxxxxxx
                                            xxxxxxxxxxxxxxx---------------xxxxxxxxxxx
                                            xxxxxxxxxxxxxxx---------------xxxxxxxxxx-
                                            -xxxxxxxxxxxxxxx--------------xxxxxxxxx---
                                            --xxxxxxxxxxxxxx--------------xxxxxxx-------
                                            ----xxxxxxxxxxxxx-----------xxxxxxx---------
                                            -------xxxxxxxxxxx----------xxxxxx-----------
                                            --------xxxxxxxxxx-------------------------------
                                            -----------xxxxxxxx-------------------------------
                                            -------------xxxxxxx-----xxxx-------------------
                                            --------------xxxxxxxxxxxx----------------------
                                            ----------------xxxxxxxxx------------------------
                                            ------------------xxxxxx---------------------------
                                            --------------------xxx-----------------------------
                                            -------------------x---------------------------------
                                            here is my filled with your kisses broken
                                            heart-----------------------------------------------
                                            my sweet laura! ciesze sie, ze nie skoczylas
                                            to ja skacze..............................................
                                            daj mi prosze ostatni kroliczy pocalunek.
                                            wtedy uszy moje zmienia sie w skrzydla
                                            i uniosa bezpiecznie za gory i morza, a
                                            odpowiednio pielegnowane pozwola mi
                                            wrocic kiedys do naszej norki..................
                                            dusza i cialem
                                            yours
                                            love
                                            oxym
                                            • laura! Re: .....moving closer to a cliff...... 09.04.02, 20:13
                                              jeszcze nie dzisiaj
                                              poodychajmy jeszcze zawieszonymi westchnieniami zrodzonymi z naszych marzeń
                                              pamietam o czarze ostatniego pocałuku i wykorzystam jego moc dodawania skrzydeł

tymczasem jutro zapraszam cię na moje przyjęcie urodzinowe, będą fiksy z wody
                                              uśmiechu, dyrdymały nadziewane pocałunkami, frykasiki w koszulkach
                                              szczęśliwości a popijać będziemy wszystko kocktailem szampańskich wzruszeń...

zapraszam równiez wszystkich przychylnych norce, w tym Kitka :)))))
                                              • oxymoron Re: .....moving closer to a cliff...... 09.04.02, 20:45
                                                laura! my bottomless pot of honey!!!!
                                                nie dzisiaj...
                                                my juz nie znamy dzisiaj, ani jutro...
                                                nasze serca bija ponadczasowym rytmem. my nie potrzebujemy kalendarza!!!
                                                nasze pocalunki i pieszczoty nie sa mierzone kalendrzowym rytmem przemijajacych
                                                swiat czy rocznic...jutro, wczoraj i dzisiaj sa jednym i tym samym dniem...
                                                opuszczajac watkowice nie zegnamy sie na zawsze, na chwile czy sekunde.
                                                przemieszczamy sie jak nasz oblok pocalunkow. jak (l)aura unoszaca sie nad
                                                naszym kroliczym zywotem...gdzie kolwiek przyjdzie nam sie znalesc za kilka dni
                                                bedziemy sobie towarzyszyc.....................................................
                                                a teraz, delikatnie jak musniecie skrzydla motyla, pozwol ze bede smakowal z
                                                toba nasze pocalunki, zeby z milionow, ktore nam zostaly wybrac na pozegnanie
                                                ten magiczny ostatni...
                                                zacznijmy od tego
                                                x
                                                ..........................^*(#@+*$(^#@%&$+...........
                                                love
                                                oxym
                                                • oxymoron Re: .....happy birthday....dear laura 10.04.02, 17:20
                                                  -------------------laura---------------------------------------
                                                  ----------------lauralau--------------------------------------
                                                  ---------------lauralarala----lara---------------------------
                                                  ---------------lauralulaura--larola-------------------------
                                                  ----------------lauraloralu---lauloralo--------------------
                                                  -----lauro-----malaralula-ralamalu----------------------
                                                  ----lauralaru---malarulalaurala-------------------------
                                                  ----lauramalaralalauratacow nocyma-----------------
                                                  -----pocalonkowmoclaurowychnalara----------------
                                                  ------lurozowychpakachsnulalalaru--------------------
                                                  ---------lauralazwieszonychrojco-----------------------
                                                  ---------------lauremaunosistad--------------------------
                                                  ---------nalaralalauralaruskrzydla----------------------
                                                  ----tymralapocalun-----kudwochjakla-----------------
                                                  ------urajedenoxy----------moddechru-----------------
                                                  ---------dolaralu----------------landof---------------------
                                                  -----------perpe---tual-----------la-------------------------
                                                  --------------ox------vibr-------------------------------------
                                                  ---------------------ation-------------------------------------
                                                  ------0f------------two----------------------------------------
                                                  ---happy-------souls----------------------------------------
                                                  -thatlaralu---andla--------------rala----------------------
                                                  willglowfor---ever----------likebritest-------------------
                                                  -startindearesteyes---hroughoutthat------------------
                                                  --skythatneverendslike---luralaandlara---------------
                                                  -----lukeepswalkingthroughwithgentle----------------
                                                  --------touchfoherdivinelaralaru-------------------------
                                                  -----------heartwarmigsigh--------------------------------
                                                  -------------thatbrings--------------------------------------
                                                  -----------------back-----------------------------------------
                                                  ------------------tolife-----------------------------------------
                                                  -------------------my------------------------------------------
                                                  -------------------brok----------------------------------------
                                                  -------------------en------------------------------------------
                                                  -------------------hea-----------------------------------------
                                                  -------------------art------------------------------------------
                                                  happy birthday my dear from the bottom of my---
                                                  broken heart!!!!and many, many happy returns!!!!
                                                  your humble servant, your soulmate and virtual...
                                                  love
                                                  oxym
                                                  ps.
                                                  to tam wyzej powinien byc kwiatek dla ciebie z laurka(!)
                                                  • laura! Re: .....happy birthday....dear laura 10.04.02, 18:40
                                                    wooooooooooow!!!!! jakie to śliczne ;)))))
                                                    aż czuję ten czarowny zapach, delikatność jedwabnych płatków i wzruszenie we
                                                    własnym sercu... ja również mam coś dla ciebie....
                                                    porządkując swoją norkę w poszukiwaniu obiecanych koszulek szczęśliwości
                                                    natrafiłam na coś równie wartościowego, mimo że nie wykazuje atrybutów
                                                    jadalności... jest to magiczny latający dywan, który służy do unoszenia słów
                                                    wszelakich, szczególnie tych, które dotknięte przyziemnością zahaczają
                                                    brzuszkami o podłoże... to ów dywan wynosi je ku górze, winduję ku
                                                    rozrzedzonemu powietrzu, umieszcza na poziomie chmur i zamyśleń zostawionych
                                                    przez przelatujące ptaki aby spotykały się z innymi, wzniesionymi tam
                                                    słowami... daruję ci ten dywan, aby korzystając z jego mocy, nasze słowa mogły
                                                    radośnie pluskać się w tych samych oparach czułych wzruszeń
                                                    love laura!

◄█▓▒░₪▄▀₪ ░▒▓█►
                                                    ◄█▓▒░₪▄▀₪ ░▒▓█►
                                                    ◄█▓▒░₪▄▀₪ ░▒▓█►
                                                    ◄█▓▒░₪▄▀₪ ░▒▓█►
                                                    ◄█▓▒░₪▄▀₪ ░▒▓█►
                                                    ◄█▓▒░₪▄▀₪ ░▒▓█►
                                                    ◄█▓▒░₪▄▀₪ ░▒▓█►
                                                    ◄█▓▒░₪▄▀₪ ░▒▓█►
                                                    ◄█▓▒░₪▄▀₪ ░▒▓█►
                                                    ◄█▓▒░₪▄▀₪ ░▒▓█►
                                                    ◄█▓▒░₪▄▀₪ ░▒▓█►
                                                    ◄█▓▒░₪▄▀₪ ░▒▓█►
                                                  • laura! Re: .....happy birthday....dear laura 10.04.02, 18:53
                                                    cha, cha, cha... teraz mój dywan zwinął się w rulon i lekko zniekształcił
                                                    ale oczywiście nie traci przez to swojej magicznej mocy
                                                    niech nam słowa ulatują z jego dywanową pomoca ;))))
                                                  • oxymoron Re: .....happy birthday....dear laura 10.04.02, 21:07
                                                    laura! sweet heart,
                                                    dzieki za przepiekny, a nde wszystko -magiczny dywan...kiedy skrzydla zaczna mi
                                                    omdlewac w drodze z watkowic do...krainy realnych guzow i siniakow, bede mogl
                                                    na nim spoczac i zanurzyc sie w puchu toich najslodszych slow...
                                                    mam nadzieje, ze twoj birth-day, ktory tam u ciebie dobiega powoli do konca,
                                                    byl wypelniony samymi fajnymi..., no takimi roznymi, co to caly czas lece lzy
                                                    ze smiechu i szczescia chwilami. jezeli tak, to tak trzymaj!
                                                    love
                                                    oxym
                                                  • laura! Re: .....happy birthday....dear laura 10.04.02, 22:25
                                                    in memory of perpetual laox world -vibration of two happy souls:

gdy noc wokół zapada jak kot ku tobie się skradam
                                                    mroki rozgarniam marzeniem oczy przymkniętych
                                                    w myślach cię szukam by być bliżej
                                                    by słów twoich dotknąć
                                                    na krótką chwilę
                                                    słońcem malujesz magiczne kwiaty
                                                    dziś jeszcze jesteśmy tu
                                                    wkrótce odlatują naszych obłoków światy

love!
                                                    laura!

• oxymoron Re: .....happy birthday....dear laura 10.04.02, 22:37
                                                    sliczne!
                                                    dziekuje my sweet heart...
                                                    i na wzajem........
                                                    dobra noc...albo dobranoc (tym razem moje zmiesznie w glowie jest zupelnie
                                                    uzasadnione)
                                                    good night...laura
                                                    seet dreams
                                                    love
                                                    oxym
                                                  • laura! Re: .....blisko... coraz bliżej 11.04.02, 19:02
                                                    już coraz bliżej rozstania, godziny, minuty, sekundy... nie liczę, nie staram
                                                    się powstrzymać naturalnej konsekwencji zdarzeń, te ostatnie chwile pakuje w
                                                    słoiki i wekuję na później, by w chwilach dosłowności i narastającego ciężaru
                                                    życia, uchylić ich wieko i wydobyć na zewnątrz mgłę naszych uniesień, osnutą
                                                    otoczką zawieszonych pocałunków i rozmarzonych myśli...
                                                    wciąż gdzieś jesteś, wciąż ja jestem, daleko choć na odległość myśli, z których
                                                    splatamy łączącą nas napiętą nić wirtualnych dotknięć, jeszcze chwil kilka
                                                    trwać będzie naszych współmyśli trwanie, cieszmy się tymi chwilami, rozkoszujmy
                                                    się przepływającymi obłokami,
                                                    w tle sączy się atłasowo stary przebój Nat King Cola, razem z nim szepczę ci
                                                    słodko do ucha
                                                    your arms open wild
                                                    and close me inside
                                                    you take my lips
                                                    you take my love
                                                    so tenderly
                                                    Yours laura ;-))))
                                                  • oxymoron Re: .....blisko... coraz bliz˙ej 11.04.02, 21:00
                                                    o, god! i take everithing you have to offer....

my dearest laura!
                                                    time like a jealous lover is sinking its claws deep into my
                                                    weakening broken heart. each passing second is like
                                                    new dagger stubbed into weeping soul......
                                                    oh, how beautiful music your divine voice is playing form
                                                    me....keep on playing and get closer to me...
                                                    can you hear my heart beat?
                                                    it's that song i have for you:

You don't know what love is
                                                    Until you've learned the meaning of the blues
                                                    Until you've loved a love you've had to lose

You don't know how lips hurt
                                                    Until you've kissed and had to pay the cost
                                                    Until you've flipped your heart and you have lost
                                                    .......................................................................
                                                    ...............................................................
                                                    .....................................................
                                                    ............................................
                                                    ......................
                                                    ............
                                                    .....
                                                    .
                                                    laura! seetest kiss of mine.
                                                    zawsze mnie znajdziesz przy sobie....
                                                    czas dziala cuda...
                                                    to co nas oddala teraz moze nas kiedys do siebie
                                                    zblizyc.
                                                    love
                                                    oxym
                                                  • oxymoron Re: coraz bliz˙ej???? 12.04.02, 16:07
                                                    .....
                                                    ...........
                                                    ....................
                                                    ...............................
                                                    .......................................
                                                    .................................................
                                                    ..........................................................
                                                    .............................................................
                                                    do you know how the lost heart feels
                                                    the thought of reminiscence
                                                    or how lips that taste of tears
                                                    lose that taste for kissing

you don't know how hearts burn
                                                    for love that can not live yet never dies
                                                    until you face the dawn with sleepless eyes
                                                    you don't know what love is

my love! laura rala ralu!!!!
                                                    how I hate every second of this moment.......
                                                    how cruel the life can be?!?
                                                    you've just touched my lips with your yet the sweetest kiss...
                                                    and it's happened to be....the last one....
                                                    jeszcze zostalo nam kilka godzin...
                                                    zamknijmy razem oczy
                                                    cieplo twego ciala
                                                    twoj oddech
                                                    ostatnie
                                                    spoj
                                                    rze
                                                    nie
                                                    n i e
                                                    n i e
                                                    n--------------i-------------------e
                                                    nnnnnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    trwajmy tak w uscisku
                                                    moze czas nas nie zauwazy
                                                    wstrzymajmy oddech
                                                    twoje usta.................................................
                                                    *#@(#)!++++oo%#@^&*&#@*(%@!!!&%#@)()()()()()()()()()***

ox
                                                  • laura! Re: coraz bliz˙ej???? 12.04.02, 18:45
                                                    ......................
                                                    ..................
                                                    .............
                                                    ..........
                                                    ......
                                                    ...
                                                    tak trudno zatrzymać czas
                                                    wszystkie zegary świata mego oglądają ściany
                                                    nie chcę patrzeć w przedrzeźniający ruch wskazówek
                                                    chce patrzeć w twoje oczy, w nich zatapiać ostatnie chwile naszych radości,
                                                    chcę dotykać twoich ust, swoimi ustami spijać z nich nektar wewnętrznego drżenia
                                                    chcę czuć twój oddech, gdy z moim miesza się w kocktail oszołomienia

Now you're here by my side
                                                    You are next to me
                                                    I want to hold you and touch you and taste you
                                                    And make you want no one but me

I wish that this kiss could never end
                                                    Oh baby please

Could I hold you for a lifetime
                                                    Could I look into your eyes
                                                    Could I have this night to share this night together
                                                    Could I hold you close beside me
                                                    Could I hold you for all time
                                                    Could I could I have this kiss forever

love laura!
                                                  • oxymoron Re: coraz bliz˙ej???? 12.04.02, 19:40
                                                    my dear!
                                                    for this love i would take the chance of heartbreak.
                                                    for i have known a lifetime of heartbreak
                                                    and heartbreak in itself is of a temporary nature if we allow it to be.
                                                    but to know just one moment in
                                                    my life with
                                                    such passion
                                                    such feeling
                                                    such want
                                                    such need.
                                                    i would give myself entirely
                                                    without regret
                                                    without sorrow
                                                    without remorse
                                                    to you
                                                    your wants
                                                    your needs
                                                    your love
                                                    your life.
                                                    laura! my love!
                                                    here i am,
                                                    take me with you wherever you go....................
                                                  • laura! Re: coraz bliz˙ej???? 12.04.02, 21:09
                                                    dotykam naszych chwil wspólnych
                                                    tych drgnięć ostatnich
                                                    szukam źródeł gorących
                                                    by ich ciepło schować pod palcami
                                                    myślami odnajduję wspomnienia nasze
                                                    by zamknąć je pod powiekami
                                                    tam na zawsze będę z tobą
                                                    z naszymi podniebnymi myślami
                                                    gorącymi pocałunkami
                                                    oddaję ci całą swoją miłość

love♥love♥love♥love♥
                                                    ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
                                                    laura♥laura♥laura♥
                                                  • oxymoron Re: coraz bliz˙ej???? 12.04.02, 21:17
                                                    laura!
                                                    laura lu laura la
                                                    laralu najslodsza!!!
                                                    ....................
                                                    laox
                                                    la oxymoron
                                                    zaczynam wreszcie pojmowac sens swojego nick'a
                                                  • laura! Re: coraz bliz˙ej???? 12.04.02, 21:31
                                                    nie wiem czy wyjdzie mi to przesłanie
                                                    ale warto spróbowac wyrazić coś
                                                    poza "literalnie"
                                                    ------------------------------------------------
                                                    -------♥♥----------------------------------------
                                                    ------♥♥-----------------------------------------
                                                    -----♥♥------------------------------------------
                                                    ----♥♥-------------------------------------------
                                                    ---♥♥-------------♥♥♥------♥♥-----♥♥-----♥♥♥♥----
                                                    --♥♥-----------♥♥----♥♥---♥♥----♥♥----♥♥----♥♥---
                                                    --♥♥----♥♥---♥♥----♥♥---♥♥---♥♥-----♥♥♥♥♥♥------
                                                    ---♥♥-♥♥----♥♥----♥♥----♥♥-♥♥-------♥♥-----------
                                                    ----♥♥♥-------♥♥♥-------♥♥------------♥♥♥♥-------
                                                    -------------------------------------------------
                                                  • oxymoron Re: coraz.........................co......raz..... 12.04.02, 22:02
                                                    pieknie wyszlo!!!!
                                                    przeslanie........
                                                    tez chcialem cos narysowac
                                                    ale dzisiaj
                                                    nie moge
                                                    zupelnie trace............glowe.
                                                    chca mnie tutaj dzisiaj wyrwac moeje serce....
                                                    love
                                                    oxym
                                                  • oxymoron Re: coraz.........................co......raz..... 12.04.02, 22:04
                                                    ops,
                                                    tutaj = tutaj gdzie teraz fizycznie jestem
                                                    ox
                                                    oxym
                                                  • laura! Re: c.............................o......raz...... 12.04.02, 22:13
                                                    już słów brakuje
                                                    już dotyku nie starcza
                                                    już oczy widokiem rozgwieżdzone
                                                    patrzymy w swoje serca
                                                    milczymy
                                                    moja dłon w twojej dłoni

Every step I take, every move I make
                                                    Every single day, every time I pray
                                                    I'll be missing you
                                                    Thinking of the day, when you went away
                                                    What a life to take, what a bond to break
                                                    I'll be missing you

• oxymoron Re: c............................................. 12.04.02, 22:22
                                                    please, laura!
                                                    oxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo
                                                    please,
                                                    pllllleeeeeeeeeeeeeeeeese!!!!!!
                                                    oxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo
                                                    ox ym

• laura! Re: ....................c......................... 12.04.02, 22:29
                                                    odchodzimy razem, mimo ze odzielnie
                                                    odchodizmy wspólnie, mimo ze w innych kierunkach
                                                    odchodzimy,
                                                    ale zawsze bedziemy ze sobą

love
                                                    a
                                                    u
                                                    r
                                                    a
                                                  • oxymoron Re: ....................c......................... 12.04.02, 22:40
                                                    -------------xxxxxxxxxxxxxxxxxxx----------------
                                                    -------------xxxxxxxxxxxxxxxxxxx----------------
                                                    ------------xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx---------------
                                                    ----------xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx--------------
                                                    --------xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx-------------
                                                    -----xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx------------
                                                    ---xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx-----------
                                                    --xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx----------
                                                    -xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx----------
                                                    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx---------
                                                    xxxxxx--xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx---------
                                                    xxxxxx--xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx----------
                                                    xxxxxx--xxxxx--xxxxx--xxxxx--xxxxx----------
                                                    xxxxx---xxxxx---xxxxx--xxxxx--xxxxx----------
                                                    xxxxx---xxxxx---xxxxx---xxxx---xxxx-----------
                                                    xxxx-----xxxxx---xxxxx--xxxxx--xxxx-----------
                                                    xxx-------xxxx----xxxxx--xxxxx--xxxx-----------
                                                    xx--------xxxx-----xxxxx--xxxxx--xxx------------
                                                    -----------xxxx-----xxxxx--xxxxx--xxx------------
                                                    -----------xxxx-----xxxxx--xxxx----xx-------------
                                                    -----------xxxx------xxxx---xxx---------------------
                                                    -----------------------xxxx----------------------------
                                                    ---------------------------------------------------------
                                                    ---------------------------------------------------------
                                                    chwyc mnie za dlon lauro!
                                                    zrobimy to razem trzymajac sie za rece------
                                                    jeszcze dwadziescia minut..........................
                                                    o, god!!!!!!
                                                    o xy
                                                  • laura! Re: ..................................c........... 12.04.02, 22:49
                                                    oxymoron napisał(a):

> -------------xxxxxxxxxxxxxxxxxxx----------------
                                                    > -------------xxxxxxxxxxxxxxxxxxx----------------
                                                    > ------------xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx---------------
                                                    > ----------xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx--------------
                                                    > --------xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx-------------
                                                    > -----xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx------------
                                                    > ---xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx-----------
                                                    > --xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx----------
                                                    > -xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx----------
                                                    > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx---------
                                                    > xxxxxx--xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx---------
                                                    > xxxxxx--xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx----------
                                                    > xxxxxx--xxxxx--xxxxx--xxxxx--xxxxx----------
                                                    > xxxxx---xxxxx---■☼■--xxxxx--xxxxx----------
                                                    > xxxxx---xxxxx---■☼■---xxxx---xxxx-----------
                                                    > xxxx-----xxxxx---xxxxx--xxxxx--xxxx-----------
                                                    > xxx-------xxxx----xxxxx--xxxxx--xxxx-----------
                                                    > xx--------xxxx-----xxxxx--xxxxx--xxx------------
                                                    > -----------xxxx-----xxxxx--xxxxx--xxx------------
                                                    > -----------xxxx-----xxxxx--xxxx----xx-------------
                                                    > -----------xxxx------xxxx---xxx---------------------
                                                    > -----------------------xxxx----------------------------
                                                    > ---------------------------------------------------------
                                                    > ---------------------------------------------------------

podaje ci moja dłoń
                                                    zbliża się moment
                                                    ostatniego pocałunku
                                                    lllllll....

• oxymoron Re: ............................................. 12.04.02, 22:54
                                                    #@*&$#)*^^$*(@!*%*(#@*==&-=+#@%&*&%$#@------------------
                                                    ...................................................
                                                    .
                                                    .
                                                    .
                                                    .
                                                    .
                                                    .
                                                    .
                                                    .
                                                    .
                                                    .
                                                    .
                                                    .
                                                    .
                                                    .
                                                    .
                                                    .
                                                    .
                                                    .
                                                    .
                                                    .
                                                    .
                                                    .
                                                  • laura! Re: ............................................. 12.04.02, 22:58
                                                    ◙☺☻♂♀♥♂○◊♥♪♫■╣₪℅⅓↕Ω₤▒☼‰♥♥
                                                    ..................
                                                    .....
                                                    ........
                                                    ................
                                                    ........
                                                    .....
                                                    ........
                                                    ................
                                                    ........
                                                    .....
                                                    ...