Dodaj do ulubionych

oszukujący mąż

29.12.13, 16:33
Witam
Kilka dni temu dowiedziałam się, ze mąż ma założone profile na stronkach erotycznych i wpis, że szuka dyskretnej kochanki. Wyparł się wszystkiego mówiąc , że profil był tylko do oglądania. Taki opis plus zdjęcia doprowadziły mnie do smutku, poczułam się oszukiwana rok. Zakładam, że z nikim się nie spotkał ale myśli wciąż krążą wokół tego... co sądzicie ?
Obserwuj wątek
    • tapatik Re: oszukujący mąż 29.12.13, 20:15
      Jeśli profil był tylko do oglądania, to po cholerę wpis, że szuka dyskretnej kochanki?
      Poza tym co to znaczy "tylko do oglądania"?
      Co można oglądać na stronie randkowej?

Idź do prawnika.
      • torado Re: oszukujący mąż 29.12.13, 20:21
        tapatik napisał:

>
        > Poza tym co to znaczy "tylko do oglądania"?
        > Co można oglądać na stronie randkowej?
        >
        > Idź do prawnika.

czy aby na pewno uważnie przeczytałeś posta? :> Gdzie tam była mowa o stronie randkowej?
      • mrowkaa33 Re: oszukujący mąż 30.12.13, 07:26
        to mnie zastanawia, dlaczego miał taki wpis...podobno trzeba było coś napisać, mógł wpisać COS. Na poczcie co prawda nie miał żadnych wiadomości .... bilingi ma też czyste. Gdybym może przyznała się pozniej ze to widzialam moglabym zalozyc tam konto i go sprawdzic a teraz.... teraz moge sie tylko zastanawiac
    • es.i Re: oszukujący mąż 29.12.13, 20:40
      sama powinnaś znać swego męża najlepiej my go nie znamy wiec trudno powiedzieć co z tym profilem.Osobiście powiem Ci tylko tyle ,ze sama z ciekawości kiedyś założyłam takowy profil oczywiście tylko do pikantnych rozmów ale ja jestem kobietą nie wiem jak do tego podchodzą faceci nie wiem czy potrafiliby marnować czas tylko na rozmowy
    • facettt jezeli sie naprawde stara. 29.12.13, 22:17
      to powinien robic to dyskretniej.
      miec kochanki - to normalna ludzka potrzeba - tylko trza to umiec.
      • ksiezniczka_od_7_bolesci Re: jezeli sie naprawde stara. 30.12.13, 00:27
        Smutne. Nie mnie ferowac wyroki ale metne to tlumaczenia. Nie ufalabym. Czegos najwyrazniej szuka.
        • facettt zle sie naprawde stara. 04.01.14, 15:20
          ksiezniczka_od_7_bolesci napisała:
          Nie ufalabym. Czegos najwyrazniej szuka.

"szukanie" jeszcze nie jest moralnie naganne
          - wielu czegos przecie brakuje, wiec szukaja, chocby tu na foro...

Nagannne jest dopiero znalezienie i uzywanie.

a najbardziej glupie jest nieroztropne szukanie...

- jeszcze sie nic nie znalazlo, a juz ma sie problemy :)

• mrowkaa33 Re: zle sie naprawde stara. 04.01.14, 16:27
            nie wiadomo czy nic się nie stało... wciąż szukam odpowiedzi... czuje sie gorsza, mniej atrakcyjna od tych panienek ze stronek erotycznych , nie wiem czy i kiedy poczuje sie lepiej, moze jak mnie teraz ktos dowartosciuje?? nie powinnam, wiem, ale targaja mna takie a nie inne mysli. Jestem rozsadna i czasem wolalbym byc glupia, nie myslaca, myslenie ogranicza...wiem, pisze bzdury ale ta cala sytuacja tak na mnie wplynela...
            • orzech69 Re: zle sie naprawde stara. 20.01.14, 20:02
              Poszukaj sama znajdź używaj, poczujesz się lepiej. A jemu przebaczysz ;)
      • spancio123 Re: jezeli sie naprawde stara. 04.06.14, 17:32
        zgadza sie!!!
        Jesli kobiety dbały by o swoich facetów to Cie włąsnie faceci nie szukali by szczęścia i urozmaicenia w ramionach innej Kobiety!
        • facettt a gdzie tam... 09.06.14, 15:05
          spancio123 napisał(a):
          > Jesli kobiety dbały by o swoich facetów, to ci włąsnie faceci nie szukali by
          szczęścia i urozmaicenia w ramionach innej Kobiety!

niektorzy (kobieciarze) by i tak nadal szukali...
          (wiem po sobie)
          conajwyzej z troche mniejszym zapalem...
    • someone.lonly Re: oszukujący mąż 30.12.13, 19:41
      Piszesz, ze profil byl do ogladania. Tylko dlaczgo na stronie randkowej? W inetrnecie sa miliony stron erotycznych do ogladania. Mowiac, ze tylko chcial ogladac- Twoj maz Cie oszukuje. Z doswiadczenia wiem,ze partner, ktory raz oszuka- oszuka ponownie.
      • mrowkaa33 Re: oszukujący mąż 31.12.13, 07:21
        po co pisał taki tekst, mógł napisać przecież cokolwiek innego moim zdaniem, ale ja ty nie jestem obiektywna :(
        czy może ktoś się orientuje jak sprawdzic historie odwiedzanych stron jesli ta historia jest kasowana na pewno można tylko dla laika takiego jak ja za skomplikowane raczej
      • orzech69 Re: oszukujący mąż 20.01.14, 20:03
        someone.lonly napisał:

> Piszesz, ze profil byl do ogladania. Tylko dlaczgo na stronie randkowej? W ine
        > trnecie sa miliony stron erotycznych do ogladania. Mowiac, ze tylko chcial ogl
        > adac- Twoj maz Cie oszukuje. Z doswiadczenia wiem,ze partner, ktory raz oszuka-
        > oszuka ponownie.
        wszyscy kłamią....
      • orzech69 Re: oszukujący mąż 20.01.14, 20:12
        someone.lonly napisał:

> Piszesz, ze profil byl do ogladania. Tylko dlaczgo na stronie randkowej? W ine
        > trnecie sa miliony stron erotycznych do ogladania. Mowiac, ze tylko chcial ogl
        > adac- Twoj maz Cie oszukuje. Z doswiadczenia wiem,ze partner, ktory raz oszuka-
        > oszuka ponownie
        wszyscy kłamią ...
    • someone.lonly Re: oszukujący mąż 31.12.13, 20:47
      dane z komputera mozna odzyskac. Wsytarczy wpisac w google; odzyskanie danych z komputera. Jest mnostwo ogloszen. Odzyskanie danych to nie problem. Napisz do mnie meial na meila gazetowego: someone.lonly@gazeta.pl - sprobuje Ci wiecej doradzic.
      • mrowkaa33 Re: oszukujący mąż 01.01.14, 16:32
        pewno bedzie to dla mnie zbyt skomplikowane ale spróbować warto.... dzięki
        • torado Re: oszukujący mąż 02.01.14, 19:31
          mrówka jeśli ja coś mogę wtrącić, jeśli już myślisz o sprawdzaniu męża, to ja bym se już go odpuściła i pomyślała o rozstaniu. Jeśli on zechce to będzie Cię nadal oszukiwał i Ty będziesz brnęła w jego sprawdzaniu, a to do niczego pozytywnego nie prowadzi. Będziesz się nakręcać, wściekać...po co to? Widocznie już mu nie odpowiadasz, coś się wypaliło...
          • mrowkaa33 Re: oszukujący mąż 03.01.14, 07:27
            bolące ale prawdziwe, wciąż zadaję sobie pytanie co dalej...
            • tapatik Re: oszukujący mąż 03.01.14, 18:31
              mrowkaa33 napisała:

> bolące ale prawdziwe, wciąż zadaję sobie pytanie co dalej...

Będzie dyskretniejszy i tym razem nie da się złapać.
              • torado Re: oszukujący mąż 03.01.14, 19:20
                a teraz jeszcze coś takiego przyszło mi do głowy...na siłę go nie zatrzymasz, ale możesz mu powiedzieć, jak Ty się z tym czujesz, że on ma profil na takim portalu. W miarę możliwości, nie oskarżaj go, choć wiem, że to trudne. Ale powiedz o swoich emocjach, jak źle się z tym czujesz, a nawet jeśli nadal go kochasz powiedź mu tez o tym i o tym, że tym bardziej Ci trudno pogodzić się z tym, że on buszuje na takich portalach, bo to dla Ciebie oznacza, że Ty mu już nie wystarczasz. Zresztą sama wiesz, co czujesz. Powiedź mu, może on nie widzi, że Cię rani, a może też czuje się jakoś raniony przez Ciebie, niezauważany i w ten sposób kompensuje sobie ten Twój brak uwagi. To Twoje wyjawienie, co czujesz może spowodować, że zaczniecie rozmawiać, może się okazać, że obojgu Wam czegoś brakuje w tym związku lub tylko jednej stronie, może to być początkiem naprawy związku, jeśli któreś z Was w nim coś uwiera. Ważne jednak, żeby nie oskarżać się nawzajem, tylko spróbować zrozumieć :-)
              • mrowkaa33 Re: oszukujący mąż 04.01.14, 12:55
                i co ja mam zrobic? bilingi ma czyste...
                • facettt kochac, piescic i calowac. 10.06.14, 10:49
                  mrowkaa33 napisała:
                  > i co ja mam zrobic? bilingi ma czyste...

- kochac, piescic i calowac.
                  w demokracji wszelkie watpliwosci roztrzyga sie na korzysc oskarzonego.
                  - chyba , ze nie jestes demokratka i marzy Ci sie jakas mala domowa dyktaturka ?
    • michal-19701970 Re: oszukujący mąż 22.06.14, 13:23
      czas zacząć samemu kozystac z zycia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka