Dodaj do ulubionych

pamiętna data

26.01.14, 09:26
w tym roku mija 10 lat od momentu otwarcia zera powodów...

24.01.04, o godzinie 14:47 - Oldpiernik napisał:

Otwarcie forum

Obserwuj wątek
    • halina501 Re: pamiętna data 27.01.14, 12:13
      Ojej,ależ niespodzianka:)
      (że też mi się tak chciało):)))
      Dzięki,nie?;)))
      • urszulka_ma Dziękuję!:) 28.01.14, 19:45

tak, bardzo, a nawet bardzo, bardzo, dziękuję
        za to miejsce - naszemu Ojcu założycielowi:)
        oraz Wszystkim piszącym i zaglądającym
        dziękuję, za te dziesięć wspólnych lat...:)
        • halina501 Re: Dziękuję!:) 29.01.14, 16:06
          Ojcze Założycielu,zajrzyj do nas żebyśmy wiedziały,że jesteś .Gdzieś tam...ale jesteś:)
          • urszulka_ma Re: Dziękuję!:) 05.02.14, 09:58

jest, jest!:)
            zakradł się do barku:)
            • oldpiernik Re: Dziękuję!:) 05.02.14, 10:15
              A gdzie indziej mógł trafić stary opój?
              ;0)
              • urszulka_ma Re: Dziękuję!:) 05.02.14, 10:32

"stary i opój" to przymioty mocno przesadzone:)
                • halina501 Re: Dziękuję!:) 05.02.14, 10:56
                  Czy ja wiem Urszulko..Zbyt młodziutki On ci już nie jest a i opił się może ziółkami np?.:)
                  Witaj Old.Dobrze,że i tutaj też jesteś:)
                  • urszulka_ma ja dziękuję!... 06.02.14, 19:20

za polskie "ziółka" z trawką:)

kiedyś mnie bardzo zaszkodziły,
                    a toasty wznoszone były tylko...na zdarowie!:)
                    • oldpiernik Re: ja dziękuję!... 07.02.14, 21:02
                      trawki unikam, a na ziółka chyba jednak zbyt młody jestem
                      na toasty do barku proszę, którego restytucja wszak niepełna, aczkolwiek niespodziankom nowym asumpt dawać zdolna
                      • urszulka_ma Re: ja dziękuję!... 07.02.14, 22:00
                        chodziło mi o trawkę w butelce znaczy - żubrówkę

kiedyś się nią zatrułam i nie pijam nawet na zdarowie!:)
                        • kanuk Re: ja dziękuję!... 26.02.14, 08:45
                          To jednak jest jakis powod ,to zatrucie, aby nie pic Zubrowki.
                          Wole sam sok jablkowy.
                          • urszulka_ma Re: ja dziękuję!... 26.02.14, 19:58
                            zawsze istnieje jakieś chyba!

ja ostatnio topię się w soku ananasowym:)
                            • halina501 Re: ja dziękuję!... 28.02.14, 08:07
                              Chyba uzależniłam się od zielonej herbaty.Uwielbiam tę jej lekką goryczkę i cierpkość:)
                              • urszulka_ma Re: ja dziękuję!... 03.03.14, 14:05
                                ja przywiozłam sobie teraz orginalnej herbaty czerwonej
                                Beduini podają ją w małych kubeczkach, jest bardzo smaczna i zdrowa:)

www.rodzajeherbat.pl/herbata-z-hibiskusa/
                                • kanuk Re: ja dziękuję!... 03.03.14, 14:52
                                  Czerwona zawsze musi byc z hibiskusa ?
                                  Z czego sa te wszystkie czerwone ? Roiboos ?
                                  Bo ja wuasnie pije zielono i jestem zielony w temacie.
                                  • kanuk Re: ja dziękuję!... 03.03.14, 14:54
                                    A fokle to skoro z dzimsami jest jak jest ,to
                                    moze zrobimy herbate z kobaltem w kolorze denaturatu
                                    z czacho i piszczelami ,celem zrobienia majatku ?
                                    • urszulka_ma ja dziękuję!... 04.03.14, 09:38

kanuk napisał:
                                      >celem zrobienia majatku ?

zadziwiajace, że najczęściej ludzie największe majątki robią właśnie na towarach dla nich szkodliwych
                                      • kanuk Re: ja dziękuję!... 04.03.14, 11:34
                                        Dobra obserwacja. Zastanawiajace !
                                        • halina501 Re: ja dziękuję!... 06.03.14, 09:54
                                          I to legalnie.
                                          Alkohol,substancja trująca ,demoralizująca,niszcząca używającego a także wszystko i wszystkich wokół , wynoszona jest do miana szlachetnego trunku.
                                          Trunek=trucizna.
                                          • urszulka_ma Re: ja dziękuję!... 07.03.14, 08:46
                                            mnie to najbardziej "śmieszą" te wszystkie ostrzeżenia na alkoholu i papierosach
                                            są niewiarygodne
                                            są szkodliwe powinny nie być w sprzedaży
                                            no ale nikt nie wyda decyzji zakazującej, bo jakie straty finansowe
                                            • halina501 Re: ja dziękuję!... 10.03.14, 11:54
                                              A im więcej się sprzedaje tym bardziej ceny są windowane w górę.
                                              Niech płacą i zmiękczają rzeczywistość.
                                              Wolę niezmącony umysł-bezcenne:)
                                              • oldpiernik Re: ja dziękuję!... 14.03.14, 06:46
                                                prawa rynku nie zepsują mi skromnie dawkowanych przyjemności
                                                ;)
                                                • halina501 Re: ja dziękuję!... 14.03.14, 13:10
                                                  Nieskromności też dają przyjemności;)
                                                  • urszulka_ma Re: ja dziękuję!... 17.03.14, 13:26

odrobina przyjemności
                                                    niechaj w naszym życiu gości:)
                                                  • halina501 Re: ja dziękuję!... 18.03.14, 11:14
                                                    Ze wszystkiego da się wydłubać coś przyjemnego:)
                                                  • urszulka_ma Re: ja dziękuję!... 18.03.14, 17:57

i to brzmii budująco:)

moj ulubiony profesor w najgorszym gniocie potrafił znaleźć niezłą plamę
                                                    takie wydłubane chciaż coś, daje całkiem duże przyjemności:)
                                                  • halina501 Re: ja dziękuję!... 18.03.14, 19:12
                                                    Dłubmy zatem:))
                                                  • oldpiernik Re: ja dziękuję!... 21.03.14, 14:35
                                                    wiosną otwierają się znacznie szersze perspektywy dla dłubaczy :)
                                                  • halina501 Re: ja dziękuję!... 23.03.14, 08:57
                                                    O tak.
                                                    Wiosenne dłubanie w ziemi latem zaowocuje naziemną feerią barw z zapachów:)
                                                  • urszulka_ma Re: ja dziękuję!... 24.03.14, 23:56

nie wiem czy już czasem nie opowiadałam o "dubaniu"
                                                    tak mi się przypomniało...
                                                    kiedyś (dawno już bardzo)krew z nosa mi poleciała...
                                                    mały Jakub podszedł do mnie,
                                                    przechylił głowę i z troską w głosie zapytał:
                                                    - dubałaś?
                                                  • halina501 Re: ja dziękuję!... 25.03.14, 14:07
                                                    :)))
    • urszulka_ma podubałam, poszukałam 01.02.15, 13:42
      powspominałam...i pośmiałam się!
      w styczniu następny rok minął, z zerową krainą:)
      • halina501 Re: podubałam, poszukałam 08.02.15, 11:44
        Podubię na Zielonej Plamie.
        Kiedy tam ostatnio zaglądałam?:)
        • urszulka_ma Re: podubałam, poszukałam 16.02.15, 08:34
          plama zarasta, a ogrodnika jak nie widać tak nie widać...
          • halina501 Re: podubałam, poszukałam 18.02.15, 10:32
            Gospodarz pewnie w "realu" gospodarzy.Bo to i altankę trzeba postawić,barek uzupełnić,krzewy posadzić.Może latem znajdzie chwilkę dla nas.Popatrzy na swój ogród,pomyśli o nas i coś skrobnie:)
            • urszulka_ma Re: podubałam, poszukałam 13.03.15, 21:38

dawno już nie dawał znaków życia...
              mam nadzieję, że już skończył swój dom i gospodarzy pełną "buzią":)
              • halina501 Re: podubałam, poszukałam 14.03.15, 15:26
                Brakuje Go tutaj, ale tam ,widocznie,jest bardziej potrzebny:)
                • urszulka_ma Re: podubałam, poszukałam 15.03.15, 14:52

znajdziesz na wszystko usprawiedliwienie... dobra Wróżko:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka