hepik1 15.08.04, 21:47 Jasło opiekuna szuka: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=226 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hepik1 Re: Edzioszka -prezent 16.08.04, 05:06 Dlaczego kobiety sa takie czepliwe? A potem jeszcze narzekaja na samotność? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Edzioszka -prezent 16.08.04, 08:56 Hepik, a czemu akurat Jasło? wybór wśród regionalnych przeogromny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Edzioszka -prezent 16.08.04, 09:02 Bo akurat tam byłem, i zauważyłem apel o admina, i od razu o Tobie pomyślałem.A dlaczego Ruda Śląska ,a? :) Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Edzioszka -prezent 16.08.04, 09:04 hepik1 napisał: .A > dlaczego Ruda Śląska ,a? :) Oprócz pejsatego oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Edzioszka -prezent 16.08.04, 09:27 hehe, już samo określenie "opiekuje się" stwarza pozytywne wibracje.. co do Rudy - wyróżniacie się na tle innych miejskich.. weszłam na Wasze sławetne forum z ciekawości i tak się jakoś złożyło, że Was polubiłam (myśmy z Pejsem jeno żartowali, iż chcemy R.Śl. moderować, a tu nieoczekiwany mail od Maas że już nam forum przydzieliła).. zresztą co się będę tłumaczyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Edzioszka -prezent 16.08.04, 15:31 hepik1 napisał: > Dlaczego kobiety sa takie czepliwe? A potem jeszcze narzekaja na samotność? W takim razie Hepik musisz byc superkobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
hepik1 Re: Edzioszka -prezent 16.08.04, 22:41 edzioszka napisała: (myśmy z Pejsem > jeno żartowali, iż chcemy R.Śl. moderować, a tu nieoczekiwany mail od Maas że > już nam forum przydzieliła).. zresztą co się będę tłumaczyć ;) To akurat wiem i sam o tym napisałem w tamtych dniach gorących... Zreszta nieważne.Do przyszłego roku i kolejnych urodzin:) Odpowiedz Link Zgłoś