brezly 21.08.04, 20:05 Milo ześ sie wreszcie napisała, mi sie już ckniło za tobą. Lec wreszcie do mamy po ten słownik, to sie posmiejemy. Ja to miałem kiedys w łapach i to było mocne. Jakby to dzis powiedzieli ten oldskul był hardcorowy. Smooki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miltonia Re: Miltonia! 22.08.04, 10:22 Ach, Brezly, lejesz miod w me serce. W piatek, jak nic nie stanie na przeszkodzie wybieram sie do rodzicow i postaram sie znalesc ten slownik. Moze jeszcze cos wygrzebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Miltonia! 22.08.04, 20:10 Ten miód to wrzosowy jest. (Wrzosowiska mam za domem) Może wolałabys spadziowy? Jakos tak gupio spadziowy kobiecie w serce, nie? No to czekam, a ty szukaj od razu skanera, albo ksera. PS. "Krzyk" Muncha ukradli. W biały dzien. I nikt słowa nie powiedział :-(( Oslo jedne. Odpowiedz Link Zgłoś
quasthoff KRZYK 22.08.04, 20:28 Zupełnie nie mam pojęcia, jak można ukraść obraz o takim tytule. To przechodzi wszelkie wyobrażenia. Łajdacy, do nie wiadomo której potęgi. Jeszcze kiedyś oni pokrzyczą tak, że im w pięty wejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka krzyk ciszy 22.08.04, 20:41 wszechobecny w neturze.. aż w uszach dźwięczy, a nikt go nie pragnie zawłaszczać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: KRZYK 24.08.04, 12:00 quasthoff napisał: > Zupełnie nie mam pojęcia, jak można ukraść obraz o takim tytule. A co, maja krasc cos nieznanego? Nie dosc, ze lup mniej wartosciowy to i w mediach cisza na ten temat by byla. To przechodzi wszelkie wyobrażenia. Łajdacy, do nie wiadomo której potęgi. Jeszcze kiedyś oni pokrzyczą tak, że im w pięty wejdzie. Jak obrazy byly nieodpowiednio zabezpieczone, to nic dziwnego, ze zostaly skradzione. Teraz trafia w rece jakiegos prywatnego kolekcjonera, ktory bedzie nan chuchal i dmuchal. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: KRZYK 24.08.04, 16:05 aż farba zejdzie, hehe a może komuś KRZYK potrzebny, by dojść do głosu? OLDDYLETANT Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Pokrzyku 25.08.04, 16:29 znaczy wilczej jagody nie jem. (Jeszcze, ale truć i tak umiem.) OLDTRUTEŃ Odpowiedz Link Zgłoś