very_famous 23.08.04, 21:17 Sklerozę mam i tyle. Ale to oświadczenie nie wniesie niczego nowego ani do forum ani do mojego życia :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dociek Re: Oświadczenie 23.08.04, 21:35 very_famous napisała: > Sklerozę mam i tyle. > Ale to oświadczenie nie wniesie niczego nowego ani do forum ani do mojego > życia :) Ale czy to aby na pewno chodziło o sklerozę?! Pamiętasz dobrze? :p Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: Oświadczenie 23.08.04, 21:44 Jeszcze pamiętam, że nazywa się to skleroza :D Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Oświadczenie 23.08.04, 21:38 Nie Ty jedna.Ja od pewnego czasu nie pamiętam,która to lewa a która prawa strona :P Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: Oświadczenie 23.08.04, 21:53 Jak dobrze ,ze jeszcze nie masz prawa jazdy!!Ufff!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Oświadczenie 23.08.04, 23:01 Właśnie o to PRAWO się rozchodzi.Dopada mnie w tym pojeździe totalna skleroza,amnezja i h..go wie co jeszcze.A jako pasażer to ja wszystko (prawie ) wiem:P Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: Oświadczenie 23.08.04, 23:15 Powinnaś mieć angielską wersję samochodu. Siedzisz po prawej stronie jak pasażer, wszystko wiesz i masz kierownice z pedałami :) i tylko sruuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Oświadczenie 23.08.04, 23:19 Verka!!Nie mam aż takiej wysokiej polisy.W Angolandii zgłupiałabym już całkowicie:P Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: Oświadczenie 23.08.04, 23:22 A kto Ci każe do Anglii jechać?? Na polskich drogach byś pomykała :) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Oświadczenie 23.08.04, 23:20 very_famous napisała: > Powinnaś mieć angielską wersję samochodu. Siedzisz po prawej stronie jak > pasażer, wszystko wiesz i masz kierownice z pedałami :) i tylko sruuuu! może lepiej wersję obustronną? Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: Oświadczenie 23.08.04, 23:23 Taki jak w szkołach jazdy tylko z 2 kierownicami? Też może być. Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Oświadczenie 24.08.04, 08:45 Oświadczam, że od dziś postanowiłem regularnie łamać prawo a co za tym idzie przejść na mroczna stronę mojego jak do tej pory prawego życia :D. A o co dokładnie chodzi, już tłumacze, jak niektórym wiadomo od jakiegoś czasu zmagam się z nowym dostawcą sygnału a właściwie to z brakiem sygnału w nowo założonym gniazdku. I chociaż praktycznie mija już miesiąc od terminu zapisanego w umowie to dalej gniazdko sieciowe jest jedynie ozdoba ściany. Jednak przezorność pozostawienia starego gniazdka i kiepskie zabezpieczenia u starego provaidera umożliwia mi podkradanie w miarę możliwości sygnału, więc jeśli tylko będzie wolne odblokowane IP to będę starał się pojawiać :D. Pozdrawiam :). Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Oświadczenie 24.08.04, 10:01 Jak to mówi przysłowie: "Stare gniazdko nie rdzewieje, byleby od czasu do czasu coś w nie wetknąć". ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
very_famous Re: Oświadczenie 24.08.04, 10:55 Zohu ale łam to prawo w bardziej ludzkich godzinach!! Nie wtedy kiedy ja śpię! :( Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Oświadczenie 24.08.04, 13:37 Właśnie niedawno przedzwoniłem do tej nieszczęsnej firmy i dowiedziałem się z w tym tygodniu powinienem mieć podłączony internet, więc jeśli wszystko dobrze pójdzie to bez krętactw w końcu będę miał z Wami połączenie i będę móg nadrabiac moje 3 tygodniowe zaległości internetowe :). Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Oświadczenie 25.08.04, 00:33 No to, opierając się na dotychczasowym postępie sprawy, następny miesiąc przed Tobą... Odpowiedz Link Zgłoś