Dodaj do ulubionych

on chce abym polknela jego nasienie ;-(

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 14:38
moj facet prosi mnie od jakiegos czasu abym polknela jego nasienie, kocham go
i chce sprawic mu przyjemnosc ale mam jakies obrzydzenie do tego moze
dziewczyny macie na to jakis sposob wiem od kolezanek ze wiele to robi a
niektore to nawet uwielbiaja ale wstyd mi zapytac je o rade wiec moze tu mi
pomozecie??
Obserwuj wątek
    • Gość: yorg Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( IP: *.crowley.pl 26.08.04, 14:53
      ja też
      • ewcia.p Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( 26.08.04, 14:55
        po prostu powiedz mu że tego nie zrobisz bo jesteś po jedzeniu włąsnie :D:D:
        a poza tym jak ci powie skocz w ogień to zrobisz to????????????????
        • Gość: Ania82 Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 14:58
          ewcia, przeciez nie oto chodzi zeby odrazu skakac w ogien prawda? chodzi o
          wzajemne spelnienie przyjemnosc i o przelamanie barier ale z takimi radami to
          sie nie uda, ale dzieki zawsze to jakis pomysl
        • kate_82 Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( 27.08.04, 11:54
          ewcia.p napisała:

> po prostu powiedz mu że tego nie zrobisz bo jesteś po jedzeniu włąsnie :D:D:
          > a poza tym jak ci powie skocz w ogień to zrobisz to????????????????

Bardzo ciekawe masz porównania. Ile masz lat? 10?
      • Gość: Ania82 Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 14:56
        to przeslij mi poczta, jak nie masz nic do powiedzenia to sie nie udzielaj ośle!
        • zako1 Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( 26.08.04, 14:58
          Może zacznij od spróbowania smaku. Jeśli nadal nie będziesz chciała to mu
          powiedz że ci nie smakuje.
        • Gość: yorg Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( IP: *.crowley.pl 26.08.04, 15:04
          a się dziewcze uniosło, ty tego nie rozumiesz przecież każdy reaguje inaczej,
          weź go dmuchaj jak balonika, on to polubi
          eeeehahaha
      • jaczylikto Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( 26.08.04, 14:56
        nie rób tego wbrew SOBIE!!! Jeżeli jest normalnym facetem-zakladam,iż tak
        właśnie jest skoro z nim jetes:) to nie bedzie zawiedziony-zrekompensuj mu to
        jakos;) uwierz...ze jest wiele sposobów. Z perspektywy faceta-mi tez sprawia
        niesamowita przyjemnosc, gdy kobieta połyka...a jednak nie zmusiłbym jej do
        tego,, nie nakłaniam etc *po prostu widac po jej mimice, ze robi to wbrew
        sobie. Sposoby? chmmm nie sadze- to siedzi w Twojej glowie;) Technika nie pomoze
        • Gość: Ania82 Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 15:01
          jaczylikto bardzo dziekuje, ale on wlasnie jest cudowny i nie namawia masz
          racje tu chyba bariera jest w mojej glowie, ale mniemam ze skoro jemu smakuje
          moj smak to mi moze bedzie smakowac jego ale jak to zrobic zeby nie powiedziec
          wprost (nie puscic pawia w lozku) dlatego mniemam ze dziewczyny moze mialy
          podobne problemy i mi cos podpowiedza
    • adamus29 Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( 26.08.04, 15:05
      hej
      nie jestem kobieta ale jest kilka metod ktore moga ci sie przydac...
      Jednak twoj facet jezeli tego pragnie to bedzie musial tez nieco inaczej do
      tego podejsc a nie tylko wymagac...czasem trzeba i dawac..
      .
      W tej metodzie bedziesz musiala zaangarzowac faceta...pewnie uzna to za bessens
      i moze byc tak ze zniechec sie do tego i bedziesz miec spokoj...
      ale chyba chcesz tego sprobowac...

smak...to jest glowny powod tego ze kobiety nie lubia takich finalow.
      Musi zmienic diete, mniej czerwonego miesa, wiecej owocow....lecz podstawowym
      owocem jest ananas i jego sok. Naprawde sok z ananasa potrafi zmienic smak.
      Inna metoda jest zabawa ktora z pewnoscia wam sie spodoba.
      Chyba wiesz co to bita smietana, lub inne dodatki do deserow, roznego rodzaju
      polewy itp.
      wodze fantazji wystarczy uwolnic...a reszta przyjdzie sama...
      milej zabawy i czekam na efekty...
      pozdrawiam
      • jaczylikto Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( 26.08.04, 15:07
        adamus29 napisał:

> smak...to jest glowny powod tego ze kobiety nie lubia takich finalow.
        > Musi zmienic diete, mniej czerwonego miesa, wiecej owocow....lecz podstawowym
        > owocem jest ananas i jego sok. Naprawde sok z ananasa potrafi zmienic smak.

kwestia smakowa- MNIEJ KAWY!!!! (sam pije hektolitry, wiec nikogo nie namawiam
        do polykania;) )
        • Gość: Ania82 Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 15:30
          ile dni wczesniej mam go zaczac poic tym sokiem ananasowym?? ;-)
          • Gość: seksuolog Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 15:32
            poza tym 3 razy dziennie po 1 godzinie mocz jego interesik w gorącym soku
            ananasowym :))
          • jaczylikto Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( 26.08.04, 15:33
            tygdoni? tyle, aby wszystko doszlo do "normy";)myslem,ze około tygodnia-ale to
            nie soczki;) po prsotu facet musi o siebie dbac-higiena i zdrowko. Nie tylko
            ananas-truskawki,czekolada-wszystko procentuje. To nie rozwiaze twojego
            problmeu=przeciez nie twkion w smaku;)
          • zako1 Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( 26.08.04, 15:41
            Wszystko kwestią upodobań i smaku. Moja dziewczyna uwielbia połykać. To ją
            dodatkowo podnieca.
        • fiona12345 Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( 26.08.04, 15:32
          Nie martw sie... ja osobiscie tez bym tego nie polknela... Sama nie wiem
          dlaczego. Poprostu nie potrafilabym i tyle...
          • dwie.stare.k.urwy Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( 26.08.04, 15:35
            My naszych facetow poimy sokiem z ananasa co najmniej na rok przed...
            Fiona, nie wiesz co tracisz ale to Twoje zmartwienie...
            • dwie.stare.k.urwy Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( 26.08.04, 15:39
              rada n°2:
              oszukiwuj, moja mila, udaj, ze polknelas po czym zerwij sie z lozka mowiac, ze
              zle zaparkowalas samochod, wybiegasz z domu lapiac butelke wody mineralnej, w
              windzie wypluwasz i pluczesz usta.
              • Gość: Ania82 Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 15:49
                fiona ale ja wiem ze chce, no chcialabym ale ciagle cos mnie od tego odwodzi i
                jak juz prawie to robie to wyjmuje z ust i udaje glupka ze niby tak mialo byc,
                a chcialabym sprobowac dlatego tu zapytalam
                • zako1 Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( 26.08.04, 16:26
                  Jedno jest pewne. Nie otrujesz się.
    • Gość: żiżu Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 16:26
      chyba zaraz zwymiotuję
    • Gość: chudyy Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 26.08.04, 16:34
      zawsze uważałem, że to obrzydliwe i moja ex żona mnie w tym utwierdzała. Potem
      poznałem taką jedną co to uwielbiała, także na twarz. Krępowałem się bo jak tak
      ją "poniżyć". Ale w końcu się odważyłem.... zupełny odlot, strasznie mi się
      spodobało, ale na siłę nie zmuszam, tak czy owak polecam, super rozluźniające
      tak na twarz.
      pozdro
    • Gość: adelka Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 26.08.04, 16:51
      To ochydne na sama mysl robi mi sie niedobrze raz spróbowałam odrobinkę i
      ciagnęło mnie na wymioty wiec nie polecam a ty zrobisz jak chcesz
      a jak cie bedzie zmuszał do tego to mu powiedz zeby najpierw on połknoł swoją
      spermę a pózniej ty to zrobisz
      niewazne ze go kochasz jesli ci to nie odpowiada nie rob tego bo bedziesz
      załować i zle się z tym czuć
    • Gość: adelka Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 26.08.04, 16:53
      Mówisz że chcesz sprawić jemu przyjemność, a co z twoją przyjemnością czy on
      dba o to ???
      • Gość: daro Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( IP: *.nwn.pl / *.rybnet.pl 26.08.04, 18:05
        Gość portalu: adelka napisał(a):

> Mówisz że chcesz sprawić jemu przyjemność, a co z twoją przyjemnością czy on
        > dba o to ???
        >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

a jak to moze byc przyjemnosc ktora mozesz do tego przyrownac???
        • Gość: adelka Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 26.08.04, 18:11
          Dla mnie przyjemnością w takim przypadku (chyba) byłoby patrzeć jak ten facet
          połyka własną spermę, a pózniej bym się zrzygała.
          • kate_82 Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( 27.08.04, 15:07
            Gość portalu: adelka napisał(a):

> Dla mnie przyjemnością w takim przypadku (chyba) byłoby patrzeć jak ten facet
            > połyka własną spermę, a pózniej bym się zrzygała.

A twoj facet rzyga jak cię liże?

kate
    • larisa_larisa nie do wiary... 26.08.04, 19:43
      wiesz, ja mam pomysł - weż szklankę i przy najbliższym jego wytrysku zbiż do
      szklaneczki i powiedz, że jak on wypije to i Ty.
      Co za idiotyzmy - daj spokój kobieto- jak nie masz ochoty i brzydzi Cię to - to
      nawet dla ukochanego takich rzeczy się nie robi. Może nastepnym razem zapyta
      czy może na Ciebie zrobić siusiu?
      • Gość: Ania82 Re: nie do wiary... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 09:12
        wiesz co jestem zawiedziona ostatnimi radami, jesli czegos sami nie
        akceptujecie to nie piszcie w tym watku, po co te rady ktore zamiast mi pokazac
        jak jest naprawde nic nie daja, skoro sami nie probowaliscie to po co sie
        wogole odzywacie, nie napisalam tutaj prosby po to aby wysluchiwac jak niektore
        osoby sie pienia i nabijaja, suma sumarum to wogole nie czytacie tego co
        napisalam: TO NIE ON MNIE ZMUSZA!, TO JA SAMA CHCE SPROBOWAC I MAM PEWNE OPORY!
        i po to tu napisalam aby sie dowiedziec od ludzi (czytaj najchetniej kobiet)
        jak one z tym sobie poradzily i jakie mialy odczucia!
        • adamus29 Re: nie do wiary... 27.08.04, 10:02
          I tu sie z toba zgodze Aniu!!!

Ludzie czy wy nie umiecie czytac co inni pisza, a mam na mysli
          wszystkie "madre" dziewczyny...
          szklaneczki...niech to sam wypije...
          teraz ta ktora to napisala niech pomysli przez chwile...
          bylas kiedys dziewica, nigdy sie nie kochalas z chlopakiem...i co nie mialas
          oporow przed pierwszym razem, jak tak to po co to robilas, dlaczego pozwolilas
          aby jakis facet na ciebie wlazl i sobie..........
          wiesz ja cie nie rozumiem dlaczego na to pozwolilas!!!!!!!!!!!!!!!!
          niech on sobie usiadzie i sam niech sie zadowoli.......bo ty masz opory....
          A jednak przezylas ten pierwszy raz...i co jest teraz zle....
          Wiecie co....naprawde wstyd......jezeli ty tego nie lubisz robic i nie chcesz
          Ani powiedziec jak to przejsc to nie pisz...
          Ania ma ochote na cos takiego...moze to jest dla niej jakas odmiana ktorej sie
          obawia, ale dobrze ze mysli o tym.......znaczy to ze sie rozwija w swojej
          seksalnosci a nie staje w miejscu jak wiekszosc z was...
          Lubi sex a nie traktuje go jako zlo konieczne.
          Tak sie sklada ze ona w odroznieniu do innych kobiet tez lubi dawac satysfakcje
          a nie tylko ja brac, i trafila na takiego partnera ktory jej tez daje
          satysfakcje.
          Wy spewnoscia takich potrzeb nie macie, wychodzicie z zalozenia ze facet bedac
          w srodku ma wystarczajaca satysfakcje hmmm......i zyjcie z tym dalej....
          to jest egoizm kobiet!!!!!!!

Aniu jezeli tego pragniesz doswiadczyc to przelam sie, jak to zrobic to ja juz
          ci nie powiem.
          Jedynie co to moglem ci nieco doradzic w tzw. smaku a z reszta widzac co pisza
          to chyba bedziesz musiala sie uporac sama

Jezeli masz jakies watpliwosci lub jakies sprawy to moze napisz do mnie na
          poczte
          pozdrawiam cie i hmm.....milej zabawy

• Gość: Ania82 Re: nie do wiary... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 11:03
            dzieki adamus, podtrzymales moja wiare w to ze te forum czytaja noramlni
            ludzie ;-)
            • Gość: Halinka Re: nie do wiary... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 11:40
              a ja ci powiem jak ja to zrobilam bo takze na poczatku mialam ztym problemy a
              teraz to uwielbiam, najpierw zaczelam od probowania tzn doprowadzalam faceta
              ustami na sama granice potem konczylam raczka a potem jezykiem ciutke
              probowalam z czubka czlonka, nastepnym razem po orgazmie possalam czlonka potem
              pozwolilam aby pierwszy strzal trafil w usta a reszta byla na cialo az w koncu
              caly wytrysk w usta, i wtedy wcale nie lykalam tylko wypluwalam az ktoregos
              razu poprostu samoistnie to polknelam i powiem ci ze od tamtej pory lubie to,
              aczkoleiwk zgadzam sie z przemowcami ze dieta faceta ma duzy wplyw na smak;-)
              pozdrawiam i milego smakowania
        • Gość: hehe Re: nie do wiary... IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 30.08.04, 11:02
          więc skoro chcesz to po co zaczynasz temat poj...........
    • Gość: żiżu Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 12:12
      dziewczyno, po co ty chcesz to połykać ja nawet nie mogę znieść zapachu spermy,
      zachowójecie się jak piesek i suczka, które wylizują sie nawzajem, a po
      porodzie może jeszcze zjesz łożysko, smacznego życzę
      • Gość: Halinka Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 12:34
        czlowieku ty musisz byc bardzo samotny, jesli nigdy nie polizales swojej
        partnerki to jej wspolczuje takiego ograniczonego sexu, a poza tym nie masz o
        tym pojecia to po kiego tutaj piszesz i zawracasz dziewczynie glowe
        wprowadzajac jej zamet , faktycznie jednak sporo tu pieniaczow na forum!!!
        • Gość: żiżu Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 13:03
          jestem kobietą, jak najbardziej jestem za lizaniem, całowaniem, ale nie za
          wysysaniem wszystkich soków z partnera
        • Gość: żiżu Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 13:12
          może załóżcie klub smakoszek spermy skoro ją tak lubicie
          • Gość: Halinka Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 14:53
            denna jestes żiżu sama lubisz jak cie lize i oczywiscie wtedy nic nie cieknie z
            twojej malej co?? no skąd?? a sperma i nasze soczki są takimi samymi płynami
            ustrojowymi !! tylko inaczej smakuja i pachna!!! więc po co wogóle sie tu
            odzywasz!!!
            • Gość: żiżu Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 14:57
              no to połykaj dalej to spermę tylko sie nie udław
              • Gość: Ania82 Re:on chce abym polknela jego nasienie ;-( do żiżu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 15:01
                bardzo ale to bardzo dziekuje osobom tego typu za wpisy, po co sie wogole
                męczycie??!!!!
                • kate_82 Re:on chce abym polknela jego nasienie ;-( do żiż 27.08.04, 15:04
                  Gość portalu: Ania82 napisał(a):

> bardzo ale to bardzo dziekuje osobom tego typu za wpisy, po co sie wogole
                  > męczycie??!!!!

Aniu, nie przejmuj się takimi pannami jak żiżu. Kiedyś, gdy będą dojrzałymi kobietami i ich męża dopadnie kryzys wieku średniego, zapytają się "dlaczego mi to zrobiłeś?". A on odpowie: "zawsze marzyłem, byś nie wykrzywiała w grymasie obrzydzenia czy niezadowolenia swojej twarzy, podczas mojego orgazmu gdy tryskam na ciebie". Ale wtedy będzie za późno, bo on już będzie miał kochankę, dla której nie będzie to problemem, tylko przyjemnością, jak choćby dla mnie.

kate
                  • Gość: Ania82 Re:on chce abym polknela jego nasienie ;-( do żiż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 15:12
                    dziekuje kate widze ze po nicku chyba jestesmy rownolatkami ;-) pozdrawiam
                  • Gość: żiżu Re:on chce abym polknela jego nasienie ;-( do żiż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 15:45
                    o kurcze ale z Ciebie psycholog od siedmiu boleści, akurat mojemu mężowi nie
                    zależy abym połykała tą spermę, a jeżeli Twój mąż daje Ci takie ultimatum to Ci
                    współczuję
                    • kate_82 Re:on chce abym polknela jego nasienie ;-( do żiż 27.08.04, 15:52
                      Gość portalu: żiżu napisał(a):

> o kurcze ale z Ciebie psycholog od siedmiu boleści, akurat mojemu mężowi nie
                      > zależy abym połykała tą spermę, a jeżeli Twój mąż daje Ci takie ultimatum to Ci
                      >
                      > współczuję

Mój mąż nie daje mi ultimatum, bo nie musi. Lubię sprawiać mu po prostu przyjemność, a nie czekać tylko na tą przyjemność, którą mogę otrzymać od niego.

Oglądałaś może kiedyś taką polską komedię Bromskiego pt. "Sztuka kochania"? Tam jest taka scena, w której jest mniej więcej taki dialog:
                      " Pan doktor mnie przekonał, że ja mogę mieć przyjemność z tego, że sama daję przyjemność mojemu mężowi". To się właśnie nazywa altruizm, który polega nie na ukierunkowaniu na otrzymywanie, tylko na dawanie. I to nas różni, ty wolisz leżeć i czekać, a ja wolę robić i mieć z tego przyjemność.

kate
                      • Gość: żiżu Re:on chce abym polknela jego nasienie ;-( do żiż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 16:14
                        zbytnio generalizujesz pewne rzeczy,sprawia mi przyjemność gdy doprowadzam
                        mojego męża do orgazmu z tą różnicą, że jej nie połykam, i to cała filozofia
              • kate_82 Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( 27.08.04, 15:02

> no to połykaj dalej to spermę tylko sie nie udław

Na miejscu Twojego męża lub chłopaka po prostu przestałabym sprawiać ci przyjemność poprzez lizanie ciebie. Jeśli ty brzydzisz się jego płynów ustrojowych, on ma prawo do tego samego.

kate
                • Gość: Halinka brawo kate!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 15:07
                  brawo kate brawo !!!!!!!!!! jednak sa wśród nas głupie cipki ;-) ale
                  naszczęście i inteligentnych nie brakuje
                  • kate_82 Re: brawo kate!! 27.08.04, 15:15
                    Gość portalu: Halinka napisał(a):

> brawo kate brawo !!!!!!!!!! jednak sa wśród nas głupie cipki ;-) ale
                    > naszczęście i inteligentnych nie brakuje

Dzięki Halinka.
                    Ja nie wiem co to za problem? Czy tego jest hektolitr? Czy to smakuje jak rycyna? Na boga, jak się kogoś kocha, to chce mu się sprawić jak najwięcej przyjemności, i połknięcie czegoś podobnego w smaku do kurzęcego białka o objętności 1 ml chyba problemem nie jest? Jak widzę mojego mężczyznę, który ma zamglone oczy z przyjemności, bo może dodatkowo podniecić się patrzeniem jak połykam jego spermę i to jestem w siódmym niebie. Ale to jest właśnie różnica pomiędzy altruizmem a egoizmem.

Poza tym jest tysiąc rzeczy, które są obrzydliwe, np. syropy, a połykamy je zawsze i to wcale nie dla żadnej przyjemności. A sperma jeśli chodzi o smak, jest dla mnie zupełnie obojętna.

Gdybyśmy nie byli wychowywani w poczuciu wstrętu do tego co z nas wypływa, to u nikogo nie byłoby problemu, ale jeśli od dziecka uczeni jesteśmy, że nasze płyny ustrojowe są "be" to później wiele osób takich jak żiżu prezentuje takie zdecydowanie negatywne postawy wobec czegoś, co wcale nie jest ani obrzydliwe, ani niesmaczne ani wstrętne. Po części ją rozumiem, bo tak została wychowana, ale po to chyba się dorasta i ma się własny rozum, by tych uprzedzeń nabytych w procesie wychowania pozbyć się zastanawiając się nad sensem tych barier.

kate:-)))
                    • neza Re: brawo kate!! 27.08.04, 15:25
                      aniu nie przejmuj sie, moja dziewczyna tez miala obiekcje co to wogole samego
                      sprobowania nie mowiac juz o łykaniu ale opory pokonała i sama spróbowała, a
                      teraz nie może się bez tego obejść, cięzko jest mi dojść gdziekolwiek indziej
                      niż do ust albo w okolice bo dla niej to teraz taki płyn przyjemności, i wiem
                      że sprawia to jej niesamowitą przyjemność jak mi smak jej muszelki gdy wypływa
                      tam mnóstwo soczków i mnie ten smak też kręci a kieyś sam pomysł mnie brzydził,
                      ale Kate ma racje do tego trzeba po pierwsze dojrzec po drugie nie być
                      egoistą/tką po trzecie chcieć tego z samego/samej siebie i wtedy nie będzie
                      problemu.... na koniec dodam ci tylko że dzieki mojej partnerce wiem że np. gdy
                      jem ostre potrawy to i ostra i piekąca jest też sperma, bardziej jej smakuje
                      gdy pije dużo słodkich soków własnie jak ananasowy, exotic, wieloowocowy a gdy
                      jem sporo jajek jest dużo gęstsza ;-) ale pamiętaj nie musisz odrazu łykać
                      możesz tylko próbować, uwież mi jako facet wiem że jak facet dojdzie w ustach
                      dziewczyny a ona to wypluje na jego brzuch penisa to i tak będzie wniebowzięty,
                      pozdrawiam wszystkich
                • Gość: żiżu Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 15:19
                  mój mąż jest wyrozumiały, wystarcza mu gdy doprawadzę go do orgazmu nie muszę
                  połykać tej spermy
                  • kate_82 Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( 27.08.04, 15:26

> mój mąż jest wyrozumiały, wystarcza mu gdy doprawadzę go do orgazmu nie muszę
                    > połykać tej spermy

A ty znowu nie na temat. Wiesz co to jest egozim, a wiesz co to jest altruizm?

Jeśli on ciebie liże i przy okazji połyka twoj płyn lubrykacyjny (a nie sposób lizać i nie smakować czy połykać, chyba że jesteś sucha jak piasek na Saharze), a ty brzydzisz się jego spermy, to jesteś egoistką i ciesz się, że masz w domu mężczyznę, który ten twój egoizm toleruje. A twoja postawa i gderanie o wyrozumiałości tylko źle o tobie świadczy, bo w sposób wyrazisty pokazuje jaki masz stosunek do swojego partnera. Po prostu odbierasz mu przyjemnosc, której sama od niego żądasz. Trudne do pojecia?

kate
                  • Gość: Halinka Re: do żiżu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 15:28
                    nikt ci tu też nie kazał jej łykać, dziewczyna potrzebowała rady a nie
                    wysłuchiwania tego co masz w swoim dennym menu sexu!!! współczuje męzowi, jak
                    znajdzie sobie taką co mu pokaże więcej radości i przyjemności w łóżku to
                    zostaniesz na bocznym torze
                    • Gość: żiżu Re: do żiżu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 15:36
                      Halinka nie denerwuj się, a ja współczuję twojemu facetowi takiej nerwowej
                      baby, pewnie lubisz sado macho
                      • kate_82 Re: do żiżu 27.08.04, 15:40

> Halinka nie denerwuj się, a ja współczuję twojemu facetowi takiej nerwowej
                        > baby, pewnie lubisz sado macho

A tak z zupełnej ciekawości pytam, dlaczego nie chcesz tego robić?
                        - sperma ci nie smakuje?
                        - sperma brzydzi cię konsystencją?
                        - sperma brzydzi cię zapachem?
                        - sperma brzydzi cię bo wypływa podobnie jak mocz z penisa?
                        - nie masz racjonalnego wytłumaczenia?

Które z tych odpowiedzi we właściwy sposób obrazują Twoją niechęć do męskiego nasienia?

kate
                        • Gość: Halinka Re: do żiżu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 15:48
                          a poza tym nie sado - macho tylko sado - maso. Jakbys czytala poradniki i
                          ksiązki to byś także wiedziała iż kobiety połykające spermę swojego partnera
                          zwiększają prowdopodobieństwo zajścia w ciąże w wiąże się to z tym iż organizm
                          po pewnym czasie spermę męską bierze za coś zupełnie normalnego i nie stara się
                          jej zniszczyć w drodze do macicy poza tym sperma to nie obowiązek ale
                          przyjemność, chcesz to to robisz nie chcesz nikt ci głowy nie urwie ale nie rób
                          wody z mózgu głupimi wypowiedziami osobie która chce urozmaicic swoje życie
                          erotyczne !
                          • Gość: jaa Re: do żiżu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 15:59
                            a ja nigdy nawet o tym nie pomyslałam, ale teraz sprobuję. nie myslałem, ze to
                            dla faceta taka przyjemność, ale jeśli tak i okaże się, że mój mążto lubi, to
                            warto się przełamać, bo on na to zasługuje. I TYLE. Ja dostaję w niedziele
                            śniadanko do łóżka, a to też jest poświęcenie dla mojego śpiocha.
                        • Gość: żiżu Re: do żiżu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 16:01
                          przede wszystkim zapach i konsystencja, zbiera mi sie na wymioty, po prostu nie
                          będę połykać niczego na siłę i udawać, że sprawia mi to przyjemność
                          • kate_82 Re: do żiżu 27.08.04, 16:09

> przede wszystkim zapach i konsystencja, zbiera mi sie na wymioty, po prostu nie
                            >
                            > będę połykać niczego na siłę i udawać, że sprawia mi to przyjemność

A lubisz jajko na miękko? Bo ja lubię i nie widzę różnicy ani w smaku, ani w konsystencji w porównaniu do kurzęcego białka w jajku na miękko.

Jeśli chodzi o zapach... przecież jak połykasz to zapachu nie czujesz. To jakieś mity, że sperma ma intensywny zapach. Owszem, jak rozsmarujesz ją po ciele, to przypomina nieco zapach kleju z kasztanów (aminokwasy tak właśnie pachną), który robiło się z szkole podstawowej na ZPT. Ale przecież ten zapach wcale nie jest nieprzyjemny, przynajmniej dla mnie.

Myślę tak sobie, że chyba zbyt głęboko w twojej psychice tkwi uprzedzenie do męskiego nasienia, albo rzeczywiście sperma twojego mężczyzny jest wyjątkowa z powodu np. niewłaściwej diety (papierosy, alkohol, dużo czerwonego mięsa).

kate

ps. spróbuj kiedys, małymi kroczkami, to naprawde nic strasznego, a bardzo utwierdza męzczyzn w milosci do nich. To taka malutka rzecz, a naprawdę dostarcza psychicznego dobrego samopoczucia mężczyznom poprzez wyrażenie, że kochamy ich całych, bez wyjątku. I potrafią to docenić i odwdzięczyć się postokroć bardziej.
                            • Gość: żiżu Re: do żiżu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 16:24
                              ale jak zwymiotuję to będzie na Ciebie
                              • kate_82 Re: do żiżu 27.08.04, 16:45

> ale jak zwymiotuję to będzie na Ciebie

Wiesz, ja przekonana jestem (a nawet pewna), że wszelkie opory tej natury rodzą się w głowie w naszej psychice i stanowią element naszego super ego. Wszyscy mamy różne uprzedzenia, często bardzo nieracjonalne. Jeśli z góry nie zakłada się, że coś nam sprawi przykrość, czyli podejdziemy do danej rzeczy z pozytywnym nastawieniem, to w zasadzie już dobra połowa drogi jest za nami:-))), a super ego nam w tym nie powinno przeszkodzić.

Spróbuj, niech zakiekłuje Ci w głowie taka myśl (na razie tylko myśl, sama myśl nic więcej), że robisz to i że podnieca Cię to. Może zapytaj sama męża, czy podniecałoby go takie Twoje zachowanie, czy wzmogłoby to u niego jakość doznań.
                                I nie rób tego od razu, po prostu oswój się z tą myślą, że kiedyś to zrobisz. To na pewno pomoże. A kiedyś, może po tygodniu, może po mięsiącu, kiedy już oswoisz się z tą myślą, że to zrobisz, spróbuj, malutkimi kroczkami, najpierw subtelnie liznąć, skosztować. A głowę daję, że za którymś z kolei razem (gdy sama będziesz sobie wyznaczała tempo oswajania się ze spermą) nie będzie ci to juz przeszkadzało, a wyda ci się to najnormalniejszą rzeczą w życiu.

Powodzenia:-)))

kate

ps. a co do "wymiotów":-))))) Jest w seksuologii opisywana taka parafilia, która w branży porno nosi nazwę "vomit":-))) Są ludzie, których podniecają wymiociony))), serio))) Ale nie wymiotuj na męża, bo tego on może nie uznać za erotyczną grę :-)))
                                • Gość: żiżu Re: do żiżu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 16:57
                                  chyba z zawodu jesteś seksuologiem, dzisiaj spytam mojego męża czy by mu to
                                  sprawiło przyjemność, jeżeli tak to zobaczymy w praktyce jak to wyjdzie, ale
                                  niczego nie obiecuję
                                  Pozdrawiam, niedobra żiżu
                                  • kate_82 Re: do żiżu 27.08.04, 17:01

> chyba z zawodu jesteś seksuologiem, dzisiaj spytam mojego męża czy by mu to
                                    > sprawiło przyjemność, jeżeli tak to zobaczymy w praktyce jak to wyjdzie, ale
                                    > niczego nie obiecuję
                                    > Pozdrawiam, niedobra żiżu

Seksuologiem nie, ale blisko)))

kate
                                  • lepold Re: do żiżu 01.09.04, 13:14

> chyba z zawodu jesteś seksuologiem, dzisiaj spytam mojego męża czy by mu to
                                    > sprawiło przyjemność, jeżeli tak to zobaczymy w praktyce jak to wyjdzie, ale
                                    > niczego nie obiecuję
                                    > Pozdrawiam, niedobra żiżu
                                    I jak było? Czy udało Ci się przełamać? Mam podobny problem, jestem żonaty od
                                    pięciu lat i moja żona nigdy tego nie robiła, o połykaniu już nie wspomnę. Nie
                                    wiem jak mam ją przekonać. Boję się nawet o tym mówić żeby jej nie urazić.
                      • Gość: Halinka Re: do żiżu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 15:42
                        denerwuje mnie to ze ludzie tu wchodza czasem i prosza o pomoc a ty zamiast
                        pomagac opowiadasz o swoim egoistycznym pożyciu z mężem!!!!! a czasami lekkie s-
                        m też jest przyjemne trzeba tylko wiedzieć czego się chce ;-)
    • miguelsantiago Z ketchupem spróbuj ;) 27.08.04, 13:27
      ...
    • pracownik.umyslowy sprobuj a moze ci zasmakuje 27.08.04, 15:43
      Jak nie zasmakuje powiedz mu zeby zmienil diete na zdrowsza, odstawil papierosy
      i kawe a smak zmieni sie na lepszy ....
    • Gość: Ania82 Re: do halinki, kate i żiżu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 15:56
      dziekuje halinka dziekuje Kate dzieki wam i innym troszke inaczej na to patrze
      i moze uda mi sie jakies niewielkie bariery pokonac w ten weekend, a ty żizu
      chyba masz problemy z samoakceptacją i nie akceptujesz do końca swojego
      partnera ale cóż taki jest świat a to twoje życie, my tu mówimy o miłości
      oralnej aż boje się pomyśleć co byś powiedziała na sex analny? bo mi się to np
      bardzo podoba od czasu do czasu!
    • Gość: jaa Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 16:24
      Ciekawe, skąd w niektórych taka blokada w sprawianiu sobie wzajemnie
      przyjemności. Zycie i tak jest zasrane.
      dla przyjemności synka - 3lata- ja czasami 10 wieczorów z rzędu czytam tą samą
      bajkę.. To dopiero dla mnie atrakcja, a jednak.
      dla świętych: sprawianie bliźnim przyjemności - to jest bardzo po bożemu
    • Gość: yorg Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( IP: *.crowley.pl 27.08.04, 17:20
      do Ania82, dziwne ale pod twoim IP występują różne Nicki, tak dużo osób z
      jednego miejsca pisze, czy się zgadaliście?
      • Gość: kate_82 Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( IP: *.crowley.pl 27.08.04, 17:21
        Tak dużo pisze osób z crowley.pl czy się zgadaliśmy?:-))))

kate
        • kate_82 Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( 27.08.04, 17:23
          Gość portalu: kate_82 napisał(a):

> Tak dużo pisze osób z crowley.pl czy się zgadaliśmy?:-))))
          >
          > kate

Neostrada jest jednak bardzo popularna, podobnie jak ISP którzy korzystają z łączy crowley.pl

kate)))))
        • Gość: yorg Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( IP: *.crowley.pl 27.08.04, 17:32
          kto ty
          pozdrawiam
          • Gość: yorg Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( IP: *.crowley.pl 27.08.04, 17:37
            Ja yorg, a ty?:-)))
            • Gość: yorg Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( IP: *.crowley.pl 27.08.04, 17:58
              a ja wytrysk na twojej twarzy
              • kate_82 Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( 27.08.04, 18:10
                Gość portalu: yorg napisał(a):

> a ja wytrysk na twojej twarzy

A lubię, lubię, ale nie z takiego malutkiego sprzęciku jaki masz ty. Bleeee.

kate)))
                • Gość: yorg Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( IP: *.crowley.pl 27.08.04, 18:18
                  to nie mnie wczoraj musiałaś sączyć tylko mojemu koledze,
                  prawda czy fałsz
                  COO?
    • Gość: Kinga_wawa Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 27.08.04, 21:04
      a ja jak mi facet spuszcza sie na twarz na sama mysl juz mam orgazm, poprostu
      to uwielbiam, Aniu sprobuj nie boj sie , pozdrawiam
      • Gość: Kinga_wawa Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 29.08.04, 20:41
        wlasnie to znowu zrobilam i bylo super;-) nie wiem co w tym takiego ale jest
        tak podniecajace ze warto:-) szkoda ze nie zawsze sa ku temu warunki ale coz
        najwazniejsze przelamac bariere pozniej juz idzie, a te ktore tego nie
        robily??? no coz nie kazdy moze robic wszystko ja bym ich nie oceniala, kazda z
        nas kieruje swoim zyciem i robi to na co ma ochote ale!!!!!!! jesli nie masz na
        to checi nie psuj innym!!!!! pozdrawiam
        • Gość: leziox Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( IP: *.ipt.aol.com 29.08.04, 22:21
          O czym wy w ogóle mówicie??Tak naprawdę,większości facetów jest zupełnie
          obojętne to,czy dziewczyna połknie,czy nie połknie,ważne jest to,żeby się
          spuścić do buzi,ponieważ tak jest najprzyjemniej.Ale jeśli babolek nie jest
          przyzwyczajony do takich operacji,to trzeba nauczyć,spokojnie i cierpliwie.Bo
          to już tak jest-jedne to robią,a inne jeszcze nie.
          • Gość: Ania82 Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 09:44
            hmmm;-) no i w weekend ciutke sprobowalam ;-) dzieki za rady nie jest to znowu
            az takie zle ;-) mysle ze jest kwestia przyzwyczajenia do specyficznego smaku
            zapachu i konsystencji;-)
            • Gość: Lepold Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( IP: *.rudanet.pl 31.08.04, 16:22
              Witaj. Podziwiam Cie i szanuje za to co chcesz zrobic, jestem facetem i wiem
              ile dla faceta znaczy gdy przy seksie oralnym nie musi uwazac i moze spokojnie
              dojsc do orgazmu.
              • szqudi Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( 13.09.04, 22:35
                Wlasnie. Moja dzieweczyna jescze nie proboewala polykac.
        • Gość: Ania82 Re: do Kingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 09:47
          kto wie moze z czasem i na to sie zdecyduje co ty, musze ci powiedziec ze
          faktycznie jest w tym cos podniecajacego;-) na sama mysl robi sie goraco;-)
          pozdrawiam
          • Gość: yorg Re: do Kingi IP: *.crowley.pl 30.08.04, 10:34
            powiadasz, że jesteś zadowolona z sobotnio-niedzielnego wypoczynku przy nabiale.
            ciekawe naprawde ciekawe.
            pozdrawiam
            • Gość: Ania82 Re: do Kingi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 12:14
              to za duze slowa bo dopiero w tym raczkuje ale bylo ciekawie;-)
    • Gość: Halinka Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.04, 13:27
      bramow Ania gratuluje odwagi przełamania się, mam nadzieje że będziesz czyniła
      postępy bo skoro już czegoś sprobowałaś to moze z czasem sama siebie nie
      poznasz na co cie stac;-) pozdrawiam
      • Gość: yorg Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( IP: *.crowley.pl 30.08.04, 16:28
        prubój, prubój ale z umiarem po kropelce żebyś się nie zachłystneła
        a jak chłopu wyczerpie się zapas to pomożemy, pomożemy
        pozdrawiam
    • j_cage RADA 30.08.04, 18:52
      Jesli koniecznie chcesz robic cos, na co nie masz ochoty, to slyszalem o pewnej
      radzie (źródło: www.nerve.com i ich ksiazka "The Big Bang") - przed samym
      wytryskiem wloz czlonka najglebiej jak mozesz i wstrzymaj oddech.
      Wytrysk w tylnej czesci jamy ustnej podobno nie dociera do kubkow smakowych, a
      wstrzymanie oddechu zapobiega zadlawieniu i "powachaniu" spermy.
      Powodzenia! :)
      • Gość: Ania82 Re: RADA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 10:43
        co ty ja tak gleboko do ust nie biore bo mam odruchy wymiotne;-) ale juz smak
        mi nie przeszkadza tylko jeszcze chyba zapach i ta konsystencja ;-)
        • j_cage Re: RADA 31.08.04, 16:27
          Gość portalu: Ania82 napisał(a):

> co ty ja tak gleboko do ust nie biore bo mam odruchy wymiotne;-) ale juz smak
          > mi nie przeszkadza tylko jeszcze chyba zapach i ta konsystencja ;-)

Wczesniej wspomniane publikacje rowniez wspominaja cos na temat "jak włożyć
          sobie naprawdę głęboko" :) czyli jak zrobic deep-throata... kluczem do sukcesu
          jest znajomość anatomii i przyjęcie pozycji, w której zwisająca (np. z łóżka)
          głowa partnerki będzie odchylona do tyłu.
          To tak jak ze sztucznym oddychaniem - po odgięciu głowy do tyłu, w zwisie,
          przełyk i usta tworzą prostą linię i nie ma problemy z włożeniem sobie do
          gardła.
          Można zapytać: "po co?". W zasadzie nie wiem - może jestem jakiś lewy :) - ale
          bardzo mnie to podnieca kiedy mój członek znika całkowicie w ustach partnerki,
          a jej wargi dotykają samej jego nasady.
          Przepraszam, że odbiegłem od tematu ;-) ;-) ;-)
          • Gość: dick Re: RADA IP: 62.233.152.* 01.09.04, 13:17
            widocznie masz tak małego
            • kamila_55 Re: on chce abym polknela jego nasienie ;-( 02.09.04, 18:45
              Może jestem staromodna, ale nigdy nie zgodziłabym się na połykanie. Mójemu
              chłopakowi też wystarczy, że spuści mi się do buzi i wcale z tego powodu nie
              cierpi ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka