oldpiernik 31.08.04, 12:34 Myśleć nawet nie chce się. Potencjał wyzerowany, czy co? ... a miało być tak pięknie... OLDZGASZONY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
halina501 Re: ależ mam lenia 31.08.04, 12:56 Jak wyglada leń? Skąd go wziąłeś? Gdzie go masz? I dlaczego ma na Ciebie taki wpływ? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
grajur Re: ależ mam lenia 31.08.04, 15:25 o matko....czy to jakaś epidemia??? (chciałam dziś dzień wolny sobie wziąć, ale resztkami sił zawlokłam sie do pracy) Odpowiedz Link Zgłoś
kocibrzuch Re: ależ mam lenia 31.08.04, 15:42 a mnie się nawet nie chce dopisywać do tego wątku kto mi odebrał skrzydła? Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: ależ mam lenia 31.08.04, 15:47 sezon na latawce się zbliża poszukaj na łące, kocibrzuchu (jeśli Ci się zachce :)) graju, witaj, dawno Cię nie widziałem błogie lenistwo skończy się jutro, najdalej pojutrze rytm szkolny i na mnie wymusza większą dyscyplinę więc ostatni dzień lenistwa dziś, najdalej jutro ;)) OLDNAPÓŁGWIZDKA Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: ależ mam lenia 31.08.04, 15:51 pozwólcie, że się rozciągnę na szezlongu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: ależ mam lenia 31.08.04, 20:14 A ja chyba siłą rozpędu albo co. Urlop już za trzy dni. :))))) Nareszcie. A pogodę taką, na przekór światu, lubię i już. Dodaje mi energii. O. ... a miało byc tak pięknie... (Chodzi to za mną od paru dni.) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: ależ mam lenia 31.08.04, 20:59 stary dowcip o.... wiszą sobie dwa leniwce na drzewie: wiszą.. jeden miesiąc wiszą.. drugi trzeci.. Jeden z leniwców ruszył leniwie ręką... a drugi leniwiec na to: ej.. coś ty dziś taki nagle ruchliwy? Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: gdzie Cię trzyma..? 01.09.04, 07:04 Trzyma moją głowę w obłokach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grajur Re: ależ mam lenia 01.09.04, 10:02 Dziś juz wiem - to nie był leń, ale początki przeziębienia. Siedzę właśnie przy biurku i mam dreszcze, temperaturę, boli mnie gardło , jest mi źle i głowa nie chce mi pracować. Chyba nie będe miała innego wyjścia, jak poleżeć sobie ze dwa dni pod kołderką. Old, a jak z Tobą? Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: ależ mam lenia 01.09.04, 21:15 No i mnie też boli gardło. Ech, co za życie. Lecę pod kołdrę. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: ależ mam lenia 01.09.04, 21:36 Tylko szkoła za pasem to zaraz jakieś choroby do okoła.... Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: ależ mam lenia 01.09.04, 21:55 A ja już nie muszę do szkoooooooooooooooooooooły. gatta_beztroska Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: ależ mam lenia 02.09.04, 15:22 muszę, nie muszę, bywa, że zaglądam przy różnych okazjach ważne, że bez przymusu ;) OLDABSOLWENT Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: ależ mam lenia 21.08.05, 23:06 Ah jak przyjemnie polenić trochę, prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: ależ mam lenia 22.08.05, 08:58 wróciwszy do biura zastałem go na zwykłym miejscu ;0) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: ależ mam lenia 24.08.05, 14:24 trudno tak jednoznacznie powiedzieć z jednej strony niby snuje się za człowiekiem a z drugiej, kiedy przychodisz do biura on już czeka ;0) Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: ależ mam lenia 24.08.05, 21:14 Dlaczego na mnie nie czeka? Buuuuuuuu. U mnie w pracy koniec świata, połowa na urlopach, jedna sympatyczna odeszła z dnia na dzień, a ja na gwałt uczę się udzielania kredytów, siedzę w pracy dwanaście godzin, zastępuję urlopującą panią dyrektor i w ogóle chyba już umarłam ze stresu. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: ależ mam lenia 25.08.05, 00:53 Gatta ja ci to dawno mówiłem "szczęśliwi Ci którzy juz nie muszą chodzić do pracy do banku" a reszta to konie w kieracie. Jak dyr ustępuje bierz stołek nie oglądaj się na decyzje z góry ;). Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: ależ mam lenia 26.08.05, 12:35 Stołek,fotel,taboret...bierz co jest Gatto;) Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: ależ mam lenia 26.08.05, 16:44 Przez kilkanaście minu dziennie siedzę sobie na dyrektorskim fotelu, podczas odbierania i rozysłania poczty. :) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: ależ mam lenia 02.10.05, 11:40 gatta13 napisała: > Przez kilkanaście minu dziennie siedzę sobie na dyrektorskim fotelu, podczas od bierania i rozysłania poczty. :) na dyrektorskim stołku siedziała poczty do nas nie wysłała:( Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: ależ mam lenia 01.09.04, 14:19 oldpiernik napisał: > Myśleć nawet nie chce się. > Potencjał wyzerowany, czy co? > ... a miało być tak pięknie... > > OLDZGASZONY Jest pięknie,naprawdę. Mam nadzieję,że nie całkiem zgasłeś Old. O, jakaś iskierka się tli jeszcze. Delikatnie podmucham.... Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: ależ mam lenia 01.09.04, 15:53 Lenistwo przepadlo, jak kamfora znikło. Dziś cieszyła mnie praca. Taka, jaką lubie najbardziej, dobrze spędzony dzień. Graju, dlaczego leczysz się przy biurku? Moje ciężkie przyzerowanie miało źródło w zapyleniu, jeszcze trochę nos boli i uszy, ale już przechodzi. Bycie alergikiem ma dziwne efekty... No i najważniejsze. Jest pięknie. OLDOŻYWIONY Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: ależ mam lenia 02.10.05, 11:43 oldpiernik napisał: > No i najważniejsze. > Jest pięknie. > > > OLDOŻYWIONY czy ożywieniem można zarazić?;) jeśli tak ..to ja poproszę jakąś odrobinkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: ależ mam lenia 02.10.05, 17:30 urszulka w skrzynkę zajrzała, przesyłkę z pozdrowieniami odebrała:) ps. czy tylko u mnie ten załącznik się nie otwiera?:) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: ależ mam lenia 02.10.05, 17:44 Łoj.... innym się (tak mówią) otwierała... Spróbuj raz jeszcze... :) Odpowiedz Link Zgłoś