saqqara 05.04.02, 15:43 wije sie po glebie, wyrywam sobie wlosy, szarpie paznokciami swe mlode cialo, zaraz zaczne wyc do ksiezyca! zostalam odrzucona, serce mi krwawi. SZAKIRA ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka1 Re: Zlamane serce mam 05.04.02, 15:52 Saqqara lepiej sie upij, kaca mozna szybciej wyleczyc niz rany ciete, klute i szarpane:) Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: Zlamane serce mam 05.04.02, 15:54 No, a jak sie upijesz i sie wywalisz to sobie tyle ran cietych klutych i szarpanych narobisz, ze o sercu zapomnisz. A jakby Ci malo bylo to zawsze moge przyjechac i polamac Ci odnoza czy jakies insze cuda uczynic :) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Zlamane serce mam 05.04.02, 15:57 nie ma jak to bol duszy innym bolem zagluszyc!:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Zlamane serce mam 05.04.02, 15:58 Motor, wiedzialam ze z Ciebie rowny gosc, zabandazujesz? Anka!, jutro bede pic, dzisiaj sie maltretuje Rayoff, .......... (wlasciwe wpisac) a Ty juz wiesz co tu pasuje;) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Zlamane serce mam 05.04.02, 15:57 Chętnie bym się odwdzięczyła trzymaniem za rękę ale muszę znikać. Nie daj mu się! Buziak :) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Zlamane serce mam 05.04.02, 16:00 nie daj sie racja! milego weekendu! pa! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Zlamane serce mam 05.04.02, 16:00 pewnie ze mu sie nie dam, nie zasluzyl na mnie;) wstretny chlop. Odpowiedz Link Zgłoś
rayoff Re: Zlamane serce mam 05.04.02, 16:03 Rayoff Najukochańsze Ty Moje Słoneczko najbardziej mi pasuje, zakładam, że mylić się nie mogę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rayoff Re: Zlamane serce mam IP: 157.25.88.* 05.04.02, 16:09 Dobrze zakładam. Sama sie kiedys przekonasz :))) Innej opcji nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Zlamane serce mam IP: *.blueyonder.co.uk 05.04.02, 18:04 Gość portalu: Rayoff napisał(a): > Dobrze zakładam. Sama sie kiedys przekonasz :))) Innej opcji nie ma :) ja juz ci wierze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mefiston Re: Zlamane serce mam 05.04.02, 22:02 ..powstajesz jednak wolna saqquara.. z krwawiącym sercem a księżyc się uśmiecha.. wolna i piękna.. zwiewna sukienka ? a twarz zmęczona.. ? i ty silniejsza.. niedługo nadejdzie sen.. jestem with you . nopain just life :)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Zlamane serce mam 08.04.02, 09:58 Mefiston, wielkie dzieki, przestalam krwawic:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Zlamane serce mam 08.04.02, 14:52 Siostra, przeczytalam i zmartwialam:( mow gdzie i z czym mam byc by Cie pocieszyc? Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Zlamane serce mam 08.04.02, 15:07 Saqqara, pisz, bo sie martwie! nawet jesli tak tylko z nudow napisalas.... Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Zlamane serce mam 08.04.02, 15:10 dzieki za troske, dal mi taki jeden kosza i mnie jeszcze od szakir nawrzucal. no a ze ja uczuciowa jestem to sie przejelam. ale mi przechodzi, jesli jednak w ramach swojej niedyspozycji w sobote masz ochote na CUS to tylko kiedy i gdzie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Zlamane serce mam 08.04.02, 15:14 on chcial Cie skomplementowac, a ze mu troche nie wyszlo... wiesz, jakie te chlopy subtelne som;) a moja absencje koniecznie wymazac trzeba! - juz ja cos zakombinuje;) chyba, ze Ty mnie ubiegniesz:)) ps. a nie podobuje Ci sie byc ladniejsza wersja Britney?;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Zlamane serce mam 08.04.02, 16:52 tak mnie skomplementowal, ze mi serce zlomal, brutal;) sobota czy jestes bizy?? Szakira i Britnej??? Jezu, litosci!!!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: Zlamane serce mam 08.04.02, 15:17 Na złamane serce najlepsza jest nowa miłość, a zaraz potem czekolada :o) Nie dysponuję kandydatem do zakochania, ale co powiesz na lody czekoladowe? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Zlamane serce mam 08.04.02, 16:53 lody czekoladowe z polewa i bakaliami, jak sie truc to po calosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor lekarstwo... 08.04.02, 16:54 szakira napisał(a): > wije sie po glebie, wyrywam sobie wlosy, szarpie paznokciami swe mlode cialo, > zaraz zaczne wyc do ksiezyca! zostalam odrzucona, serce mi krwawi. > > SZAKIRA ;)))) mam fajny sznurek, zagladasz na szyje i jak chcesz to mozesz sie wyhustac na drzewie:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: lekarstwo... 08.04.02, 16:59 aaaaaa jestes brutalu????;) sznurek to ja mam na Ciebie, musze Ci raciczki zwiazac, zebys mnie nie kopnal jak Cie bede robic na krowke;) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: lekarstwo... 08.04.02, 16:59 no tak, jak w tym kawale: - Jasiu, nie bujaj tatusiem. ... - Jasiu, prosze nie bujac tatusiem! ... - Jasiu, prosilam, zebys nie bujaj tatusiem! tatus po to sie powiesil, zeby miec wreszcie swiety spokoj! Odpowiedz Link Zgłoś