Gość: waldek IP: *.bci.net.pl 23.08.01, 12:26 ktoś się może wybiera ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: koncert Depeche Mode IP: *.cust.poz.supermedia.pl 23.08.01, 14:08 niestety...biletów,które mnie interesują już brak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: koncert Depeche Mode IP: *.bci.net.pl 23.08.01, 14:32 rozumiem, że interesują Cie bilety na sektor VIP, ja przezornie zakupiłem w drugim dniu ich rozprowadzania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jad Re: koncert Depeche Mode IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.08.01, 21:57 w telewizji bedzie? jezeli tak no na jakim kanale? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hamster Re: koncert Depeche Mode IP: 195.117.18.* 31.08.01, 08:13 Ja sie wybieram z ekipa z Kielc (caly autokar a czesc ludzi pociagiem i wlasnym transportem) Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: koncert Depeche Mode 31.08.01, 08:19 Cześć jad! Będziesz oglądać koncert? Co słychać w Legnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jad Re: koncert Depeche Mode IP: *.legnica.dialog.net.pl 31.08.01, 13:51 Tak a propo to niejestem z Legnicy,kozystam tylko z uslug dialogu ktory ma chyba swoja glowna siedzibe w Legnicy,a koncert niewiem czy bede ogladac,kiedys notorcznie sluchalem DM,a teraz z czystej ciekawosci(a moze sentymentu),bym ogladnal koncert w telewizji.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martin Re: koncert Depeche Mode IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.01, 23:46 Taak, ja się wybieram... Razem z całą ekipą z Malborka... M. Odpowiedz Link Zgłoś