mathildae Re: Cysorz: All Rights Reserved by Czort! 08.04.02, 16:05 Cysorz to prawda, co Diablica naskrobala pazurem? bo nie wiem, czy mam wyjasniac....? Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Cysorz: All Rights Reserved by Czort! 08.04.02, 16:13 Matylda wyjasniaj! Tort - jezeli all rights reserved, to wiara cie okrada! :) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Cysorz: All Rights Reserved by Czort! 08.04.02, 16:34 moj golab tez polecial:) mathildae napisał(a): > poooszlo! Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Cysorz 08.04.02, 16:44 tak sobie myslalam, myslalam, a teraz jego Cysarskosc mi to wszystko w sposob nader dworny objasnil;) Czort, nie masz monopolu na Cysorza! ja tez moge, ale z umiarem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Cysorz 08.04.02, 16:49 a tu sie mylisz! o umiarze nie bylo mowy, ja mlody grzesznik jestem i nieumiarkowanie w jedzeniu, piciu, xxx, ... i cysorzu - wchodzi w gre:)))))) !!!!! mathildae napisał(a): > tak sobie myslalam, myslalam, a teraz jego Cysarskosc mi to wszystko w sposob > nader dworny objasnil;) > Czort, nie masz monopolu na Cysorza! ja tez moge, ale z umiarem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Cysorz 08.04.02, 16:56 nadmiar zawsze wywoluje (po dluzszym lub krotszym czasie, ale jednak!) mdlosci :P Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Cysorz 08.04.02, 17:00 hahahahaha!!!! z mdlosci bedziesz puszczac "ptaszki" na moja czesc:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Cysorz 08.04.02, 17:03 o co to, to nie!!! ja nie gonie pawi, tudziez innych ptaszkow;) ja tyz mam dworskie maniery,o! Odpowiedz Link Zgłoś
czort Matti - nie badz taka markiza, co??? 08.04.02, 17:48 kurwa mac, jesli matti zamierzasz zostac marqizomlylkom od rezerwatu - to nie kcen ciem znac!!!! jak nie - to znam ciem! Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: Mathi do Czorcicy 09.04.02, 09:21 spox, Wasza Diabelskosc;) maniery manierom nierowne; pani tej osobiscie nie poznalam, ale i do mnie sluchy wiadome doszly. a sama rozumiesz, ze Cysorzowi wzgledy jakies naleza sie i do cysorskiego palacu nie mozna jak do obory;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 a babci, co sie znowu w siwiutenkiej glowce...... 09.04.02, 09:27 popierniczylo, ze przedrewolucyjne czasy wspomina:) Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: nie przeszkadzaj mi gowniarzu;) 09.04.02, 09:34 w powaznej konwersacji tylko lec do sklepu po swieze buleczki dla babci! i zebys sie do szkoly nie spoznil! no!:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: nie przeszkadzaj mi gowniarzu;) 09.04.02, 09:37 po swiezych buleczkach zawsze babcie zapiera, przyniose chlebka razowego:) i lece do szkolki, caluje kolejny siwy wlos:)* Odpowiedz Link Zgłoś
mathildae Re: nie przeszkadzaj mi gowniarzu;) 09.04.02, 09:43 tylko nie popsuj mi koafiury - dopiero co zdjelam papiloty! :) Odpowiedz Link Zgłoś