szarlotka_ja 10.01.15, 16:10 Czy uważacie, że nie odbieranie telefonu, kiedy na wyświetlaczu pojawia się numer prywatny jest niegrzeczne? Odbieracie? Czy ignorujecie, tak jak ja? :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarny.onyks Re: Numer prywatny 10.01.15, 17:20 zależy...od pory dnia, roku itd,,,,,:D a ponieważ spokój zakłócają mi różne dziwne telefony...więc niekoniecznie odbieram... jak ktoś natarczywie dzwoni to zaczynam się zastanawiać...i czasem odbiorę... i okazuje się, że to agent ubezpieczeniowy...albo bank....oni potrafią być nachalni:> Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Numer prywatny 10.01.15, 17:27 No właśnie. Ja kiedyś odebrałam numer prywatny i okazało się, że to jakiś przekręt był :> Rachunek mi tylko nabiło i tyle se pogadałam :P Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Numer prywatny 10.01.15, 19:55 Z tego właśnie powodu nigdy nie odbieram. Jeśli ktoś aż tak wielbi swoją prywatność, że utajnia numer, niech również uszanuje moją. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Numer prywatny 12.01.15, 20:25 Nie odbieram nigdy numeru prywatnego. Najwyżej wyjdę na niegrzeczną. Trudno. :) Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Numer prywatny 12.01.15, 20:42 a można prosić ojakąś motywację, czemu nie odbieracie 'zastrzeżonych'? co za różnica, czy dzwoni jakiś 'prywatny' a czy jakiś nie wpisany do książki obcy nr? co za problem jak mamy tę czerwoną słuchawkę rozłącz/odrzuć? są różne sytuacje i nigdy nie wiesz, kto zadzwoni z zastrzeżonego, którego lepiej nie przegapić, a przerwać połączenie zawsze możesz. imho nieodbieranie takich numerów to żałosny przejaw snobowania się na 'a mogę nie odebrać i poczuć się ważnym'. aż taki problem jest odebrać i się rozłaczyć? nie. dlatego uważam że to snobizm alb0 cokolwiek gorszewgo Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Numer prywatny 12.01.15, 20:56 całkiem mi miło, że sprawiam ci radość wpisem :) Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Numer prywatny 12.01.15, 21:05 za kim?niiiiii.. zwyczajnie pojawiła się kwestia, w której chciałem zabrać głos... jak miałem się stęsknić jak na samotnych jesteście... no bez fanatyzmu, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Numer prywatny 12.01.15, 22:13 No a co z bojkotem forum za bana dla Maviki?:P Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Numer prywatny 12.01.15, 22:19 no.. zbojkotowałem. nie zauważyłeś? :P Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Numer prywatny 12.01.15, 22:46 nie widziałeś, jaki dym był na samotnych przez ten bojkot? przecież też się tam wpisałeś i nawet do maviki bardzo sucho pisałeś... tak jak byś jej karę jakąś zadał za dzięcioła... a co za różnica na samotnych czy na priv... tak jakbyś się wstydził korespondowania... :( silu nie bądźmy tacy zasadniczy, więcej wyrozumiałości, bo kobiety nie są takie.. Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Numer prywatny 12.01.15, 22:51 Ok, ok, byłem ciekaw jak będziesz się tłumaczył. Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Numer prywatny 12.01.15, 22:20 a Sil to niewychowany... o nieobecnych się nie rozmawia.... nie łądnie. Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Numer prywatny 12.01.15, 20:55 tdf-888 napisał: >imho nieodbieranie takic > h numerów to żałosny przejaw snobowania się na 'a mogę nie odebrać i poczuć się > ważnym'. aż taki problem jest odebrać i się rozłaczyć? nie. dlatego uważam że > to snobizm alb0 cokolwiek gorszewgo > Tu nie chodzi o snobizm(daleko mi do niego). Zbyt często byłam nękana właśnie z zastrzeżonego, nie uszanowano moich wielokrotnych próśb o zaprzestanie. Zatem jedynym wyjściem było ignorowanie tego typu połączeń, wręcz dodanie ich do black list. A znajomi, rodzina zawsze dzwonią z numerów jawnych. I nikomu tym krzywdy nie robię. Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Numer prywatny 12.01.15, 20:58 nieznany ciąg cyferek odbierasz? i nie masz pewności, że to ten sam ktoś od zastrzeżonego w kiosku kupił se taktaka? Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Numer prywatny 12.01.15, 21:05 A niech kupił, sukcesywnie te numery dodawałam do listy. Na dzień dzisiejszy mam spokój, bo już chyba komuś się znudziło. Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Numer prywatny 12.01.15, 21:07 ciekawe czemu ktoś był tak natarczywy...:> czym się musi wykazać obiekt, by zasłużyć na takie zaangażowanie?:> Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Numer prywatny 12.01.15, 21:14 tdf-888 napisał: > czym się musi wykazać obiekt, Jeśli Ci o to chodzi, to nie dyszał ;) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Numer prywatny 12.01.15, 21:12 Odbieram uważam, że może to być coś ważnego, ale na ogół dzwonią z jakaś propozycja... ubezpieczenie/kredyt/lokata to dziękuję i się rozłączam. Nie mam z tym problemu, ale przyznam, że żaden stalker mi się jeszcze nie trafił ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Numer prywatny 13.01.15, 12:44 a to zależy czy mówimy o prywatnym z ciągiem cyfr...czy o zastrzeżonym.... Odpowiedz Link Zgłoś