czarny.onyks 03.02.15, 20:32 ...zmęczona..... a co tam u Was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lounger Re: Ale jestem... 03.02.15, 20:38 U mnie kawa, płatki kukurydziane i w planach bardzo późna kolacja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_pisze Re: Ale jestem... 03.02.15, 20:41 będę jęczeć ogłuchłam, boli mnie nos, plecy od kaszlu i jest mi źle nienawidzę chorować Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Ale jestem... 03.02.15, 21:03 ...obrazki :D :P ...a w prywatnym życiu...pracę;) Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Ale jestem... 03.02.15, 20:45 A nic tam...... Ogłuchłam.... reszta jak u Tojki.. :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Ale jestem... 03.02.15, 20:51 No przecież gadałyśmy o antybiotykach. :D Zaniki pamięci sobie dopisz. :> ;) Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_pisze Re: Ale jestem... 03.02.15, 20:55 ale to było parę dni temu chyba.... dopiszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Ale jestem... 03.02.15, 20:56 Aha, ale ja nie wiedziałam, że Ty masz taką krótką pamięć. ;) Kończę brać antybiotyk ale żeby była jakaś rewelacja to nie. :( Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_pisze Re: Ale jestem... 03.02.15, 21:01 Raczej sądziłam, że wszyscy inni w miarę szybko dochodzą do zdrowia, dlatogo nie podejrzewałam że też jeszcze do tej pory chorujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Ale jestem... 03.02.15, 21:05 Jak doszłyśmy dziś z Agrafką do wniosku: ja się daleko plasuję od wszystkich innych. :D Odpowiedz Link Zgłoś
to_ja_pisze Re: Ale jestem... 03.02.15, 21:09 Ja jestem zła bo w ostatnich latach to kilka dni maks i spoko, a teraz to tak paskudnie i długo choruję iż staję się marudna, żeby człowiek przynajmniej sobie faktycznie w domu miło pobimbał, a tu kaszel, brak snu i forum kurde.... Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka_ja Re: Ale jestem... 03.02.15, 20:53 Zmęczona, niewyspana, zasmarkana... ...ale... ...za to... ...byłam dzielna u dentysty :D I dzielnie zniosłam rachunek :> Odpowiedz Link Zgłoś
ame_belge34 Re: Ale jestem... 03.02.15, 21:35 Wy macie szpital w domu, a ja po szpitalu dziś latałam, zobaczyć czy brat cały, w jednym kawałku przeżył operację. Nie wiedzieć czemu pielęgniarki zadowolone były, ze w końcu maja młodziaka do obrobienia, a nie tylko dziadki i dziadki. Ale fajne dziewczyny, uspokoiły mnie nieco. Odpowiedz Link Zgłoś