Dodaj do ulubionych

Tlenek diazotu

05.02.15, 20:01
A po naszemu gaz rozweselający :P

Korzystał ktoś z Was będąc u dentysty? Bo mnie właśnie na wtorek dentystka zaproponowała i nie wiem czy mnie nie wkręca a potem na you tuba nie wrzuci czy coś w tym stylu :P
Także gryzę się z myślami :D
Obserwuj wątek
    • ame_belge34 Re: Tlenek diazotu 05.02.15, 20:28
      moje dziecię miało i bardzo sobie chwaliło :) zaznaczam, ze jak każdy rasowy facet boi się dentysty jak diabeł święconej wody. Po gazie stwierdził, że do doktor czarodziejki idzie jak w dym :-D
      • silencjariusz Re: Tlenek diazotu 05.02.15, 20:33
        "jak każdy rasowy facet"

Znaczy reszta to nierasowe kundle?:P
        • ame_belge34 Re: Tlenek diazotu 05.02.15, 20:35
          oj się czepiasz :P Ten który sie nie boi dentysty toz bohater nad bohatery !
        • szarlotka_ja Re: Tlenek diazotu 05.02.15, 20:45
          A Sil się boi dentysty czy nie? :>
          • silencjariusz Re: Tlenek diazotu 05.02.15, 21:02
            Nie.
            • szarlotka_ja Re: Tlenek diazotu 05.02.15, 21:08
              https://bestom.pl/site_media/images/articles/2013/7/dzielnypacjent8s.jpg
              • margott70 Re: Tlenek diazotu 05.02.15, 21:09
                Też się nie boję. Mogę naklejkę?
                • szarlotka_ja Re: Tlenek diazotu 05.02.15, 21:11
                  https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTPk2W7lsjCpCYvJndZ8pD_bnJnsAm4Ih4LUMMnXsV848uszetK
                  • margott70 Re: Tlenek diazotu 05.02.15, 21:14
                    Dzięki, ładniutka, lubię ładne naklejki.
                    • szarlotka_ja Re: Tlenek diazotu 05.02.15, 21:18
                      https://www.naklejkolandia.pl/galerie/z/zestaw-dino-1-naklejki-d_1624.jpg
                      • margott70 Re: Tlenek diazotu 05.02.15, 21:19
                        Masz gest.
                        • szarlotka_ja Re: Tlenek diazotu 05.02.15, 21:20
                          Chcesz jeszcze? Mam z księżniczkami :)
                          • margott70 Re: Tlenek diazotu 05.02.15, 21:22
                            :D:D
                            • szarlotka_ja Re: Tlenek diazotu 05.02.15, 21:28
                              https://merlin.pl/RoomMates-Ksiezniczki-na-balu-naklejki-z-brokatem-wielokrotnego-uzytku_RoomMates,images_zdjecia,9,034878554860_2.jpg
              • silencjariusz Re: Tlenek diazotu 05.02.15, 21:13
                Nie lubię igieł.:> Zaliczyłem nawet leczenie kanałowe bez znieczulenia. I jakoś przeżyłem.
                • szarlotka_ja Re: Tlenek diazotu 05.02.15, 21:16
                  Sil chyba żartuje :>
                  Ja pierwsze co robię jak wchodzę do gabinetu to wołam poproszę o znieczulenie :D
                  Mam taki uraz, kiedyś mi obca dentystka nacinała i czyściła ropień bez znieczulenia :(
                  • silencjariusz Re: Tlenek diazotu 05.02.15, 21:23
                    Nic a nic nie żartuję.
                • margott70 Re: Tlenek diazotu 05.02.15, 21:18
                  silencjariusz napisał:

> Nie lubię igieł.:>
                  Prawda? To wbijanie w policzek...też wolę na żywca.
                  • silencjariusz Re: Tlenek diazotu 05.02.15, 21:21
                    A ja już nie.;) Teraz tylko ze znieczuleniem.
                    • margott70 Re: Tlenek diazotu 05.02.15, 21:23
                      A ja wciąż bez. Każda dentystka pyta, czy jestem pewna.
                      • silencjariusz Re: Tlenek diazotu 05.02.15, 21:25
                        Mnie przekonała dentystka. I igły chyba mniejsze stosują.;)
                        • szarlotka_ja Re: Tlenek diazotu 05.02.15, 21:27
                          Hehe, dentystka się chyba bała o siebie :P
                          • silencjariusz Re: Tlenek diazotu 05.02.15, 21:46
                            No co też Szarlotta mówi.:> Mnie nie trzeba się bać.
                            • szarlotka_ja Re: Tlenek diazotu 05.02.15, 21:56
                              No nie wiem, nie wiem, choć w sumie ja się tam Sila nie boję :P
                              • silencjariusz Re: Tlenek diazotu 05.02.15, 22:04
                                I słusznie. Bo ja jestem wyleniały misiek przytulasek.;)
                                • szarlotka_ja Re: Tlenek diazotu 05.02.15, 22:12
                                  :D
                                  • silencjariusz Re: Tlenek diazotu 05.02.15, 22:15
                                    Serio, serio. A w nocy to nawet mruczeć potrafię jak kocur. Że tylko echo się niesie.;)
                                    • szarlotka_ja Re: Tlenek diazotu 05.02.15, 22:16
                                      Tylko w nocy?
                                      • silencjariusz Re: Tlenek diazotu 05.02.15, 22:21
                                        Śpię w nocy. To i chrapię w nocy.:P
                                        • szarlotka_ja Re: Tlenek diazotu 05.02.15, 22:25
                                          Łeee, jakoś inaczej zrozumiałam to mruczenie :P
                                          Dobranoc i kolorowych snów :)
                                          • silencjariusz Re: Tlenek diazotu 05.02.15, 22:27
                                            A jak Szarlotta zrozumiała? Ciekaw jestem.
                                            Dobranoc
                                            • szarlotka_ja Re: Tlenek diazotu 06.02.15, 19:31
                                              A odpiszę żeby Sil nie pomyślał, że jestem jakieś chamidło czy coś :D
                                              No, że tak mruczy jak kot, jak się go drapie po brzuszku czy za uszkiem :P
                                              • silencjariusz Re: Tlenek diazotu 06.02.15, 19:33
                                                To Szarlotta aż tak uważnie śledzi moje wpisy??? Nie spodziewałem się tego.:P
                                                • szarlotka_ja Re: Tlenek diazotu 07.02.15, 19:43
                                                  Może nie tyle śledzie co... czasem się wpadnie na jakieś perełki :D
                                                  • silencjariusz Re: Tlenek diazotu 07.02.15, 20:24
                                                    Perełki Szarlotta powiada?:> Choć może lepiej nie będę drążył tematu.;)
                                                  • szarlotka_ja Re: Tlenek diazotu 07.02.15, 20:37
                                                    Złote myśli Sila :D
                                                  • silencjariusz Re: Tlenek diazotu 07.02.15, 20:40
                                                    Aż tak ze mną źle? Że złotem sypię?
                                                  • szarlotka_ja Re: Tlenek diazotu 07.02.15, 20:47
                                                    A totolotka Sil wysłał dzisiaj? Kumulacja podobno :>
                                                  • silencjariusz Re: Tlenek diazotu 07.02.15, 20:53
                                                    Uuuu... Szarlotta temat zmienia... Znaczy, że jednak złotem sypię.
                                                  • szarlotka_ja Re: Tlenek diazotu 07.02.15, 20:56
                                                    Nie zrozumiałam o co Silowi chodzi to zmieniłam :D
                                                  • silencjariusz Re: Tlenek diazotu 07.02.15, 20:58
                                                    A jaka Szarlotta taktowna... No, no, no...
                                                  • szarlotka_ja Re: Tlenek diazotu 07.02.15, 21:03
                                                    Taktowna? Hmm... nie douczona, nie czytata nie pisata, ot baba ze wsi :D
                                                  • silencjariusz Re: Tlenek diazotu 07.02.15, 21:11
                                                    I jaka skromna...
                                                  • szarlotka_ja Re: Tlenek diazotu 07.02.15, 21:19
                                                    raczej szczera :P
                                                    Co ja tu będę udawać, żem jakie Harwardy pokończyła czy inne oksfordy. Żem wszędzie była, wszystko widziała i wszystko wiem jak potem Sil napisze o złocie a ja nie wiem o co chodzi i co odpisać :P
                                                  • silencjariusz Re: Tlenek diazotu 07.02.15, 21:26
                                                    Jam prosty chłoporobotnik. A pisząc o sypaniu złotem miałem na myśli gadanie głupot.
                                                  • szarlotka_ja Re: Tlenek diazotu 07.02.15, 21:50
                                                    o, i teraz zrozumiałam co Sil miał na myśli ale... głupot nie widzę jakoś :)
                                                  • silencjariusz Re: Tlenek diazotu 07.02.15, 22:21
                                                    I jaka Szarlotta miła.
                                                  • szarlotka_ja Re: Tlenek diazotu 07.02.15, 22:25
                                                    A to akurat od dziecka mi rodzice wpajali, że mam być miła dla ludzi :P :D
                                                  • silencjariusz Re: Tlenek diazotu 07.02.15, 22:36
                                                    Słuszne to były działania i jakże piękny efekt dały.
                                                  • szarlotka_ja Re: Tlenek diazotu 07.02.15, 22:45
                                                    I mam nadzieję, że tak mi zostanie :P
                                                    Dobranoc i kolorowych snów życzę :)
                                                  • silencjariusz Re: Tlenek diazotu 07.02.15, 22:48
                                                    Dobranoc, miłych snów.
      • to_ja_pisze Re: Tlenek diazotu 05.02.15, 20:39
        a jak kobieta się boi to dentysty to co oznacza?
        • ame_belge34 Re: Tlenek diazotu 05.02.15, 20:41
          nie wiem cholercia :-D ale my zazwyczaj sie boimy, ale nie mdlejemy na widok lekarza i nie gryziemy po palcach, a takie męskie przypadki znam :-D
          • to_ja_pisze Re: Tlenek diazotu 05.02.15, 20:43
            mi się zdarzyło zrezygnowac z wizyty bo uznałam, że nie jestem w nastroju ;)
            • szarlotka_ja Re: Tlenek diazotu 05.02.15, 20:44
              Mi też :D
              • to_ja_pisze Re: Tlenek diazotu 05.02.15, 20:46
                to możemy sobie podać łapki :)
                • ame_belge34 Re: Tlenek diazotu 05.02.15, 20:47
                  ja nie rezygnuję, idę, zeby miec jak najszybciej za sobą.
                • szarlotka_ja Re: Tlenek diazotu 05.02.15, 20:47
                  We wtorek chyba nie będę w nastroju :D
                  • to_ja_pisze Re: Tlenek diazotu 05.02.15, 20:57
                    Głowa będzie bolała? :)))))
                    Ostatnio powiedziałam dentyście, że nie jestem w nastroju. Jakoś się nie zdziwił, chyba po mnie widać, że jestem z tych bojących.
                    • szarlotka_ja Re: Tlenek diazotu 05.02.15, 21:07
                      Nieee, ja mam inny sposób :P
                      Dzwonię pięć minut przed wizytą z pytaniem jak dużą mają obsuwę, a wiadomo, zawsze mają :D. Jak mają więcej niż pół godziny to proszę o inny termin :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka