15.02.15, 15:03
Wczoraj z braku laku wzięłam i pooglądałam sobie TV.
Programów całe około mnóstwo, a w nich wszystko. Najbardziej rozwinął się świat podglądactwa. Kamera towarzyszy ludziom wszędzie, przy porodach, podrywach, poszukiwaniach partnera, pracy, pracownika, chorobach własnych, chorobach dzieci, przy operacjach, odchudzaniu, ślubach, terapii i całej reszcie.
Dziwny jest ten świat, tylko czekać aż któraś telewizja wpieprzy się komuś w jego życie bez jego zgody.
Współczesne igrzyska dla ciemnego ludu.

Skąd do cholery się to bierze? Musi być ogromna oglądalność skoro kręci się takie programy.
Obserwuj wątek
    • carol-jordan Re: Telewizja 15.02.15, 15:32
      Nie wiem, bo nie oglądam.
      Najczęściej jestem na jakimś programie informacyjnym.
      Czasem zdarzy się popatrzeć na serial, chociaż wolę te, gdzie każdy odcinek tworzy skończoną historię. Nie lubię, kiedy serial "zmusza" mnie do siadania przed tv o określonej porze dnia.
      Filmów coraz mniej dobrych, albo ja coraz więcej widziałam. ;)
      • to_ja_pisze Re: Telewizja 15.02.15, 15:54
        Seriale oglądam w necie właśnie ze względu na to, że oglądam wtedy kiedy mam na to czas.
        Filmy w TV to z reguły bardzo ograne stare hity, jak chcesz obejrzeć coś naprawdę na czasie to pozostaje kino, wypożyczalnie w sieci albo piraty.
    • tdf-888 Re: Telewizja 15.02.15, 17:01
      z braku laku... a nie miałaś pracować i temu nie móc być na spotkaniu?:>
      a tu z braku laku lobotomia telewizornia. phi
      • to_ja_pisze Re: Telewizja 15.02.15, 17:10
        Tadzio pracowałam, a potem biegłam do chałupy bo mieszka ze mną młoda istota, która nie może całymi dniami przebywać sama bo mama albo pracuje, albo się bawi ;)

Byłeś? Jak było, fajnie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka