laelia 09.04.02, 15:55 przepraszam, że przerwałam naszą rozmowę wczoraj - siła wyższa zadziałała :) Chciałam wiedzieć co słychać, podobała się stolica, zbierasz załogę, wodujesz łajbę? Buziaczki dla Ciebie :)* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sławek Re: Sławek IP: 212.244.82.* 09.04.02, 20:35 Za stolicą nie przepadam, choć niektóre jej mieszkanki owszem, owszem :)) Łajba w remoncie , załogi brak , może na forum co się zmontuje ? Wodowanie w maju, przed tym długim weekendem, może jakiś rejs po Wiśle ? To jest aż od 27 kwietnia do 5 maja. Chętni wystąp !!! :)* Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: Sławek 10.04.02, 07:46 a ja w pracy :(( ale bawcie się dobrze!!!!!!!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re:A kim jest Sławek? 10.04.02, 08:29 kapitanem żaglowca pełnomorskiego z przeznaczeniem rozrywkowym i babską załogą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re:A kim jest Sławek? IP: 195.205.73.* 10.04.02, 08:31 laelia napisał(a): to podłączam się ...do tej drużyny > kapitanem żaglowca pełnomorskiego z przeznaczeniem rozrywkowym i babską > załogą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: Sławek IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 20:05 Cieszę się że chętni , mam nadzieję że wam nie przejdzie ? No chyba że pogoda spłata figla, to wtedy mozemy zakotwiczyć w jakiejś tawernie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Sławek IP: *.proxy.aol.com 10.04.02, 20:37 Gość portalu: sławek napisał(a): > Cieszę się że chętni , mam nadzieję że wam nie przejdzie ? > No chyba że pogoda spłata figla, to wtedy mozemy zakotwiczyć w jakiejś > tawernie :))) ja tez sie podlacze, jesli beda jeszcze miejsca i jesli uda mi sie przyjechac:))) pozdr. dla slawka:)* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: Sławek IP: 212.244.82.* 10.04.02, 20:45 Jak się uprzeć to 6 osób wejdzie, no chyba że spanie warstwowo to i więcej :)) Nie dotarł mój mail z poniedziałku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Sławek IP: *.proxy.aol.com 11.04.02, 01:07 Gość portalu: sławek napisał(a): > Jak się uprzeć to 6 osób wejdzie, no chyba że spanie warstwowo to i więcej :)) > Nie dotarł mój mail z poniedziałku ? dotarl, przepraszam, ale trudno mi teraz jakos pozbierac mysli... jutro odpisze... pozdr. a.* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: Sławek IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.02, 01:47 Aha, miłych snów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Sławek IP: *.proxy.aol.com 11.04.02, 17:08 Gość portalu: sławek napisał(a): > Aha, > miłych snów :) teraz, zaraz ide pisac...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Sławek IP: *.proxy.aol.com 11.04.02, 23:20 Gość portalu: messja napisał(a): > Gość portalu: sławek napisał(a): > > > Aha, > > miłych snów :) > > teraz, zaraz ide pisac...:) nie doszedl? a ten na nowy adres? Odpowiedz Link Zgłoś