31.03.15, 21:46
Drugi drogie forum to nie jest prosta sprawa. Mało, że trzeba zwarzac na dziwactwa drugiej strony to jeszcze dodatkowo pokonać własne demony. A tak się chciałam refleksją podzielić..,
Obserwuj wątek
    • szarlotka_ja Re: zwiazek 31.03.15, 22:10
      A najgorzej to już chyba jak pokonywanie własnych demonów przeradza w dziwactwo (bo i tak się dzieje). Nie wiem czy refleksja ale tak mi się nagle coś zrobiło i musiałam napisać ;)
      • margott70 Re: zwiazek 31.03.15, 22:15
        I tak może być Szarlotto:-):-)
    • silencjariusz Re: zwiazek 31.03.15, 22:12
      A gdzie Królowo poznałaś swojego wybranka?
      • czarny.onyks Re: zwiazek 31.03.15, 22:15
        ...kupowała kajdanki....
        • margott70 Re: zwiazek 31.03.15, 22:15
          :-D:-D:-D
          • silencjariusz Re: zwiazek 31.03.15, 22:24
            Pytam bo jeżeli dobrze pamiętam to założyłaś sobie całkiem niedawno profil na portalu randkowym. Więc jeśli wybranek został poznany za pośrednictwem takiego portalu i to tak szybko to mogę jedynie powiedzieć, że:
            - to dowód na to, że jednak kobieta ma większe możliwości poznania kandydata na kandydata,
            - mężczyzna poszukujący ma nikłe szanse na poznanie za pośrednictwem portalu randkowego kandydatki na kandydatkę.
            Taka refleksja po długoletnim błąkaniu się po portalach randkowych.
            • margott70 Re: zwiazek 01.04.15, 11:36
              Szukasz potwierdzenia własnej teorii. W moim mieście jest o 20 tys więcej kobiet niż mężczyzn. Myślę, że na portal randkowy ma to również przełożenie. O mojej grupie wiekowej już nawet nie wspominam. Myślę,że w grę wchodzą inne czynniki niż płeć.
              • silencjariusz Re: zwiazek 01.04.15, 16:14
                Jakie inne czynniki?
            • facet699 Re: zwiazek 01.04.15, 15:17
              czysta logika mi mówi, że szanse na poznanie w każdym kierunku są takie same bo przecież panie panów poznają to i vice versa. Jedynie nasza droga jest trudniejsza i wymaga więcej starań i cierpliwości.
              • czarny.onyks Re: zwiazek 01.04.15, 15:28
                ???

Wasza droga jest trudniejsza????wymaga więcej starań?

bez żartów....
                • facet699 Re: zwiazek 01.04.15, 15:36
                  to już któryś raz ten sam temat ;)
                  i juz wiem, że są wyjątki ;)
                  ale przeważnie to facet się odzywa pierwszy, facet stara się zainteresować kobietę swoją osobą na tyle przekonywająco aby mogło dojść do tego pierwszego spotkania.
                  • czarny.onyks Re: zwiazek 01.04.15, 15:49
                    jak widać nigdy dość:P

zapominasz o jednej rzeczy...kobieta musi go zainteresować....zafascynować...zaintrygować, by się odezwał...

...na portalach zazwyczaj wyglądem...a tu czasem trzeba dużo nakładów:P
                    • facet699 Re: zwiazek 01.04.15, 18:21
                      ja tak patrzę na profile to w większości przypadków wystarczy dobre zdjęcie i rozbudowany opis jest już mniej ważny bo wystarczą dosłownie 3 zdania by się upewnić czy jest sens się odezwać.
                      Sesje zdjęciowe specjalnie robione pod portal to też średnio dobry pomysł. Lepsze fotki takie z życia z których na pierwszym planie wybija się naturalność.
              • silencjariusz Re: zwiazek 01.04.15, 16:15
                Otóż nie są takie same. No ale to tylko moje subiektywne odczucie.
            • kama265 Re: zwiazek 01.04.15, 15:19
              to kogo te kobiety poznają przez portal? inne kobiety? skoro one mają szanse duże a faceci tam będący nikłe...... :>
              • silencjariusz Re: zwiazek 01.04.15, 16:16
                Ja tam nikogo nie poznałem.
        • silencjariusz Re: zwiazek 31.03.15, 22:15
          Ot i grabisz sobie... u Królowej.:P
          • czarny.onyks Re: zwiazek 01.04.15, 15:30
            ....mam przyzwolenie Królowej :D
    • kama265 Re: zwiazek 01.04.15, 09:04
      oj tak oj tak ... boszesz, ile to trzeba mieć cierpliwości i samozaparcia ;)
    • robert.83 Re: zwiazek 01.04.15, 17:08

To prawda. A jeszcze dorzuć do tego demony drugiej strony... to już się okazuje, że 4 osoby się w związek angażują. A co jeśli ktoś wchodzi w trzeci, czwarty, ósmy związek?:)

Może jakąś metodą na to jest... wieeeelka akceptacja - nawet nielogicznych - zachowań tam gdzie to tylko możliwe?
    • stasi1 Re: zwiazek 29.01.26, 17:56
      Chyba że sie tych demonów nie ma

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka