czarny.onyks 30.04.15, 23:19 taki obrazek z przymrużeniem oka....;) a tak poważnie.....czego najbardziej się obawiacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
flirting.shadow Re: Prawda ...czy fałsz... 30.04.15, 23:39 alboe, ze zdjecia beda sprzed polowy dekady ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maruda2 Re: Prawda ...czy fałsz... 30.04.15, 23:41 Ale to, to działa w obie strony :-> Faceci też kombinują ze zdjęciami :-> Odpowiedz Link Zgłoś
robert.83 Re: Prawda ...czy fałsz... 01.05.15, 09:43 Zdjęcia sprzed 5 lat to taki dramat?:) Odpowiedz Link Zgłoś
facet699 Re: Prawda ...czy fałsz... 01.05.15, 09:54 po przekroczeniu pewnego wieku lub wyhodowaniu nadmiaru kilogramów 5 lat to przepaść Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Prawda ...czy fałsz... 01.05.15, 09:58 A nie możesz lepiej kurczaków hodować? :P Odpowiedz Link Zgłoś
maruda2 Re: Prawda ...czy fałsz... 30.04.15, 23:40 Zamordowana ? Czuli umawiając się na randkę ryzykuję życie ? Po prostu trzeba się umawiać w miejscach publicznych. A tak poważnie - jeśli już miałabym się czegoś obawiać to tego, że facet okaże się kimś zupełnie innym, niż to sobie wyobrażałam. Odpowiedz Link Zgłoś
silencjariusz Re: Prawda ...czy fałsz... 30.04.15, 23:54 Nie miewam takich dylematów. Odpowiedz Link Zgłoś
jovian Re: Prawda ...czy fałsz... 30.04.15, 23:54 Raczej tego że kreacja sieciowa okaże się kompletnie niespójna z rzeczywistością. I nie chodzi o grubość raczej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ame_belge34 Re: Prawda ...czy fałsz... 01.05.15, 09:17 Ryzyko zawsze istnieje, ale trzeba je minimalizować, knajpka pełna ludzi chyba zwiększa bezpieczeństwo ;) Tez się obawiałam dysonansu między kreacją a realem, kiedyś zapytałam wprost "dlaczego nie pokazałeś prawdziwego siebie" usłyszałam, " bo wtedy żadna kobieta by się ze mną nie umówiła" i tu się mylił bo okazał sie całkiem sympatycznym facetem, ale kłamstwo pozostało kłamstwem.... Odpowiedz Link Zgłoś
facet699 Re: Prawda ...czy fałsz... 01.05.15, 09:41 też się boję różnicy między kreacją internetową a rzeczywistością. Tylko to inaczej wygląda u mnie niż u gościa o którym piszesz.Boję się, że moja wirtualna osoba przerasta tą rzeczywistą. Chciałbym wirtualnie wypaść gorzej niż w rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
ame_belge34 Re: Prawda ...czy fałsz... 01.05.15, 09:53 Wydaje mi się ze w realu zawsze jesteś "bogatszy", nie jestes w stanie pokazac od poczatku do końca całego siebie w sieci i nie powinno sie to robic. To co w nas najlepsze powinno byc zachowane dla wybranych. Odpowiedz Link Zgłoś
facet699 Re: Prawda ...czy fałsz... 01.05.15, 09:57 tak, różnica taka jak oglądać film a być jego częścią ( oczywiście nie mam na myśli planu filmowego) Odpowiedz Link Zgłoś
mayenna Re: Prawda ...czy fałsz... 01.05.15, 12:40 Facet, ja cie proszę, zacznij te afirmacje czy co tam ...Jesteś bardzo miłym, interesującym człowiekiem, zarówno poprzez Internet, jak i w realnym świecie.I wypadasz gorzej via forum niż realnie:) poważnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
facet699 Re: Prawda ...czy fałsz... 01.05.15, 13:16 fakty tego nie potwierdzają ale dziękuję bardzo za miłe słowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
mayenna Re: Prawda ...czy fałsz... 01.05.15, 16:47 facet699 napisał: > fakty tego nie potwierdzają ale dziękuję bardzo za miłe słowa :) A jakie te fakty mają być?:) Amerykańscy naukowcy zbadali i okazało się, że trzeba pocałować 70 żab by trafić na swoją. Przy której jesteś?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mayenna Re: Prawda ...czy fałsz... 01.05.15, 18:31 facet699 napisał: > płazem nie jestem :p o i to jest jakiś plus:) zaczynaj pozytywne myślenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
facet699 Re: Prawda ...czy fałsz... 01.05.15, 18:46 nie mam podstaw ale i tak, co chyba widać (widać?) skrajnego pesymizmu nie prezentuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Prawda ...czy fałsz... 01.05.15, 18:47 Leżę na klawaturzeee....... :D Odpowiedz Link Zgłoś
facet699 Re: Prawda ...czy fałsz... 01.05.15, 19:39 odbijesz sobie klawisze, poduszkę podać ? :D Tak źle ?? Odpowiedz Link Zgłoś
lilith70 Re: Prawda ...czy fałsz... 01.05.15, 09:39 Zamordowana? To gdzie ona się umawia, w ciemnej bramie? :D Że będzie przynudżał i ciężko będzie się wymiksować. Kilka razy umówiłam się przez net, ale było to z 10 lat temu....i te przygody zakończyłam, gdy na randkę umówiłam się z facetem, z którym rozmawiałam kilka miesięcy (2 albo 3), wymieniliśmy się zdjęciami, rozmawialiśmy na skajpaju. Tylko on rzeczywiście wysyłał mi tylko takie zdjęcia do pasa, ale nie zwróciłam na to uwagi, a okazał się niepełnosprawny. Zobaczyłam to dopiero na tej randce. Od tego czasu mam dość. Niesmak. Odpowiedz Link Zgłoś
carol-jordan Re: Prawda ...czy fałsz... 01.05.15, 10:04 Oszołomów się boję. To fakt. Ale też na randki nie umawiam się ot tak..... Trochę najpierw popiszę, parę pytanek zadam no i pewne rzeczy wyjdą tak czy siak.... Jednak niepewność pozostaje. Może nie w kwestii: przeżyję czy nie.... :P Ile w kwestii: ile cukru w cukrze.......... :D Odpowiedz Link Zgłoś
witamina_b12 Re: Prawda ...czy fałsz... 01.05.15, 10:31 Nikt mnie jeszcze nie zamordował, więc albo nie rozmijam się aż tak z kreacją netową albo jestem za gruba i nie dali rady się przedrzeć przez pokłady tłuszczu ;) A co do obaw to zapobiegam możliwościom wystąpienia zagrożenia (spotykam się w miejscu ludnym, mam osobny numer tel. do randek, nie wsiadam do samochodu itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
kama265 Re: Prawda ...czy fałsz... 01.05.15, 12:31 nie bałam się nigdy, że zostanę zamordowana ;) nie wiem czemu w sumie, nigdy mi to do głowy nie przyszło :-D Odpowiedz Link Zgłoś
mayenna Re: Prawda ...czy fałsz... 01.05.15, 12:43 Mnie raz okradziono w publicznym miejscu, w kawiarni i bałam się autentycznie że facet mnie namierzy i odwiedzi z kolegami, jakbym zareagowała. Bałam sie że może być agresywny i nawet ludzie w koło go nie zdążą powstrzymać.... Odpowiedz Link Zgłoś
lilith70 Re: Prawda ...czy fałsz... 01.05.15, 12:52 Ale randkowicz Cię okradł? Poważnie? Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.onyks Re: Prawda ...czy fałsz... 01.05.15, 12:48 no właśnie...jakieś głupoty w tych internetach...:>;) ...bo jednak w większości boimy się rozczarować...sobą lub kims innym... Odpowiedz Link Zgłoś
tdf-888 Re: Prawda ...czy fałsz... 01.05.15, 12:52 czarny.onyks napisała: > no właśnie...jakieś głupoty w tych internetach...:>;) > to teraz już wiesz, dlaczego tak lubię demotywatory itp... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
ame_belge34 Re: Prawda ...czy fałsz... 01.05.15, 14:23 Zaraz z wątku nam wyjdą randki koszmary :-D Odpowiedz Link Zgłoś